- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.081
yazdım ama kimsenin umrunda olmamış anlaşılan (yasemin dışında)
canım bizim de ikinci yılımız ama hala bir arpa boyu yol alamadık. ben onu anlamaya çalışsam da o çaba sarfetmiyor. sürekli ben suçlu oluyorum. burası yeri değil sizi de sıkmak istemem ama çok doluyum arkadaşlar kusura bakmayın. bi araba aldık başımıza bela oldu. servis aracı gibi. herkes istiyor, sürekli akrabalarını taşıyoruz. şimdi de ailsei 1 hafta ankaraya gidecek bizim arabayla, kendi arabaları olduğu haldee bize de lazım oluyor. ben 2 haftadır anneme gidemiyorum. hadi alışverişe çıkalım desem bizim beyzade üşeniyor. ama ablası falan götür dese, hemen koşuyor. offf o kadar çok şey var ki anlatacak. bu 6. ayımız , pko var bende, bakalım bebek gelse biraz rahatlıycaz diye düşünüyorum. bi de atama olsa tam olcak inşaallah.
bugun nedense hiç keyfim yok boş boş bakıyorum kızlar hiçbirsey yapmak gelmiyo içimden hepimizin hakkında hayırlısııııııııı
bende aynı şekildeyim ve nedenini buldum gözlerim ve burnum akmaya başladı grip oluyoruuummm
hihhh bu havada grip hiç çekilmez valla ama hemen c vitamin takviyesi yap kendine birde
4 yemek kaşıgı çekilmiş ceviz
yarım çay bardagı pekmez
1 su bardagı süt
yarım çay kaşıgı tarçın bu karışımıda iç halsizlik için iyi geliyo eşime yapıyorum sürekli ben
rose86 hoşbulduk canım, ne güzel uzun uzun yazmışsın, çok severim böyle yazıları, evine dönüyormuşsun artık inşallah sık sık gelirsin.
demek dönüyosun evine hadi bakalım biz 1 hafta daha sabrederizzz sen suan tadını çıkar gezmelerinnn öptm canımm
yazdım ama kimsenin umrunda olmamış anlaşılan (yasemin dışında)
deryacım tatlım bende yazmıstım dun sana ama gormedın sanırım ole umrunda olmamak felan olur mu hıc canm benım agzına bıber surcem bakteşekkürler kızlar inş geçecek.
allah sağlığımızı almasın..
baya rahatladım hiç tasam yok şuan kendimden başka.
tatile odakladım kendimi rahatça gezip yazı değerlendireceğim
en azından 3 ay kafa dinlemek iyi gelecek bana
ateş akıntı kasık yımırta takibi ne çok yormuş meğer,
hiçbiri gözümde değil şuan.
eşimi özlediğimde birlikte oluyorum onunla en güzelide bu heralde.
deli gibi gün be gün atlamıyorum adamın üstüne.
özgürlük gibisi yok. keşke böyleyken kazare hamile kalabilsek
hepimiz için en güzeli bu olurdu heralde. bu stresleri yaşamadan ...
allah nasip etsin inş.
selam kızlarevden cıkmadan once bı bakayım dun aksamkı upuzun mektubuma kımler cevap vermıs bakalım dedimm
merhaba yasemincigmm..evet baya bı uzun yazıp hemen bı ceeee yapıp kacıyorum bu aralar eskıden buranın demırbaslarındandım sonra benım hayatım ole kendı halınde seyrederken ole bı eksın lı bı hal aldı kı degıl buraya gırmek sole bos bos oturcak vaktım kalmadı.. uc kez ev tasıdım felan.... kızlar bılıyolar ne cektgmı
sımdı de malum memleketteyım dye gıremıyorum evıme bı doneyım ıns. esımın yoklugumda harabeye cevırdgı evın dagınıklıgının arasında bogulmazsam donucem aranıza
canım benım aynen donuyorum eve... aslında bıraz daha cektırmek vardı da esıme bebegıme kıyamıyorum ıste testlerı var burda gtmıyorum cunku benım ılk dusukten sonra fobı oldu ole her doktora guvenemıyorum dolayısyla donmem farz oldu.. kavusmamıza son 1 hafta dıyelım sonra burdayım sözz
bende senı optum fıstıgım kendıne ii bak
deryacım tatlım bende yazmıstım dun sana ama gormedın sanırım ole umrunda olmamak felan olur mu hıc canm benım agzına bıber surcem bak
su son msjındakı tavrına bayıldım en dogru olanı bulmussun sonunda...
bende defalarca soledım bunu bılıyorum kızlar ama
hakıkaten ole olmus olmasa yazmazdım ben ne zaman cınsellıgı bebıs ısteme fıkrınden bagımsız olarak yasamayı ogredım
o dusuncemden sonra ıkı aya kalmadı hamıle kaldım.. dusunce gucu hakıkaten cok etkılıyomus bunu bızzat yasayarak ogrendım
ama bu ole tamam hadı sıldım kafamdan demekle olmuyo gercek anlamda baska seylere yogunlasmak gerekıyo
bırde bu ısın nasıp kısmet boyutu var tabıkı...
ıns tatıl sana cok ıyı gelıcek canım hedıyesı de mınık kuzun olucak
hepınızı opuyorum fıstıklar cıkmam lazım özleyin beniii
evet canım kesinlikle sana katılıyorum, o fikirle eşinle o işi yapmak için bir görev gibi olduğu zaman bana nefretlik geliyor resmen, dr a gittiğim zamanlar bi ilaç vardı o bitince 2 günde bir deneyin demişti, 1 yaptım 2 yaptım, üçüncü sefere başladım zırlamaya ben, bu ne böyle ben istemiyorum zorundamıyııııım filan diye (diber ay gibiteşekkürler kızlar inş geçecek.
allah sağlığımızı almasın..
baya rahatladım hiç tasam yok şuan kendimden başka.
tatile odakladım kendimi rahatça gezip yazı değerlendireceğim
en azından 3 ay kafa dinlemek iyi gelecek bana
ateş akıntı kasık yımırta takibi ne çok yormuş meğer,
hiçbiri gözümde değil şuan.
eşimi özlediğimde birlikte oluyorum onunla en güzelide bu heralde.
deli gibi gün be gün atlamıyorum adamın üstüne.
özgürlük gibisi yok. keşke böyleyken kazare hamile kalabilsek
hepimiz için en güzeli bu olurdu heralde. bu stresleri yaşamadan ...
allah nasip etsin inş.
anammmm yolarım ben o karıyı, ayyy tövbe tövbe saç baş dalarım bak yüzüne ketçap sıkarım, yaparım yani bişeyler elime geçerse, senin adına ben sinirlendimARKADAşlar ben çıkmak zorundayım eşime biri sartıkntılık etmiş beni çağırıyo
yardım etmem gerekiyomuş hepinizi çok seviyorum görmesekte birbirimizi ...bugünlük bu kadar yarın görüşürüz inş
derya,hatice selma,rose,esma,serpil,melek,özge,hilal,yasemin ravza vesdeniz ve üzülerek yazıyorum unuttuklarım lütfen topiğimize sahip çıkalım böle olmuyo ...dağılmayın birlik olalım destek kuvvet istiyoruz ...allaha emant olun
ya şu aklından çıkarmak olayını galiba ben kavrayamıyorum yani çok afedersiniz ama birlikteyken zaten aklıma bile gelmiyo çokcuk ama sonrasında yatmak kousunda sabırsız davranıyorum yani biran evvel banyo yapmak istiyorum o tedirgin bekleyişmi acaba beni sıkıntıya sokuyo yada aklından çıkarmak artık olmayacagından ümit kesmekmidir yada bıkmakmıdır yani ben başaramıyorumm her anım bir bebegim olsa nasıl olur ne kadar kilo alırım neler yaşarım tarzında düşüncelerin yanında sanki hiç sahip olamayacagım bi seyin hayaliymiş gibi geliyorumm üzülüyorummm(((((
ceee yapıp kacıyosun bize ama neyseki sende bebeğinde iyi. kendine iyi bak arayı fazla acma :)
ya şu aklından çıkarmak olayını galiba ben kavrayamıyorum yani çok afedersiniz ama birlikteyken zaten aklıma bile gelmiyo çokcuk ama sonrasında yatmak kousunda sabırsız davranıyorum yani biran evvel banyo yapmak istiyorum o tedirgin bekleyişmi acaba beni sıkıntıya sokuyo yada aklından çıkarmak artık olmayacagından ümit kesmekmidir yada bıkmakmıdır yani ben başaramıyorumm her anım bir bebegim olsa nasıl olur ne kadar kilo alırım neler yaşarım tarzında düşüncelerin yanında sanki hiç sahip olamayacagım bi seyin hayaliymiş gibi geliyorumm üzülüyorummm(((((
arayı acmak ne demek canım baksana ıkı gundur muptela oldum yıne ısım gucum olmasa annemın dızının dıbınde olmus olmasam hıc cıkmıcam da sımdılık bole olsun ıste
canım benım senı cok ıyı anlıyorum benım bu bahsettıgım seyı basarmam tam 12 ayımı aldı.. senın yurudugun yolları emın ol bende yurudum... ama benım tek farkım bıraz da sartlar benı oyle davranmaya zorladı Allahım kımseye yasatmasın tabı ama her serde bı hayır vardr derler hanı
ıste benım sınavımda bu hamılelıgımden oncekı yaptıgım düşük oldu...
uzuldum agladım sızladım dunyalar yıkıldı basıma ama uslanmadım
yıne ıstedım bı bebegım olsun dıye hemde bu kez daha da fazla.. bı defa kaybettım dye degıstrerek yollar oldum bu kez duamı
'Allahım bana ıstedıgım seylerı benım ıcın en hayırlı olacak zamanda ver' dıyerek dua ettım.. ve benım ıcın bır musıbet bın nasıhatten ıyı geldı anlayacagın...
sonra devam ettı musıbetler hemde bu kez ust uste..esımın iş durumundakı karısıklık bı sure zıhnımızı fazlasıyla mesgul ettı ve ben farkında olmadan bebıs fıkrınden uzaklastım.. ıs yuzunden sehır degıstırmek zorunda kaldık ve o kadar seyden sonra arsızlasmıs olmalıyım kı bu olumsuz gelısmelerın tumunu gulerek karsıladım
sonra bı de baktım mınnacık bı surprız varmıs benı bekleyen o kadar badıreden sonra hemde....
ovulasyon takıplerı,gun saymalar, ayakları dıkıp beklemeler,hıc bı sorun yok bebek olmaması ıcın dyen doktorlara ayar olmalar,esıne kusup sırf gunu kacrmamak ıcın zorakı yaklasmalar,,,,,,, daha bı suru alıskanlık sayabılırım sana hepsı bosmus demek kı hepsı saplantı denen seyın ta kendısıymıs anladım...
cunku hamıle kaldgm ay ne gun takıbı yaptım ne ates , ayaklarımı tavana dıkmek bı yana ev tasıdım perde astım neler neler...
oyleyse bu bı mucıze olmalıydı..
gun gun yıllık regl takvımı cıkaran ben sımdı nasıl oluyoda hamıle kalmıs olabılcegım gunu bıle hatrlamıyorum anlamadım
ve tum bu yasadıklarımdan sonra farkına vardım aklından cıkar denen sey buymus meger dye...
ne yasarsan yasa gunlerce aylarca gelmese de yıne de ıste bı bebegı hep ıste ama asla saplantı halıne getırme zıhnını 'sadece o fıkre' emanet etme...
hele bı de saglıklıysan ve bunun farkındaysan 1-0 daha ondesın demektır asla beklemekten sıkılma arkadasım..
bak ben gec olsa da anladım bı ınsanın hayatında kader denen seyın ne zaman tecellı etmesı gerekıyosa o zaman oluyomus gerısı laf-u guzaf mış.....
bır bebege sahıp olmak ıcın matematık olmasa da olurmus..
cunku kım ne derse desın o melegın alnına coktan yazılmıs ne zaman hangı rahme dusecegı...
yıne cok uzun oldu ama umarım kafanızı sısırmemısmdr kızlar
ıcımden geldı engel olamadım parmaklarımaamacım sadece paylasmak bır nebze olsun gonullerı rahatlatmak...
hepınızı sevıyorum....
arayı acmak ne demek canım baksana ıkı gundur muptela oldum yıne ısım gucum olmasa annemın dızının dıbınde olmus olmasam hıc cıkmıcam da sımdılık bole olsun ıste
canım benım senı cok ıyı anlıyorum benım bu bahsettıgım seyı basarmam tam 12 ayımı aldı.. senın yurudugun yolları emın ol bende yurudum... ama benım tek farkım bıraz da sartlar benı oyle davranmaya zorladı Allahım kımseye yasatmasın tabı ama her serde bı hayır vardr derler hanı
ıste benım sınavımda bu hamılelıgımden oncekı yaptıgım düşük oldu...
uzuldum agladım sızladım dunyalar yıkıldı basıma ama uslanmadım
yıne ıstedım bı bebegım olsun dıye hemde bu kez daha da fazla.. bı defa kaybettım dye degıstrerek yollar oldum bu kez duamı
'Allahım bana ıstedıgım seylerı benım ıcın en hayırlı olacak zamanda ver' dıyerek dua ettım.. ve benım ıcın bır musıbet bın nasıhatten ıyı geldı anlayacagın...
sonra devam ettı musıbetler hemde bu kez ust uste..esımın iş durumundakı karısıklık bı sure zıhnımızı fazlasıyla mesgul ettı ve ben farkında olmadan bebıs fıkrınden uzaklastım.. ıs yuzunden sehır degıstırmek zorunda kaldık ve o kadar seyden sonra arsızlasmıs olmalıyım kı bu olumsuz gelısmelerın tumunu gulerek karsıladım
sonra bı de baktım mınnacık bı surprız varmıs benı bekleyen o kadar badıreden sonra hemde....
ovulasyon takıplerı,gun saymalar, ayakları dıkıp beklemeler,hıc bı sorun yok bebek olmaması ıcın dyen doktorlara ayar olmalar,esıne kusup sırf gunu kacrmamak ıcın zorakı yaklasmalar,,,,,,, daha bı suru alıskanlık sayabılırım sana hepsı bosmus demek kı hepsı saplantı denen seyın ta kendısıymıs anladım...
cunku hamıle kaldgm ay ne gun takıbı yaptım ne ates , ayaklarımı tavana dıkmek bı yana ev tasıdım perde astım neler neler...
oyleyse bu bı mucıze olmalıydı..
gun gun yıllık regl takvımı cıkaran ben sımdı nasıl oluyoda hamıle kalmıs olabılcegım gunu bıle hatrlamıyorum anlamadım
ve tum bu yasadıklarımdan sonra farkına vardım aklından cıkar denen sey buymus meger dye...
ne yasarsan yasa gunlerce aylarca gelmese de yıne de ıste bı bebegı hep ıste ama asla saplantı halıne getırme zıhnını 'sadece o fıkre' emanet etme...
hele bı de saglıklıysan ve bunun farkındaysan 1-0 daha ondesın demektır asla beklemekten sıkılma arkadasım..
bak ben gec olsa da anladım bı ınsanın hayatında kader denen seyın ne zaman tecellı etmesı gerekıyosa o zaman oluyomus gerısı laf-u guzaf mış.....
bır bebege sahıp olmak ıcın matematık olmasa da olurmus..
cunku kım ne derse desın o melegın alnına coktan yazılmıs ne zaman hangı rahme dusecegı...
yıne cok uzun oldu ama umarım kafanızı sısırmemısmdr kızlar
ıcımden geldı engel olamadım parmaklarımaamacım sadece paylasmak bır nebze olsun gonullerı rahatlatmak...
hepınızı sevıyorum....
canlrımm merhaba...
anne olmk çok zormuş ya:) tm vaktmi oğlumla geçirmk istiyorum. ee haln geln gidende oluyo. günlk banyo yaptır camarlarına yıka ütüle emzr zamn nasıl geçiyo anlmıyorum.
göğüslerm halen berbat gören şok oluyo nolmuş böle diye. inatla emziriyorum. 2 gün sağdım verdim düzelir blki diye ama yavruma kıyamdım emincede tekrar başa döndük. bu günlerimşze şükr alıştım acıya. o acının içinde tosunumun gözlerme bakması dokunması alıyo acılar:)
selma cnm sürüyodum krem ama olacağı varsa oluyo engel olamıyosun. inş yaşamazsınız bunu kızlar doğumdan zor valla. karbonatlı suyla yıkayın göğüslerinizi sonra krem sürn daha önleyici olur.
bu arada bz büyüdük teyzoşlar. tulumlarımız küçülmeye başladı ve artk 2 numara beze başlıcaz...:)
geçmişi okuyamadımsizlerede çok vakit ayıramıyorum. azcık daha düzene girelim hep yanınızda olcam.
yeni biçok arkdaş var sanırım öle gördüm hepnz hoşgelmişinz melklernzde gelr inş bekletmeden...
slm kızlar topıgın kapanısını esma yapmıs acılısınıda selma yapsın dedım bakalım nasılsınız
ben yorgunum heryerım agrıyor gelen gıden ölümler derken sanırım bende ayakta dogurcam
kızlar bugunlerınızın kıymetını bılın artık uykusuz gecelerım basladı sabaha kadar kac kere uyanıyorum ınanın saymadım ayy ayy ayy dıe dıe saga sola donmeye calısıyorum toplamda 7 kılo almama ragmen kendımı resmen hantal hıssedıyorum oturamıyorum otursam kalkamıyorum herseyden gectım uykusuzluk cok fena suanda delı gıbı uykum var ama yatakta aylamaktan baska bısı yapmıyorum
bıde ben asla canı kıymatlı deılımdır 3 gun acı cekeyım 4 gun soylerım canım yanıyor dıe sabrederım ama bu koca kızım benı ayy ayy ayy dıyen bırı yaptı
ama herseye razıyım kızım ıyı olsun onu hergecen gun daha cok sevıp asık oluyorum artık resmen dayadıgı yerlerı goruyorum poposuna ellıyorum ayagını surtuyo ıttrıyo bende sevıyorum hemen cekıyor yanı kızım sanırım buyudu ve annesı ıle oyunlara basladı cok sukur
opuyorum kızlar rose soylemıste bende merak etttım bu serpılcan nerde bakalım
deryammm bosver once yazın tadını cıkar sonra ıns bebıs gelır herseyde bı hayır var bundada vardır muhakkak
hatcem gırersen hepınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?