- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.061
canım benim çok sağ ol Allah razı olsun. hayatta ne sıkıntılar var, Allah dert keder vermesin. ne bileyim şu ara çok sağlıklı düşünemiyorum. 4 ay evvel babamı kaybettim. çeşitli sıkıntılar yaşadık. Rabbim sabredenlelrle beraberdir, muhakkak görüyor halimizi. bizlere sabır ve yardım ihsan eylesin.
başınsağolsun cnm anlıyorum seni hemde çok çok iyi bak herkesin problemleri aynı bazıları dile getirir bazıları aşmıştır güler geçer bazıları içine gömer kendine zarar verir bazıları utanır başkalarını örnek alır nedenlerle boğulur bizim yapmamız gereken sadece kendimizi kontrol altına almak çünkü başkalarını kesinlikle değiştiremeyiz onlar kendileri istediklerinde değişir genelde bayanların ailesi el gelir eşlerimize kendi aileleri bize el geldiği gibi biz yapıcı olmaya çalıştıkça neden oda çalışmıyo diyip içimiz içimizi yiyo onun için bence boşver takma ben bunları sölüyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
başınsağolsun cnm anlıyorum seni hemde çok çok iyi bak herkesin problemleri aynı bazıları dile getirir bazıları aşmıştır güler geçer bazıları içine gömer kendine zarar verir bazıları utanır başkalarını örnek alır nedenlerle boğulur bizim yapmamız gereken sadece kendimizi kontrol altına almak çünkü başkalarını kesinlikle değiştiremeyiz onlar kendileri istediklerinde değişir genelde bayanların ailesi el gelir eşlerimize kendi aileleri bize el geldiği gibi biz yapıcı olmaya çalıştıkça neden oda çalışmıyo diyip içimiz içimizi yiyo onun için bence boşver takma ben bunları sölüyorum ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
canım benim çok sağ ol Allah razı olsun. hayatta ne sıkıntılar var, Allah dert keder vermesin. ne bileyim şu ara çok sağlıklı düşünemiyorum. 4 ay evvel babamı kaybettim. çeşitli sıkıntılar yaşadık. Rabbim sabredenlelrle beraberdir, muhakkak görüyor halimizi. bizlere sabır ve yardım ihsan eylesin.
Esracım canımm benim ya baban nur içinde yatsın inşallah, kız çocukları için baba çok ayrı biryerdedir, hayattaki en büyük acılardır ana baba kaybıAllah sana sabır versin inşalah, dayanma gücü kuvveti versin tatlım benim, kıyamam ben sana yaa o ne büyük bir acıdır
çok şükürki Allaha dayanıp ondan yardım isteyip dayanabiliyoruz bir nebze olsa, yoksa dğlar taşlar dayanamamış bu ölüme
Kuran okumak hem sakinlik, hem dinginlik hemde huzur veriyor insana, okudukça okudukça atlatırsın inşallah canım, eğer arapçasını bilmiyorsan türkçesinden oku, Allaha sığın sadece, o sana huzurun en büyüyüğünü verir inanarak dua et, mutlaka karşılıksız kalmaz duaların tatlım.
canım bizimde var tabi problemlerimiz bak mesela bende 2 yıllık evliyim kaynım benim ailemi kötüledi eşime devamlı kendi kaynanasıyla sarmaş dolaşlar ilk günden beri eşime karı köylü deyip durdular onlar iyi oldu kendi kaynanasıyla bizimkide en küçük bi problemde ailemi kötüler ama ben artık kişiye göre muamele ediyorum eşimede herkes kendi ailesine baksın diyorum bişey dediğindede kulak asmıyorum çokta tın diyorum içimden kimin ne olduğunu herkes biliyo kendi annesi melekmiş benm ki de içten pazarlıklıymış ki benm annem eşimi çok sever ve gerçekten öle art niyeti yok kimseye ama işte insanın içi fesat olmasın kişi kendisi nasılsa karşısındakini de ölemidir acaba diye düşünür bu bi gerçek ...rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş...sağ ol canım. babacığımı çok özlüyorum. şimdi diyorum ki o olsa böyle kendimi garip hissetmezdim, en azından sığınacak bir büyüğüm olurdu. annem yalnız değil abimle birlikteler, abim de eşimle aynı görüşte olduğu için onunla çok paylaşamıyorum, anneciğim desen zaten acılı. ne bileyimmm off... ahhh bir becerebilsem. gerçekten rahat olmak istiyorum. salla ya canından kıymetli mi diyebilmek istiyorum. herkeste var değil mi benzer sorunlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. depresyonda mıyım neyim. ev göçüyor, ne temizlik, ne yemek hiçbişey gelmiyo içimden.
merhaba cnm hoş geldin nerelerdesin senmerhabaaaaaa
:) ne bileyim işte. dua edelim. az önce yazdım bişeyler ama gitmedi. tekrardan yazmak istemedim. Allah yardımcımız olsun.
öyle canım, beni sırtında taşıdırdı liseye gidene kadar. hala en güzel dert ortağımdı. beni, kızsa da, en iyi o anlardı. görüyor biliyorum. iyi olduğunu da biliyorum. Rabbim ona merhametle muamele ediyor, ümiğt ediyorum. sağ olasın ve sizlere yaşatmasın Allah. er geç geliyor başa ama ani olması, hiçbir hastalığı olmaksızın çekip gitmesi, çok zor geliyor insana. hala çıkıp gelecekmiş gibi geliyor. sokakta adamları ona benzetmeye çalışıyorum. filan filan... çok tuhaf duygular bunlar. Rabbim sabrını da veriyor şükür ki inancımız var, ahirette buluşup yeniden aile olacağız diye teselli ediyoruz kendimizi. kuran okuyorum canım, Arapça da biliyorum ama şimdi adetliyim, o yüzden ara verdim. dua ediyorum işte ama çok kırgınlıklar var içimde. hayırlısını diliyorum.
canım bizimde var tabi problemlerimiz bak mesela bende 2 yıllık evliyim kaynım benim ailemi kötüledi eşime devamlı kendi kaynanasıyla sarmaş dolaşlar ilk günden beri eşime karı köylü deyip durdular onlar iyi oldu kendi kaynanasıyla bizimkide en küçük bi problemde ailemi kötüler ama ben artık kişiye göre muamele ediyorum eşimede herkes kendi ailesine baksın diyorum bişey dediğindede kulak asmıyorum çokta tın diyorum içimden kimin ne olduğunu herkes biliyo kendi annesi melekmiş benm ki de içten pazarlıklıymış ki benm annem eşimi çok sever ve gerçekten öle art niyeti yok kimseye ama işte insanın içi fesat olmasın kişi kendisi nasılsa karşısındakini de ölemidir acaba diye düşünür bu bi gerçek ...rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş...
...
amin canım Allah ailesi sağ olanlara uzun ömürler, vefat edenlerede sabırlar versin inşallah.
Sen şimdi reglisin ya onun içinde sıkıntılısın baya bir, sanki bu sıkıntı üzerinden hiç kalkmayacak gibi hissediyorsun ve seni çok iyi anlıyorum, bende regl olmadan önce bir çıkmaza giriyorum sanki kafayı yiyorum sonra birden herşey güllük gülistanlık oluveriyor, sende de öylw olacak inşallah, bak bitkisel bir şurup var pasiflora diye ismi galiba ben bikere almıştım, tamamen bitkisel, eğer kendi başına içinden çıkamıyorsan böyle btkisel bir şurupta kullanabilirsin tabi iyice araştır içine sinsin öyle al. hiçbir zararı olmayan bir şurup, öyle alışkanlık bağımlılık filanda yapmıyor
canım bizimde var tabi problemlerimiz bak mesela bende 2 yıllık evliyim kaynım benim ailemi kötüledi eşime devamlı kendi kaynanasıyla sarmaş dolaşlar ilk günden beri eşime karı köylü deyip durdular onlar iyi oldu kendi kaynanasıyla bizimkide en küçük bi problemde ailemi kötüler ama ben artık kişiye göre muamele ediyorum eşimede herkes kendi ailesine baksın diyorum bişey dediğindede kulak asmıyorum çokta tın diyorum içimden kimin ne olduğunu herkes biliyo kendi annesi melekmiş benm ki de içten pazarlıklıymış ki benm annem eşimi çok sever ve gerçekten öle art niyeti yok kimseye ama işte insanın içi fesat olmasın kişi kendisi nasılsa karşısındakini de ölemidir acaba diye düşünür bu bi gerçek ...rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk versin inş...
merhaba cnm hoş geldin nerelerdesin sen
hoşbldk cnm anamla bebek çeyizi hazırlığı yapıyoruz.. internete çok giremiyorum.....
canım yaa dun yoğunluktan yazamadım bugunde cvp yazmyı unutum sana sorry. neyse her olmaycak bır işte bır hayır var dıyolar bosuna değilmiş tez zamanda iyleşirsin umarım ve tekrar sahalara donersin .
bize ne oldu böle ya herkes bi köşeye savrulmuş gibi canm çok çok geçmiş olsun ben cvp verdim sanıyodum dün sabah girdim ve hemen çıktım netten ara vermen iyi oldu tedavin bitince sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın inş şu işlerin olmasa daha iyi olcek tatil çok iyi gelcek inş en önemlisi tabiki sağlığın inş en kısa zamanda iyileşirsin deryam
ARKADAşlar ben çıkmak zorundayım eşime biri sartıkntılık etmiş beni çağırıyo
yardım etmem gerekiyomuş hepinizi çok seviyorum görmesekte birbirimizi ...bugünlük bu kadar yarın görüşürüz inş
derya,hatice selma,rose,esma,serpil,melek,özge,hilal,yasemin ravza vesdeniz ve üzülerek yazıyorum unuttuklarım lütfen topiğimize sahip çıkalım böle olmuyo ...dağılmayın birlik olalım destek kuvvet istiyoruz ...allaha emant olun
ARKADAşlar ben çıkmak zorundayım eşime biri sartıkntılık etmiş beni çağırıyo
yardım etmem gerekiyomuş hepinizi çok seviyorum görmesekte birbirimizi ...bugünlük bu kadar yarın görüşürüz inş
derya,hatice selma,rose,esma,serpil,melek,özge,hilal,yasemin ravza vesdeniz ve üzülerek yazıyorum unuttuklarım lütfen topiğimize sahip çıkalım böle olmuyo ...dağılmayın birlik olalım destek kuvvet istiyoruz ...allaha emant olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?