Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar topiğe neler olmus boyle kımsecıkler yok nerdeyse.

graphicdesigner nasılsın canım?

kızlar hafta sonu esımle gezdık bol bol ama size anlatmam lazım bırseye sahıt olduk esımle balık restorantına gıttık denız kenarında oturduk yan masada 5 kadın oturuyo tc den tatıl ıcın gelmısler konusmalarına shit olduk ve oğulları ve gellinlerini cok acıdım ya insan bu kadarmı cekıstırı ya oğullarını yerden yere vurdular ee gelinleri hakkında neler konustular siz dusunun bır tanesı oğluna maddi yardımda bulunmus onu soyluyo ama nerdeyse faizi ile geri istiyor diğeri oğlu ve gelini yemege gidelim hep beraber demişler gelini secmiş yeri diye sıkayet ettı üstelik kendisi odemıs yemeği dıye de ekledı. ay diğeri senin gelin paragöz dedi
para yuzunden oğlunla diyor. ay bir tanesi gelinin kızın gıbı olmalı falan dedi ama soyledıgne pişman ettıler ay ne kızım olcakmıs elın kızı falan dıye soylendı ayyy neler neler soyledılerde aklımda kalmadı ama esım tutmasaydı ne bıcım annesınız diycektim esım ızın vermedi

Baharcım canımm hoşgeldin, iyiyim çok şükür tatlım.
Ayy desene cadı kaynanalar birbirlerini bulmuş, zaten kafadar olmasalar ne işi var beşinin bir yerde, bunlar tam beşi biyerde olmuş
Bende hiç dayanamam öyle saçma muhabbetlere ama ne yazıkki bizim muhabbetine bile katlanamadığımız insanlara zavallı gelinleri katlanmak zorunda kalıyor.
bu arada bende bu sabah çok çok açık pembemsi bir şey gördüm ama daha regl tarihim değil ve soğan suyu içiyorum, şimdi merak ediyorum acaba devamı varmı yoksa benmi sabah sabah yanlış gördüm diye. geçen ayda zaten 15 gün sürmüştü kan kaybından gidicektim nerdeyse hayırdır inşallah

canım ya ne zaman regl olman gerekıyor? ovulasyon donemındeysen henuz yumurta catlarkende bazılarında hafıf kanama olabılıyormus

canım ya ne zaman regl olman gerekıyor? ovulasyon donemındeysen henuz yumurta catlarkende bazılarında hafıf kanama olabılıyormus

nisanın 9unda bazı işaretler gelmişti, 3-4 gün öyle süründü 12'sinde tam gerçekten olmuştum. Eğer düzenli olabilirsem 4-5 gün sonra olmam gerekir sanırım. ben normalde 2-3 ayda bir olurum çünkü inşllah bu soğan kürü faydalı olur. acaba ben bu sabahmı yumurtladım dersin, ona göre hemen bi bebek denemesi yapalım öyleyse eğer, dün denemiştik gerçi eğer tuttuysa süper olur

bilemiyorum ki canım :) pko mu vars sende de 2-3 ayda bırr adet oluyosun ? tedavı oldun mu?

bilemiyorum ki canım :) pko mu vars sende de 2-3 ayda bırr adet oluyosun ? tedavı oldun mu?

hormonlarım tahlillerim hepsi normal çıkıyor, küçük boyutta pko lar varmış, dr bana senin düzensizliğin genetik dedi, yani sorun göremiyorum ben dedi.
o yüzden annemde düzensizdir bende ona çekmişim bakalım hayırlısı. nerde bu kızlar her yaz böylemi oluyor burası canım ya??

bilmiyorum canım yaa kayıplara karıstılar resmen.

hoşgeldin canım burdayım gezinip duruyorum forumda kimsecikler yok, nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?

gezin bakalım bende arada bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum ne oldu bizim kızlara ya lara geldik bende ne yapayım işte annemlerdeydim yeni geldik sen ne güzel pembemsi bişey görmüşsün ben hala regl olamadım elşiminde işleri yoğun dr gideceğiz ama bakalım hangi gün rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ama ben bu ay o pembemsi bişeyi görmeyi istemiyordum soğan suyu ve çalışmalar eşliğinde çift çizgiyi hayal ediyorum artık bakalım ne olacak.
bende işyerindeyim işler nekadar durgun ya Allah hayırlı işler göndersin üzülüyorum böyle iş güç olmayıncada, forum gibi işlerde boş yani

inş bizde bigün göreceğiz o çift çizgiyi ya acaba ben neden olmadım nisanın 20 sinde fln test ypmıştım negatifti şimdi tekrar mı yapsam acaba dr gitmeden önce yakınımda hastane yok sağlık ocağı yok ne kan verebilirim şu durumda nede muayene ne yapcam bilmiyorum

aklında kalmasın aslında bi yap istersen, zaten nezaman ummuyorsan ozaman hamile kalıyorsun galiba, ben öyle anladım bu hamilelik mevzusunu valla. ummadığın anda oluyor illaki inşallah seninkide öyledir belkide

aklında kalmasın aslında bi yap istersen, zaten nezaman ummuyorsan ozaman hamile kalıyorsun galiba, ben öyle anladım bu hamilelik mevzusunu valla. ummadığın anda oluyor illaki inşallah seninkide öyledir belkide

evet canım umaddıgın zaman oluyo ne zamankı dusunmeyı bırakıyosun o zaman benım oyle olmustu

evet canım umaddıgın zaman oluyo ne zamankı dusunmeyı bırakıyosun o zaman benım oyle olmustu

bende kesin öyle olurum çünkü o psikoloji gitmeden insan relax olamıyor, ayrıca demin wc ye gittim sabahki pembelir regliymiş sanırım yine aynısı oldu daha belirgin şekilde, eskiden düzensizim diye adet olunca sevinirdim şimdi hem üzülüyoum bu ay bişey yok diye, ama biyandan seviniyorum düzene girmeside çok iyi bir gelişme diye.
Arkadaşlar demekki soğan suyu işe yarıyor bakın geçen ayın 9 unda olmuştum , üzerinden tam 28 gün geçti bugün ayın 7'si ve yine oldum, demekki pko lar filan gitti mi ne oldu ayyy sevindim şimdik

inş gitmiştir cnm valla ben bebeği geçtim reglim düzene girsin sevincem valla vücudumda patlamak üzere

canım o zaman soğan kuruna devam et ay bide soğan suyundan sonra incir kuru yapıyolarmıs onuda yap ama nasıl yapılıyor bılmıyorum

inş gitmiştir cnm valla ben bebeği geçtim reglim düzene girsin sevincem valla vücudumda patlamak üzere

sen soğan suyu yapmışmıydın canım, bana iyi geldi bak bende düzensizdim biliyorsun. bugün soğan suyumun 8. gnü filan sanırım hemen etki etti galiba bak. içmek zor tabi burnumu tuıkayarak hergün söylene söylene ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…