- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.141
slm kızlar benim büyük bi problemim oldugunu anladım dün akşam
hatırlarsanız son bir kaç aydır kaşındı yanma falan oluyo özelliklede yumurtlama zamanları demiştim o olayı çözdum bende vajinal kuruluk var kuru kuruda zorlayınca tahriş oluyo dolayısıyla yanma oluşu kaşınıyo peki ben bunu nasıl çözecemmmmmmm psikolojik olduguna eminim çünkü son aylarda nüksetti bir bu eksikti
doktora görün bi krem vermişti bana ama almadım reçeteyide attım açıkçası bende kendiliğinden geçti sonraları...
canım açıkcası ben namaza yeni başladım 3 ay oldu akıntı için oraya havlu kagıt koydugum içinmi oluyo acaba çünkü normal krem sürdügümde rahatlıyo
tabiki evet havlu kağıt oranın bütün nemini alıyor ve kupkuru kalıyor Allah göstermesin mantara kadar yok açar o bez koy namaz kılcağın zaman bezi çıkar namazını kıl en sağlıklısı bu... yumuşak bezler den kullan ...
melekcim , çok afedersin banyo yaparken vajinayı sabunluyor musun suyla aşırı yıkıyor musun? bu çok sakıncalı vajinanın yapısında bir jel var koruyucu
onu yoketmiş olursun koruyuculuğu kalmaz , ben lekelenme olduğu için şuan peçete kullanıyorum ama sen kullanma bende tahriş yapıyordu sana da zararı dokunmuş olabilir
çamaşırlarını yıkarken özellikle altı sabun kullan ve ütüle deterjanda alerji yapabiliyor
teyzelerim napıyonuzzEki Görüntüle 400610
bu nasıl muhteşem bir yazı canım yaa senin canı yürekten tebrik ediyorum, yani bir psikolog konuşsa, yada bir uzaman konuşsa bende bukadar etki bırakmazdı, yaşadıklarını okadar güzel ifade etmişsin ki diyecek söz bulamıyorum ve bugünden sonra 1 adım daha relaxlaştım sayende buna emin ol. gerçekten matematik hesapları, ayakları dikmeler, gün saymalar vs hepsi boş, kadere inanıyorsak eğer gerisi zaten teferruat, ayy bayıldım ya nekadar güzel bişekilde anlatmışsın çok çok sağol canım, sen hep böyle uzun uzun yaz olurmu, ben seve seve saatlerce okurum
canımsın yaa valla rahatlattın benide bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol burcu'm faydalı olabıldıgıme sevındım gercekten..ınan aklım hep sızde gelmesem de gıremesem de duzenlı olarak sessız sedasız kendı hayatıma devam ederken heprose o nasıl bi yazı cnm benm valla hepimize faydalı bi yazı olmuş...
tiiiyzesi yesin onun totosunuuuuuuuuuuuuu
ben iyi deeeeeeğğlimmmmmmmm çok sıkıldım
sen napıyosun kuzum
teyzelerim napıyonuzzEki Görüntüle 400610
iyi evdeyim aşk olsun teyze ya suratım o ellerim ağzımda bak(((
hayırdır kuzum niye sıkıınsın
maşallah canım allah nazarlardan korsuncok tatlı yerim ben onu :)
yokkk kızz anladım güzel yüzüüüü veee elleri ağzında kuzucuğun..
bnm canım toto çekti sadece o yüzden öyle dedim :))
nerden başliyimmmmm niye sıkıldığıma
bu korse çok sıktı beni kaburgalarım acıyo
iş çıkışı fiziğe gidiyorum bide git gel yollarda helak oluyom
9 da evde oluyorm pertim çıkıyooooooo blaaa bla bla
heryerim ağrıyo valla haticem
hatıceeeeeee bayıldım yakısıklı ogluna kuzum benımm.... ne yakısıklı cıkmıs oleeee
deryoşşş ummmm canım benım vaktım olsa kalırdım neden sıkıldın sen bakalımm???
annemle valızlerımı hazırlamam lazım yarına telas olmasın dıye
sen orda yalnız basına yapamazsın dıye saolsun annecıgım evde ne var ne yok koyuyo kolıye
gunlerdır bır hazrlık bır hazrlık
cephanelık gıbı gıdıyorum walla sarmalar, mantılar, pogacalar.... yemeye beklerım yanı
optum ıkınızı de kızlar kacıyorum ben sımdılık siii yuuuu
kızlar ya canım dondurma cektı iş yerini ayaga kaldırdım ısteyen varmı siparıs vericez odadakılerle dıye baya bır kabarık lıste yaptık zar zor ulastık dondurmacıya aldıgımız cevap cok sıparısımız var anccak bır saat sonra gonderebılırm hehe mesai bıtıyo ama bızım bır saat sonraya dedik ve kapatık herkesın hevesi kursagında kaldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?