Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oo süper ozaman, zevk için alışveriş yapmak en keyiflisi, ayy sıcaklar bastırmadan almayı iyi düşündün valla, bide öyle son zamanlarında havada sıcak vaziyette hiç gezilmez, işin zevkide kalmaz zaten, ayy ne tatlı şeyler alırsın kimbilir miniş miniş, aldıklarının resmini çekip buraya koy unutma tamammı gözlerimiz şenlensin bari

bu arada benimde dün pembemsi bişey gelmişti regl sanmıştım ama değil galiba ya bugün bişey yok çünkü, ya içtiğim soğan suyundan kaynaklı bişey, yada yumurtlama zamanım onun için öyle bi renk geldi, yada regl olmaya çalışıyorum anlamadım gitti valla. bu bebek işi hakkaten Allahın bir mucizesi, benim olursa mucize bebek olur yani, ben bu işi bi tutturamıyorum, ya 14. günü unutuyorum, ya ogün bişeye moralim bozuk oluyor yapmıyorum, yada düzensiz olduğum için hesaplayamıyorum. Allah ol diycek o da olucak işte napim elimden geleni yapıyorum olur inşallah

günaydın kuzular keyifler nasıl ben bugun yine yogun olcam malum maaş haftası umarım hepiniz iyisinizdir. yasemincim masallah kafaya koydun epey kilo vercen anlaşılan

bahar ay çok güldüm kocana ama ne güzel ya sana sen git al demesinden bin kat daha iyiii benceee

nasılsınız dünya güzelleri :)))))))))))

arkadaşlar inş. allah banada nasip eder ama benim eşim çocuk istemiyor ve nasıl ikna edicemi bilmiyorum ayrıca rahmimde et parçası vardı geçen hafta endoskopi yaptılar ve doğum yapmam gerekiyormuş doktor dedi ama bir türlü ikna olmuyor napıcamı şaşırdım :2:

oyy oyy bu güzel ithamdan sonra kendimi kraliçe sandım, ayy yanağımda da koca bir sivilce, çıkmıyorda birtülü kırmızı vaziyette duruyor tüm tipim bozulmuş vaziyette onun yüzünden, soğan suyunun etkisi heralde vucudumdaki pislikleri neremden atacağını şaşırdı

canım hoşgeldin, içinde bulunduğun durum zor tabiki ama insanların birçoğuda kaza ile hamiş kalıyor, kocana o anda ALlah bişey yapar pat diye tutamayıverir olur bakarsın, inşallahta öyle olur senide suçlayamaz olduğunda sen dua et Allahın ol deyipte olmadığı birşey yok şu hayatta çünkü, kendi istemediği şeyi kendi yapar bakarsın bir anlık boşlukta

ay canım ağzından bal damlyor inş. ne varki dimi hergün gece gündüz dua ediyorum benim koca çok uyanık inş. olur 2 yıl oldu evleneli

canım illa 14. gun olacak dıye bırsey yok. ama yumurtlaman duzensız oldugu için gun asırı beraber olmanız şansını yukseltır. evet bebek ısı mucıze resmen. ama seninde olur merak etme fazla kafana takma psikolojide engeleyebiliyor hamile kalmayı cunku.

canım gunaydın kolay gelsın canım bizimde işler baya yoğun bide ben doğum ıznıne cıkacagım ıcın oda arkadasımdan biri 2 hafta izne cıktı onun işlerde bana kaldı. ama ben agırdan alıyorum valla artık zorlanıyorum calısırken su mayıs bıtse de izine cıksam .

günaydın çıkar sivilce soğan suyu işe yarıyormu gerçekten bende deneyim yaaaa
canım valla benimde ilk içişim akıntı filan olmadı ama ben inanıyorum işe yarayacağına Allahın izniyle tüm kalbimle
ay canım ağzından bal damlyor inş. ne varki dimi hergün gece gündüz dua ediyorum benim koca çok uyanık inş. olur 2 yıl oldu evleneli
he he heee ne oluyorsa zaten o uyanıklara oluyor sen merak etme çok uyanığım diye geçinenler en çok hatayı yaparlar
ondan sonrada gelsin bebiiişşşlerrr canım hepimiz birbirimize dualar ediyoruz, inşalah birinden biri kabul olacak en kısa zamanda hepimiz teker teker hamişleşicez bende 2 yıllık evliyim, bizdede tam tersiydi ben istemiyordum ne cadıyım dimi, al şimdi de 6 aydır uğraşıyorum, Allah diyorki şimdi istemeyen senmisin bak ben seni nasıl böyle istetirirm diyor bence bana, olsun Allahıma bin şükür onun verdiği herşeye boynum kıldan ince, iyice beni bi hizaya getirip ondan sonra verecek Rabbim heralde bana

evet canım 14.günümüde bilemiyorum zaten atıyoruz artık ya tutarsa psikolojimi genelde relax tutmaya çalışıyorum, ama aslında tam olarak unutsam daha iyi olacakta işte o işi yaparkende bebek için yapıyorum yani aklıma gelmeden olmuyorki
sende hayırlısıyla bi kurtulsan şu işten evde rahat rahat geçirsen son zamanlarını bebeğinle artık ya ne güzel dinlenirsin psikolojinde rahatlar pıt diye doğururverirsin rahatça inşalah.

ay canım inş. allah isteyen herkeze nasip etsin.Rabbim büyük benimde sorunum vardı rahimde et varmış o yüzden olmuyormuş geçen hafta endoskopi yaptırdım inş. olur Rabbim hepimize hayırlı evlat versin

inş. bizim uyanıkta bir hata yapar inş. basireti bağlanır kalakalır ve benimde bebişim olur

Allah şifa versin canım, çok şükür bari parçadan sağlıkla kurtulmuşsun maşallah
amin canım Allah isteyen herkese sağlıklı, iyi huylu güzel ahlaklı, kendisi ve kaderi güzel olan evlat nasibetsin.
basireti bağlanması konusunada amin diyorum olur olur bu hayatta olmaz diye bişey yok, belkide birşeyden etkilenir kendisi istemeye başlar, neden hala düşünmüyor peki, bir sebebi varmıymış?

sağol canım hazır değilim diyor belki 5 yıl belkide 10 yıl sonra diyor doktorda 3-4 ay içinde hamile kalman gerekiyor diyor napıcamı şaşırdım evt sağlıkla kurtuldum o acıyı bebğim olsun diye çektim ama o anlamıyor ellim kolum bağlı kalakaldım

Günaydınnn fıstıklar nabersiiniz
ayılmaya çalışıyorum bende tahmin ettiğiniz gibi çok uykum var
bu söylenmelermi özlemişinizdir belki
kahvaltı ediyorum bnde çay may işte öyle
baya sıcak bigünnnnnnnn, klimamıza sağlık
inş çabuk geçer.

canım nasılsın ? biz kızımla iyiyiz cok şükür. valla özlemişisz uykum var deyişini bile :) buarada afiyet olsun kahvaltı yapıyomussun.

zıpır bir tipmi eşin acaba, yani yoksa evlilikle ilgili sıkıntıları filan mı var, hani olur ya bazı kişilerde anlaşamamzlık sorunu olur, derki bizim sonumuz şuanda belli değil, onun için bebek için acele etmiyim diye düşünebilir?

günaydın tatlım afiyet şifa olsun, napalım 2 muahbbet ediyoruz, oo sen klimaya erken başlamışsın yav dikkat et aman

ay canım bilmiyorumki ama bu da sağlık benimle düzgün konuşmuyorki zıpırda değil walla cin gibi gözleri feldir feldir her evlilkte olduğu gibi bizimde tartışmalarımız kavgalarımız oluyor o kadar ne biliyim maddiyattan galiba ama çevremizde durumu iyi olmayıpta hamile olanlarda var (ilk çocukları) bilmiyorum canım ya çok zor durumdayım

Son düzenleme:

ayy ne zor iş şu hamişlik yaa, varya pat diye çocuğu olanlar anlamıyor bence bu değeri, bak hepimiz ayrı dertten muzdaripiz,
sen ve eşinde bir sorun yok, fakat buseferde eşin istemiyor, biz istiyoruz fakat bizimde olmuyor şuanda, başka arkadaşlar başka dertte vs. off ya şimdi sperm testi nasıl yapılıyor onu araştırdım da oda ne biçim öyle ya eşim gidecek orda sperm verecek ama nasıl olacak öyle kutu gibi bir odada hissiz vaziyettte ayyy çok fena yaa, yaptıran varmı arkadaşlar nasıl oluyor bu iş anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…