- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.241
hilalcim gecmis olsun anneannen duzelir ins kisa zamanda hemen bozma moralini bakarsin duzelir senin doguma kadar yda ilgilenecek baska birileri bulunur strese girme canim sen gun dogmadan neler dogar umarim annen seninle olur dogumunda canim..anneler olmasa halimiz harap zaten
Selam kızlar
herkese iyi pazarlar, haliyle kimsecikler yokkk
temizlik yaptım brz yamuldum oturuyorum şmdidee balkonumda keyfi yapıyorum
canım sıkıldı keşke olsaydınızda çene çalsaydık...
derya sen daha yeni bitirmedin mi tedavinine temizligi yapiyosun ole dha bismillah demeden tam sopaliksin sen walla hatice gelsin de bi sopalatalim seni
gunaydin kizlarrr... size artik memleketten degil evimden baglaniyorum sonunda yuvaya donus yaptim
ayyy ev berbat durumda bende tv karsisinda kahvaltimi yaptim size bi bakayim dedim
canim hic is yapmak istemiyo nerden baslayacagmi bilmiyorum yaa carsamba pazari gbi ortalik
ben yokken mutfakta cakmak patlamis durup dururken ay bir gorseniz ahsap masanin uzeri bi tabak kadar yanmis resmen ortu felan hic bse kalmamis
isin ilginc tarafi kendi kendine sonmus bide....her yer is su anda ne duvar kalmis ne kapi... resmen verilmis sadakamiz varmis Allahtan sonmus yoksa apartman komple ucardi walla
yaa iste bole... aman kizlar aklinizda olsun ole cakmaklari ortalikta birakmayin bide su 5i 1 lira olan ucuz cakmaklardan sakin ha evinize sokmayin
dun esim yardim etti de mutfagi temizledik biraz ince ayrintilar kaldi onlari da hafta ici ben yapicam artik aman yangin cikmadi ya temizligi dert etmemem lazim aslinda artik..
siz napiyosunuz bakalimm fistiklarr bgun sendromsuz olmaniz lazim yarin tatil nede olsa dmi
evine hoşgeldin ozaman canım benim yavaş yavaş yap sakın kendini yorma allah korumuş verilmiş sadakanız varmış hiç hafife alınır bişe deil allah esirgesin yeryerde tutusabilirdi büyük geçmiş olsun canım
aynen baharcim Allah korudu yaksa kendi kendine baslayip kendi kendine sonen bi atesin baska bi aciklamasi olamaz...ay allah acımıs canım sizi allahtan eviniz yanmamış valla . evi temizlerken yavas yavas temızle agır falan kaldırıp cekıstırmeye sakın kalkma !!! biz kızımla cok şükür iyiyiz bir ayımın dolmasını ve kızımı gormeyi beklıyorum ama daha 16 gunum var :) buarada detaylıda ki doktor bıraz buyusun tekrar gel demişti yuzunun resmını cekıp sana vereyim kızım yuzunu bize hala göstermedi cunku :)
evi temizleme isini zaten 1 haftaya yaymayi dusunuyorum hergun biraz biraz yapicam sirayla yoksa zaten can dayanmaz balkondu camdi derken paralanirim walla
o kadar aylarca gelsin dye bebisimi beklemisim hic kendimi riske atar miyim kuzum merak etme sen
ayy canim benim safak sayiyorum kizima kavusmak icin desene... ay tatli bi heyecan
senin kiz yuz gorumlugu istiyo olmasin bakalim bahar
yaa bende artik melegimi kizim ya da oglum diye sevmek istiyorum yaa
yarin ikili tarama testlerimz var esimle doktora gtcez kemik yapisina gore kimi doktorlar erken gorebiliyomus
cinsiyeti bakalim bi ihtimal belki bise soler
bu arada karnimin artik hakikaten buyudugunu hissediyorum pantolonlarima hala sigiyorum ama dugmelerini acik birakarak tabiki
esim gorunce cok sasirdi bakalim yarin doktordan ayrintilari alicam kilo felan ne durumda bebisimin gelisimi ne alemde....
Selam kızlarrrrrrrrrrr
naber bakayimmmmmmmmm
yarın tatillllllll o motivasyonla bugünü geçiriyorum inş :)
eminim herkes öyledir
yavv valla yapmıcaktım ama dayanamadım melekcim
toz kütleleri uçuşuyordu artık yerlerde havalarda
öyle detaylı bişeye giremedim ztn
bi evi süpürdüm o yetiyo ztn toz aldım
bide eşimin kışlıklarını kaldırdım fln.
yemek yaptım bikaç çeşit akşamları eve geç geliyorum yemek olsun diye
geçen hafta hep eşim hazırlamıştı.
öyle camdır kapıdır deirn temizlik nerdeeeeeeeee
böyleyken bile akşam belim bacağım ağrısından duramadım
yeter işte bu bizi 1 ay idare eder
hilalcim gecmis olsun anneannen duzelir ins kisa zamanda hemen bozma moralini bakarsin duzelir senin doguma kadar yda ilgilenecek baska birileri bulunur strese girme canim sen gun dogmadan neler dogar umarim annen seninle olur dogumunda canim..anneler olmasa halimiz harap zaten
ayy cnm dayanamadım brz bişiler yaptım ama çok pisti ne yapim
bi daha yapmıcam artık kadın gelirse o yapar derin temizliği.
ayyy allah korumuş bitanem yaaa
dikkatli ol
sende sakın ağır iş yapma kuzucum.
ah derya ah neyse yarın falan iyice dinlenn oh ne güzel tatilmiş yarın size bizimkisi üretim oldugundan henüz belli deil gelirsekte napalım kader :))))))
aynen baharcim Allah korudu yaksa kendi kendine baslayip kendi kendine sonen bi atesin baska bi aciklamasi olamaz...
evi temizleme isini zaten 1 haftaya yaymayi dusunuyorum hergun biraz biraz yapicam sirayla yoksa zaten can dayanmaz balkondu camdi derken paralanirim walla
o kadar aylarca gelsin dye bebisimi beklemisim hic kendimi riske atar miyim kuzum merak etme sen
ayy canim benim safak sayiyorum kizima kavusmak icin desene... ay tatli bi heyecan
senin kiz yuz gorumlugu istiyo olmasin bakalim bahar
yaa bende artik melegimi kizim ya da oglum diye sevmek istiyorum yaa
yarin ikili tarama testlerimz var esimle doktora gtcez kemik yapisina gore kimi doktorlar erken gorebiliyomus
cinsiyeti bakalim bi ihtimal belki bise soler
bu arada karnimin artik hakikaten buyudugunu hissediyorum pantolonlarima hala sigiyorum ama dugmelerini acik birakarak tabiki
esim gorunce cok sasirdi bakalim yarin doktordan ayrintilari alicam kilo felan ne durumda bebisimin gelisimi ne alemde....
ay canım yarın mı gidiceksin doktora ne guzel hayırlı haberlerle donersın inşallah canım sakın sıkı pantolon giyme oyle dugme acık olsada sen gıyme yavastan hamılelık pantolunu almaya bak gercı bedenıne uygun bulursan bana hep buyuk gelıyolardı son 36 bedenını buldum o bıle buyuk gelıyor inanırmısın.
yokh canım ya sen bu halinle iş mi yapıyosun bak fazla yorma kendini kuzum iyice iyleş ona gore istediğini yaparsın
hosbuldum canimm cok saol..aynen dedigin gibi hergun parca parca yapicam artik napimm zaten yeni bi sehirde oldugumdan gelen giden derdim de yok oyalanarak yaparim benderose86 hoşgeldin canım, ohh artık hepbirlikte olacağız yani desene, bu arad çok geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş ayy uyarın için çok sağol canım, sende kendini yormadan yavaş yavaş meşgale olsun diye oyalanarak yap bari artık işleri. bu arada senin ismini bilmiyorum sen memleketteydin ben gruba geldiğimde sanırım tanışamadık ben yasemin
hosgeldin guzellik... hihh.. soleee iste cok gerekirse yardimci tut en iyi cozum bu senin icin canim kiyamam yeni duzeldin daha...
ayy cnm dayanamadım brz bişiler yaptım ama çok pisti ne yapim
bi daha yapmıcam artık kadın gelirse o yapar derin temizliği.
ayyy allah korumuş bitanem yaaa
dikkatli ol
sende sakın ağır iş yapma kuzucum.
benim zaten kendimi yormayi hic canim istemiyo bak gor bi ayi bulur benim bu temizlik bu tembelligimle hazir bahaneyi de bulmusum
hosbulduk bitanemmm...cok saol hakiketen sasilacak bsey Allah korudu resmen... isleri olabildgince yavas yapicagimdan hic suphen olmasin hic acelem yok walla:))evine hoşgeldin ozaman canım benim yavaş yavaş yap sakın kendini yorma allah korumuş verilmiş sadakanız varmış hiç hafife alınır bişe deil allah esirgesin yeryerde tutusabilirdi büyük geçmiş olsun canım
sen nasilsin neler yapiyosun canimm
ay canım yarın mı gidiceksin doktora ne guzel hayırlı haberlerle donersın inşallah canım sakın sıkı pantolon giyme oyle dugme acık olsada sen gıyme yavastan hamılelık pantolunu almaya bak gercı bedenıne uygun bulursan bana hep buyuk gelıyolardı son 36 bedenını buldum o bıle buyuk gelıyor inanırmısın.
evet yarin gitcez bahar ya cok heycanliyim simdiden ins guzel haberler getirecm size minik kurabiyemden
pantolonlarim cok dar olmadigindan idare ediyorum simdilik canim ama haklisin su beli lastikli denilen pantolonlardan bitane olsun almam lazim onun disinda ole cok hamilelige ozgu giysiler almak istemiyorum ust olarak zaten ben normalde de salas seyler giydigimden cok fazla ihtiyacim olmaz heralde bde onumuzde yaz zaten yakinda etek ve elbiselere de gectik mi tamamdir
hayatimda en cok ozendigim seydi biliyo musun sole dizde sifon elbiseler giyip altina babetle kombinleyip gobisle dolasmak.. allahim nasip eder ins. iyice karnim ciksin da bii
bu arada sen de amma citirmissin anlasilan kac kiloyla baslamistin sen canim???
Allahim saglikla bi bebegi kucaklamayi basta abine ve sonra isteyen, bekleyen herkese nasip etsin ins canim...Merhaba hanimlar... abim ve yengem asilama yontemini denediler ama yengemin benim bildigimden haberi yok bunu saklamasinin nedenini anlayabiliyorum dert de etmiyorum
ama bu cuma belli olacakmis dualar ediyorum adaklar adadim bir an once cuma olsun ve bebek haberiyle yuzumuz gulsun insallah ne olur dua edin abimle yengem icin benim bebegim var ikincini zamani bile geldi bana sorarsaniz ama inanin abimle yengemin bebekleri olmadan bu guzel duygudan bile kendimi mahrum edebilirim ne olur dua edin allah her isteyene versin allah evinizi senlendirsin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin herkese
dualariniza muhtaciz
Merhaba hanimlar... abim ve yengem asilama yontemini denediler ama yengemin benim bildigimden haberi yok bunu saklamasinin nedenini anlayabiliyorum dert de etmiyorum
ama bu cuma belli olacakmis dualar ediyorum adaklar adadim bir an once cuma olsun ve bebek haberiyle yuzumuz gulsun insallah ne olur dua edin abimle yengem icin benim bebegim var ikincini zamani bile geldi bana sorarsaniz ama inanin abimle yengemin bebekleri olmadan bu guzel duygudan bile kendimi mahrum edebilirim ne olur dua edin allah her isteyene versin allah evinizi senlendirsin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin herkese
dualariniza muhtaciz
hosbuldum canimm cok saol..aynen dedigin gibi hergun parca parca yapicam artik napimm zaten yeni bi sehirde oldugumdan gelen giden derdim de yok oyalanarak yaparim bende
biraz size takilirim biraz kalkar is yaparim ole ole biter herhalde
cok memnun oldum yasemin benim adim da senin familyadan "gul" pc de turkce karakter yok o yuzden bole sesli sessiz corba gbi yaziyorum ama idare et
bu arada memleketim hatay, afyon dan baglaniyorum canimm..esimin tayini buraya cikinca burda bulduk kendimizi ve henuz 2 ay oldu buraya geleli
kızlar bebek fikrini kafadan atma topigi varmı acaba burda oraya gitsem :))))))))))))))
alemsin kız, valla o topik hayatın içinde bence, kendine meşguliyet bulmalısın, ne bilim ahşap boyama, cam boyama, ev boyama seni yorup meşgul edecek bir iş lazım sana düşün bakalım ne olur?
melekcim agzina biber geliyo bakkkızlar bebek fikrini kafadan atma topigi varmı acaba burda oraya gitsem :))))))))))))))
melekcim agzina biber geliyo bakk
ask olsun sen bizi begenmiyor musun yoksa hiii
"girgir,terapi,tecrube" bu topicte 3u bi arada baska bi yerde bulamazsin bak solimm
hic bi yere gitmene gerek yok ama yok illa gitcem diyosan taa bu topcign ilk baslarina donebilirsin
serpilin, tanselin, haticenin.ozgenin, hilalin,zuhalin ve benim henuz hamile olmadigimiz donemlere bi goz at istersen..
kendinden, su an hissettiklerinden birebir farksiz cok sey bulabileciginden hic suphem yok...
bence zaten bizim burda bu sekilde bir araya gelip bunlari konusmamiz sadece bi tesaduf degil
burda belki eglenerek, belki sizlanarak,belki olesine takilirak vakit gecirdiginde ayni zamanda hayaline her gecen gun bi adim daha yaklastigini unutma canim
ben inandim ve bak sonunda payima duseni yasadim..
sen de inansan bu buyu ye olmaz mi....
kizlar dedgin gibi yok ortalikta canim bende merak ettim naptilar acabaserpil nasıl oldu acaba yine yok ortalarda
selmada garibim temizliğe daldı heralde uğramıyo hiç
serpil nasıl oldu acaba yine yok ortalarda
selmada garibim temizliğe daldı heralde uğramıyo hiç
kızlarrrr işyeriyle uzlaşma aşamsındaym
eğer anlaşırsak haklarımı almam konusunda tazminatımı okeyledilerde bu işszlik maaşı da olrsa süper olck
o zmn ayrılcam bi süre evde dinlenmek ve iyice toparlanmak istiyorum
dua edin bi sorun çııkmasın da hayırlısıyla kurtulayım şurdan.
korktumm walla zaten cil yavrusu gibi dagildik bi de sen gidersen hepten yalniz kaliriz..yok sizi bırakırmıyım hiçç sadece azcık unutmak istiyorummm çok yıprandım 2.5 yıldır çok yıprandım çokk
hem tazminat hem issizlik maasi ikisi bi arada olmuyo diye biliyorum canim ben bu durumda iyice dusun hangisi derim ben uzun vadede senin icin hangisikızlarrrr işyeriyle uzlaşma aşamsındaym
eğer anlaşırsak haklarımı almam konusunda tazminatımı okeyledilerde bu işszlik maaşı da olrsa süper olck
o zmn ayrılcam bi süre evde dinlenmek ve iyice toparlanmak istiyorum
dua edin bi sorun çııkmasın da hayırlısıyla kurtulayım şurdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?