Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tabi canm martın 31 de başladım nisan 14 te bitti ki satım 30 ocak düşün artık hala gelen giden yok regl olayım diye yaptım kürü ama yok nafile
bugün yine bi test alayım bakalım bi kaç güne de gideyim dr

bide ben diyet yapıyorum diye her akşam yeşil çay içmiştim o da söktürdü beni bence, okumuştum yeşil çayda iyi geliyormuş aklında bulunsun günde 1 tane iç, hem vucudunda şişkinlik olmaz hemde temizlenir inşallah. tabi dr u ihmal etmemek lazım, bana düzenleyici bir ilaç vermişti en son, onu içmiştim üstüne 2 ay olmadım, sonra düzene girdi şimdi bu ay acaba ilacınmı etkisi, soğan suyunun mu, yoksa yeşil çayınmı hepsi birbirine karıştı, tazzik yapıyorum vucuda elbet biri birine galip geldi demekki

şükür iyiym canım sen nasılsınkızım napıyor ohh iyi yapmışın kolay gelsin sana erkek geliyor canım kesin zaten herşeyini aldım odasını eşyalarını bi tek arabası kuveti gibi şeyler kaldı
herşey yıkanıp ütülenicek sadece şu ayıda bi çıkalım bende haziranda başlıcam artık temizliğe odasını falan boyatıcam çok iş var çok şimdiden herşey gözümde büyüyor ramazana kadar herşey bitsin istiyorum haftayada eminönüne gidip süslerini alıcam allah yardımcımız olsun

Allah yardımcın olsun canım, ama biryandan da zevkli eminönüne gidip orda birsürü sevimli süsler arasından süs beğenmek almak, eve getirmek filan ayy maşallah darısı başımıza olsun inşallah hayırlısıyla son aya hiçbirşey bırakma, bizim akraba 15 gün evvel doğum yaptı gününden ayy diyor iyiki tezcanlı davranıp erkenden temizliği bile yapmıştık diyorlar

sağol canım ben biraz tez canlı oldum galiba herşeyini erkenden aldım :) ama napayım çok bekledim bende bu zamnları 41. ayımda geldi bebeğim hiç ummadığım bi zamanda burdayım dedi bize inşallah sizler çok beklemeden alırsınız meleklerinizi rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zor
evet daha önce gidip bakmıştım harika şeyler var insan kendini kaybediyor onuda alayım bunuda diye eşim zor çıkarmıştı dükkanlardan ondan çıkıp ona giriyordum
çok fazla yürüyemiyorum hemen sancı yapıyor artık.bu hafta gidip alıcaz inşalah

amin haticecim inşallah hepimiz bu topikten hamişler ve çocuklular topiği oluşturup orda devam ederiz muhabbete
bu arada soğan suyu içtim 28 gün sonra regl oldum, melekci,ğime duyrulur bak faydası oldu, bebiş tutmadı ama regl düzene girdi buda büyük bir gelişme

serfik haticemavi ve melek kızlar hosgeldınır nerelerdesınız uzun zaman kayıplardasınız

serfik haticemavi ve melek kızlar hosgeldınır nerelerdesınız uzun zaman kayıplardasınız

HOŞGELDİN TATLIMMMM, NERELERDESİN SEN, neler yaptın anlat bakalım üşenmeden biiir bir yaz bize

hoşbulduk kızlar, dosyalarla uğraşmaktan bu ara giremiyorum, şükür iyiyim ağrılarım var işte kızımla yuvarlanıp gidiyoruz bugün tetanoz aşımızı olduk , cumartesi şeker yüklememiz yapıldı , şükür temiz çıktı , tamamen hamilelik psikolojisine girmiş bulunmaktayım , sürekli ilgi bekliyorum eşimden o benden daha beter hamilelik psikolojisinde
adama bişeyler oldu sinir ediyor beni sürekli:):) kısmetse bu ay eksikleri tamamlamaya başlayacağım ağırlaştıkça yürümelerim zorlaşıyor ama çook eksik var nasıl altından kalkacağım bilmiyorum sanırım biraz yavaşım bu konuda , sizler nasılsınız bakalım :)

MAŞALLAH SERPİLCİM çok şükür tüm sonuçların iyi çıktığına çok çok sevindim
eksikleri gözünde büyüttükçe hiç yapamıyor insan, onun için sana en kolay geleninden başla devamı gelir zaten, gözümüzde büyüttükçe hiç başlamıyoruz bu sefer iyice birikiyor ve zorlaşıyor, ya Allah bismillah de bi tanesinden başla bence

aaa ne güzel çok iyi olmuş gelecek ayada bebişin tutunur inş. canım valla benimde regli bitsin sabahları aç karna içicem bi tek 2 sefer olunca agır geliyo bakalım belki gene yapamam hayırlısı

mrb arkadaşlar giremiyorum çok düzenli nasılsa bende bişe yok ama sizleri takip ediyorum umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum herkesiii

Selam kızlar,
burası çok yoğun dayanılmaz oldu artık yiice
biran önce işleri toparlayıp kaçmak için uğraşıyorum
bgn resmen çişe gidememişim onu farkettim sabah evde ne yaptıysam o yani
bide şu saatte girdim wc ye.
şmdi fiziğe gidiyorum dün gece 3 de istanbuldan döndük nişandan o kdr yorgunumki
kafamı koyacak yer arıyorum...
sizide çok özledim
az kaldı inş bitçek bugünler...

günaydın canım nasılsın bugun sabah ?
Baharcım canım benim günaydın sanada, iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım?
Sabah k-fleksli sütümü içtim, öğlen için de peynirli sandviç getirdim yanımda, akşam eve gidincede spor yapıcam bakalım, bir yandan forma girmeye çalışıyorum, diğer yandan göbeğimi büyütmek için hamiş olmaya şu tezata bak dimi
sende ne var ne yok canım neler yaptın dün?

bende iyiyim canım cok şukur :). dün işten cıkınca eve gıttım. koltuklarımızda sorun vardı aldıgımız yer tamir etmek için koltukların ıkı tanesını almıs dun esımde tek kısılık yataklardan bırını oturma odasına getırmıs eve gıdınce baya bir guldum ama ıyı oldu valla oturma odasında yattım dınlendım :) buarada esımın arkadasını aradım hehe gel dolma yapıcaz dedım o da geldı dolmanın içini hazırladım asma yapraklarını cıkardım oğlanın onune koydum hadı sar ben yorgunum dıye hehe o da sardı resmını cektım kız arkadasına yolladım sonra kız arkadasıda geldı bir guzel yedık dolmaları :) eglencelı gectı yani dün ama bugun sabah ıse zorla geldım yaa hiç gelmek istemiyorum birde esim canımı sıktı artık yavas yavas alısverıs yapmalıyız dedım ay ne acele doğuma daha var dedı ya dedım ben zorlanmaba basladım hem erken doğarsa hıcbırsey yok hazırda ne dese begenırsın ıyı ya ben ıstedıgım gıbı gıder alırım ay boğazını sıkıyordum az kalsın

alemsin kız, çocuğa sardırdın he ne güzel, dolma sarmanın böyle zevkli olabileceği hiç aklıma gelmemişti bende deniyim
eşinde hakkaten abartmış he, şurda ne kalmışki, ayy ben dayanamam ama hamişkende o yanımda olmadan nasıl alışveriş yaparım taşıyamam diye mecbur onu beklemek zorunda kalırım senin gibi heralde, o zamanda öyle yaparsa hakkaten cinnetlerden cinnet beğenirim , haklısın canım eşinle değilde annenle filan çıksan eşin kıskanırmı acaba, bebeğimin eşyalarını ben seçecektim filan diye ?

yok canım kıskanmaz :) annemle gıtmeyı planlıyorum zaten kıbrısta havalar daha fazla ısınmadan almak lazım yoksa sıcaklarda gezilmez. ama eşim dayanamaz bızımle gelır zaten bıberon ,bez benım ıcın süt sağma makınası. sterilize makınesi vs almak lazım yatagı begendık esımın annesın alıcak. bebişin kıyafetleri ni sorarsan annem almıs dayımın eşi almıs . o nedenle benim fazla birşey almama gerek kalmamıs bende sırf zevk ıcın bir iki parca bişi alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…