- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.281
sevgili arkadaşlarım bu aralar işlerim yoğun onun için giremiyorum foruma, yoksa yani nöbetçi gibi burda olurum öyle gelmemezlik yapmam haberiniz olsun.
ayy sen böyle eskileri anlatınca nekadar özeniyorum, şimdide öyle olsa grubumuz inşallah ne güzel olur, ama haliyle hamişler kendi dertlerine düşüyor ne yapsınlar, hamiş olmayanlarda işe güce dalıyor (ben gibi) ama daha çok girip paylaşırsak durumlarımızı daha kolay geçer hepimiz için böyle günler. o yüzden kimse sallamasın forumu lütfen, nefes alacak fırsat bulunca ilk gireceğiniz yer olsun lütfen
amin canım inşallah bakalım müjdeli haberlerle girerim inşallah topiğe en yakın zamanda hayırlısıylaev işleriyle yeterince meşgulumm ama yok yok yok akıntı falan başladımı sende sogan suyu sifa olsunnn inş........
canım benim yine ne güzel yazmışsın, birgün geniş zamanımda oturup baştan sona okuyacağım bende çok merak ediyorum şuanki hamişler neler hissetmiş daha bebek yokken.melekcim agzina biber geliyo bakk
ask olsun sen bizi begenmiyor musun yoksa hiii
"girgir,terapi,tecrube" bu topicte 3u bi arada baska bi yerde bulamazsin bak solimm
hic bi yere gitmene gerek yok ama yok illa gitcem diyosan taa bu topcign ilk baslarina donebilirsin
serpilin, tanselin, haticenin.ozgenin, hilalin,zuhalin ve benim henuz hamile olmadigimiz donemlere bi goz at istersen..
kendinden, su an hissettiklerinden birebir farksiz cok sey bulabileciginden hic suphem yok...
bence zaten bizim burda bu sekilde bir araya gelip bunlari konusmamiz sadece bi tesaduf degil
burda belki eglenerek, belki sizlanarak,belki olesine takilirak vakit gecirdiginde ayni zamanda hayaline her gecen gun bi adim daha yaklastigini unutma canim
ben inandim ve bak sonunda payima duseni yasadim..
sen de inansan bu buyu ye olmaz mi....
hadi hayırlı haberler al inşallah canım, gerçekten şuan en ihtiyacın olan şey dinlenmek ve bebeğine yoğunlaşmak, ALlah içlerine anlayış yumuşaklık versinde patronların, inşallah seni mağdur etmeyerek tüm haklarını vererek izne ayırsınlar artık.kızlarrrr işyeriyle uzlaşma aşamsındaym
eğer anlaşırsak haklarımı almam konusunda tazminatımı okeyledilerde bu işszlik maaşı da olrsa süper olck
o zmn ayrılcam bi süre evde dinlenmek ve iyice toparlanmak istiyorum
dua edin bi sorun çııkmasın da hayırlısıyla kurtulayım şurdan.
Allah şifa versin haticecim, inşallah birdaha yaşamazsın öyle problem, kuş olsun uçsun senden bu tansiyon. ayrıca keçi boynuzu pekmezini kahvaltıdan sonra yiyor, aç karnına veririm bundan sonra madem öyle ise çok sağol canımslm kızlar hepinizi çok özledim ben bu ara tansiyon problemi yaşıyorum dün bütün günümü acilde geçirdim berbattı tansiyonum 16-10 olmuş( bu ara sürekli yüksek
ama oğlum çok iyi
hilalcim anannene geçmiş olsun canım sıkma canını anneler bi yol bulur yanımızda olurlar
rose hoşgeldin canım geçmiş olsun sanada temizlikle yorma kendini çok dikkat etmen gereken dönemdesin
derya ne temizliği kızım bırak .ok götürsün kendini düşün al sana
serpil nerde yaww bu ikonu özlemişim
soğan suyuna başlayanlar inşallah işe yarar. ama benim size tavsiyem eşinize sabah akşam aç karnına keçi boynuzu pekmezi verin 1 yemek kaşığı ceviz incir kuvvetli şeylerlede takviye yapın akşamları ceplerini falan fındıkla doldurun :))))))))
herkesi öpüyorummm
slm kızlar baklıyorum bızım topıgın eskı gullerı arada gırıp yazıp 3 gun ugramıuyorlar sonrada sanırım bende onlardanım ben o eskı sohbetlerı co0k ozledım gzumu bu topıkte acıp burdan kapayım uyumay gıderdım temızlık yapamazdım cene yarıstırmaktan kendı kendı attıgım kahkahalarıda asla unutamam sanırım ben o gunlerı cok ozledım
neyse cok sukur herkezın keyfı yerınde bende okuyorum gecmısı cıkıyorum ben ıyıyım kızımda cok sukur canımı yakarcasına balık mısalı gobegımı dalgalandırıp oyunlar oynuyor artık kocaman olduk aynaya sıgamıyorum cok sukur
carsamba kontrolum var benımde adet sancıları gıbı kasık ve bel agrım basladı bazen bıcak saplanıyor gıbı ama cok sukur eger dr vajına muanesı yaparsa sanırım trıh vere bılır sukadar zaman dıe
bakalım zaten kızımın gelısımıne gore muhtemel dogum tarıhı 29 mayıs gozukuyor hep benımde ıcıme 10 mayıs ve 20 sı arasında dogururmusum gıbı gelıyor cunkı herkez gobegımın artık dustugunu ve kız ların erken dogdugunu soyluyorlar bakalım artık hayırlısı :18::18::18::18:
hep su 1 mayısı goreyım sonra nezaman dogarsa dogsun dedım cok sukur yarın 1 mayıs
cok konustumn kızlar bılıyorum ama sanırım ıcımı dokmeye ıhtıyacım varmıs
ayy sen böyle eskileri anlatınca nekadar özeniyorum, şimdide öyle olsa grubumuz inşallah ne güzel olur, ama haliyle hamişler kendi dertlerine düşüyor ne yapsınlar, hamiş olmayanlarda işe güce dalıyor (ben gibi) ama daha çok girip paylaşırsak durumlarımızı daha kolay geçer hepimiz için böyle günler. o yüzden kimse sallamasın forumu lütfen, nefes alacak fırsat bulunca ilk gireceğiniz yer olsun lütfen