Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sevgili arkadaşlarım bu aralar işlerim yoğun onun için giremiyorum foruma, yoksa yani nöbetçi gibi burda olurum öyle gelmemezlik yapmam haberiniz olsun.

ev işleriyle yeterince meşgulumm ama yok yok yok akıntı falan başladımı sende sogan suyu sifa olsunnn inş........
amin canım inşallah bakalım müjdeli haberlerle girerim inşallah topiğe en yakın zamanda hayırlısıyla

canım benim yine ne güzel yazmışsın, birgün geniş zamanımda oturup baştan sona okuyacağım bende çok merak ediyorum şuanki hamişler neler hissetmiş daha bebek yokken.

hadi hayırlı haberler al inşallah canım, gerçekten şuan en ihtiyacın olan şey dinlenmek ve bebeğine yoğunlaşmak, ALlah içlerine anlayış yumuşaklık versinde patronların, inşallah seni mağdur etmeyerek tüm haklarını vererek izne ayırsınlar artık.

Allah şifa versin haticecim, inşallah birdaha yaşamazsın öyle problem, kuş olsun uçsun senden bu tansiyon. ayrıca keçi boynuzu pekmezini kahvaltıdan sonra yiyor, aç karnına veririm bundan sonra madem öyle ise çok sağol canım

ayy sen böyle eskileri anlatınca nekadar özeniyorum, şimdide öyle olsa grubumuz inşallah ne güzel olur, ama haliyle hamişler kendi dertlerine düşüyor ne yapsınlar, hamiş olmayanlarda işe güce dalıyor (ben gibi) ama daha çok girip paylaşırsak durumlarımızı daha kolay geçer hepimiz için böyle günler. o yüzden kimse sallamasın forumu lütfen, nefes alacak fırsat bulunca ilk gireceğiniz yer olsun lütfen

ya işte el altından verelim biz çıkarmış gözükmeyelim diyebilirler
tırsaktır bizim şirket o konularda işçi çıkarmaktan korkarlar başlarına iş açmasın daha snra diye fln
sonuçta ayrılmayı ben istiyorum sağılığımı bahane edip
ama öyle yapmamalarını umuyorummmmmmmmmm, umarım resmi olarak bildirmeyi kabul ederler
eğer etmezlerse ben bu durumu nasıl ekarte edebilirim peki bahanem ne olur şuanda?
sonçta bi süre çalışamıcam, hoş ztn işkurun verdiği de üç kuruş para yazık değilmi bana bühü

melek bide şunu sorcam sana
bizim maaş dışında primlerimizde oluyo tazminatımı bunuda katarakmı hesaplıcam ben
sgk ödemeleri de prim dahil yapılıyo sonçta katcam heralde dimi
salt brüt maaşı mı gircez yaksa bu hesaplayıcılara o da sonçta 4 yıl içinde kaç kez deişti hangini baz alıyoruz ki :44:

canimm deryacim su an kafanin karistgi bu konularla bi ara bizde cok hasir-nesir dik.. ve haliyle benim esim de uzmanlasti bu konularda diyebilirim..
ona sordum hemen ve sana yaziyorum bak kiymetimi bil
kidem tazminati mi ihbar mi alicak onu bilmek lazim once dedi
tazminatini aldigin primlerini de ekleyerek hesapliyomussun
son iki aylik brut maasini hesaplayicilara girmen gerekiyomus
ayrica sakin bence ole el altindan tazminat felan kabul etmesin haklarini arasin dedi
bye byee simdilikkk aksam kacamagi olsun bu daa

Tontonlarım herkese iyi gceler, yarın 1 mayıs olduğu için eşim tatilmiş onun için bende izin hakkımı kullandım. tabiki oyüzden bu saatte uyumadım hala
Soğan suyumun ikinci günündeyim, bir elimle burnumu tutp diğer elimle bardağı tumak şekliyle içiyorum ayy çok fena bişey yaa ben bide soğanı pek sevmem yani ama napalım şifa olsun inşallah. bu arada bende sanırım hafiften baş dönmesi yapıyor bu soğan suyu, bugün dikkat ettim gün içinde çok hafif ve derinden derinden başım döndü arada bir. şuanda da dönüyor yine hafif olarak bakalım hayırlısı.
Bu arada eve gelince beyazları atmıştım makinaya tam 3 saat yıkandı yaa, sanki ordunun çamaşarını yıkıyor mübarek makina, gerçi kısa program da var ama beyazlar kısa yıkanınca içime sinmiyor hiç, birde çamaşır suyu koymazsam rahat edemiyorum
Bugün yemek yerken aklıma geldi acaba hamile olunca bunu nasıl söylerim eşime diye düşündüm, ona sordum sence ben nasıl söylerim sana diye, dediki " sana bir süprizim var dermişim, yada 100 lira ver sana bi haber vereyim dermişim " bende güldüm alemsin dedim sonra düşündüm hakkaten nasıl söylerim acaba diye. sizler nsıl söylediniz kızlar anlatsanıza merak ettim

teyzoşlarr nasılsnızz... gece 2den önce uyumaz olduk:)
özledim sizleriii yawsss....ama oğlumdn fırsat bukdukca uyumam ve dinç olmam lazım nbebekler annelerini çok yoruyo:)

Eki Görüntüle 403543

özledim sizleriii yawsss....ama oğlumdn fırsat bukdukca uyumam ve dinç olmam lazım nbebekler annelerini çok yoruyo:)

maşallah kuzuma yaaaaaaaaaa yerm ben onu napsın annesi yeni duruma alışmaya çalışıyo anne karnından farklı bi yer burası zamanla düzelr canım kırkınıda doldursun biraz daha iyi olur düzeni

dur bi bakalım şimdiden stres yapma hilalcim allahın izniyle herşey yerine oturur anneannene allah acil şifalar versn inş annecigin dogumda yanında olacaktr inş sıkıntı etme sen olurmu

Eki Görüntüle 403543

ayyy cok tatli oglusun esmaa masaallah masallah ALLAHIM bizimkilerde bole olur mu kii
bizde seni cok ozledik walla canim ya ama olsun cok tatli taptatli bi bahanen varken sana laf yok
bebisini de seni de opuyorum canim Allaha emanet ol ara sira gir yaz bole bize olur mu????

s.a kızlar nasılsınız tatil yapıyorsunuz bugün galiba eşimde ögrencilerini piknige götrdü oglumla tekiz gene
canimm as.hosgeldin...nasilsin neler yapiyosun bakalim girmiyosun pek bu aralar yda ben mi denk gelemiyorum:26:
oglunla basbasasin demek ayy piknik mi ne guzel yaa burda hava yagmur yagcak gibi bi kapali bi acik..
ayy bi piknik de biz duzenlesek keske yaa sole tum topik hepimiz bir sarmalar, borekler,bebisler, gobisler esliginde ohhhh

nerdesiniz kizlarrrr 1 mayis i kutlamaya mi gttiniz hepiniz yoksunuz burda oksuz kalmis topik yineee
benim esim de izinli bugun kahvaltimizi yaptik yayiliyoruz ole simdilik evde...
doktora gtcez ogleden sonra ikili testimizi yaptrcaz dua edin bize guzel sonuclarla donelim ins...
opuyorum hepinizi fistiklarrr donunce yazarim ins. simdilik babayayayyayy
:79::81::80:

selam kızlar uzun zamandan sonra merhaba diyorrum umarım herkesin keyfi yerindedir..

biz oğlumla şimdi iyiyiz ama heran gelebilir.. 2 haftadır oğlum kanalda bide plesantası yaşlanmış artık doğum başlayabilir gününü beklemez dedi doktorumuz bakalım hayırlısı olsun..

beni üzen bi konu var 3 haftadır gerilik çıkıyo plesanta yaşlandığı için yeteri kadar beslenemiyo oğlum 2300 gr daha
inş 2 hafta daha dururda 2500 bari olur kızlar dua edin bize..
geçen hafta çatı muaynesi oldum felekat canım yandı ve belimde ağrı kaldı muayneden sonra şimdi zor yürüyorumm
bizden gelişmeler bunlar

bu arada bugün benm doğum günüm işçi bayramında doğmuşum

hulyaacım oncelıkler nıce mutlu yıllara tatlım oglusunla cok mutlu ol inş

gırıp yazdıgın ıcın tskler nede olsa cok sey paylastık ve ınsan merak edıyor malum aramızda 10 gun var :18::18:

cnm aynı sorun zuhaldede vardı panık yapma lutfen bak saglıcakla dogdu oglu nabalım annesı sende onu sutun ıle besler buyutursun artık yeterkı saglıklı olsun
benımde artık sızım sızım agrılarım basladı cnm yarın dr kontrolum var bende meraktayım benımde 2 hafta onden gıdıyor bebek ama herzaman oyle olcak dıe bı kanun yok enson 4 hafta once 1900 grmdı inş kılo almıstır kızım cok panıkteyım :18::18::18:

cnm muz yemeyı ıhmal etme bıde muhakak yatarken soluna yat bılıyorsundur ama yınede fıkır vereyım dedım allah yardımcın olsun arada yaz ben cok merak edıyorum

canımmm tşkler bilgiler için
şmdi ben kıdemimi alacam sanırım ihbarımı büyük ihtimal kullandırcaklar
birini alıp burda iş öğretmem gerek çnkü en azından 1 ay ..
son iki aylık brüt maaşım yani primlerle birlikte giriyorum o zmn bu süper :)
şimdi ben sağlık sorunları sebebyle kendim de isteyerek ayrılıyorum ya,
derlerseki biz çıkarmıyoz sonçta seni sen gitmek istiyosun niye çıkardık gösterelim diye
o zaman ne diyim yani nasıl üste çıkabilirim :)
gerçi bunu müdürüm biliyo sadece o yönetime demişki;
aslında o devam etmek istiyo ama dru uygun değil demiş sıkıntı yaşıyo demiş fln
bilmiyorum ne edeceğim inat etmezler umarım ..

Eki Görüntüle 403543

teyzoşuu yesin onuu maşallaaah oğlumaa
gece kuşu oldu demek heee yoruyo annesini :))

canımmm çok az kaldı demek geliyo paşa
allah yardımcın olsun sıkma canını o gelişiyodur illaki
bak gör tosun gibi olacak allahın izniyle,
bu arada doğum günün kutlu olsunnnnnn nice mutlu senelere

heeeeeeyyy hooobbbbbbb biladerler
ne ayaksınız siz yaaaaaaaaaaaaa
saat 11 oluyo nerdeyse ortada kimse yok
hayır madem tatildiyse bugün de ben niye işteyim o zmn
adaletmi bu

canım benm nadir giriyrm sende öyle denk gelemiyrz o yüzden sonuçların güzel çıkıcak inş inanıyorum ben cinsiyetide söyler belki dr ben 14 haftamda sanki demişti dr hadi hayırlısı

canım ya hiç stres yapma sıkma canını zayıf diye saglıkla dogması en önemlisi sonradan tosun gibi oluyorlar bebekler sen bol bol emzirirsn inş saglıkla yapda dogumunu önemli olan bu duamız sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…