- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.321
ben geldim kızlar nasılsınız,
biz iyiyiz kızımla şükür iki gündür ağrılarım gerçi
o yüzden kızımda pek bi sakin yuvarlanıp duruyoruz
6.aya girdik son 3 ay hayırlısı ile bir aksilik olmadan
geçer bugünlerde inşallah, işlerim yoğun takip ediyorum ama yazamıyorum,
cumartesi şeker yüklemem , pazartesi tetanozum var inşallah şeker falan çıkmaz,
17 mayısta da bizim kızı görmeye gideceğiz umarım gelişimi normaldir , zaman yaklaştıkça korku
alıyor beni nasıl bir bebekle karşılacağım riski aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum neyseee...
bu arada patronum haklarımı almamı söyledi ve işe devam edeceğimi zannediyormuş bakan olursa devam ederim
dedim bende evde yakın yaa annem belki bakar:) gerçi hiç çalışmaya niyetim yok şartlar neyi gösterir bilemiyorum...
yani 32.haftaya kadar kısmetse çalışacağım dayanabilirsem devam edeceğim doğumdan sonraya kalır izinler....
hepiniz iyisin dimi sıkıntı falan yok geçmişi okumadan yazdım....
hatice, esma, derya kuzusu,zuzu, melek , özge, burcu, rose, hilal, selmaaaa, yasemin, unuttuğum yok dimi :)
aman topiğimizin prensesiyle annesimi gelmişşşş maşallah sizeee en iyi güzel haberlerle dönersiniz inş. allah kolaylık versin işlerinde ama yogun olman aklını kendine takmandan çok çok daha iyi şekerim yogun ol boşver öpüyoruz seni ve mınık cimcimeniiiiben geldim kızlar nasılsınız,
17 mayısta da bizim kızı görmeye gideceğiz umarım gelişimi normaldir , zaman yaklaştıkça korku
alıyor beni nasıl bir bebekle karşılacağım riski aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum neyseee...
bu arada patronum haklarımı almamı söyledi ve işe devam edeceğimi zannediyormuş bakan olursa devam ederim
dedim bende evde yakın yaa annem belki bakar:) gerçi hiç çalışmaya niyetim yok şartlar neyi gösterir bilemiyorum...
yani 32.haftaya kadar kısmetse çalışacağım dayanabilirsem devam edeceğim doğumdan sonraya kalır izinler....
hatice, esma, derya kuzusu,zuzu, melek , özge, burcu, rose, hilal, selmaaaa, yasemin, unuttuğum yok dimi :)
ne oldu bu topıgeyaa dogursam sevıncek bı tane kımse yok
esmayı dort gozle beklıyorduk hergun hepımız ama selmaya kımse kalmadı
ben geldim kızlar nasılsınız,
ben geldim canlar nasılsınız.......
bugün biz tam 1 aylık olduk zaman çabuk geçiyo nasıl akşam oluyo anlamıyrum valla:)
bugün 1. ay aşımızı olduk çok huzursuz oldu kuzum. dalıp uyuyamadı bi türlü benide uyutmadı tabi gecede sabahladık deli gibi uykum var. göğüslerim biraz daha iyi çok şükür eskisi kadar acı kalmadı ama uzun emerse çok zonkluyo of offfffff düşmenıma bile yaşatmasın allah çok fena bişimiş. yaşanacak en büyük acı vicdnazabıda var tabi yanında. göğüslerin acıyo düzgün emziremiyon savunmasız minnacık bişi gözlerinin içine bakıyo agzı meme arıyo. mendilini cenesinin altına koyup kucağıma aldığındaki halini görseniz insan ölsede acıdan umrunda olmuyo...deli gibi gözlerine baka baka ağzı acık aranıyo....
bu arada 53 cm olmuşuz ve 1 kilo almışız büyümüşüz artık biz:)
hamişlerim bez alıp doldurmayın hemencik büyüyo kuzular...yenidoğan 2 paket yetiyo biz 2numara beze başladık. yenidoğan 3 paket almıştım son paketi zorla bitrdik hem sıkıyo hemde sızdırıyo küçülünce bezler:) günde en az 6 bez
veeee beeeeeennnnnnn tosunumun karnımdaki tekmelerini hareketlerini özledim yaa doya doya yaşayın hamişliği...
diğer canalrım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu hep aklımdasınız yavrumu kucağıma her aldığımda her ağladığında sizler için dua ediyorum allahım onlarada bu duyguları yaşat diye....
sağol özgecim amin, zaten arkadaşlarım benden haber bekliyolar son hazırlıkları beraber yapmak için yardımcı olacaklar, görümcem de yakın oturuyo o da yardım eder ama insan illa ki anneciğini istiyor işte yanında, anneannem ameliyat oldu atlattı gibi şükür ama kanser sonuçta ne kadar süre yaşar nasıl yaşar belli değil bakıma ihtiyacı var artık çok yaşlı, Allah acısız ağrısız geçirmesine yardım etsin son zamanlarını inşallahhdur bi bakalım şimdiden stres yapma hilalcim allahın izniyle herşey yerine oturur anneannene allah acil şifalar versn inş annecigin dogumda yanında olacaktr inş sıkıntı etme sen olurmu
selam kızlar uzun zamandan sonra merhaba diyorrum umarım herkesin keyfi yerindedir..
biz oğlumla şimdi iyiyiz ama heran gelebilir.. 2 haftadır oğlum kanalda bide plesantası yaşlanmış artık doğum başlayabilir gününü beklemez dedi doktorumuz bakalım hayırlısı olsun..
beni üzen bi konu var 3 haftadır gerilik çıkıyo plesanta yaşlandığı için yeteri kadar beslenemiyo oğlum 2300 gr daha
inş 2 hafta daha dururda 2500 bari olur kızlar dua edin bize..
geçen hafta çatı muaynesi oldum felekat canım yandı ve belimde ağrı kaldı muayneden sonra şimdi zor yürüyorumm
bizden gelişmeler bunlar
kızlar anca gırıp yazıyorum dr gıttım bugun gecen ay dogum pozısyonunda olan kızım sımdı donmus dr duzelırmı dedım bıraz vakıt var belkı doner dedı sanırım zor gozukuyor bana hııııcc ıstememe ragmen sezeyan yolu acıldı sanırım
kısmet tabı sımdı ayın 18 kontrolum var eger donmezse sezeryan gunu verıcek 21 22 mayıs gıbı
ama dua edınde donsun kızlarr buarada gelısımı cok guzel dedı 2750 olmus kılosu masallah kızıma
mrb arkadaşlar hiç keyfim yok kuzlerim bir bir hamile kaldı
rabbim inş. bekletmesin daha fazla
deryaaaaaaaaa
yasiiiiiii napıyosunnnnnnnnn akıntı gelmeybaşladımı valla bende bile 1 kere içmeme ragmen oldu sende çok daha fazladır heralde
haticeee ne güzel evde yat kalk ye iç tekrar yat allah iyilik afiyet versin kuzum
melek nerelerdesin oğluşunuda senide çok özledikk
burcuuuuuuuuuu nerdesin noldu bi haber ver yaaaaaa
vesdenis naptın canım regl bitmiştir heralde inş. sogan küründe sen muaffak olursun
roseeee duanı esirgeme nolur rabbim bana evlat versinn isteyen herkese versinnn bu arada doktor ne dedi
serpillllllllll ölüyoz meraktan nerdesin kuzuuuuuuuuuu
hilalcim hersey yolundadır inş.
umarım unuttugum yoktur kızlarrr
çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnn
Günaydın kızlarrr sersem gibiyim bgn
ofisteki kızlarda biri bulaştırdı sağolsun gripti
feci halde kulak burun boğaz enfeksiyonu yaşıyorum şuan,
kulaklarım tıkalı yutkunamıyorum sesim bile çkmıyo..
ilaç aldım onları iççem inş iyi gelir bikaç güne geçsin akşam hiç uyutmadı beni.
melekcim ağlamak yokkk bnmde bisürü arkadaşım hamile kaldı
sıra sıra oluyo işte bu işler rabbim nasip edecek buna inanıyoruz
yakında bizde hamiş olcaz inş sadece vakti var
şahsen ben yaz sonuna kitledim kendimi, yiyip içip gezdikten snra ki iştende çıkıcam şmdi
sonrası allah kerim sende bi hedef koy bakim :)
bugün ne var benim bilmediğim bişeymi oldu saat kaç olmuş kimse gelmemiş buraya nerdesiniz
canım benim sabırla beklemeye çalışıyorum ama haberleri alınca okadar basit birseymişte bende olması imkansızmış gibi geliyo allahım kimselere kader etmesin evlatsızlıgı inş. birimizin duası kabul olurda hamilelerimiz sağlıkla alırlar evlatlarını kucaklarını bizim içinde ol der rabbim su mübarek gün hürmati rabbim hepimizin dualarını kabul etsin annanenede allah iki iyiliğin birini versin canım kızına ve kendine dikkat et öptmmaşallahh oğlun çok güzel bişey yaa esmabez ben daha almadım ama fikir için teşekkür 2 pkt alayım ben de , ya bebek hareketleri hamileliğin en güzel yanı galiba az önce uykudan kalktım normalde onun hareketleriyle beraber yataktan kalkarım hep ama çocuk 15 dk uyanamadı vurdum dürttüm arada bir zar zor hareket etti korktum gittim tatlı bişeyler atıştırdım meğer acıkmış çocuğun hali yokmuş, şimdi sığamıyo içeriye çıldırdı çok şükür
sağol özgecim amin, zaten arkadaşlarım benden haber bekliyolar son hazırlıkları beraber yapmak için yardımcı olacaklar, görümcem de yakın oturuyo o da yardım eder ama insan illa ki anneciğini istiyor işte yanında, anneannem ameliyat oldu atlattı gibi şükür ama kanser sonuçta ne kadar süre yaşar nasıl yaşar belli değil bakıma ihtiyacı var artık çok yaşlı, Allah acısız ağrısız geçirmesine yardım etsin son zamanlarını inşallahh
o 2500 ü geçer içini ferah tut 2 arkadaşımın çocuğu 2500 doğdu bikaç ayda hızla büyüdüler akranlarına yetiştiler hiçbişey olmaz küvezde falan da kalmadılar artık kocaman olmuş merak etme
daha dönebilir selma korkma, maşallah büyümüş yavrucukksezaryenden de korkma ben direk sezaryen olucam
üzgün olmaaa üzüldükçe daha da gelmez o bebek ruhunu yorma her hamile haberine çok sevinirdim ben de ama bi yandan içim bi tuhaf olurdu kendimi eksik görürdüm seni anlıyorum ama oluyor işte bak biz çoğumuz kolay kavuşmadık bu bebeklere sabır canım bu kadar gebenin duası illa ki kabul olur inşallaaahhhh
geçmiş olsun yaa derya ama hastalıklar seni kendine getirdi belki bak ne kadar olumlu düşünmeye başladınhoşuma gitti böyle düşünmen
soğan kürü kullanan kızlaar hadi inşallah önümüzdeki aylarda faydasını görürsünüz inşallahh, enfeksiyonlar varsa onları düzeltiyor yumurtlamayı da arttrırıyor muhtemelen, kuzenim soğan kürüyle gebe kaldı 39 yaşında darısı başınıza
öptüm hepiniziii
bugün ne var benim bilmediğim bişeymi oldu saat kaç olmuş kimse gelmemiş buraya nerdesiniz
sen gideli buralar sessiz kaldı kuzuuuu göbek fotosun istiyorus bitaneee en kocamanından :)))))))))))
maşallahh oğlun çok güzel bişey yaa esmabez ben daha almadım ama fikir için teşekkür 2 pkt alayım ben de , ya bebek hareketleri hamileliğin en güzel yanı galiba az önce uykudan kalktım normalde onun hareketleriyle beraber yataktan kalkarım hep ama çocuk 15 dk uyanamadı vurdum dürttüm arada bir zar zor hareket etti korktum gittim tatlı bişeyler atıştırdım meğer acıkmış çocuğun hali yokmuş, şimdi sığamıyo içeriye çıldırdı çok şükür
geçmiş olsun yaa derya ama hastalıklar seni kendine getirdi belki bak ne kadar olumlu düşünmeye başladınhoşuma gitti böyle düşünmen
soğan kürü kullanan kızlaar hadi inşallah önümüzdeki aylarda faydasını görürsünüz inşallahh, enfeksiyonlar varsa onları düzeltiyor yumurtlamayı da arttrırıyor muhtemelen, kuzenim soğan kürüyle gebe kaldı 39 yaşında darısı başınıza
öptüm hepiniziii
bu saat oldu kimse yok benmi topluyodum yaw hepinizi hadiii gelinnnnnnnnnnn
bugün çizdim kafayıı''şimdi doğursam bebeğimin hiçbişeyi hazır değil niye yardımsız bişey yapamayayım ki işyerinde herşeyi kendim yapıyorum'' dedim veee kızımın 0-3 aylık neyi var neyi yoksa çıkardım etiketlerini kestim attım makineye, astım.. kurusun bu akşam ve yarın ütülerini yapıcam oturduğum yerde. dolap ve çekmecelerin içlerinin ölçülerini de aldım kayınvalidemi terziye göndericem yaptırıcak raf ve çekmece örtülerini, haftaiçi de kendi lohusa pijama ve geceliklerimi, bi de bebeğin battaniye ve nevresimlerini yıkayıp ütülerim biter bu iş.
birazdan kendime güzel bir de kek yapıcam yanına açık çay. e biraz da keyif yapmak lazım değil mi hakediyoruz o kadarınıkızlar yaa keşke şu topic dolsa da az muhabbet etsek ben ne zaman uğrasam kimseyi göremiyorum yazıp çıkıyorum, haticee ne alemdesin bakim nası gidiyo hazırlıklar cinsiyet kesin belli olmuştu dimi seninki oğlandı başladınmı alışverişe..
canım amin inşalah faydasını görürüz yaa, burnumu tıkayarak içiyorum, içtikten sonrada ağzıma her defasında 2 tane badem atıyorum o soğan aromasını ağzımda hissetmiyim diye. eğer bu kürle tutarsa soğan cücüğüm diycem başka bişey demiycem onasoğan kürü kullanan kızlaar hadi inşallah önümüzdeki aylarda faydasını görürsünüz inşallahh, enfeksiyonlar varsa onları düzeltiyor yumurtlamayı da arttrırıyor muhtemelen, kuzenim soğan kürüyle gebe kaldı 39 yaşında darısı başınıza
öptüm hepiniziii
tatlım bende bu hafta pek gelemedim aynen çok özledim herkesi ve seni. inşallah bu hafta herkes sık sık gelir şenlenir topiğimiz.slm kızlar kusura bakmayın bu hafta gelemedim ama inanın hepinizi çok özledim
pazartesiden itibaren yanınızdayım inş kardeşim geldi neti esir aldıönümüzdeki hafta içi kontrole gitcem dr gelmiş benm regl gelmedi hala şimdiye kadar hamiş olsaydım kesin belli olurdu galiba 14 nisanda soğan kürüm bitmişti bu süre zarfında 1 kez test yaptım ama negatif çıktı bakalım dr ne dicek bu arada dr değiştirmeyi düşünüyorum :) nedense bu aralar bebek fikrinden uzaklaşmışım yeni farkettim iyide oldu siz nasılsınız niye bu aralar topik bomboş sayfalar ilerlememiş
dualarım sizinle....
ohhh sefan olsun canım yaa, bravo tabi kendi işini kendin yapabilirsin tabi, birine bel bağlamak ona bağımlı gibi hissetmek gerekmez elimiz kolumuz herşeyimiz var şükür, çocukta yaparız işleridebugün çizdim kafayıı''şimdi doğursam bebeğimin hiçbişeyi hazır değil niye yardımsız bişey yapamayayım ki işyerinde herşeyi kendim yapıyorum'' dedim veee kızımın 0-3 aylık neyi var neyi yoksa çıkardım etiketlerini kestim attım makineye, astım.. kurusun bu akşam ve yarın ütülerini yapıcam oturduğum yerde. dolap ve çekmecelerin içlerinin ölçülerini de aldım kayınvalidemi terziye göndericem yaptırıcak raf ve çekmece örtülerini, haftaiçi de kendi lohusa pijama ve geceliklerimi, bi de bebeğin battaniye ve nevresimlerini yıkayıp ütülerim biter bu iş.
birazdan kendime güzel bir de kek yapıcam yanına açık çay. e biraz da keyif yapmak lazım değil mi hakediyoruz o kadarınıkızlar yaa keşke şu topic dolsa da az muhabbet etsek ben ne zaman uğrasam kimseyi göremiyorum yazıp çıkıyorum, haticee ne alemdesin bakim nası gidiyo hazırlıklar cinsiyet kesin belli olmuştu dimi seninki oğlandı başladınmı alışverişe..
bende poğça yabtım attım fırına bekliyorum çksın hazırlanıp çıkıcam
kayınvalide börek yapmş yemeğe çagırmş akşama da bende poğaçamdan götüreyim dedim
havam olsun azcık değilmi iki börek açtı diye bişey sanmasın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?