Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Merhaba hanimlar... abim ve yengem asilama yontemini denediler ama yengemin benim bildigimden haberi yok bunu saklamasinin nedenini anlayabiliyorum dert de etmiyorum
ama bu cuma belli olacakmis dualar ediyorum adaklar adadim bir an once cuma olsun ve bebek haberiyle yuzumuz gulsun insallah ne olur dua edin abimle yengem icin benim bebegim var ikincini zamani bile geldi bana sorarsaniz ama inanin abimle yengemin bebekleri olmadan bu guzel duygudan bile kendimi mahrum edebilirim ne olur dua edin allah her isteyene versin allah evinizi senlendirsin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin herkese
dualariniza muhtaciz

hosbuldum canimm cok saol..aynen dedigin gibi hergun parca parca yapicam artik napimm zaten yeni bi sehirde oldugumdan gelen giden derdim de yok oyalanarak yaparim bende
biraz size takilirim biraz kalkar is yaparim ole ole biter herhalde
cok memnun oldum yasemin benim adim da senin familyadan "gul" pc de turkce karakter yok o yuzden bole sesli sessiz corba gbi yaziyorum ama idare et
bu arada memleketim hatay, afyon dan baglaniyorum canimm..esimin tayini buraya cikinca burda bulduk kendimizi ve henuz 2 ay oldu buraya geleli

mrb canım yavrunu allah bagışlasın abinle yengenede inş. hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasipetsin valla ben dua ederken bildigim isimleri sayıyor arkasınada benden dua isteyen bebek isteyen kardeşlerime diyorum inş. sizin içinde dua edicem hepimizin birbirimizin dualarına ihtiyacı var

çok memnun oldum canım, bende istanbuldayım, artık bol bol seni göreceğime sevindim burda.

ayy bugün burdaki çok önemli bir zatın türbesine gitme fırsatım oldu 5 dakikalığına. istanbulun üçüncü büyük zatıymış hemde bilen vardır mehmet emin tokadi hz'leri, orada vallahi hepinize dua ettim bütün gruptaki arkadaşlarım diyerek dualarıma dahil oldunuz, hepimiz için kabul olur inşallah canlarım.

kızlar bebek fikrini kafadan atma topigi varmı acaba burda oraya gitsem :))))))))))))))

alemsin kız, valla o topik hayatın içinde bence, kendine meşguliyet bulmalısın, ne bilim ahşap boyama, cam boyama, ev boyama seni yorup meşgul edecek bir iş lazım sana düşün bakalım ne olur?

alemsin kız, valla o topik hayatın içinde bence, kendine meşguliyet bulmalısın, ne bilim ahşap boyama, cam boyama, ev boyama seni yorup meşgul edecek bir iş lazım sana düşün bakalım ne olur?

ev işleriyle yeterince meşgulumm ama yok yok yok akıntı falan başladımı sende sogan suyu sifa olsunnn inş........

kızlar bebek fikrini kafadan atma topigi varmı acaba burda oraya gitsem :))))))))))))))
melekcim agzina biber geliyo bakk
ask olsun sen bizi begenmiyor musun yoksa hiii
"girgir,terapi,tecrube" bu topicte 3u bi arada baska bi yerde bulamazsin bak solimm
hic bi yere gitmene gerek yok ama yok illa gitcem diyosan taa bu topcign ilk baslarina donebilirsin
serpilin, tanselin, haticenin.ozgenin, hilalin,zuhalin ve benim henuz hamile olmadigimiz donemlere bi goz at istersen..
kendinden, su an hissettiklerinden birebir farksiz cok sey bulabileciginden hic suphem yok...
bence zaten bizim burda bu sekilde bir araya gelip bunlari konusmamiz sadece bi tesaduf degil
burda belki eglenerek, belki sizlanarak,belki olesine takilirak vakit gecirdiginde ayni zamanda hayaline her gecen gun bi adim daha yaklastigini unutma canim
ben inandim ve bak sonunda payima duseni yasadim..
sen de inansan bu buyu ye olmaz mi....

serpil nasıl oldu acaba yine yok ortalarda
selmada garibim temizliğe daldı heralde uğramıyo hiç

kızlarrrr işyeriyle uzlaşma aşamsındaym
eğer anlaşırsak haklarımı almam konusunda tazminatımı okeyledilerde bu işszlik maaşı da olrsa süper olck
o zmn ayrılcam bi süre evde dinlenmek ve iyice toparlanmak istiyorum
dua edin bi sorun çııkmasın da hayırlısıyla kurtulayım şurdan.

yok sizi bırakırmıyım hiçç sadece azcık unutmak istiyorummm çok yıprandım 2.5 yıldır çok yıprandım çokk

kizlar dedgin gibi yok ortalikta canim bende merak ettim naptilar acaba
ben de artik ufak ufak kalksam hic fena olmicak isler beni bekler..
cok fena twitter a takildim yaa bu aralar hastalik gibi bisi buu:126:

serpilde belki ayrılırım diyodu gerçi ay sonu çok yogun oluyodu ondan girememiştir inş. bişeycigi yoktur

iyi hadi hayırlısı bakalım zaten çıkışı onlar verirse işlik maaşını alırısın ama sen çıkarsan alamazsın bu ayrıntıyı unutmaaa

yok sizi bırakırmıyım hiçç sadece azcık unutmak istiyorummm çok yıprandım 2.5 yıldır çok yıprandım çokk
korktumm walla zaten cil yavrusu gibi dagildik bi de sen gidersen hepten yalniz kaliriz..
ole bi zamanda gelsin ki ins kucuk melegin sana tum yipranmisliklarini unuttursun canim benim
hem tazminat hem issizlik maasi ikisi bi arada olmuyo diye biliyorum canim ben bu durumda iyice dusun hangisi derim ben uzun vadede senin icin hangisi
daha karli olucaksa onu onayla..
ohh sole kafa dagitirsin ne guzel bi sure bos bos oturmak gezmek tozmak dinlenmek sana cok cok iyi gelicek eminimm
hayirli olan ne ise o olsun canim hakkinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…