- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.161
allah yardımcın olsun canım daha ne kadar tedavi görceksin dr ne diyor
kagıt havlular yapıyo artık kanıksadım bunu ama kullanmamda lazım offffffffff
teyzelerim napıyonuzzEki Görüntüle 400610
yokkk kızz anladım güzel yüzüüüü veee elleri ağzında kuzucuğun..
bnm canım toto çekti sadece o yüzden öyle dedim :))
nerden başliyimmmmm niye sıkıldığıma
bu korse çok sıktı beni kaburgalarım acıyo
iş çıkışı fiziğe gidiyorum bide git gel yollarda helak oluyom
9 da evde oluyorm pertim çıkıyooooooo blaaa bla bla
heryerim ağrıyo valla haticem
hatıceeeeeee bayıldım yakısıklı ogluna kuzum benımm.... ne yakısıklı cıkmıs oleeee
deryoşşş ummmm canım benım vaktım olsa kalırdım neden sıkıldın sen bakalımm???
annemle valızlerımı hazırlamam lazım yarına telas olmasın dıye
sen orda yalnız basına yapamazsın dıye saolsun annecıgım evde ne var ne yok koyuyo kolıye
gunlerdır bır hazrlık bır hazrlık
cephanelık gıbı gıdıyorum walla sarmalar, mantılar, pogacalar.... yemeye beklerım yanı
optum ıkınızı de kızlar kacıyorum ben sımdılık siii yuuuu
yazık sana yaa hemen çıkışta al bi yerden ye hamileliğin tadını çıkaramıyoruz biz hiç yaa ne kadınlar var onu canım çekti bunu canım çekti diye dolaşıyolar ihmal etme canın ne çektiysekızlar ya canım dondurma cektı iş yerini ayaga kaldırdım ısteyen varmı siparıs vericez odadakılerle dıye baya bır kabarık lıste yaptık zar zor ulastık dondurmacıya aldıgımız cevap cok sıparısımız var anccak bır saat sonra gonderebılırm hehe mesai bıtıyo ama bızım bır saat sonraya dedik ve kapatık herkesın hevesi kursagında kaldı ya
canlrımm merhaba...
anne olmk çok zormuş ya:) tm vaktmi oğlumla geçirmk istiyorum. ee haln geln gidende oluyo. günlk banyo yaptır camarlarına yıka ütüle emzr zamn nasıl geçiyo anlmıyorum.
göğüslerm halen berbat gören şok oluyo nolmuş böle diye. inatla emziriyorum. 2 gün sağdım verdim düzelir blki diye ama yavruma kıyamdım emincede tekrar başa döndük. bu günlerimşze şükr alıştım acıya. o acının içinde tosunumun gözlerme bakması dokunması alıyo acılar:)
selma cnm sürüyodum krem ama olacağı varsa oluyo engel olamıyosun. inş yaşamazsınız bunu kızlar doğumdan zor valla. karbonatlı suyla yıkayın göğüslerinizi sonra krem sürn daha önleyici olur.
bu arada bz büyüdük teyzoşlar. tulumlarımız küçülmeye başladı ve artk 2 numara beze başlıcaz...:)
geçmişi okuyamadımsizlerede çok vakit ayıramıyorum. azcık daha düzene girelim hep yanınızda olcam.
yeni biçok arkdaş var sanırım öle gördüm hepnz hoşgelmişinz melklernzde gelr inş bekletmeden...
slm kızlar topıgın kapanısını esma yapmıs acılısınıda selma yapsın dedım bakalım nasılsınız
ben yorgunum heryerım agrıyor gelen gıden ölümler derken sanırım bende ayakta dogurcam
kızlar bugunlerınızın kıymetını bılın artık uykusuz gecelerım basladı sabaha kadar kac kere uyanıyorum ınanın saymadım ayy ayy ayy dıe dıe saga sola donmeye calısıyorum toplamda 7 kılo almama ragmen kendımı resmen hantal hıssedıyorum oturamıyorum otursam kalkamıyorum herseyden gectım uykusuzluk cok fena suanda delı gıbı uykum var ama yatakta aylamaktan baska bısı yapmıyorum
bıde ben asla canı kıymatlı deılımdır 3 gun acı cekeyım 4 gun soylerım canım yanıyor dıe sabrederım ama bu koca kızım benı ayy ayy ayy dıyen bırı yaptı
ama herseye razıyım kızım ıyı olsun onu hergecen gun daha cok sevıp asık oluyorum artık resmen dayadıgı yerlerı goruyorum poposuna ellıyorum ayagını surtuyo ıttrıyo bende sevıyorum hemen cekıyor yanı kızım sanırım buyudu ve annesı ıle oyunlara basladı cok sukur
opuyorum kızlar rose soylemıste bende merak etttım bu serpılcan nerde bakalım
deryammm bosver once yazın tadını cıkar sonra ıns bebıs gelır herseyde bı hayır var bundada vardır muhakkak
hatcem gırersen hepınıze
hoşgelsin canım al bendede okadarrr ama moralimde çok bozukk uykumda varrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir....
kaç gündür giremiyorum bi tuhaflık var üzerimde nedeni belirsiz , kanamalar devam ediyor ,
fitil kullandım 3 gün ara ile o da kanama yaptı gördükçe sinirim bozuluyor doktor normal dedi
sıkılıyorum işte , ağrılarım çok oluyor yol yürüyemiyorum temzilik yapamıyorum hiçbişey yapamıyorum
insanlara muhtaç kalmakta sinir ediyor beni kimseye de naz yapmak istemiyorum zaman geçtikçe
daha da ağırlaşacağım halim ne olur bilmem sıcaklar başladı ve ben fenalardayım iki adımda terliyorum
ve nefes nefese kalıyorum , şükür kızım iyi gerçi o da biraz tembel keyfi gelince hareket ediyor korkutuyor
beni....herşeye alınır oldum kocamdan ilgi bekliyorum o da çok rahat ilgi gösterse de yetmiyor bana alınıyorum
herşeye asabi biri oldum çıktım herşeye bağırıyorum birden sinirleniyorum kimse de beni anlamıyor sonra da kızıyorlar
işte böyle kızlar biraz anormalim bu aralar havalardan mıdır nedir anlamadım...
deryam nasılsın iyileştin mi , işe başladın sanırım....
esmam, haticem, melek , roseee, burcu, hilal , özge, bahar ve diğer arkadaşlarım
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi çok özledim yaaa
Günaydınnnn, Hayırlı cumalar topiğimizin kraliçeleri nasılsınız?
Ben dün yoktum buralarda çünkü işyeri dışında işlerim vardı, akşam 5 te dönebildim yerime, eve gidince okudum sayfaları şöyle genel olarak anca.
AYyy bugün sevinçliyim kilo verme işim yolunda gidiyor şimdilik çok şükür 65'ten 61,9'a indim, akşamları yemek yerine salata ve meyve yemek çok işe yarıyor arkadaşlar. bebek sahibi olmadan evvel bi bekarlık kiloma döneyimde doğru düzgün hamiş olayım diyorum bakalım hayırlısı.
Esracım canım soğan suyu işini sormuşsun, saraçoğlu bana gönderdiği mailde adet bitiminden 10 gün sonra başlamam gerektiğini yazmış, haftaya perşembe gününe denk geliyor yani, o gün başlayacağım ALlah nasibederse, bence sende vazgeçme, yani şuanda bebek düşünmesen bile içini bi temizlemiş olursun, sonra fikrin değişipte istediğin zaman direk olur inşallah beklemeden, bence öyle yap. bu arada hayırdır inşallah tartıştınızmı eşinle ne oldu??
haklısın canım, benim de daha 10 gün var öyleyse ama kötü durumdayım doğrusu. tartıştık evet, sürekli tartışıyoruz. bu, yeni evlilikler için normal mi bilmiyorum ama ben de o da çok sıkılmış durumdayız. çok kırıyoruz birbirimizi, iyice yüzgöz olduk. hayırlısı bakalım. tamam biraz toparlayayım kendimi, belki o zamana fikirlerim değişir, başlarım ben de...
canım benim Allah feraha çıkartsın inşallah ikinizide en kısa zamanda, her evlilik farklı olur, normaldir diyende olur, aaa biz hiç tartışmıyorduk ozamanlar en güzel zamanlarımızdı diyenlerde olur, onun için hiç kafanı takma, Allah insanları farklı farklı yaratmış, elbetteki alışana kadar birbirinizin huyunu alana kadar biraz sabır lazım, siz nekadar zamanlık evlisiniz bide hangi usul ile evlendinizmi severek mi görüculu usulu mü yoksa zorlamalarlamı? sizin tartıştığınız konular genelde ne üzerine? sen herşeye rağmen soğan suyunu iç bence kendi sağlığın içinde çok önemli tatlım illa çocuk olsun diye değil yani, düşünsene için tertemiz olacak bence yapmaya değer.
yasemiiinnn meleeekkk ne yaptınız başladınız mı soğan suyuna? be vaz geçtim her şeyden. şimdilik çocuk bizim için riskli görünüyor. eşimle sürekli problem yaşıyoruz. sonumuz hayrolsun. sizler nasılsınız?
Günaydınnnn, Hayırlı cumalar topiğimizin kraliçeleri nasılsınız?
Ben dün yoktum buralarda çünkü işyeri dışında işlerim vardı, akşam 5 te dönebildim yerime, eve gidince okudum sayfaları şöyle genel olarak anca.
AYyy bugün sevinçliyim kilo verme işim yolunda gidiyor şimdilik çok şükür 65'ten 61,9'a indim, akşamları yemek yerine salata ve meyve yemek çok işe yarıyor arkadaşlar. bebek sahibi olmadan evvel bi bekarlık kiloma döneyimde doğru düzgün hamiş olayım diyorum bakalım hayırlısı.
Esracım canım soğan suyu işini sormuşsun, saraçoğlu bana gönderdiği mailde adet bitiminden 10 gün sonra başlamam gerektiğini yazmış, haftaya perşembe gününe denk geliyor yani, o gün başlayacağım ALlah nasibederse, bence sende vazgeçme, yani şuanda bebek düşünmesen bile içini bi temizlemiş olursun, sonra fikrin değişipte istediğin zaman direk olur inşallah beklemeden, bence öyle yap. bu arada hayırdır inşallah tartıştınızmı eşinle ne oldu??
günaydın kızlar nasılsınızı ?
vesdeniz ya her evlilikte yaşanır sorunlar tartısmalar ama onemlı olan bu tartısmaların boyutu. ben 2 yıllık evlıyım ılk yıl baya zorlanmıstık sonucta ıkı farklı kısılık ayni evde yasamaya baslıyor catısmalar olması normal onemlı olan ıkı tarafında bırbırını anlamaya calısıp orta yollu bulmaları. eğer işin içinde şiddet yoksa zamanla birbirinizi anladıkca hersey duzelır ç buarada her tartısmada küsmememnız lazım birbirinize birde saygı cercevesınde sözel şiddet kullanılmadan tartısma ortamı yaratmalısınız.
evet canım, sağlığım için, kendimi öyle önemsemez oldum ki, hayattan çok sıkıldım ama kendime çekidüzen vermem lazım. canım biz -güya-severek evlendik. ben aşka inanmayan bi insan olarak onca kısmeti teptim. bu vatandaşın davranışları, konuşmaları çok mantıklı gelmişti. uyumlu olacağımızı düşündüm, tabii sevgi de vardı ama onun kadar sevmiyordum. evlenince anladım ki onunki de sevgi değil. bu kadar bencil olmaz seven veya aşık olan insan. bizim en büyük sorunumuz ailesine çok düşkün olması. evlendiğimiz 3. günden itibaren kendimi orda buldum. sürekli ailesinin yanına gitmek istiyordu. evimi evden , bizi aileden saymadı, hala öyle. bir iki gün tatilimiz olsa hemen oraya gitmek için plan yapar, bu günü de eşimle geçirelim, özel bişeyler yapalım demez. tek sorumluluğun çalışıp para kazanmak, evin maddi ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ve kadının ev işleriyle yükümlü olduğunu düşünen bir insan. evde pek bişeye yardım etmez. gelir yemeğini yer, tv izler yatar uyur, sabah kalkar işe gider, bu kısır döngü böyle devam eder. şu işin ucundan tut desem, yaparız tamam hallederiz diyip istisnasız her şeyi erteler, üşengeç bir insan. ben de aceleciyim her şey vaktinde olacak. ailesi hep benden kıymetli olmuştur. öyle olmadığını söylüyor ama bu apaçaık ortada. hele babalarına -estağfirullah-tapıyorlar resmen. ay ne bileyim. ben kitap okuyalım kurslara gidelim, yeni yerler görelinm kendimizi geliştirelim isterim, o tam aksi sadece maç izler, bi de spor yapar, öyle kültürel gelişim ve değişime de çok açık değil, kendinden çok memnun. hep kendi ailesiyle görüşmek bişeyler yapmak ister, benim aileme, akrabalarıma pek yanaşmaz, sıkılır, oysa öyle seviyor öyle ağırlıyorlar ki, hiç umrunda değil. aileden böyle görmüş, babası kız evine gidilmeyeceğini öğretmiş, yüzüme karşı bile söylüyor adambenim duygusal ihtiyaçlarım var, ilk evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadı ben de sinirolup şehir dışına ablamların yanına gittim. neyle heyecan duyar insan, karşısındakinin sevgisini nasıl anlar Allah aşkına biri bana yardım etsin?
evet canım, sağlığım için, kendimi öyle önemsemez oldum ki, hayattan çok sıkıldım ama kendime çekidüzen vermem lazım. canım biz -güya-severek evlendik. ben aşka inanmayan bi insan olarak onca kısmeti teptim. bu vatandaşın davranışları, konuşmaları çok mantıklı gelmişti. uyumlu olacağımızı düşündüm, tabii sevgi de vardı ama onun kadar sevmiyordum. evlenince anladım ki onunki de sevgi değil. bu kadar bencil olmaz seven veya aşık olan insan. bizim en büyük sorunumuz ailesine çok düşkün olması. evlendiğimiz 3. günden itibaren kendimi orda buldum. sürekli ailesinin yanına gitmek istiyordu. evimi evden , bizi aileden saymadı, hala öyle. bir iki gün tatilimiz olsa hemen oraya gitmek için plan yapar, bu günü de eşimle geçirelim, özel bişeyler yapalım demez. tek sorumluluğun çalışıp para kazanmak, evin maddi ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ve kadının ev işleriyle yükümlü olduğunu düşünen bir insan. evde pek bişeye yardım etmez. gelir yemeğini yer, tv izler yatar uyur, sabah kalkar işe gider, bu kısır döngü böyle devam eder. şu işin ucundan tut desem, yaparız tamam hallederiz diyip istisnasız her şeyi erteler, üşengeç bir insan. ben de aceleciyim her şey vaktinde olacak. ailesi hep benden kıymetli olmuştur. öyle olmadığını söylüyor ama bu apaçaık ortada. hele babalarına -estağfirullah-tapıyorlar resmen. ay ne bileyim. ben kitap okuyalım kurslara gidelim, yeni yerler görelinm kendimizi geliştirelim isterim, o tam aksi sadece maç izler, bi de spor yapar, öyle kültürel gelişim ve değişime de çok açık değil, kendinden çok memnun. hep kendi ailesiyle görüşmek bişeyler yapmak ister, benim aileme, akrabalarıma pek yanaşmaz, sıkılır, oysa öyle seviyor öyle ağırlıyorlar ki, hiç umrunda değil. aileden böyle görmüş, babası kız evine gidilmeyeceğini öğretmiş, yüzüme karşı bile söylüyor adambenim duygusal ihtiyaçlarım var, ilk evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadı ben de sinirolup şehir dışına ablamların yanına gittim. neyle heyecan duyar insan, karşısındakinin sevgisini nasıl anlar Allah aşkına biri bana yardım etsin?
pazar başlıcaz canım aaa neden vazgeçtin beraberce yapalım işte bi çocugum olursa kocanın ve yaptıklarını daha az problem edersin hadi bize katılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?