- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.121
canım ya doktorun gorebılmesı ıcın adet gecıkmesı 10 gun olmalı :) yani bhcg hormonu 1500 ustunde olmalı ancak kese olusur ve gorunur hale gelir. valla belirtiler adet belirtiside olabilir hamilelikte inşallah hamileliktir adet gunun ne zaman ?
aaa ne güzel vucudunu böyle tanıyan insanlarada hayranım dogrusu 2 yıldır okadar huy degiştirdiki vucudum tanıyorum artık kendisini inş. hamilesindir bu güzel haberi burdan bizleree söylersin kaç zamandır halay çekmiyoruzzz kurtlarımızı dökeriz azcıkkk
gelemedim kaç zamandır canım bide işler yoğun geriyor beni iyice bırakmak istiyorum aslında işi de dayanabildiğim yere kadar....çok ağladım hamile kalmak
için herşeye katlanırım dedim demek bunları yaşayacaktım her zaman herşeyin hayırlısını istemek lazım ama şükrediyorum binlerce şükür olsun artık 6. aya giriyorum
son 3 ay hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım inşallah kızımı
inşallah toplu şekilde hamiş haberleri alırız da toplu halay çekeriz inşallah....
slm kızlar nasılsınız bakalım ...
serpilim havalardan dır cnm hormonlarda aldı başını gidiyo zaten normaldir bu hallerin sakın üzülme kızın da sende iyi olun yeter bırak iş olur herşey yerini bulur sağlık olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim afiyetli sağlıklı bir evlat doğurmanı nasip eder bir avazda kurtulursun inş dualarım sennle biliyosun 10 hatim indirdim biliyosun başlamıştım senn kuzuya sonra durumu biliyosun babaannemin vefatı herşeyi unutturdu ama çok şükür okudum ..
baharcığım aman dikkat canım sakın depresyona falan girme havalar insanın dengesini bozuyo anlıyorum hele senn hepten bozar hamilesin sonuçta ...
hatice boşuna uğraşma nerelerdesin anam hamile kalan terkü diyar etti anlamadım gitti
deryacığım canm senn halinede üzülüyorum rabbim tez zamanda şafi ismi ile tecelli etsin sana cnm ...tatilin keyfini bol bol çıkarırsın inş..
melek ooooo sende böle yaparsan hani soğan kürü yapcaktın ne oldu aldın mı soğanlarını ?
yasemin cnm sen nasılsın bakalım...
esmacığım biz seni her zaman bekliyoruz ama biraz daha zaman geçsin öle gelirsin cnm paşamıza doya doya bak :) göğüslerine yapacak bişey olmadığı için üzülüyorum allah yardımcın olsun canm ...
rose o nasıl bi yazı cnm benm valla hepimize faydalı bi yazı olmuş...
özge nasılsın hayatım ?
ravza kader princess ismini unuttuğum arkadaşlar nasılsınız bakalım ? ben çok yorgunum dün eşimin yanına gittim bi kadın var gerçekten 2 saat oturdu kalkmak bilmedi yok o olsun yok bu olsun kahkahalar faln nerden geldiği belli değil eşime ne dese beğenirsiniz eşin geldi işte sen gel ölçü al o beklesin dükkanı hemen dik getir eşimde çok işgillenince acil işlerim var bugün gelemem ama yarın gelirim dedi kadında akşamda müsaitim hem eşimde evde olur dedi bizim kide saf hemen tmm dedi eşi var diye tabi...ben dükkanda bekledim o gitti 1 saate gelirim dedi ama oldu 2 saat gelmedi bende çok üzüldüm moralim bozuldu ama eşim evde dedi aradım kaç kere bi baktım eşim koşa koşa geliyo hemde pancar gibi kızarmış...ne oldu demeye kalmadan o.....muş bu dedi evine bi git gör her yerde mumlar erotik malzemelr gerçekten de perde diktirmek istiyo ama o arada benide uydurmak istiyo dedi sen aramasaydın namusum kirlenecekti dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim nutkum tutuldu halada bişey demiş değilim kadın zaten 1 aydır hep gelip gidiyomuş ama son nokta dün olmuş yani ölçüyü almış eşim sonra kadın içecek bişey alırmısın demiş faln yakınlaşmaya başlamış ay hala sinirlerim bozuk o sinirle gece saat 3' e kadar kurabiye süslemek için şeker hamuru yoğurup durdum her yerim ağrıyo uykum var sinirlerim bozuk ama yarın askerden kardeşim geliyo bu hafta sonu annemlere gidiyorum diye temizlik yapmam lazım kardeşime sevdiği bişeyler de yapmam lazım of öle işte....
slm kızlar nasılsınız bakalım ...
serpilim havalardan dır cnm hormonlarda aldı başını gidiyo zaten normaldir bu hallerin sakın üzülme kızın da sende iyi olun yeter bırak iş olur herşey yerini bulur sağlık olsun rabbim hayırlısıyla sağ salim afiyetli sağlıklı bir evlat doğurmanı nasip eder bir avazda kurtulursun inş dualarım sennle biliyosun 10 hatim indirdim biliyosun başlamıştım senn kuzuya sonra durumu biliyosun babaannemin vefatı herşeyi unutturdu ama çok şükür okudum ..
baharcığım aman dikkat canım sakın depresyona falan girme havalar insanın dengesini bozuyo anlıyorum hele senn hepten bozar hamilesin sonuçta ...
hatice boşuna uğraşma nerelerdesin anam hamile kalan terkü diyar etti anlamadım gitti
deryacığım canm senn halinede üzülüyorum rabbim tez zamanda şafi ismi ile tecelli etsin sana cnm ...tatilin keyfini bol bol çıkarırsın inş..
melek ooooo sende böle yaparsan hani soğan kürü yapcaktın ne oldu aldın mı soğanlarını ?
yasemin cnm sen nasılsın bakalım...
esmacığım biz seni her zaman bekliyoruz ama biraz daha zaman geçsin öle gelirsin cnm paşamıza doya doya bak :) göğüslerine yapacak bişey olmadığı için üzülüyorum allah yardımcın olsun canm ...
rose o nasıl bi yazı cnm benm valla hepimize faydalı bi yazı olmuş...
özge nasılsın hayatım ?
ravza kader princess ismini unuttuğum arkadaşlar nasılsınız bakalım ? ben çok yorgunum dün eşimin yanına gittim bi kadın var gerçekten 2 saat oturdu kalkmak bilmedi yok o olsun yok bu olsun kahkahalar faln nerden geldiği belli değil eşime ne dese beğenirsiniz eşin geldi işte sen gel ölçü al o beklesin dükkanı hemen dik getir eşimde çok işgillenince acil işlerim var bugün gelemem ama yarın gelirim dedi kadında akşamda müsaitim hem eşimde evde olur dedi bizim kide saf hemen tmm dedi eşi var diye tabi...ben dükkanda bekledim o gitti 1 saate gelirim dedi ama oldu 2 saat gelmedi bende çok üzüldüm moralim bozuldu ama eşim evde dedi aradım kaç kere bi baktım eşim koşa koşa geliyo hemde pancar gibi kızarmış...ne oldu demeye kalmadan o.....muş bu dedi evine bi git gör her yerde mumlar erotik malzemelr gerçekten de perde diktirmek istiyo ama o arada benide uydurmak istiyo dedi sen aramasaydın namusum kirlenecekti dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim nutkum tutuldu halada bişey demiş değilim kadın zaten 1 aydır hep gelip gidiyomuş ama son nokta dün olmuş yani ölçüyü almış eşim sonra kadın içecek bişey alırmısın demiş faln yakınlaşmaya başlamış ay hala sinirlerim bozuk o sinirle gece saat 3' e kadar kurabiye süslemek için şeker hamuru yoğurup durdum her yerim ağrıyo uykum var sinirlerim bozuk ama yarın askerden kardeşim geliyo bu hafta sonu annemlere gidiyorum diye temizlik yapmam lazım kardeşime sevdiği bişeyler de yapmam lazım of öle işte....
burcummmm allah razı olsun bitanem rabbim kabul etsin inşallah gececek bugünlerde biliyorum sadece ilgi bekliyorum sanırım ondan da gerginim , bu arada pişiyorum ben ayakkabı çorap ne varsa çıkardım...
güldürdün beni yaaa seni bulur böyle kadınlar tövbe tçvbe kadın da aranıyormuş belli kocan zor kurtarmış kendini kocana güven sen sinirini bozma boşuna....
gözünaydın canım kardeşin geliyormuş ne güzel..
ay canım valla eşine uzuldum aeşin içmemiştir birşey tahminim içseydi zaten belli olurdu kadın kesın içkisine ilaç atardı. sinir olma canım eşin dürüstce sana anlatmıs gayet güvenilir bir eşin var. hiç korkma ama tabii tedbiride elden bırakma . ama su mum işi tutsu işi gayet iyi eşler için arada yapmak lazım :) gercı benım ve elim için bir süre iptal boyle seyler takii bebişi odadan cıkartana kadar :)
güveniyorum tabi hemde çok çünkü yalanı dolanı olmaz gerçek bi dobradır hiç içinde saklısı yoktur yanına gittiğimde hemen o gün neler oldu anlatır o yüzden kesinlikle güveniyorum tabi bende iyi bi dinleyiciyim :) bizimki tırsmış canım mumları fln görünce :)bide abuk sabuk malzemeler varmış erotik tabi bizim alacağımız cinsten değil ay allahım ya :)))
sorma ya serpilim bizimkide utangaç biridir bi suç işleyemez hemen sayıklar bilir yani hemde aklından öle bişey geçmez çok seviyo beni akşam çok geç uyudum diye sabah kalktı kahvaltımı hazırladı geldi yanıma uzandı gidene kadar hep güzel şeyler söledi sakın moralini bozma böleleri bizi ayar edemez senden başka dedi :) saol cnm darısı diğer asker bekleyenlerimizin başına sağ salim inş ilk önce esmamın tabiki onunda kardeşi askerde biliyosun ...
cnm pişersin tabi karnında 100 derece su var yani yanlış hatırlamıyosam öle duymuştum galiba ...
günaydın kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir....
kaç gündür giremiyorum bi tuhaflık var üzerimde nedeni belirsiz , kanamalar devam ediyor ,
fitil kullandım 3 gün ara ile o da kanama yaptı gördükçe sinirim bozuluyor doktor normal dedi
sıkılıyorum işte , ağrılarım çok oluyor yol yürüyemiyorum temzilik yapamıyorum hiçbişey yapamıyorum
insanlara muhtaç kalmakta sinir ediyor beni kimseye de naz yapmak istemiyorum zaman geçtikçe
daha da ağırlaşacağım halim ne olur bilmem sıcaklar başladı ve ben fenalardayım iki adımda terliyorum
ve nefes nefese kalıyorum , şükür kızım iyi gerçi o da biraz tembel keyfi gelince hareket ediyor korkutuyor
beni....herşeye alınır oldum kocamdan ilgi bekliyorum o da çok rahat ilgi gösterse de yetmiyor bana alınıyorum
herşeye asabi biri oldum çıktım herşeye bağırıyorum birden sinirleniyorum kimse de beni anlamıyor sonra da kızıyorlar
işte böyle kızlar biraz anormalim bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım...
deryam nasılsın iyileştin mi , işe başladın sanırım....
esmam, haticem, melek , roseee, burcu, hilal , özge, bahar ve diğer arkadaşlarım
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim yaaa
işe başladım malasef, çok sıkıcı her an ayrılabilirim
tedavim devam edecek bikaç ay ara veriyorum canım.
o lekeler demekki artık önemsenmeyecek
takılmamaya çalış dr önemli eğil diyorsa öyledir sen içini ferah tut
havalardandır depresyon bende öyleyim, hiçbişey yapasım gelmiyor
sadece tatil deniz güneşşşş gezmek dolaşmak aklım oralarda :)
kocandaaa sana istediğin ilgiyi göstersn valla bak kırarız kafasını burdan gelip
ahhh canım demek tedavi görcen olsun bak bebek olmadı demek ki bundan da bi hayır varmış , güzelcene iyileş
ondan sonra devam hem şu stresli takipleri ve dönemi atlatırsın bitanem....havalardan bu haldeyim sanırım bide üstüme üstüme
geliyorlar babam bi yandan işten ayrılırken haklarını almaya çalış istifa etsende işsizlik ödeneği almak için patronla anlaş zaten haklarını
kullanmıyorsun falan filan sıkıyor beni yanii bi yandan kocam dün ağlattı beni alınıyorum en ufacık hareketi elimde değil sopalayabilirsiniz
yani:)
evt bitanem şmdi 15 gün fizik tedavim var
çelik korse takıyorum kazık utmuş gibiyim ofistekiler pamela anderson diyolarrrrrr banaaaaa halimi görsen :))
dr dedi iyiki hamile kalmamışsın sürünürmüşsün bu halinle o kiloları alınca dedi.
herşeyde bi hayır var işte seviniyorum şmdi olmadıığına.
brz dinlenip bomba gibi döneceğim çalışmalara inş
baban haklı ama anlaşmaya çalış tabiki ama hamilesinde işyeri biz çıkarttıkta derse hamile insanı niye çıkarıyonuz diye
dikkat çekebilir onun hertürlü yolu vardır aslnda iyi araştır.
sen hamile olduğun için tüm oklar senin yönünde en ufak bi şikayetinde mahvolurlar
senin yapacağın drdan rapor almak çalışamaz raporu bu sıkıntılarınla iligli çok rahat alırsın
o raporla seni işyeri çalıştıramaz mecbur çıkaracak sağlık sebebiyle çıkarımda tazminat hakkın doğuyo.
tabiki haklarını maaşını almak için elinden geleni yap.
bende araştırıyorum onu bu ara işte:)
ben bile şuan düşünüyorum haklarımı alabilirsem ayrılmayı mdrümle konuştum
artık dayanamadım saçmalıklarına kafam karışık brz bikaç hafta düşün toparlan fln dedi bakalım hakkmızda hayırlısı canım.
canım korse sayesınde belin de incelirmiş olursun 90 60 90 :)
evt bitanem şmdi 15 gün fizik tedavim var
çelik korse takıyorum kazık utmuş gibiyim ofistekiler pamela anderson diyolarrrrrr banaaaaa halimi görsen :))
dr dedi iyiki hamile kalmamışsın sürünürmüşsün bu halinle o kiloları alınca dedi.
herşeyde bi hayır var işte seviniyorum şmdi olmadıığına.
brz dinlenip bomba gibi döneceğim çalışmalara inş
baban haklı ama anlaşmaya çalış tabiki ama hamilesinde işyeri biz çıkarttıkta derse hamile insanı niye çıkarıyonuz diye
dikkat çekebilir onun hertürlü yolu vardır aslnda iyi araştır.
sen hamile olduğun için tüm oklar senin yönünde en ufak bi şikayetinde mahvolurlar
senin yapacağın drdan rapor almak çalışamaz raporu bu sıkıntılarınla iligli çok rahat alırsın
o raporla seni işyeri çalıştıramaz mecbur çıkaracak sağlık sebebiyle çıkarımda tazminat hakkın doğuyo.
tabiki haklarını maaşını almak için elinden geleni yap.
bende araştırıyorum onu bu ara işte:)
ben bile şuan düşünüyorum haklarımı alabilirsem ayrılmayı mdrümle konuştum
artık dayanamadım saçmalıklarına kafam karışık brz bikaç hafta düşün toparlan fln dedi bakalım hakkmızda hayırlısı canım.
günaydın kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir....
Kaç gündür giremiyorum bi tuhaflık var üzerimde nedeni belirsiz , kanamalar devam ediyor ,
fitil kullandım 3 gün ara ile o da kanama yaptı gördükçe sinirim bozuluyor doktor normal dedi
sıkılıyorum işte , ağrılarım çok oluyor yol yürüyemiyorum temzilik yapamıyorum hiçbişey yapamıyorum
insanlara muhtaç kalmakta sinir ediyor beni kimseye de naz yapmak istemiyorum zaman geçtikçe
daha da ağırlaşacağım halim ne olur bilmem sıcaklar başladı ve ben fenalardayım iki adımda terliyorum
ve nefes nefese kalıyorum , şükür kızım iyi gerçi o da biraz tembel keyfi gelince hareket ediyor korkutuyor
beni....herşeye alınır oldum kocamdan ilgi bekliyorum o da çok rahat ilgi gösterse de yetmiyor bana alınıyorum
herşeye asabi biri oldum çıktım herşeye bağırıyorum birden sinirleniyorum kimse de beni anlamıyor sonra da kızıyorlar
işte böyle kızlar biraz anormalim bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım...
Deryam nasılsın iyileştin mi , işe başladın sanırım....
Esmam, haticem, melek , roseee, burcu, hilal , özge, bahar ve diğer arkadaşlarım
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim yaaa
vallaaa tek sevindiğim yanı o zaten şu korsenin :)))
hem incelikcek inş hemde düzleşicek şu ayvaa göbeeeeeem hehehee
2 gnde bile farketti sanki daha küçüldü gözüme öyle geliyo
egzersizlerimde var hergün onlarıda yapıyorum
sıkılaşıcam daaa
ooohhhhhhhh haziranda da fit vücuuudumlaaa bikinilerimi giyip tatile gidiyorum
benden iyisi yok
benii özlememişsiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?