Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah yardımcın olsun canım daha ne kadar tedavi görceksin dr ne diyor

15 gün canım fizik tedavi,
bugün 3. günü

sonrasında da egzerszie devam vs korsede sanırım1 ay fln takılırsa iyi oluyomuş
bi süre vermedide bakacağız durumuna göre dedi.

Son düzenleme:
kagıt havlular yapıyo artık kanıksadım bunu ama kullanmamda lazım offffffffff

orkid in yaprak günlük pedlerinden kullan canım yumuşacık ve çok ince asla rahatsız etmiyor var olduğunu anlamıyorsun bile , deodorantsız olanlarından alırsan alerji de yapmaz, kağıt havlu sert bişey tahriş eder

hatice maşallahh oğluşuna çooooooooook tatlıı benim nazlı kızımın bi tane güzel fotosu yok göstermiyo yüzünü artık ayrıntılı usg de yok zaten kendi dr um normal usg bakıyo, yüzünü 2 ay sonra görcez artık

ayy hamile kalmamanda varmış bi hayır benim bi arkadaş ta böyle tedavi gördü bel fıtığı için, 6 ay korundu, sonra hemen hamile kaldı problem yaşamadı darısı başına önce kendin iyi ol da

ev poğaçası ben de istiyorumm afiyet olsun canım Allah kavuştursun annene
yazık sana yaa hemen çıkışta al bi yerden ye hamileliğin tadını çıkaramıyoruz biz hiç yaa ne kadınlar var onu canım çekti bunu canım çekti diye dolaşıyolar ihmal etme canın ne çektiyse

kolay gelsin canım yaa Allah kolaylık versin, demek büyüyor oğluşun maşallah ona

selma ben de 7 kilo aldım sadece karnımda bütün kilo, ve eğilmek ayakkabı giymek, tırnak kesmek vs zor geliyor, yataktan ani kalkarsam karnıma kramp giriyor, işyerinde de ara ara kasılmam oluyor, ama bu haftalarda düzenli ve sık olmadıkça artık kasılmalar normal, gebeliğin en zorlu dönemindesin artık ben de yaklaşıyorum o döneme, Allah bizlere dayanma gücü versin sıcaklarda az kaldı sabır
hoşgelsin canım al bendede okadarrr ama moralimde çok bozukk uykumda varrrrrrrrrrrrrrr

canım bu halin genel olarak bayadır böyleyse psikolog a gitmelisin, destek almalısın belki, açıkçası benim de ihtiyacım var ama ne vaktim var ne hali,m kadın doğum randevularıma zor gidiyorum zaten, ya da bir hobi edin bişeyler yap kitaplar oku böyle kapatma kendini nolur öpüyorum sen çok değerlisin unutma hiçbişey senden daha değerli değil.

serpil lekelenmeler hep oldu sende ve sonuna kadar olacak heralde artık moralini bozma, bu arada o asabiyet bende de var havadan değil o gebelikten, kocama sinir oluyorum, işyerindeki herkese sinir oluyorum hastalara sinir oluyorum, canım burnumda resmen patlayacak yer arıyorum, bugün de migrenim tuttu başım çok kötü ağrıyor ilaç içemiyorum yatıcam şimdi biraz dinlenicem

herkesii öpüyorum iyi bakın kendinize

hılalll evet cnm sendede baslar artık sancılar sanırım rahat gunlerımız bıttı ama bu gunlerde bıtecek ozaman daha zor ve yorucu gunler gelıcek

evet hılalcım bı hayır varms gercektende
hamıle olsaydm cok zorlancaktım
ben bı ıyı olaymda bebıste gelcek snra ıns

ayyyy fızıkten cktım sersem gıbıyım kızlarrr
otobus beklıyorum hala
mıdem resmen sırtıma yapıstı acclıktan
basım zonkluyoooo
fenayım fenaaaa gelmıyoda pıslık otobus
eve gıtmek ıstıoom artıkkkkk buhuuuu

yasemiiinnn meleeekkk ne yaptınız başladınız mı soğan suyuna? be vaz geçtim her şeyden. şimdilik çocuk bizim için riskli görünüyor. eşimle sürekli problem yaşıyoruz. sonumuz hayrolsun. sizler nasılsınız?

Günaydınnnn, Hayırlı cumalar topiğimizin kraliçeleri nasılsınız?
Ben dün yoktum buralarda çünkü işyeri dışında işlerim vardı, akşam 5 te dönebildim yerime, eve gidince okudum sayfaları şöyle genel olarak anca.
AYyy bugün sevinçliyim kilo verme işim yolunda gidiyor şimdilik çok şükür 65'ten 61,9'a indim, akşamları yemek yerine salata ve meyve yemek çok işe yarıyor arkadaşlar. bebek sahibi olmadan evvel bi bekarlık kiloma döneyimde doğru düzgün hamiş olayım diyorum bakalım hayırlısı.

Esracım canım soğan suyu işini sormuşsun, saraçoğlu bana gönderdiği mailde adet bitiminden 10 gün sonra başlamam gerektiğini yazmış, haftaya perşembe gününe denk geliyor yani, o gün başlayacağım ALlah nasibederse, bence sende vazgeçme, yani şuanda bebek düşünmesen bile içini bi temizlemiş olursun, sonra fikrin değişipte istediğin zaman direk olur inşallah beklemeden, bence öyle yap. bu arada hayırdır inşallah tartıştınızmı eşinle ne oldu??

haklısın canım, benim de daha 10 gün var öyleyse ama kötü durumdayım doğrusu. tartıştık evet, sürekli tartışıyoruz. bu, yeni evlilikler için normal mi bilmiyorum ama ben de o da çok sıkılmış durumdayız. çok kırıyoruz birbirimizi, iyice yüzgöz olduk. hayırlısı bakalım. tamam biraz toparlayayım kendimi, belki o zamana fikirlerim değişir, başlarım ben de...

canım benim Allah feraha çıkartsın inşallah ikinizide en kısa zamanda, her evlilik farklı olur, normaldir diyende olur, aaa biz hiç tartışmıyorduk ozamanlar en güzel zamanlarımızdı diyenlerde olur, onun için hiç kafanı takma, Allah insanları farklı farklı yaratmış, elbetteki alışana kadar birbirinizin huyunu alana kadar biraz sabır lazım, siz nekadar zamanlık evlisiniz bide hangi usul ile evlendinizmi severek mi görüculu usulu mü yoksa zorlamalarlamı? sizin tartıştığınız konular genelde ne üzerine? sen herşeye rağmen soğan suyunu iç bence kendi sağlığın içinde çok önemli tatlım illa çocuk olsun diye değil yani, düşünsene için tertemiz olacak bence yapmaya değer.

günaydın kızlar nasılsınızı ?

vesdeniz ya her evlilikte yaşanır sorunlar tartısmalar ama onemlı olan bu tartısmaların boyutu. ben 2 yıllık evlıyım ılk yıl baya zorlanmıstık sonucta ıkı farklı kısılık ayni evde yasamaya baslıyor catısmalar olması normal onemlı olan ıkı tarafında bırbırını anlamaya calısıp orta yollu bulmaları. eğer işin içinde şiddet yoksa zamanla birbirinizi anladıkca hersey duzelır ç buarada her tartısmada küsmememnız lazım birbirinize birde saygı cercevesınde sözel şiddet kullanılmadan tartısma ortamı yaratmalısınız.

evet canım, sağlığım için, kendimi öyle önemsemez oldum ki, hayattan çok sıkıldım ama kendime çekidüzen vermem lazım. canım biz -güya-severek evlendik. ben aşka inanmayan bi insan olarak onca kısmeti teptim. bu vatandaşın davranışları, konuşmaları çok mantıklı gelmişti. uyumlu olacağımızı düşündüm, tabii sevgi de vardı ama onun kadar sevmiyordum. evlenince anladım ki onunki de sevgi değil. bu kadar bencil olmaz seven veya aşık olan insan. bizim en büyük sorunumuz ailesine çok düşkün olması. evlendiğimiz 3. günden itibaren kendimi orda buldum. sürekli ailesinin yanına gitmek istiyordu. evimi evden , bizi aileden saymadı, hala öyle. bir iki gün tatilimiz olsa hemen oraya gitmek için plan yapar, bu günü de eşimle geçirelim, özel bişeyler yapalım demez. tek sorumluluğun çalışıp para kazanmak, evin maddi ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ve kadının ev işleriyle yükümlü olduğunu düşünen bir insan. evde pek bişeye yardım etmez. gelir yemeğini yer, tv izler yatar uyur, sabah kalkar işe gider, bu kısır döngü böyle devam eder. şu işin ucundan tut desem, yaparız tamam hallederiz diyip istisnasız her şeyi erteler, üşengeç bir insan. ben de aceleciyim her şey vaktinde olacak. ailesi hep benden kıymetli olmuştur. öyle olmadığını söylüyor ama bu apaçaık ortada. hele babalarına -estağfirullah-tapıyorlar resmen. ay ne bileyim. ben kitap okuyalım kurslara gidelim, yeni yerler görelinm kendimizi geliştirelim isterim, o tam aksi sadece maç izler, bi de spor yapar, öyle kültürel gelişim ve değişime de çok açık değil, kendinden çok memnun. hep kendi ailesiyle görüşmek bişeyler yapmak ister, benim aileme, akrabalarıma pek yanaşmaz, sıkılır, oysa öyle seviyor öyle ağırlıyorlar ki, hiç umrunda değil. aileden böyle görmüş, babası kız evine gidilmeyeceğini öğretmiş, yüzüme karşı bile söylüyor adam benim duygusal ihtiyaçlarım var, ilk evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadı ben de sinirolup şehir dışına ablamların yanına gittim. neyle heyecan duyar insan, karşısındakinin sevgisini nasıl anlar Allah aşkına biri bana yardım etsin?

Son düzenleme:

pazar başlıcaz canım aaa neden vazgeçtin beraberce yapalım işte bi çocugum olursa kocanın ve yaptıklarını daha az problem edersin hadi bize katılll

Baharcım günaydın hoşgeldin, mübarek cuma günü herkes iyi olur inşallah, bende haziranda 2 yıllık evli olucam sen hangi ayda evlenmiştin?
Melek canım sende hoşgeldin tatlım.
Esra bizimde teyzemin tarafı aynı senin eşinin ailesi gibi, gerçekten evlenmeden önce insan bilse biraz daha bilinçli olsa eşinin ailesine de çok dikkat eder ama işte nekadar olsa cahil oluyoruz bu konularda, işin içine girdikten sonra anlıyoruz onu yetiştiren ailenin nekadarda önemli olduğunu meğer. böyle bazı aileler var, gelenekler görenekler adetler herşeyden önce geliyor, mantıklı düşünmeye çalışmak yerine körü körüne kendi büyüklerinden öğrendikleri ve çoğu zaman saçma kurallar içeren görüşleri benimsiyorlar. ama bu gibi ailelerden kendini geliştirmiş çocuklarda çıkabiliyor ama sanırım eşin onların etkisinde fazla kalmış, birazda yakın oturuyorsunuz sanırım durmadan gittiğinize göre, belki birazcık mesafe olsa okadar etki altında kalmazdı sana daha çok yönelirdi, başka bir yere taşınma fikri filan versen ne der acaba?

bana pazar dedin yaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kuzuuuuuuuuuuuuu

canım alesine cok baglı anladıgım kadarıyla işin zor heleki senin ailene deger vermiyosa. iyi düşünüp ona göre bir karar almalısın ama evlilik yuıldonumunu hatırlamadı dıye uzlume ben kendı evlılık tarıhımı hıc hatırlamam cokda takmam onemlı olan herhangı bır gunde güzel birşeyler paylaşmak bence eşinle konusup ortayolu bulun ne hissediyosan anlat kendisine bu sekılde zor surer evlılıkler

hepsi aynı işte tamda bu sebepten çocuk yağmalı ona yogunlaşmalısın oda hönkk olup kalmalı :)))))))

pazar başlıcaz canım aaa neden vazgeçtin beraberce yapalım işte bi çocugum olursa kocanın ve yaptıklarını daha az problem edersin hadi bize katılll

canım sorunlu bie evlilikte cocuk yapmak enbuyuk hatta olur. kocasının yaptıkları daha da buyur cunku boyle kışılıkler bebek bakımınada yardımcı olmaz tum sorumluluk anneye kalır yasanan sıkıntılar artar sorunlar cozulup ona gore cocuk yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…