- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.181
pazar başlıcaz canım aaa neden vazgeçtin beraberce yapalım işte bi çocugum olursa kocanın ve yaptıklarını daha az problem edersin hadi bize katılll
canım sorunlu bie evlilikte cocuk yapmak enbuyuk hatta olur. kocasının yaptıkları daha da buyur cunku boyle kışılıkler bebek bakımınada yardımcı olmaz tum sorumluluk anneye kalır yasanan sıkıntılar artar sorunlar cozulup ona gore cocuk yapılmalı
canım sorunlu bie evlilikte cocuk yapmak enbuyuk hatta olur. kocasının yaptıkları daha da buyur cunku boyle kışılıkler bebek bakımınada yardımcı olmaz tum sorumluluk anneye kalır yasanan sıkıntılar artar sorunlar cozulup ona gore cocuk yapılmalı
bu anlattıklarım her ailede var mıaaa tabiki sorunlun bir evlilikte çocuk yapmak ço büyük hata ama kocasının davranışlarından her ailede yaşanan seyler oldugunu anladıgım için yazdım bende eşimden şikayet ederim ama boşanmak aklımın ucundan geçmez öyle bi durumsa çocuk yapılmalı eger sonu yoksa aslaa yapmamalı
aaa tabiki sorunlun bir evlilikte çocuk yapmak ço büyük hata ama kocasının davranışlarından her ailede yaşanan seyler oldugunu anladıgım için yazdım bende eşimden şikayet ederim ama boşanmak aklımın ucundan geçmez öyle bi durumsa çocuk yapılmalı eger sonu yoksa aslaa yapmamalı
aahhh ahhh zaten tüm sorumluluk bende, geçen yıl nefes alacak zamanım yoktu, ona rağmen her yük sırtımdaydı, annem de yardımcı olmasa, ölürdüm herhalde. adamın umrunda değil. aslında biraz da çok güçlü olmamak lazım sanırım, erkekler bi güvendi mi her şeyi kadına yüklüyorlar. ben de uyuz , mızmız kadın tipini hiç sevmem, Allah sağlık vermiş şükür, bedenen kuvvetliyim şükür koşturuyorum her şeye ama bir yandan da duygusal olarak çöküyorum.
hepsi aynı işte tamda bu sebepten çocuk yağmalı ona yogunlaşmalısın oda hönkk olup kalmalı :)))))))
canım ben boşansın demedim zaten cözüm bulsunlar once. ufak onemsiz gibi gözukebılır arkadasımızın ama aslında buyuk sorunlar cunku bır ömür paylasılacak bereber. sımdı dayanır insan ama zamanla sabır daşı catlar o nedenle düzeltılmelı. cocuk yaptıgında adam degısecek mı dıye dusunuyosun asla degısmez. hatta benım ınancım u huylu huyundan ASLA VAZGECMEZ.
sen tıpkı beni anlatıyosun herseyi yaparım herseyi oda nasılsa melek yapıyo diye çok fazla önemsemez biz kendimiz yıpratıyoruz valla benim kocamda çok agır canlıdır bende tam tersi canım çok tezdir ona yalvarana kadar kendi kendime yapıyorum her işi o güvenlede o hiçbirseye elini sürmüyo
bana pazar dedin yaaaaaaaaaaaaaa
gerçek mi kız, hepsi aynı bu adamların, ay bunlar fabrikasyon muben de boşa üzüyorum kendimi galiba
aahhh ahhh zaten tüm sorumluluk bende, geçen yıl nefes alacak zamanım yoktu, ona rağmen her yük sırtımdaydı, annem de yardımcı olmasa, ölürdüm herhalde. adamın umrunda değil. aslında biraz da çok güçlü olmamak lazım sanırım, erkekler bi güvendi mi her şeyi kadına yüklüyorlar. ben de uyuz , mızmız kadın tipini hiç sevmem, Allah sağlık vermiş şükür, bedenen kuvvetliyim şükür koşturuyorum her şeye ama bir yandan da duygusal olarak çöküyorum.
canım alesine cok baglı anladıgım kadarıyla işin zor heleki senin ailene deger vermiyosa. iyi düşünüp ona göre bir karar almalısın ama evlilik yuıldonumunu hatırlamadı dıye uzlume ben kendı evlılık tarıhımı hıc hatırlamam cokda takmam onemlı olan herhangı bır gunde güzel birşeyler paylaşmak bence eşinle konusup ortayolu bulun ne hissediyosan anlat kendisine bu sekılde zor surer evlılıkler
valla kız işten gelir karnı açsa yemegini yer tv izler ve çogunlukla orada uyya kalır artık ben kaçta yoklugunu farkedersem gider kaldırırım :)))) kocamın evdeki işleri k.kartlarını yatırmak ha bide kredimizmi var o onun dışında hiç bir işe elini sürmez bi pazar o çıkıyodu tabi bende ev temizliyorum bana dediki ne yapalım kadın olmak böyle bişe dedi kala kaldımm ben bunlara artık alıştım
valla kız işten gelir karnı açsa yemegini yer tv izler ve çogunlukla orada uyya kalır artık ben kaçta yoklugunu farkedersem gider kaldırırım :)))) kocamın evdeki işleri k.kartlarını yatırmak ha bide kredimizmi var o onun dışında hiç bir işe elini sürmez bi pazar o çıkıyodu tabi bende ev temizliyorum bana dediki ne yapalım kadın olmak böyle bişe dedi kala kaldımm ben bunlara artık alıştım
ay o zaman niye üzüyorum ki kendimi. benim babacığım da gençliğinde böyleydi ama ben büyüdükçe annemin kıymetini anladı, etrafında dönerdi. ben de benim adam da öyle olacak sandım. olmadıkça zoruma gitti. eee hepsi aynıysa bunların ben niye üzülüyorum ki dimi amaaaa
evet canım aslında 7 gün sonra başlayacak olursam pazar başlamam lazım, bende ikilemde kaldım, 7 gün sonramı başlsasam 10 gün sonramı başlasam?????
ayrıca esranın durumuna bahar ve melekcim 2 ayrı gözden yorumlaryapmışsınız, her ikinizinkide doğru, işte şimdi esranın içinde bulunduğu durumu iyice bi analiz edip, duygusal değil mantıklı düşünüp bir karar vermesi lazım, karşındakinin değişeceğini umut ederse insan çok hayal kırıklığı yaşayabiliyor, bence eğer onu böyle kabul edip yaşayabileceksen bu ilişki daha kolay yürür, ama kendi içinde bunu kabullenemeyecek ve çok mutsuz hissedeceksen bebek için acele etmemen lazım, bekleyeceksin ozaman bakalım değişiyormu diye, değişmezse çünkü bebek yapsanda değişmez, yani ya sen kendini değiştireceksin, yada onun değişmesini bekleyeceksin bebeğe karar vermeden önce esracım bence.
ayyyhhh vallahi aynı, ben de mi alışırım, çok dikbaşlıyım sanırım, çenem durmuyor, doğrucu davut derler ya öyleyim. eee doğru söyleyeni de dokuz köyden kovuyorlar. amaaannn ne biliiiiimmm çok sıkıcı bi hayat oldu
anlattıkların hiç yabancı deil bana eger seninki konuşmaktan anlıyo ve degişim gösterecekse tabiki çabala neden daha iyi olmayasınız ama yok seninkide benimki gibi çok fazla önemsemiyosa yapcak bişe yok ben kocamla ciddi ciddi konuşama mesela hep benle dalga geçer sözde güldürmeye çalışır beni genelede keyifli olsada iş ciddi bişe konuşmaya gelince sıkıntı oluyo hiç bişeyide kafasına takmaz şunu al der yok derim ısrar etsin diye bana derki ben tüh almadı söle böle diye vicdan yapmam pişmanda olmam almak istiyosan al almak istemiyosan gidiyoruz der tabi ben hönkkkkkkk kalırım naz asla çekmezzz bir tek benimki ailesine çok düşkün deildir. o farklılıgı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?