- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.301
ben ve oglum burdayız nbr yaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum hadi gelin diyecemde kimse yok niye burda yaww
yaaaaa sormaa inn cin top oynuyo burda bugün
anlamadım gitti
2 mayısta tatil oldu heralde
Kizlar nasilsinkz? .ben 2 gun rapor aldim evdeyimsozde alisveris yapacaktim ama yagmur feci disari cikmadim
kızlaaaarrr iyi akşamlar ne var ne yok görüşmeyeli ? nasılsınız yaseminnn, meleeekkk başladınız mı soğan suyuna, nasıl gidiyor?
bende geldimmmmmmmm :)))))))
ben geldim canlar nasılsınız.......
bugün biz tam 1 aylık olduk zaman çabuk geçiyo nasıl akşam oluyo anlamıyrum valla:)
bugün 1. ay aşımızı olduk çok huzursuz oldu kuzum. dalıp uyuyamadı bi türlü benide uyutmadı tabi gecede sabahladık deli gibi uykum var. göğüslerim biraz daha iyi çok şükür eskisi kadar acı kalmadı ama uzun emerse çok zonkluyo of offfffff düşmenıma bile yaşatmasın allah çok fena bişimiş. yaşanacak en büyük acı vicdnazabıda var tabi yanında. göğüslerin acıyo düzgün emziremiyon savunmasız minnacık bişi gözlerinin içine bakıyo agzı meme arıyo. mendilini cenesinin altına koyup kucağıma aldığındaki halini görseniz insan ölsede acıdan umrunda olmuyo...deli gibi gözlerine baka baka ağzı acık aranıyo....
bu arada 53 cm olmuşuz ve 1 kilo almışız büyümüşüz artık biz:)
hamişlerim bez alıp doldurmayın hemencik büyüyo kuzular...yenidoğan 2 paket yetiyo biz 2numara beze başladık. yenidoğan 3 paket almıştım son paketi zorla bitrdik hem sıkıyo hemde sızdırıyo küçülünce bezler:) günde en az 6 bez
veeee beeeeeennnnnnn tosunumun karnımdaki tekmelerini hareketlerini özledim yaa doya doya yaşayın hamişliği...
diğer canalrım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu hep aklımdasınız yavrumu kucağıma her aldığımda her ağladığında sizler için dua ediyorum allahım onlarada bu duyguları yaşat diye....
kızlar anca gırıp yazıyorum dr gıttım bugun gecen ay dogum pozısyonunda olan kızım sımdı donmus dr duzelırmı dedım bıraz vakıt var belkı doner dedı sanırım zor gozukuyor bana hııııcc ıstememe ragmen sezeyan yolu acıldı sanırım
kısmet tabı sımdı ayın 18 kontrolum var eger donmezse sezeryan gunu verıcek 21 22 mayıs gıbı
ama dua edınde donsun kızlarr buarada gelısımı cok guzel dedı 2750 olmus kılosu masallah kızıma
mrb arkadaşlar hiç keyfim yok kuzlerim bir bir hamile kaldı
rabbim inş. bekletmesin daha fazla
deryaaaaaaaaa
yasiiiiiii napıyosunnnnnnnnn akıntı gelmeybaşladımı valla bende bile 1 kere içmeme ragmen oldu sende çok daha fazladır heralde
haticeee ne güzel evde yat kalk ye iç tekrar yat allah iyilik afiyet versin kuzum
melek nerelerdesin oğluşunuda senide çok özledikk
burcuuuuuuuuuu nerdesin noldu bi haber ver yaaaaaa
vesdenis naptın canım regl bitmiştir heralde inş. sogan küründe sen muaffak olursun
roseeee duanı esirgeme nolur rabbim bana evlat versinn isteyen herkese versinnn bu arada doktor ne dedi
serpillllllllll ölüyoz meraktan nerdesin kuzuuuuuuuuuu
hilalcim hersey yolundadır inş.
umarım unuttugum yoktur kızlarrr
çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnn
Melekcim günaydın, tatlım sen kafana taksanda takmasanda ALlah nezaman verecekse ozaman verir yani bizim birşeye üzülmemiz sevinmemiz yersiz aslında ama işte insan olduğumuz için bazen kendimizi alamıyoruz bu gibi düşücelerden haklısın. ilk önce şöyle neşeli bir program yada neşeli bir şarkı aç, yavaş yavaş moralin düzelmeye başladığını göreceksin, moralin seni dibe çektiği zaman, sende elinden geldikçe ona karşı koyup şarkılar söylemeye kafanı dağıtmaya çalış, o üzüntülü hislerine bırakma kendini, al bak benimde tık yok daha napalım olmuyorsa yani elbet birgün olur, sonuçta olacağı varsa olacak canım takıp durma böyle herkesin metabolizması yapısı farklı, herkesle bir olacaz diye bişey yok bebişim. Ben soğan suyunu içiyorum ama akıntı makıntı yok öyle bende anlamadım, acaba illaki olmasımı gerekiyorbi şekilde bir faydası vardır heralde bakalım inşallah faydasını görürümde sende ne olursa olsun içicem deyip başlarsın ozaman
canım illa gelmesi gerekmiyo regl olduğunda da ağrılı olur diyolar çoğuda regl de atmış içindeki pislikleri sen iç rabbim şifamızı versin inş
Günaydın kızlarrr sersem gibiyim bgn
ofisteki kızlarda biri bulaştırdı sağolsun gripti
feci halde kulak burun boğaz enfeksiyonu yaşıyorum şuan,
kulaklarım tıkalı yutkunamıyorum sesim bile çkmıyo..
ilaç aldım onları iççem inş iyi gelir bikaç güne geçsin akşam hiç uyutmadı beni.
melekcim ağlamak yokkk bnmde bisürü arkadaşım hamile kaldı
sıra sıra oluyo işte bu işler rabbim nasip edecek buna inanıyoruz
yakında bizde hamiş olcaz inş sadece vakti var
şahsen ben yaz sonuna kitledim kendimi, yiyip içip gezdikten snra ki iştende çıkıcam şmdi
sonrası allah kerim sende bi hedef koy bakim :)
Deryacım hoşgeldin, bende bu yaz bi karadeniz turu yapayım ondan sonrada olsa olur düşüncesindeyimyani şimdi olursa tabiki sevinirim, ama olmasada çok üzülmem bu yazda özgürce gezicem diye Allahtan hayırlısı hepimiz için inşallah, çok bekletmeden olsunda artık bizde sabırsızlanmayalım daha fazla. sen neden işten çıkacaksın?
öylede yasemincim işte engel olamıyorum bazen böyle oluyo rabbim nasip edecekse hepimizede sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde evalatlar nasip etsin inş..Melekcim günaydın, tatlım sen kafana taksanda takmasanda ALlah nezaman verecekse ozaman verir yani bizim birşeye üzülmemiz sevinmemiz yersiz aslında ama işte insan olduğumuz için bazen kendimizi alamıyoruz bu gibi düşücelerden haklısın. ilk önce şöyle neşeli bir program yada neşeli bir şarkı aç, yavaş yavaş moralin düzelmeye başladığını göreceksin, moralin seni dibe çektiği zaman, sende elinden geldikçe ona karşı koyup şarkılar söylemeye kafanı dağıtmaya çalış, o üzüntülü hislerine bırakma kendini, al bak benimde tık yok daha napalım olmuyorsa yani elbet birgün olur, sonuçta olacağı varsa olacak canım takıp durma böyle herkesin metabolizması yapısı farklı, herkesle bir olacaz diye bişey yok bebişim. Ben soğan suyunu içiyorum ama akıntı makıntı yok öyle bende anlamadım, acaba illaki olmasımı gerekiyorbi şekilde bir faydası vardır heralde bakalım inşallah faydasını görürümde sende ne olursa olsun içicem deyip başlarsın ozaman
tabiki onların olduguna üzülmedim zaten varsın olsun benim gibi beklemesinler benim olmuyo diye üzüntüm allah evatlarını onlara bagışlasıngünaydın cnm sakın üzülme ya onlarında olmadığını duysaydın ne olcaktı daha çok üzülmeyecekmiydin birde bu taraftan bakbende annemlerden geldim kardeşim bizde hafta sonu annemlere tekrar gidicem arkadaşın düğünü var geldikten sonra kontrole gidicem hala regl olmadım dün gece karnımda acayip bir ağrı oldu sertleşme oldu gece her uyandığımda ağrıdığını hissettim ama şimdi yok mekik çektim belki ondandır geçmişi okumaya gidiyorum gelemezsem artık yarına görüşürüz inş hepinizi çok özledim... veee dualarım sizinle
Günaydın kızlarrr sersem gibiyim bgn
ofisteki kızlarda biri bulaştırdı sağolsun gripti
feci halde kulak burun boğaz enfeksiyonu yaşıyorum şuan,
kulaklarım tıkalı yutkunamıyorum sesim bile çkmıyo..
ilaç aldım onları iççem inş iyi gelir bikaç güne geçsin akşam hiç ya odaklanıyutmadı beni.
melekcim ağlamak yokkk bnmde bisürü arkadaşım hamile kaldı
sıra sıra oluyo işte bu işler rabbim nasip edecek buna inanıyoruz
yakında bizde hamiş olcaz inş sadece vakti var
şahsen ben yaz sonuna kitledim kendimi, yiyip içip gezdikten snra ki iştende çıkıcam şmdi
sonrası allah kerim sende bi hedef koy bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?