Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben geldim kızlar nasılsınız,
biz iyiyiz kızımla şükür iki gündür ağrılarım gerçi
o yüzden kızımda pek bi sakin yuvarlanıp duruyoruz
6.aya girdik son 3 ay hayırlısı ile bir aksilik olmadan
geçer bugünlerde inşallah, işlerim yoğun takip ediyorum ama yazamıyorum,
cumartesi şeker yüklemem , pazartesi tetanozum var inşallah şeker falan çıkmaz,
17 mayısta da bizim kızı görmeye gideceğiz umarım gelişimi normaldir , zaman yaklaştıkça korku
alıyor beni nasıl bir bebekle karşılacağım riski aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum neyseee...

bu arada patronum haklarımı almamı söyledi ve işe devam edeceğimi zannediyormuş bakan olursa devam ederim
dedim bende evde yakın yaa annem belki bakar:) gerçi hiç çalışmaya niyetim yok şartlar neyi gösterir bilemiyorum...
yani 32.haftaya kadar kısmetse çalışacağım dayanabilirsem devam edeceğim doğumdan sonraya kalır izinler....

hepiniz iyisin dimi sıkıntı falan yok geçmişi okumadan yazdım....

hatice, esma, derya kuzusu,zuzu, melek , özge, burcu, rose, hilal, selmaaaa, yasemin, unuttuğum yok dimi :)

canım oh maşallah çok şükür iyi olduğunuza sevindim ikinizinde. eğer ihtiyaç durumu hasıl olmazsa bebeğinin ilk yıllarını onunla geçir gerçekten, bu çünkü bulunmaz bir fırsat, birdaha o yaşa geri dönemeyecek, o tadı doya doya yaşa, büyüyünce dertleride büyüyüor o sevimliliği azalıyor

aman topiğimizin prensesiyle annesimi gelmişşşş maşallah sizeee en iyi güzel haberlerle dönersiniz inş. allah kolaylık versin işlerinde ama yogun olman aklını kendine takmandan çok çok daha iyi şekerim yogun ol boşver öpüyoruz seni ve mınık cimcimeniiii

ne oldu bu topıgeyaa dogursam sevıncek bı tane kımse yok
esmayı dort gozle beklıyorduk hergun hepımız ama selmaya kımse kalmadı

AH canım benim yaa, kız cadılar nerelerdesiniz şaka bir yana hakkaten sizin eski kurduğunuz bu süper grubu yine sizler aktifleşirseniz kurtaracağız arkadaşlar, yeni gelenler olarak yoksa büyüsünü mü bozduk bu grubun valla üzülüyorum, haydi silkelenin hepbirlikte olalım eskiler yeniler birbirine karışsın lütfen.

geçmişe pek bakamadım herkesler iyi mii bakalımm

canım benim hep iyi olun inşallah, her kontrolde de evham yapma biz sana ne diyoruz senin kızın saaaağlıklııııııı!! Allah ın izniyle gösterecek bunu hepimize yakında

selma aşkolsun şimdi doğurma zaten bekle azcık 38 olsun 37-38 de heyecanlaz heralde seni de şimdiden heyecan yaptırmayalım dikkat et kendine artık hiç yorulma en sonuna geliyosun bakalım nasıl kızlar olacak bizimkiler sokakta görüyorum kız çocukları, o kadar meraklanıyorum ki bizimki nasıl bi tip olur kime benzer hareketli mi olur sakin mi olur , pek sakin olacağa benzemiyor gerçi

maşallahh oğlun çok güzel bişey yaa esma bez ben daha almadım ama fikir için teşekkür 2 pkt alayım ben de , ya bebek hareketleri hamileliğin en güzel yanı galiba az önce uykudan kalktım normalde onun hareketleriyle beraber yataktan kalkarım hep ama çocuk 15 dk uyanamadı vurdum dürttüm arada bir zar zor hareket etti korktum gittim tatlı bişeyler atıştırdım meğer acıkmış çocuğun hali yokmuş, şimdi sığamıyo içeriye çıldırdı çok şükür

dur bi bakalım şimdiden stres yapma hilalcim allahın izniyle herşey yerine oturur anneannene allah acil şifalar versn inş annecigin dogumda yanında olacaktr inş sıkıntı etme sen olurmu
sağol özgecim amin, zaten arkadaşlarım benden haber bekliyolar son hazırlıkları beraber yapmak için yardımcı olacaklar, görümcem de yakın oturuyo o da yardım eder ama insan illa ki anneciğini istiyor işte yanında, anneannem ameliyat oldu atlattı gibi şükür ama kanser sonuçta ne kadar süre yaşar nasıl yaşar belli değil bakıma ihtiyacı var artık çok yaşlı, Allah acısız ağrısız geçirmesine yardım etsin son zamanlarını inşallahh

o 2500 ü geçer içini ferah tut 2 arkadaşımın çocuğu 2500 doğdu bikaç ayda hızla büyüdüler akranlarına yetiştiler hiçbişey olmaz küvezde falan da kalmadılar artık kocaman olmuş merak etme

daha dönebilir selma korkma, maşallah büyümüş yavrucukk sezaryenden de korkma ben direk sezaryen olucam

üzgün olmaaa üzüldükçe daha da gelmez o bebek ruhunu yorma her hamile haberine çok sevinirdim ben de ama bi yandan içim bi tuhaf olurdu kendimi eksik görürdüm seni anlıyorum ama oluyor işte bak biz çoğumuz kolay kavuşmadık bu bebeklere sabır canım bu kadar gebenin duası illa ki kabul olur inşallaaahhhh

geçmiş olsun yaa derya ama hastalıklar seni kendine getirdi belki bak ne kadar olumlu düşünmeye başladın hoşuma gitti böyle düşünmen

soğan kürü kullanan kızlaar hadi inşallah önümüzdeki aylarda faydasını görürsünüz inşallahh, enfeksiyonlar varsa onları düzeltiyor yumurtlamayı da arttrırıyor muhtemelen, kuzenim soğan kürüyle gebe kaldı 39 yaşında darısı başınıza
öptüm hepiniziii

hılalcım ıykı arada gırıp yazıyorsunda bırbırımızden haberdar oluyoruz yok daha dogurmuyorum ıns 31 haftada donuk olan kızım 35 haftada tepe taklak olmus dr done bılır belkı dedı bıraz ona canım sıkkın yoksa hayırlısı tabı

gecen esımle dısardaydık ayy o cımcıme kızları gordukce ayy bızımkı nasıl olcak dıe konustuk yanı hepımız aynı seyı dusunuyoruz

evet buarada ıyce agırlastım ve sonlara yaklastık ıns mutlu son harıka baslangıc olur

sen ve cımcımen ıyısın dımı arkamdan gelıyorsunuz ama suna ınan 32 haftadan sonra sankı zaman duruyor yada bana oyle geldı

canım benim sabırla beklemeye çalışıyorum ama haberleri alınca okadar basit birseymişte bende olması imkansızmış gibi geliyo allahım kimselere kader etmesin evlatsızlıgı inş. birimizin duası kabul olurda hamilelerimiz sağlıkla alırlar evlatlarını kucaklarını bizim içinde ol der rabbim su mübarek gün hürmati rabbim hepimizin dualarını kabul etsin annanenede allah iki iyiliğin birini versin canım kızına ve kendine dikkat et öptm

slm kızlar kusura bakmayın bu hafta gelemedim ama inanın hepinizi çok özledim
pazartesiden itibaren yanınızdayım inş kardeşim geldi neti esir aldı önümüzdeki hafta içi kontrole gitcem dr gelmiş benm regl gelmedi hala şimdiye kadar hamiş olsaydım kesin belli olurdu galiba 14 nisanda soğan kürüm bitmişti bu süre zarfında 1 kez test yaptım ama negatif çıktı bakalım dr ne dicek bu arada dr değiştirmeyi düşünüyorum :) nedense bu aralar bebek fikrinden uzaklaşmışım yeni farkettim iyide oldu siz nasılsınız niye bu aralar topik bomboş sayfalar ilerlememiş
dualarım sizinle....

Ben geldimmmmmmmmmmmm gribal enfeksiyonumla birlikteeeeeeeeeee kaçın hamişler

pouhahhaaaaaa selmaaaa güldürdün beni valla
ben burda bekliyom sevincem halay çekçem merak etme
aytenin heykelinin oraya gidip davul çalcaz kız
sen bi doğur hele

sorma hilalcim valla öyle hastalıklardan snra gördümkiiii
can önemli önce sonraaa canan :)
allah sağlığımızı bozmasın snrada meleklerimizi göndersn inş :)

bu saat oldu kimse yok benmi topluyodum yaw hepinizi hadiii gelinnnnnnnnnnn

ben geldimmm ama kmse yok haticem
ne sıkıcı bigün zati hastayım hapşurup duruyom
havada pek güzel hiç çıkasım yok bi yere şurda olsanızda iki laflasak yaw

bugün çizdim kafayıı ''şimdi doğursam bebeğimin hiçbişeyi hazır değil niye yardımsız bişey yapamayayım ki işyerinde herşeyi kendim yapıyorum'' dedim veee kızımın 0-3 aylık neyi var neyi yoksa çıkardım etiketlerini kestim attım makineye, astım.. kurusun bu akşam ve yarın ütülerini yapıcam oturduğum yerde. dolap ve çekmecelerin içlerinin ölçülerini de aldım kayınvalidemi terziye göndericem yaptırıcak raf ve çekmece örtülerini, haftaiçi de kendi lohusa pijama ve geceliklerimi, bi de bebeğin battaniye ve nevresimlerini yıkayıp ütülerim biter bu iş.

birazdan kendime güzel bir de kek yapıcam yanına açık çay. e biraz da keyif yapmak lazım değil mi hakediyoruz o kadarını kızlar yaa keşke şu topic dolsa da az muhabbet etsek ben ne zaman uğrasam kimseyi göremiyorum yazıp çıkıyorum, haticee ne alemdesin bakim nası gidiyo hazırlıklar cinsiyet kesin belli olmuştu dimi seninki oğlandı başladınmı alışverişe..

ohhhhh kim demiş tek başına yapılma diyee
koçum hilalim yaparsın tabi kim tutar seni ellerine sağlık :))
iyi etmişisn vallaa yavaş yavaş yorulmadan fazla yapıverirsin.
bende poğça yabtım attım fırına bekliyorum çksın hazırlanıp çıkıcam
kayınvalide börek yapmş yemeğe çagırmş akşama da bende poğaçamdan götüreyim dedim
havam olsun azcık değilmi iki börek açtı diye bişey sanmasın kendini

canım amin inşalah faydasını görürüz yaa, burnumu tıkayarak içiyorum, içtikten sonrada ağzıma her defasında 2 tane badem atıyorum o soğan aromasını ağzımda hissetmiyim diye. eğer bu kürle tutarsa soğan cücüğüm diycem başka bişey demiycem ona
tatlım bende bu hafta pek gelemedim aynen çok özledim herkesi ve seni. inşallah bu hafta herkes sık sık gelir şenlenir topiğimiz.
dr dan gelince hemen bize yaz ne dediğini merakla bekliyorum. bebek fikrinden uzaklaşmak ne güzel yaa melekte çok istiyordu bunu ama kafayı biyere vermek lazım, fikrinden çıktıysa sen kesin yakın zamanlarda hamiş olacaksın demektir bence inşallah
ohhh sefan olsun canım yaa, bravo tabi kendi işini kendin yapabilirsin tabi, birine bel bağlamak ona bağımlı gibi hissetmek gerekmez elimiz kolumuz herşeyimiz var şükür, çocukta yaparız işleride

tabi yaa tek kadın bu eski kadınlarmı, bizde kadınız çok şükür, hem elimizde hem dilimizde hemde

Günaydıııınnn, hayırlı sabahlar,
Artık bugün pazartesi gelin de bakalım haftasonu ne mühim işler yaptınız anlatın topiğimizin kaçakları
Ben haftasonu depresyondaydım sebepsiz yere hemde, sürekli yattım, hiçbşeyden memnun ve mutlu olmadım, annem merak etmiş geldi, o bile beni düzeltemedi okudu filan, sonra tekrar yattım 1 saat sonra filan düzelmiş olarak kalktım çok ilginç bir ruh halim vardı yaa, ayy ALlah kimseye yaşatmasın ne kötü bişey ruh bozukluğu, dünya senin olsa umrunda değil, eşim de sağolsun ilgi gösterdi hep ama umurumda bile olmuyordu ayy ALlahıma çok şükür atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…