- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.101
canlrımm merhaba...
anne olmk çok zormuş ya:) tm vaktmi oğlumla geçirmk istiyorum. ee haln geln gidende oluyo. günlk banyo yaptır camarlarına yıka ütüle emzr zamn nasıl geçiyo anlmıyorum.
göğüslerm halen berbat gören şok oluyo nolmuş böle diye. inatla emziriyorum. 2 gün sağdım verdim düzelir blki diye ama yavruma kıyamdım emincede tekrar başa döndük. bu günlerimşze şükr alıştım acıya. o acının içinde tosunumun gözlerme bakması dokunması alıyo acılar:)
selma cnm sürüyodum krem ama olacağı varsa oluyo engel olamıyosun. inş yaşamazsınız bunu kızlar doğumdan zor valla. karbonatlı suyla yıkayın göğüslerinizi sonra krem sürn daha önleyici olur.
bu arada bz büyüdük teyzoşlar. tulumlarımız küçülmeye başladı ve artk 2 numara beze başlıcaz...:)
geçmişi okuyamadımsizlerede çok vakit ayıramıyorum. azcık daha düzene girelim hep yanınızda olcam.
yeni biçok arkdaş var sanırım öle gördüm hepnz hoşgelmişinz melklernzde gelr inş bekletmeden...
slm kızlar topıgın kapanısını esma yapmıs acılısınıda selma yapsın dedım bakalım nasılsınız
ben yorgunum heryerım agrıyor gelen gıden ölümler derken sanırım bende ayakta dogurcam
kızlar bugunlerınızın kıymetını bılın artık uykusuz gecelerım basladı sabaha kadar kac kere uyanıyorum ınanın saymadım ayy ayy ayy dıe dıe saga sola donmeye calısıyorum toplamda 7 kılo almama ragmen kendımı resmen hantal hıssedıyorum oturamıyorum otursam kalkamıyorum herseyden gectım uykusuzluk cok fena suanda delı gıbı uykum var ama yatakta aylamaktan baska bısı yapmıyorum
bıde ben asla canı kıymatlı deılımdır 3 gun acı cekeyım 4 gun soylerım canım yanıyor dıe sabrederım ama bu koca kızım benı ayy ayy ayy dıyen bırı yaptı
ama herseye razıyım kızım ıyı olsun onu hergecen gun daha cok sevıp asık oluyorum artık resmen dayadıgı yerlerı goruyorum poposuna ellıyorum ayagını surtuyo ıttrıyo bende sevıyorum hemen cekıyor yanı kızım sanırım buyudu ve annesı ıle oyunlara basladı cok sukur
opuyorum kızlar rose soylemıste bende merak etttım bu serpılcan nerde bakalım
deryammm bosver once yazın tadını cıkar sonra ıns bebıs gelır herseyde bı hayır var bundada vardır muhakkak
hatcem gırersen hepınıze
günaydın hala kötüyüm ben üstelik uykumda varrrrrr
slm kızlar ben geldim kaç gündür üzerimde bir yorgunluk var giremedi topiğe nasılsınız ...
canım yaaa dikkat et depresyona girme sakın!! ben dun eve gıttım yattım bır akşam yemegı yemek ıcın uyandım sonra tekrar yattım bırde sabah alarm sesiyle uyandım valla çimdne hiçbirşey yapmak gelmiyo acaba depresyona mı gırıyorum doğurmadan önce ? allah korusun yaa
slm kızlar ben geldim kaç gündür üzerimde bir yorgunluk var giremedi topiğe nasılsınız ...
mevsimselmidir acaba ayni sekilde bendede yorgunluk var canım
günaydın kızlar
ofis çok yoğun ve kalabalık bu ara yanımda birileri sürekli
pcde açıp rahatça yazamıyorum okuyabilirsem yazdıklarınızı ne ala..
rose'cum selmam esmacım haticem melekcim bharcım yeni katılan arkadaşlar çok tşkler güzel dilekleriniz için
çok seviyorum siziiii
inş herpimizin gönlüne göre olsunnnnnnnn
fısat buldukça kaçarım yanıınıza muck :)
hiç tahmin edemiyorum bir yandan hamilelik şüphem var ama o da psikolojiktir diye ümitlenmek istemiyorum doktora gittim adetime 10 gün kala olsa görürdü heralde yumurta çok güzel gelişmiş dedi ama hamilelik için erken dedi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ve göğüs uclarım az da olsa ağrıyor üşütmekten sanırım... sıcaklanıp camları açtım rüzgar arasında kaldım ondan olabilir....
canım ya doktorun gorebılmesı ıcın adet gecıkmesı 10 gun olmalı :) yani bhcg hormonu 1500 ustunde olmalı ancak kese olusur ve gorunur hale gelir. valla belirtiler adet belirtiside olabilir hamilelikte inşallah hamileliktir adet gunun ne zaman ?
günaydın kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir....
kaç gündür giremiyorum bi tuhaflık var üzerimde nedeni belirsiz , kanamalar devam ediyor ,
fitil kullandım 3 gün ara ile o da kanama yaptı gördükçe sinirim bozuluyor doktor normal dedi
sıkılıyorum işte , ağrılarım çok oluyor yol yürüyemiyorum temzilik yapamıyorum hiçbişey yapamıyorum
insanlara muhtaç kalmakta sinir ediyor beni kimseye de naz yapmak istemiyorum zaman geçtikçe
daha da ağırlaşacağım halim ne olur bilmem sıcaklar başladı ve ben fenalardayım iki adımda terliyorum
ve nefes nefese kalıyorum , şükür kızım iyi gerçi o da biraz tembel keyfi gelince hareket ediyor korkutuyor
beni....herşeye alınır oldum kocamdan ilgi bekliyorum o da çok rahat ilgi gösterse de yetmiyor bana alınıyorum
herşeye asabi biri oldum çıktım herşeye bağırıyorum birden sinirleniyorum kimse de beni anlamıyor sonra da kızıyorlar
işte böyle kızlar biraz anormalim bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım...
deryam nasılsın iyileştin mi , işe başladın sanırım....
esmam, haticem, melek , roseee, burcu, hilal , özge, bahar ve diğer arkadaşlarım
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim yaaa
canım nerdesinnnn yaaa özlettin kendini hayırla su kızını bi kucanagına alsan hepimiz bir oh çekicezzz ne kadar nazlıymış cimcie yaa seni çok yordu sabrın sonu selamet sonu ferah serpilim inançla kızını alacagın günü hayal et ozaman bunlara katlanmak eminim daha kolay olacaktırrr allaha emanetsiniz kuzucugummmgünaydın kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir....
kaç gündür giremiyorum bi tuhaflık var üzerimde nedeni belirsiz , kanamalar devam ediyor ,
fitil kullandım 3 gün ara ile o da kanama yaptı gördükçe sinirim bozuluyor doktor normal dedi
sıkılıyorum işte , ağrılarım çok oluyor yol yürüyemiyorum temzilik yapamıyorum hiçbişey yapamıyorum
insanlara muhtaç kalmakta sinir ediyor beni kimseye de naz yapmak istemiyorum zaman geçtikçe
daha da ağırlaşacağım halim ne olur bilmem sıcaklar başladı ve ben fenalardayım iki adımda terliyorum
ve nefes nefese kalıyorum , şükür kızım iyi gerçi o da biraz tembel keyfi gelince hareket ediyor korkutuyor
beni....herşeye alınır oldum kocamdan ilgi bekliyorum o da çok rahat ilgi gösterse de yetmiyor bana alınıyorum
herşeye asabi biri oldum çıktım herşeye bağırıyorum birden sinirleniyorum kimse de beni anlamıyor sonra da kızıyorlar
işte böyle kızlar biraz anormalim bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım...
deryam nasılsın iyileştin mi , işe başladın sanırım....
esmam, haticem, melek , roseee, burcu, hilal , özge, bahar ve diğer arkadaşlarım
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim yaaa
canım ya zor gunler gecırıyosun belli kanamalar seni baya etkilemiş ee hamilelik hormonlarıda bir acayip herseye alınabılıyoruz bende oyleyım bazen olmaycak seyden sinir olup kavga cıkartıyorum. olan seyler . ama yatman gerekıyosa yat canım kendini yorma sakın bu gunler gecıcek untuma bebegını kucagına aldıgında herseyı unutacaksın.
adet günüm 1 mayıs ama adetlerim çok düzenli adet belirtisi günler öncesinden hiç yaşamadım sabah adet oluyorsam gece karın ağrısı başlar yada gündüz karın ağrım olur akşama olucam derim olurum bu seferki başka ALLAH tan hayırlısını diliyorum ....söyleyecek bişeyim yok ama doktorun görememesi normalmiş ya buna sevindim... saol
canım nerdesinnnn yaaa özlettin kendini hayırla su kızını bi kucanagına alsan hepimiz bir oh çekicezzz ne kadar nazlıymış cimcie yaa seni çok yordu sabrın sonu selamet sonu ferah serpilim inançla kızını alacagın günü hayal et ozaman bunlara katlanmak eminim daha kolay olacaktırrr allaha emanetsiniz kuzucugummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?