- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.261
slm kızlar hepinizi çok özledim ben bu ara tansiyon problemi yaşıyorum dün bütün günümü acilde geçirdim berbattı tansiyonum 16-10 olmuş( bu ara sürekli yüksek
ama oğlum çok iyi
hilalcim anannene geçmiş olsun canım sıkma canını anneler bi yol bulur yanımızda olurlar
rose hoşgeldin canım geçmiş olsun sanada temizlikle yorma kendini çok dikkat etmen gereken dönemdesin
derya ne temizliği kızım bırak .ok götürsün kendini düşün al sana
serpil nerde yaww bu ikonu özlemişim
soğan suyuna başlayanlar inşallah işe yarar. ama benim size tavsiyem eşinize sabah akşam aç karnına keçi boynuzu pekmezi verin 1 yemek kaşığı ceviz incir kuvvetli şeylerlede takviye yapın akşamları ceplerini falan fındıkla doldurun :))))))))
herkesi öpüyorummm
serpilde belki ayrılırım diyodu gerçi ay sonu çok yogun oluyodu ondan girememiştir inş. bişeycigi yoktur
iyi hadi hayırlısı bakalım zaten çıkışı onlar verirse işlik maaşını alırısın ama sen çıkarsan alamazsın bu ayrıntıyı unutmaaa
korktumm walla zaten cil yavrusu gibi dagildik bi de sen gidersen hepten yalniz kaliriz..
ole bi zamanda gelsin ki ins kucuk melegin sana tum yipranmisliklarini unuttursun canim benim
hem tazminat hem issizlik maasi ikisi bi arada olmuyo diye biliyorum canim ben bu durumda iyice dusun hangisi derim ben uzun vadede senin icin hangisi
daha karli olucaksa onu onayla..
ohh sole kafa dagitirsin ne guzel bi sure bos bos oturmak gezmek tozmak dinlenmek sana cok cok iyi gelicek eminimm
hayirli olan ne ise o olsun canim hakkinda..
slm kızlar hepinizi çok özledim ben bu ara tansiyon problemi yaşıyorum dün bütün günümü acilde geçirdim berbattı tansiyonum 16-10 olmuş( bu ara sürekli yüksek
ama oğlum çok iyi
hilalcim anannene geçmiş olsun canım sıkma canını anneler bi yol bulur yanımızda olurlar
rose hoşgeldin canım geçmiş olsun sanada temizlikle yorma kendini çok dikkat etmen gereken dönemdesin
derya ne temizliği kızım bırak .ok götürsün kendini düşün al sana
serpil nerde yaww bu ikonu özlemişim
soğan suyuna başlayanlar inşallah işe yarar. ama benim size tavsiyem eşinize sabah akşam aç karnına keçi boynuzu pekmezi verin 1 yemek kaşığı ceviz incir kuvvetli şeylerlede takviye yapın akşamları ceplerini falan fındıkla doldurun :))))))))
herkesi öpüyorummm
slm kızlar baklıyorum bızım topıgın eskı gullerı arada gırıp yazıp 3 gun ugramıuyorlar sonrada sanırım bende onlardanım ben o eskı sohbetlerı co0k ozledım gzumu bu topıkte acıp burdan kapayım uyumay gıderdım temızlık yapamazdım cene yarıstırmaktan kendı kendı attıgım kahkahalarıda asla unutamam sanırım ben o gunlerı cok ozledım
neyse cok sukur herkezın keyfı yerınde bende okuyorum gecmısı cıkıyorum ben ıyıyım kızımda cok sukur canımı yakarcasına balık mısalı gobegımı dalgalandırıp oyunlar oynuyor artık kocaman olduk aynaya sıgamıyorum cok sukur
carsamba kontrolum var benımde adet sancıları gıbı kasık ve bel agrım basladı bazen bıcak saplanıyor gıbı ama cok sukur eger dr vajına muanesı yaparsa sanırım trıh vere bılır sukadar zaman dıe
bakalım zaten kızımın gelısımıne gore muhtemel dogum tarıhı 29 mayıs gozukuyor hep benımde ıcıme 10 mayıs ve 20 sı arasında dogururmusum gıbı gelıyor cunkı herkez gobegımın artık dustugunu ve kız ların erken dogdugunu soyluyorlar bakalım artık hayırlısı :18::18::18::18:
hep su 1 mayısı goreyım sonra nezaman dogarsa dogsun dedım cok sukur yarın 1 mayıs
cok konustumn kızlar bılıyorum ama sanırım ıcımı dokmeye ıhtıyacım varmıs
evt cnm ben imdi sağlık sorunlarım nedeniyle devam edemiyorum gibi belirttim
tazminat için ok demişler ama diğerini bilmiyorum işte
cnm ikisi bir oluyor eğer çıkarıldı gözükürsen
hem tazminata hemde işsizliğe tabi olabiliyosun
anlaşmana bağlı tabi
bizimkiler tazminatı verelim ama biz çıkardı göstermeyelim diyebilirler
ilerde işe iade davası fln ister diye çalışan tırsıyomşlar sanırım
ama o maaş da bana lazım püf bilmiyorum [/COLOR
haticemmm hoşgeldinnnnnn
bıraktım artk kızz .ok götürsün bananeeeee, göstermelik yaptım işte :))
maşallah oğluşuna cnm aman sende dikkat et şu tansiyona yaa.
sıcaklarda geliyo yorma kendini
hatice kız sen yakın zmnda çıktın işten nasıl gösterdiler seni
ne sebebple çıktı diye bildirdiler sgk ya?
hem tazminat aldın hem işsizlik galiba dimi
akıl ver bakim banada
deryaammm kuzum benım evet cnm sanırım cok az kaldı zaman bı okadar yavas ama bı okadarda hızlı butun herseyımızı halllettık cok sukur hastane cantamızı hazırladık kızımın pusetı ıle bırlıkte odada hazır beklemekte yarında kısmetse park yatagını alıcagız tasınana kadar onunla ıdare edıcez bakalım artık heran hersey ola bılır dıe tetıkteyım ne dıyım cok guzel duygular saglıga kavusunca tez zamanda senın ve kızların darısı basına
cnm benım bıraz ıyı olmusun sevındım iş konusundada hayırlısı olsun inş hee buarad kısmetse dogurayım sana muhakak hastaneden haber verıcem topıge ılk sen bıldır dıe
hamile olduğum için anlaştık biz canım dava açarım falan diye konuşmuştum bizimki çok tırsardı öyle işlerden :))))
ben bütün haklarımı aldım ihbar kıdem emekli maaşımda bağlandı hakkında hayırlısı olsun inşallah sende haklarını alır öyle çıkarsın
canım temizlik bittimi nasılsın maşallah az kaldı kızımızın gelmesine artık buraya bi prenses yakışır yaww :))
mudanya yolunda çok güzel mağazalar var ben ordan beşik aldım geldiğimde zuzu bebe diye adı yolun başında hemen 5 aya kadar yatar dedi.bak istersen
gene emekli yazmışın
evet cnm orda magzalar cok hafta sonu esımle carsıdakı magzaları dolandık bı model begendık neveresımı yatagı ıle 300 gelıyor bıraz gecıyor ama neyse sımdı bugun nette arastırmadayım ben daha uygun guzel bısı bulursak netten alırız dedık ama bulamazsak o medelı esımde bende begendık cocuk aglayınca tıtremeye baslıyor sallar gıbı los bı gee lambası yanıyor ve donence otamatık sekılde muzıkle beraber donmeye baslıyor eger olmazsa yarın onu almaya gıdıcez bakalım artık kısmetı ne kzıımın
sen nasılsın evındesın demı artık yuksek tansıyon hamılelıkte zor cnm allah yardım etsın ve dıkkat et
bızde dun esımle kent meydanına gttık bıraz orda ayaklarım uyusmaya basladı sonra bırden ter bosaldı baktım tııtrıyorum esıme ıyı deılım dedım sonra hemen tansıyon olcturduk 10 4 cıktı o bıle benı mahvettı hemen oturdum tuzlu ayran falam bıraz kendıme gelınce hemen eve ışınlanı verdık esımede bıdaha gezelım gezelım demıcem dedım resmen kendımden korktum vallahı :18::18::18:
neyse cok konustum temızlıkler bıttı sayılır cnm persembe annem gelıcek storlarımı yıkıycak buzdolabım ve bonya tarafım kaldı onları halledık halıllarımı yıkamaya verıcez bakalım yorucu gunler bızı bekler artıkın
hayırlısı olsun canım benim dediğimde bambu herşeyi içinde nakit 300 aldım hayırlısı olsun
evdeyim napayım çok sıkılıyorumtemizlikleri bize attınız yaw hazıran ayında başlarım bende artık odayı boyatmak faaln istiyorum bisürü iş var evi . bok götürüyor herşey yıkancak diye oturuyorum
dün hastanede 26 haftalık kadın vardı sancısı varmış nstye bağladılar çocuk geliyormuş meğer iğneyle durdurcaklardı onu görünce çok korktum yalnız ilk aklıma gelen daha ben hiçbişey yapmadım herşey yıkancak çok iş var gelme dedim.)))))))))))))))))))))
tansel ve hatice allah yardımcınıs olsun bu halde iş yapmakta zorki bebiş olmasa dört bir yana koşsan işler çabucak bitse neyse kendinize dikkat edin yormayınız kendinizi hersey olur yavaş yavaş tabi tanselim senin zaman az ama annen gelcekmiş her işini halleder ah o anneler olmasa ne yaparız bizzz allah başımızdan eksik etmesin
deryaammm kuzum benım evet cnm sanırım cok az kaldı zaman bı okadar yavas ama bı okadarda hızlı butun herseyımızı halllettık cok sukur hastane cantamızı hazırladık kızımın pusetı ıle bırlıkte odada hazır beklemekte yarında kısmetse park yatagını alıcagız tasınana kadar onunla ıdare edıcez bakalım artık heran hersey ola bılır dıe tetıkteyım ne dıyım cok guzel duygular saglıga kavusunca tez zamanda senın ve kızların darısı basına
cnm benım bıraz ıyı olmusun sevındım iş konusundada hayırlısı olsun inş hee buarad kısmetse dogurayım sana muhakak hastaneden haber verıcem topıge ılk sen bıldır dıe
hamile olduğum için anlaştık biz canım dava açarım falan diye konuşmuştum bizimki çok tırsardı öyle işlerden :))))
ben bütün haklarımı aldım ihbar kıdem emekli maaşımda bağlandı hakkında hayırlısı olsun inşallah sende haklarını alır öyle çıkarsın
amin cnm allah herkese yaşatsın bugüzel duyguları inş
bekliyorumm haberini o zmn azcıkta ben verim havadisleri
hep hatice veriyoo yaavs esmayı arayıp arayıp özendiydim zati
hımm anladım tabi senin durumun daha farklı
ben neyle korkutsam acaba
emekli maaşı he o da güzel kulağa çok hoş geliyo gerçekten keşkem emekli olabilsek
benmde sağlık bahanem var rapor alırım o zmn görürler
ama o zmn şunu diyebilirler de tazminatını veriyoruz sonçta işkura biz çıkardk demeyelim fln.
ay bilmiyom müdürle konuştm az önce bakalım grüşcek, hayırlısı olsn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?