- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.201
cidden öyle mi dedi? ay ben cok sanslıyım o zaman eşim ev işinden tut ütüye kadar bana herkonuda yardımcı . basta falza değildi annesi yuzunden ama baya tartısmalar oldu ve duzeldı suan hamıleyım
evet ya benimde çenem durmaz bazen okadar konuşurumki kendim bile bu adam nasıl dayandı diye düşünürümm
canım defalarca denedim konuşmayı, hep aynı şeyler öfff pööfff diye sıkılıyor, he tamam, hı hı diyip geçiiyor, o an barışıyoruz her şey yoluna giriyor, 2 gün sonra her şey aynıbiraz da ben sinirli bi insanım hemen alınıyor sinirleniyorum, o sakin pek bişeyi sorun etmez, yapmak istediğini yapar, ben ne düşünüyorum, üzülüyor muyum, istiyor muyum istemiyor muyum pek de takmaz. ben iyi olursam iyi, ben kötü olursam kötü. ne yapayım ben
canım türkiyenin neresinde yaşıyorsun bilbiyorum ama eger imkanın varsa onun gibi yap. yani sevdiğin ve yapmaktan hoslandıgın seyleri onsuz yap hergun yemek yapma . bırak o birşeyler hazırlasın. bıde bu sekilde davranırsa sureklı senı kaybedecegını hıssetır. bunu su sekılde yap kavgamı ettınız yuzune kolay kolay gulme soğuk davran burnunu sürt eger gıdebılıyorsan imkanın varsa haftada bir arkadaslarınla dısarı cık illaki gece olacak deil oğleden sonra kendine bir hayat kur. bak bakalım nasıl gıdıyo ısler mutsuzsan kolay duzelmez hıcbırsey ben spor yapmayı seven bırıyım haftada 3 gun spora gıdıyodum işleidğim için öğleden sonra 7 de gıdıp 10 gıbı cıkıyodum salondan. eşimde evde beni bekliyodu ama eşim anlayıslı biri senın esın neye nasıl bakar bılemem eşinin hayat gorusune goe kendıne etkinlikler bul sen mutlu olunca evlılıgınızde duzelır belkı
tatlım seninki klasik tip erkeklerden bence, babam ve abim de aynı senin eşin gibi, duygularını belirtmezler ama çokta bağlıdırlar eşlerine. seninkide babam gibi biraz yaş geçtikten sonra yumuşayıp ipleri sana verecek heralde canımbu anlattıklarım her ailede var mıne bileyim ben de depresyona giriyorum, bi de hiç gönül almayı bilmez, ben küsemediğim için, böyle bi zaafım var, küsersem ev bana zindan oluyor, o da alıştı nasıl olsa konuşuyor diye hiçbişey olmamış gibi davranır çoğu zaman. bunlar normal mi ben mi abartıyorum kızlarrr?
tatlım seninki klasik tip erkeklerden bence, babam ve abim de aynı senin eşin gibi, duygularını belirtmezler ama çokta bağlıdırlar eşlerine. seninkide babam gibi biraz yaş geçtikten sonra yumuşayıp ipleri sana verecek heralde canımbirde sana şunu önereceğim elinden geldiğince başka şeylere odaklan kendine meşguliyetler bul bir dönem, ne bilim bir aktiviteye katıl, bir kursa git, spora vs veya kadın günleri bile olur, yani birinci önceliin o olmasın, seni mutlu edebilecek başka işler üretmeye çalış ona bağımlı olma mutlu olmak için. biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri bu bence, tüm mutluluğumuzu onların bize davranışlarına bağlıyoruz, bukadar büyük bir sorumluluğuda onlara yüklediğimiz için, yaptıkları her hata gözümüzde kocaman oluveriyor çünkü hayatımızın odak noktasında fazlaca yer vermişiz eşimize. elbetteki hayatımızdaki en önemli kişi o ama, önce insan kendi kendne mutlu olmayı başarabilmeli, ona buna şuna bağımlı olmadan mutlu olabilmek en gerçekçi mutluluk. çünkü bi psikolog dinlemiştim tv de böyle diyordu, Allah korusun eşiniz veya en sevdiğiniz kişi aramızdan ayrıldığı zaman vefat ettiği zaman yani büyük çöküş üzüntü depresyon dibe vurursunuz diyordu, halbuki bu Allahın emri elbet birgün olacak, onsuzda yaşabilmeli, onsuzda mutlu olabilmelisiniz diyordu. bence çok doğru.
"biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri bu bence, tüm mutluluğumuzu onların bize davranışlarına bağlıyoruz, bukadar büyük bir sorumluluğuda onlara yüklediğimiz için, yaptıkları her hata gözümüzde kocaman oluveriyor çünkü hayatımızın odak noktasında fazlaca yer vermişiz eşimize. elbetteki hayatımızdaki en önemli kişi o ama, önce insan kendi kendne mutlu olmayı başarabilmeli, ona buna şuna bağımlı olmadan mutlu olabilmek en gerçekçi mutluluk." canım tam da odak noktasına parmak bastın. süpersin. tam beni anlattın. kursum var aslında, çok boş zamanım da yoktu, hep öğrenciydim, nefes alacak zamanım yoktu diyorum ya, ama mutluluğumu ona bağladığım için en ufak şeyler gözümde büyüdü büyüdü. bundan sonra böyle olmayacak inşaallah. beni kontrol altında tutacak bişeyler olması lazım. çok yardımcı oldunuz arkadaşlar, Allah razı olsun. Rabbim sizin yuvalarınıza huzur versin. haklısın bağlılığını gösteremiyor, o hiç ayrılık lafını ağzına almaz, deli miyim bulmuşum seni ayrılır mıyım der bazen ama sinirlenenince de delisin sen, nası bi belaya çattım vs..vs bi sürü şey sayar döker, tabii ben yıkılırım .soğan suyumu yapacağım, kendime vakit ayıracağım, ona odaklanmayacağım kızlar, çok sağ olun, hep size yazacağım burdan.düzelecek inşaallah.
süppersin canım işte bu yaa, çok şükürki için rahatladı bak, derdini söylemeyen derman bulamaz derler. bu dediklerimi hiç aklından çıkartma gerçekten bende böyle yaşamaya çalışıyorum çünkü, kimseye bağımlı olmayacaksın bu hayatta, önce sen herşeyden ve herkesten önemlisin, bak mutsuz olunca dünyayı verseler umrunda olmaz dimi, yada sağlığın olmasa kocan dünyanın en iyi erkeği olsa ne fayda eder bunları düşün, sen sağlığını ve mutluluğunu koru, gerisi zaten hayatta olan herşey sana daha normal daha ılımlı gelir, herşeye kolay sinirlenmezsin ozaman, senin şuanda iç huzurun tam olmadığı için çabuk sinirleniyorsun, bende öyleydim, Allaha çok şükür kendimi geliştirdim o konuda, içim huzurlu, ve şuanda davranışlarımda daha olgun daha ılımlı daha uyumludarısı en kısa zamanda başına inşallah tatlım benim
aminn canım aminn vallahi çok sağ olun gerçekten ferahladım. hatta bu günden başlıyorum. sizle konuşurken bir yandan süt pişirdim yoğurt ve sütlaç yapıyorum ağzınıza layık, buyrun yiyelim :) sonra da duş alıp alışverişe çıkıcam annemle. normalde benimle her çıktığında kavga ederiz döneriz dedim ya, git kendi başına yap alışverişini der hep. sabah kredi kartını istedim, yarın beraber çıkarız diyoryok dedim ben kendim çıkıcam . biraz kafa dağıtayım.
hapsuu sormuşsun canım o kısmı atlaşımım, kayseri merkezde yaşıyoruz, her türlü imkan var şükür ama değerlendirebilene aşk olsun, kafayı adama takar, dünyan o sanırsan hiçbişeyi gözün görmüyor. ama bundan sonra ben de onun gibi olucam, spor yapcam, alışverişime kendim çıkcam, o gelmese de aileme zaman ayırcam, kendimi düşüncem, ayyhh benden önemli mi dimi amaaaahepinizi öpüyorum kızlar. akşama görüşürüz buralarda olursanız. sevgilerrrr
melekcim sen nezaman başlıyorsun soğan suyuna?
pazar başlamayalımmı akşam birde yatarken yapcaz ya birde evdeki soganlar çok büyük ya ben iki bölsem öyle yapsam olurmu acaba
bu durumda ben 28 nisanda başlıyorum zaten bi kadın reflü vardı bende mahvoldum yazmış napcaksam(((((
tamam canım ozaman bende pazar günü başlıyorum hay Allah razı olsun senden yaa şimdi tekrardan 7. günü başlamak içime sindi tamam anlaştık, pazar günü kaynasın soğanlarrrrr
bende de mide rahatsızlığı var ya, ne ararsan var midemde yani, ben sabahları aç karnıma kefir içiyordum mayalayıp, bakalım inşallah dokunmaz, yok yok dokunmaz yaa içini ferah tut başla psikolojini bozma şimdiden
amannnnnnn bendeeeeeee kayseriiiiiiii belli zaten bu kayserinin erkekleri hep böyleeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?