Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cidden öyle mi dedi? ay ben cok sanslıyım o zaman eşim ev işinden tut ütüye kadar bana herkonuda yardımcı . basta falza değildi annesi yuzunden ama baya tartısmalar oldu ve duzeldı suan hamıleyım

çok sanslısın bizimkisi biraz yetiştirilmeden öyle kayınvalideme işte hiç yardım etmiyo söle böyle dedim bana dediki ben onlara çöp taşıtmadım dedi 3 oğlu var birde kocası dedim ne yapayım taşıtmadıysan bende kapının arkasında deilim heralde ben bir ananın kuzusuyum mecbur yapcak dedim dogrusun kızım söyle söyle dedi ama bizimkine yaptıra bile aşkolsunnn

evet ya benimde çenem durmaz bazen okadar konuşurumki kendim bile bu adam nasıl dayandı diye düşünürümm

aynen vallahi bazen der ki dırdırhane diye bi skeç vardı ya, ordaki kadından betersin, o yanında halt etmiş, sus yeter ki ne istersen yaparım der bu da hata aslında konuşmak istemiyorum ama konuşmayınca hiç anlamıyor

canım türkiyenin neresinde yaşıyorsun bilbiyorum ama eger imkanın varsa onun gibi yap. yani sevdiğin ve yapmaktan hoslandıgın seyleri onsuz yap hergun yemek yapma . bırak o birşeyler hazırlasın. bıde bu sekilde davranırsa sureklı senı kaybedecegını hıssetır. bunu su sekılde yap kavgamı ettınız yuzune kolay kolay gulme soğuk davran burnunu sürt eger gıdebılıyorsan imkanın varsa haftada bir arkadaslarınla dısarı cık illaki gece olacak deil oğleden sonra kendine bir hayat kur. bak bakalım nasıl gıdıyo ısler mutsuzsan kolay duzelmez hıcbırsey ben spor yapmayı seven bırıyım haftada 3 gun spora gıdıyodum işleidğim için öğleden sonra 7 de gıdıp 10 gıbı cıkıyodum salondan. eşimde evde beni bekliyodu ama eşim anlayıslı biri senın esın neye nasıl bakar bılemem eşinin hayat gorusune goe kendıne etkinlikler bul sen mutlu olunca evlılıgınızde duzelır belkı

benim en büyük hatam da bu oldu zaten, her kavgada ayrılmak istediğimi söylerim, kapıyı çeker çıkarım falan, artık alıştı, sallamıyor, kaybetme korkusu da yok. bir de küsemiyorum ben, surat yapsam o da yapıyor, sabredemiyorum, bir iki hafta sabretsem belki o gönlümü alacak ama o zamana kadar sinirlerim yıpranıyor. aynı evde küs yaşanmıyor. diğer büyük hatam ise onu hayatımın merkezine koymak. şu an atama bekliyorum ve evliliğim öğrencilikle geçti, sıkıntılıyım biraz, o yüzden ona çok bağlandım. ben birlikte olmak istedikçe o başka planlar yaptı. belki onunki doğruydu.

tatlım seninki klasik tip erkeklerden bence, babam ve abim de aynı senin eşin gibi, duygularını belirtmezler ama çokta bağlıdırlar eşlerine. seninkide babam gibi biraz yaş geçtikten sonra yumuşayıp ipleri sana verecek heralde canım birde sana şunu önereceğim elinden geldiğince başka şeylere odaklan kendine meşguliyetler bul bir dönem, ne bilim bir aktiviteye katıl, bir kursa git, spora vs veya kadın günleri bile olur, yani birinci önceliin o olmasın, seni mutlu edebilecek başka işler üretmeye çalış ona bağımlı olma mutlu olmak için. biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri bu bence, tüm mutluluğumuzu onların bize davranışlarına bağlıyoruz, bukadar büyük bir sorumluluğuda onlara yüklediğimiz için, yaptıkları her hata gözümüzde kocaman oluveriyor çünkü hayatımızın odak noktasında fazlaca yer vermişiz eşimize. elbetteki hayatımızdaki en önemli kişi o ama, önce insan kendi kendne mutlu olmayı başarabilmeli, ona buna şuna bağımlı olmadan mutlu olabilmek en gerçekçi mutluluk. çünkü bi psikolog dinlemiştim tv de böyle diyordu, Allah korusun eşiniz veya en sevdiğiniz kişi aramızdan ayrıldığı zaman vefat ettiği zaman yani büyük çöküş üzüntü depresyon dibe vurursunuz diyordu, halbuki bu Allahın emri elbet birgün olacak, onsuzda yaşabilmeli, onsuzda mutlu olabilmelisiniz diyordu. bence çok doğru.

"biz kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri bu bence, tüm mutluluğumuzu onların bize davranışlarına bağlıyoruz, bukadar büyük bir sorumluluğuda onlara yüklediğimiz için, yaptıkları her hata gözümüzde kocaman oluveriyor çünkü hayatımızın odak noktasında fazlaca yer vermişiz eşimize. elbetteki hayatımızdaki en önemli kişi o ama, önce insan kendi kendne mutlu olmayı başarabilmeli, ona buna şuna bağımlı olmadan mutlu olabilmek en gerçekçi mutluluk." canım tam da odak noktasına parmak bastın. süpersin. tam beni anlattın. kursum var aslında, çok boş zamanım da yoktu, hep öğrenciydim, nefes alacak zamanım yoktu diyorum ya, ama mutluluğumu ona bağladığım için en ufak şeyler gözümde büyüdü büyüdü. bundan sonra böyle olmayacak inşaallah. beni kontrol altında tutacak bişeyler olması lazım. çok yardımcı oldunuz arkadaşlar, Allah razı olsun. Rabbim sizin yuvalarınıza huzur versin. haklısın bağlılığını gösteremiyor, o hiç ayrılık lafını ağzına almaz, deli miyim bulmuşum seni ayrılır mıyım der bazen ama sinirlenenince de delisin sen, nası bi belaya çattım vs..vs bi sürü şey sayar döker, tabii ben yıkılırım .soğan suyumu yapacağım, kendime vakit ayıracağım, ona odaklanmayacağım kızlar, çok sağ olun, hep size yazacağım burdan.düzelecek inşaallah.

süppersin canım işte bu yaa, çok şükürki için rahatladı bak, derdini söylemeyen derman bulamaz derler. bu dediklerimi hiç aklından çıkartma gerçekten bende böyle yaşamaya çalışıyorum çünkü, kimseye bağımlı olmayacaksın bu hayatta, önce sen herşeyden ve herkesten önemlisin, bak mutsuz olunca dünyayı verseler umrunda olmaz dimi, yada sağlığın olmasa kocan dünyanın en iyi erkeği olsa ne fayda eder bunları düşün, sen sağlığını ve mutluluğunu koru, gerisi zaten hayatta olan herşey sana daha normal daha ılımlı gelir, herşeye kolay sinirlenmezsin ozaman, senin şuanda iç huzurun tam olmadığı için çabuk sinirleniyorsun, bende öyleydim, Allaha çok şükür kendimi geliştirdim o konuda, içim huzurlu, ve şuanda davranışlarımda daha olgun daha ılımlı daha uyumlu darısı en kısa zamanda başına inşallah tatlım benim

aminn canım aminn vallahi çok sağ olun gerçekten ferahladım. hatta bu günden başlıyorum. sizle konuşurken bir yandan süt pişirdim yoğurt ve sütlaç yapıyorum ağzınıza layık, buyrun yiyelim :) sonra da duş alıp alışverişe çıkıcam annemle. normalde benimle her çıktığında kavga ederiz döneriz dedim ya, git kendi başına yap alışverişini der hep. sabah kredi kartını istedim, yarın beraber çıkarız diyor yok dedim ben kendim çıkıcam . biraz kafa dağıtayım.

hapsuu sormuşsun canım o kısmı atlaşımım, kayseri merkezde yaşıyoruz, her türlü imkan var şükür ama değerlendirebilene aşk olsun, kafayı adama takar, dünyan o sanırsan hiçbişeyi gözün görmüyor. ama bundan sonra ben de onun gibi olucam, spor yapcam, alışverişime kendim çıkcam, o gelmese de aileme zaman ayırcam, kendimi düşüncem, ayyhh benden önemli mi dimi amaaaa hepinizi öpüyorum kızlar. akşama görüşürüz buralarda olursanız. sevgilerrrr

amannnnnnn bendeeeeeee kayseriiiiiiii belli zaten bu kayserinin erkekleri hep böyleeeeeeeeeee

pazar başlamayalımmı akşam birde yatarken yapcaz ya birde evdeki soganlar çok büyük ya ben iki bölsem öyle yapsam olurmu acaba

dur ozaman bugün tekrar bi araştırma yapalım ikimizde, ona göre son kararımızı verelim hangi gün başlayacağımıza dair
sen evdeki soğanları yemeklere filan kullan olmazsa, orta boy yeni soğan al, çünkü yarıya bölünce diğer yarısı ertesi güne kadar yada akşama kadar etkisini kaybeder belki, yapıyoruz bari bi hayra geçsin

angele sende hoşgeldin canım bende bir türlü ne zzaman başlayacağıma karar verememiştim ama sonunda kararımı verip adetimin bitiminden 7 gün sonra küre başladım bugün kürümün 3.günü.

mugebaby ve angela içiniz rahat edecekse saraçoğluna sorduğum soruyu ve saraçoğlunun bana yazmış olduğu cvbı sizlere aynen kopyalıyorum kararı vermekte size kalmış birşey.

SAYIN HOCAM;Sitenize bugün üye oldum Benim sorum soğan kürü ile ilgili,ben 3 sene 2 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz.Doktora bakıldık elh bir sorunumuz yok,rahim filmide çekildim hormon testi idrar tahlili hepsini yaptırdık herşey temiz çıktı.doktor tüpleriminde açık olduğunu söyledi , Doktorum bana aşılama önerdi ama biz gitmedik.Sizin önerdiğiniz soğan kürü ile çok hamile kalanlar olmuş diye duydum,Bugün benim reglimin 2. günü.Siz bana soğan kürünü önerirmisiniz?Bu kürü bende yapmalımıyım?Bu küre reglimin 7.günümü başlamalıyım?Netten okudum çoğu kişi reglinin 7. günü başlamış ve hamile kalmışlar,birde bu kür 15 gün yapılıyormuş şayet bu 15 gün içerisinde hamile kalırsam bebeğimi düşürürüm diye endişeleniyorum çünkü hamilelikte kürlerin sakıncalı olduğunu ve düşük tehlikesi yaptığını belirtiyorsunuz ,Bu küre başlarsam Eşimede keçi boynuzu yedirmeyi düşünüyorum,daha önce eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ama çok ağır geldiği için sonuna kadar içemedi yarım bıraktık, bunun yerine keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yese olmazmı? Bana kısa sürede cvp yazarmısınız lütfen!!! SAYGILARIMLA. BAKİ HÜDAYA EMANET OLUNUZ...

Merhaba,

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

bu durumda ben 28 nisanda başlıyorum zaten bi kadın reflü vardı bende mahvoldum yazmış napcaksam (((((

tamam canım ozaman bende pazar günü başlıyorum hay Allah razı olsun senden yaa şimdi tekrardan 7. günü başlamak içime sindi tamam anlaştık, pazar günü kaynasın soğanlarrrrr
bende de mide rahatsızlığı var ya, ne ararsan var midemde yani, ben sabahları aç karnıma kefir içiyordum mayalayıp, bakalım inşallah dokunmaz, yok yok dokunmaz yaa içini ferah tut başla psikolojini bozma şimdiden

bir akşam 7 içerim birde gece 11 de olur heralde sen nasıl yapçan

amannnnnnn bendeeeeeee kayseriiiiiiii belli zaten bu kayserinin erkekleri hep böyleeeeeeeeeee

heeee vallahi takmamak lazım o halde. bu gün gitttiiimm, gezdim dolaştım, epey alışveriş yaptık annemlerle, akşam yemeğini de orda yedik, abim bıraktı beni eve. kociş de kös kös otursun öyle . :) kızlar ben hayıt tohumu aldım. siz ne tavsiye edersiniz bununla iilgili, sizce soğan küründen önce kullanmak doğru mu,?

ayyy ben geldim topikte de kimsecikler kalmamış

kızlaaaarrr k,mseler de yok haftasonu tabi.. çok sıkılıyorum ben daralıyorum, anneannem rahatsızlandı bakıma ihtiyacı var ameliyat olacak, annem onunla ilgilenmek zorunda ve annem bebeğin doğmasına yakın ve sonrasında yanımda olabilecekmi bilmiyorum annem de ben de çok üzgünüz, tam da bebek eşyalarını yıkayıp ütüleyelim diyorduk , kayınvalide desen o da hastalıkla kafayı bozmuş işi gücü hastanelerde dolaşıp hastalık aramak kendinde, bi de köyüne gidecekmiş, doğuma çok az süre kala dönecek. ben kaldım sap gibi anlayacağınız. herşeyi kendim de yaparım elbet onun minik eşyalarını ütülerim yerleştiririm ama yalnız olmak sinirime dokunacak, annem inşallah diğer kardeşleri idare ederse gelicek ama inşallah diyorum çünkü anneannemin durumu ne olacak bilmiyorum durumu kötü görünüyor. moralim bozuk.. eşime de sinir oluyorum hep meşgul hep işleri var ilgi bekliyorum.. bu sabah ilk defa biraz yardım etti. yardım etti derken kendi kıyafetlerini topladı ortalıktan ve kahvaltıyı beraber kaldırdık o yanii yardım da. kaç gündür surat asıyorum ancak biraz aklı başına geldi. şimdi giyinip süslenip atıcam kendimi bi alışveriş merkezine o olacak yani, sonra gitsin yine paralar korkuyorum kendimden hayır alacak bişey de yok bu koca göbekle hiçbişey olmuyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…