- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.221
cnım bende bugün aynı senin içtiğin saatler aralığında başlıyacağım ALlah nasibederse. çünkü işten 7 de geliyorum hemen bi o saatte yapar içerim bide yatmadan evvel 11 gibi.bir akşam 7 içerim birde gece 11 de olur heralde sen nasıl yapçan
ohhh canım iyi yapmışsın, bende geçen yıl hayıt tohumu kullanıyordum, sabah ve akşam düzenli yani aynı ilaç gibi düzenli kullanılırsa adet düzenszliğine birebir geliyor. ben 3-4 ayda bir oluyordum, onu kullandım 28 günde bir hiç aksatmadan oluyrdum, demekki faydalı yani.heeee vallahi takmamak lazım o halde. bu gün gitttiiimm, gezdim dolaştım, epey alışveriş yaptık annemlerle, akşam yemeğini de orda yedik, abim bıraktı beni eve. kociş de kös kös otursun öyle . :) kızlar ben hayıt tohumu aldım. siz ne tavsiye edersiniz bununla iilgili, sizce soğan küründen önce kullanmak doğru mu,?
ayyy ben geldim topikte de kimsecikler kalmamış
kızlaaaarrr k,mseler de yok haftasonu tabi.. çok sıkılıyorum ben daralıyorum, anneannem rahatsızlandı bakıma ihtiyacı var ameliyat olacak, annem onunla ilgilenmek zorunda ve annem bebeğin doğmasına yakın ve sonrasında yanımda olabilecekmi bilmiyorum annem de ben de çok üzgünüz, tam da bebek eşyalarını yıkayıp ütüleyelim diyorduk , kayınvalide desen o da hastalıkla kafayı bozmuş işi gücü hastanelerde dolaşıp hastalık aramak kendinde, bi de köyüne gidecekmiş, doğuma çok az süre kala dönecek. ben kaldım sap gibi anlayacağınız. herşeyi kendim de yaparım elbet onun minik eşyalarını ütülerim yerleştiririm ama yalnız olmak sinirime dokunacak, annem inşallah diğer kardeşleri idare ederse gelicek ama inşallah diyorum çünkü anneannemin durumu ne olacak bilmiyorum durumu kötü görünüyor. moralim bozuk.. eşime de sinir oluyorum hep meşgul hep işleri var ilgi bekliyorum.. bu sabah ilk defa biraz yardım etti. yardım etti derken kendi kıyafetlerini topladı ortalıktan ve kahvaltıyı beraber kaldırdık o yanii yardım da. kaç gündür surat asıyorum ancak biraz aklı başına geldi. şimdi giyinip süslenip atıcam kendimi bi alışveriş merkezine o olacak yani, sonra gitsin yine paralar korkuyorum kendimdenhayır alacak bişey de yok bu koca göbekle hiçbişey olmuyor tabi.
kızlaaaarrr k,mseler de yok haftasonu tabi.. çok sıkılıyorum ben daralıyorum, anneannem rahatsızlandı bakıma ihtiyacı var ameliyat olacak, annem onunla ilgilenmek zorunda ve annem bebeğin doğmasına yakın ve sonrasında yanımda olabilecekmi bilmiyorum annem de ben de çok üzgünüz, tam da bebek eşyalarını yıkayıp ütüleyelim diyorduk , kayınvalide desen o da hastalıkla kafayı bozmuş işi gücü hastanelerde dolaşıp hastalık aramak kendinde, bi de köyüne gidecekmiş, doğuma çok az süre kala dönecek. ben kaldım sap gibi anlayacağınız. herşeyi kendim de yaparım elbet onun minik eşyalarını ütülerim yerleştiririm ama yalnız olmak sinirime dokunacak, annem inşallah diğer kardeşleri idare ederse gelicek ama inşallah diyorum çünkü anneannemin durumu ne olacak bilmiyorum durumu kötü görünüyor. moralim bozuk.. eşime de sinir oluyorum hep meşgul hep işleri var ilgi bekliyorum.. bu sabah ilk defa biraz yardım etti. yardım etti derken kendi kıyafetlerini topladı ortalıktan ve kahvaltıyı beraber kaldırdık o yanii yardım da. kaç gündür surat asıyorum ancak biraz aklı başına geldi. şimdi giyinip süslenip atıcam kendimi bi alışveriş merkezine o olacak yani, sonra gitsin yine paralar korkuyorum kendimdenhayır alacak bişey de yok bu koca göbekle hiçbişey olmuyor tabi.
Selam kızlar
herkese iyi pazarlar, haliyle kimsecikler yokkk
temizlik yaptım brz yamuldum oturuyorum şmdidee balkonumda keyfi yapıyorum
canım sıkıldı keşke olsaydınızda çene çalsaydık...
ahh cnm çok geçmiş olsun inş tez zmnda annaneciğin sağlığına kavuşur
seninde annene ihtiyacın var tabi kötü bi dönem olmuş
allaha emanet inş yoluna girer herşey az kaldı ztn artk
allah yardımcın olsun.
Günaydııııııııııııııınn, hayırlı haftalar olsun herkese arkadaşlar.
Dün itibari ile soğan suyunada başladım bakalım, ılıkken yine bi şekilde içiliyor da, soğuk olunca berbat ıyyy
Sabah kalkıncada çok hafif midem bulanıyordu derinden derinden, ya mideme hafif olarak dokundu, yada midemi bulandırdı azıcık artık tam anlayamadım, kefir içmeye ara vermiştim, ben yine başliyim en iyisi.
Sizlerden ne haber hadi gelinde bol muhabbetli bir haftaya başlayalım hepbirlikte
günaydın tatlımmm ben içmiyorum sogan suyu beni mahvetti cumartesi sabah 10 gibi içtim bişe yoktu az baş agrısı oldu neyse akşam içtim içmemle midemin bulanması başladı baş agrısı vede neyse direndim direndim bi agrı kesici aldım almamla solugu lavaboda aldım içimdeki tüm kötülükler çıktı dışarııbıraktımm
aaa vay anasını melekcim ya, bende çok şükür öyle bir etki yapmadı, nekadar hassassın demekki sende baya büyük bir yan etki gibi bişey göstermiş yani, hiç duymamıştım bu tarz etkiler de oluşturduğunuozaman sen başka bir yol izleyeceksin heraldei hayıt tohumu çayıda iyiymiş bak onuda içebilirsin?
he bide sabah içtiğin için belki öyle etki yapmıştır, çünkü saracoğlunun sitesinde öğlen ve akşam yemeklerinden önce için yazıyor,, sabah aç karnına boş mideye iyi değil demekki.
ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içtim.
günaydın kızlar nasılsınız ?? soğan kuruna başlamıssınız melekciğim senin midende normalde sorun varsa ondan olmus olabilir gibime geliyor. zorlamaya gerek yok bencede kesmekle en ıyısını yapmıssın. ay ben isteksizce işe geldim yaaa bugunde rapor almayı dusundum yarın tatılız ya birleşsin diye ama vazgecip işe geldim puff su doğum iznine de bir ay var hadı gecsın artık da izne cıkayım
günaydın canımmm evet çok üzüldüm ama benim iyi olmam kendimi iyi hissetmem çok daha önemli keşke alsan canım yaaa ayne güzel olurdu 4 gün tatil yapmış olurdun 1 mayıs işçi bayramı :))))
evet iyi olurdu ama işte kendşmi huursuz hissetim bir an evet yarın 1 mayıs ve kıbrısta ilk kez olaylar cıkabilir baya gergin bir ortam var bir an once yarını atlatsak süper olacak valla
evden bi yere çıkma eşinide gönderme sakınnnnnn allah esirgesinn
aynen canım bende nefesimi tutarak içiyorum, ardından ağzıma ya 1 kaşığın ucuyla nutella atıyorum, yada birkaç tane badem filan, yoksa pek iç açıcı birşey değil yaniyok tatlım bence o aç karna iyi çünkü sabah aç karna içtim bişe olmadı ogün gün vardı tabi tıka basa doymuştum eve geldim tekrar içtim çok kötüydü ben bide kusmaktan nefret ederimmm içmicem dedim halbuki çokta inanıyodum ama malesef ben içsem perişan olurum burdaa 15 günn ama görsen bardaga suyu hazırlıyorum yanına bi kase yoğurt şekerli sakız falan hazırlıyodum burnumu tutup tek dikişte içiyodum ıyykkkkk
günaydın kızlar nasılsınız ?? soğan kuruna başlamıssınız melekciğim senin midende normalde sorun varsa ondan olmus olabilir gibime geliyor. zorlamaya gerek yok bencede kesmekle en ıyısını yapmıssın. ay ben isteksizce işe geldim yaaa bugunde rapor almayı dusundum yarın tatılız ya birleşsin diye ama vazgecip işe geldim puff su doğum iznine de bir ay var hadı gecsın artık da izne cıkayım
aynen canım bende nefesimi tutarak içiyorum, ardından ağzıma ya 1 kaşığın ucuyla nutella atıyorum, yada birkaç tane badem filan, yoksa pek iç açıcı birşey değil yaniama bence sabah aç karnına içmemek lazım, çünkü tüm gece aç aklıyorsun, boş olan ve asit salgılamış olan mideye onuda içince gün içinde rahatsız ediyor olabilir. ama tabi sen kestin nasıl olsa, hayırlısı olsun canım, keşke 1 gün daha deneseydin aslında.
günaydın canım, yarının tatil olduğunu düşünerek kendine moral vermeye çalış bence, pazartesi sendromuna girmişsin sen epey
başlamak bitirmenin yarısıdır derler, bugün başladığına göre demek yarısına geldik sayılır
aynen canım bende nefesimi tutarak içiyorum, ardından ağzıma ya 1 kaşığın ucuyla nutella atıyorum, yada birkaç tane badem filan, yoksa pek iç açıcı birşey değil yaniama bence sabah aç karnına içmemek lazım, çünkü tüm gece aç aklıyorsun, boş olan ve asit salgılamış olan mideye onuda içince gün içinde rahatsız ediyor olabilir. ama tabi sen kestin nasıl olsa, hayırlısı olsun canım, keşke 1 gün daha deneseydin aslında.
günaydın canım, yarının tatil olduğunu düşünerek kendine moral vermeye çalış bence, pazartesi sendromuna girmişsin sen epey
başlamak bitirmenin yarısıdır derler, bugün başladığına göre demek yarısına geldik sayılır
hilalcim gecmis olsun anneannen duzelir ins kisa zamanda hemen bozma moralini bakarsin duzelir senin doguma kadar yda ilgilenecek baska birileri bulunur strese girme canim sen gun dogmadan neler dogar umarim annen seninle olur dogumunda canim..anneler olmasa halimiz harap zatenkızlaaaarrr k,mseler de yok haftasonu tabi.. çok sıkılıyorum ben daralıyorum, anneannem rahatsızlandı bakıma ihtiyacı var ameliyat olacak, annem onunla ilgilenmek zorunda ve annem bebeğin doğmasına yakın ve sonrasında yanımda olabilecekmi bilmiyorum annem de ben de çok üzgünüz, tam da bebek eşyalarını yıkayıp ütüleyelim diyorduk , kayınvalide desen o da hastalıkla kafayı bozmuş işi gücü hastanelerde dolaşıp hastalık aramak kendinde, bi de köyüne gidecekmiş, doğuma çok az süre kala dönecek. ben kaldım sap gibi anlayacağınız. herşeyi kendim de yaparım elbet onun minik eşyalarını ütülerim yerleştiririm ama yalnız olmak sinirime dokunacak, annem inşallah diğer kardeşleri idare ederse gelicek ama inşallah diyorum çünkü anneannemin durumu ne olacak bilmiyorum durumu kötü görünüyor. moralim bozuk.. eşime de sinir oluyorum hep meşgul hep işleri var ilgi bekliyorum.. bu sabah ilk defa biraz yardım etti. yardım etti derken kendi kıyafetlerini topladı ortalıktan ve kahvaltıyı beraber kaldırdık o yanii yardım da. kaç gündür surat asıyorum ancak biraz aklı başına geldi. şimdi giyinip süslenip atıcam kendimi bi alışveriş merkezine o olacak yani, sonra gitsin yine paralar korkuyorum kendimdenhayır alacak bişey de yok bu koca göbekle hiçbişey olmuyor tabi.
Selam kızlar
derya sen daha yeni bitirmedin mi tedavinine temizligi yapiyosun ole dha bismillah demeden tam sopaliksin sen walla hatice gelsin de bi sopalatalim seni
gunaydin kizlarrr... size artik memleketten degil evimden baglaniyorum sonunda yuvaya donus yaptim
ayyy ev berbat durumda bende tv karsisinda kahvaltimi yaptim size bi bakayim dedim
canim hic is yapmak istemiyo nerden baslayacagmi bilmiyorum yaa carsamba pazari gbi ortalik
ben yokken mutfakta cakmak patlamis durup dururken ay bir gorseniz ahsap masanin uzeri bi tabak kadar yanmis resmen ortu felan hic bse kalmamis
isin ilginc tarafi kendi kendine sonmus bide....her yer is su anda ne duvar kalmis ne kapi... resmen verilmis sadakamiz varmis Allahtan sonmus yoksa apartman komple ucardi walla
yaa iste bole... aman kizlar aklinizda olsun ole cakmaklari ortalikta birakmayin bide su 5i 1 lira olan ucuz cakmaklardan sakin ha evinize sokmayin
dun esim yardim etti de mutfagi temizledik biraz ince ayrintilar kaldi onlari da hafta ici ben yapicam artik aman yangin cikmadi ya temizligi dert etmemem lazim aslinda artik..
siz napiyosunuz bakalimm fistiklarr bgun sendromsuz olmaniz lazim yarin tatil nede olsa dmi
hilalcim gecmis olsun anneannen duzelir ins kisa zamanda hemen bozma moralini bakarsin duzelir senin doguma kadar yda ilgilenecek baska birileri bulunur strese girme canim sen gun dogmadan neler dogar umarim annen seninle olur dogumunda canim..anneler olmasa halimiz harap zaten
Selam kızlar
derya sen daha yeni bitirmedin mi tedavinine temizligi yapiyosun ole dha bismillah demeden tam sopaliksin sen walla hatice gelsin de bi sopalatalim seni
gunaydin kizlarrr... size artik memleketten degil evimden baglaniyorum sonunda yuvaya donus yaptim
ayyy ev berbat durumda bende tv karsisinda kahvaltimi yaptim size bi bakayim dedim
canim hic is yapmak istemiyo nerden baslayacagmi bilmiyorum yaa carsamba pazari gbi ortalik
ben yokken mutfakta cakmak patlamis durup dururken ay bir gorseniz ahsap masanin uzeri bi tabak kadar yanmis resmen ortu felan hic bse kalmamis
isin ilginc tarafi kendi kendine sonmus bide....her yer is su anda ne duvar kalmis ne kapi... resmen verilmis sadakamiz varmis Allahtan sonmus yoksa apartman komple ucardi walla
yaa iste bole... aman kizlar aklinizda olsun ole cakmaklari ortalikta birakmayin bide su 5i 1 lira olan ucuz cakmaklardan sakin ha evinize sokmayin
dun esim yardim etti de mutfagi temizledik biraz ince ayrintilar kaldi onlari da hafta ici ben yapicam artik aman yangin cikmadi ya temizligi dert etmemem lazim aslinda artik..
siz napiyosunuz bakalimm fistiklarr bgun sendromsuz olmaniz lazim yarin tatil nede olsa dmi
ay allah acımıs canım sizi allahtan eviniz yanmamış valla . evi temizlerken yavas yavas temızle agır falan kaldırıp cekıstırmeye sakın kalkma !!! biz kızımla cok şükür iyiyiz bir ayımın dolmasını ve kızımı gormeyi beklıyorum ama daha 16 gunum var :) buarada detaylıda ki doktor bıraz buyusun tekrar gel demişti yuzunun resmını cekıp sana vereyim kızım yuzunu bize hala göstermedi cunku :)
bak yaaa ne temizligi derya allah seni ne diyeyim sana kız okadar yat dinlendin az biraz düzendin temizlik yaparak allah esirgesin başamı sarcamm serpile diyosun önce sen kendini hakim ol cık cık cık cık
hilalcim gecmis olsun anneannen duzelir ins kisa zamanda hemen bozma moralini bakarsin duzelir senin doguma kadar yda ilgilenecek baska birileri bulunur strese girme canim sen gun dogmadan neler dogar umarim annen seninle olur dogumunda canim..anneler olmasa halimiz harap zaten
Selam kızlar
ayy cnm dayanamadım brz bişiler yaptım ama çok pisti ne yapim
bi daha yapmıcam artık kadın gelirse o yapar derin temizliği.
ayyy allah korumuş bitanem yaaa
dikkatli ol
sende sakın ağır iş yapma kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?