- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.401
tüp bebk filanmı yapıcaksınız yoksa eşinin sper kalıtesinemi bakıcaklar benim kocamda ruhsuz
bazen varya cinnet geçiresim geliyor böyle ne biliyim anlatamıyorum haftaya kontrolüm var bu zaman kadar benimle doktora gelmedi haftaya onuda götürücem doktorla konuşur belkide ikna olur Allah hepimizin yardımcısı olsun
evt canım götürücem ben bebği çok istediğim için kendisini kandırıyorum sanabiliri o yüzden benimle geliceksin dedim o kadar en azından doktordan duyar ve işin ne kadar ciddi olduğunu anlar yoksa doğurganlık özelliğimin bir kısmını kaybetme durumum var
bazen varya cinnet geçiresim geliyor böyle ne biliyim anlatamıyorum haftaya kontrolüm var bu zaman kadar benimle doktora gelmedi haftaya onuda götürücem doktorla konuşur belkide ikna olur Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım eşinle neden istemediği üzerine konustun mu hiç ? belki hazır hissetmiyodur hazır hissetmek cok önemli yani su sekilde hamile kalırkenden tum hayatınız değişicek oda bunu biliyordur ve belkide buna suan hazır deildir. bence eşinle karsılıklı uzun uzun konusun iletişim cok önemli. bunun dışında eşini neden doktora götürceksin anlamadım tam eger cocuk sahıbı olmak için ikna etmek içinse önce sen konus ters tepki verebilir sonucta yabancı biri doktor. ayrıca senle gelmiyor diye uzulme benim eşimde benimle doktora gelmiyodu takı hamıle kalana kadar sımdı yalnız gidemiyorum ee nede olsa ucunda kızını görmek var. inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın. aa bide sana bir akıl baktın olmayacak eşine hap aldıgını soyle korunmak ıcın ama bir iki gun içmeyi unut( yani içme sonrdan oyle unutmustum bir gun desin ) boylece korunma olmadıgından hamıle kalırsaın ayy ne kadar kötü biriyim hemencecık plan yaptım ):
oyy oyy bu güzel ithamdan sonra kendimi kraliçe sandım, ayy yanağımda da koca bir sivilce, çıkmıyorda birtülü kırmızı vaziyette duruyor tüm tipim bozulmuş vaziyette onun yüzünden, soğan suyunun etkisi heralde vucudumdaki pislikleri neremden atacağını şaşırdı
Günaydınnn fıstıklar nabersiiniz
ayılmaya çalışıyorum bende tahmin ettiğiniz gibi çok uykum var
bu söylenmelermi özlemişinizdir belki
kahvaltı ediyorum bnde çay may işte öyle
baya sıcak bigünnnnnnnn, klimamıza sağlık
inş çabuk geçer.
Allah korusun canım, bu ciddi bir risk, ah varya bir bebiş olsa senden çok sever ama bilmiyor işte, inşallah dr onu ikna eder Allahım yaa dualarıma senide ekliycem canım bundan sonra
ayy anam kadın olmak ne zor yaa tüm dert bizde yok regl oluruz yok olamayız yok kistler, yok rahimde bişeyler vs vs hiç bitmiyor derdimiz.
aman atsın herseyi dışarı regl devam ediyomu kesin oldun öylemi?
yok be canım ne olduğumm belli değil, geçen ayda böyle belirsiz şekilde saçma bi regl olmuştum acaba yine öylemi oluyorum, yoksa soğan suyunun akıntısımı ne anlamadım valla karmakarışık bişey oldum yav ne bilimoff melekcim yaa sıkıldım ya ne zor iş bu hamile olmak saldım çayıra mevlam kayıra diycem bırakıcam herşeyi, soranada olmuyor diycem kurtulacak ama nerdeee, olmuyor desem ay şöyle yap ay böyle yap bilmemne diyecekler sanki ben soruyormuşum gibi çok bilmiş ya herkes, bide ay benim tek seferde oldu ne doğurganmışım diyip gülenler filan, al saçını başını yol yani o derece kızıyorum
yok be canım ne olduğumm belli değil, geçen ayda böyle belirsiz şekilde saçma bi regl olmuştum acaba yine öylemi oluyorum, yoksa soğan suyunun akıntısımı ne anlamadım valla karmakarışık bişey oldum yav ne bilimoff melekcim yaa sıkıldım ya ne zor iş bu hamile olmak saldım çayıra mevlam kayıra diycem bırakıcam herşeyi, soranada olmuyor diycem kurtulacak ama nerdeee, olmuyor desem ay şöyle yap ay böyle yap bilmemne diyecekler sanki ben soruyormuşum gibi çok bilmiş ya herkes, bide ay benim tek seferde oldu ne doğurganmışım diyip gülenler filan, al saçını başını yol yani o derece kızıyorum
ay inşallah öyledir ya, acaba bu ay içip bıraksmmı diyorum, yeter temizlenmiştir heralde içim filan, özgür kalmak istiyorum ya, annemde dün diyor bu bitsin daha içme diyor, bişeyde olacaksa rahatça olsun tutunsun içinde diyo, ne yapsam acaba?gıcık olurum o tip insanlara hepimizin başında var canım takma dicem ama bende sende farklı deilim dengesiz insan çok fazla lafını tartıp konuşan çok yok neyse dur bakalım belki hayra alamettir ben duymuştum sogan suyu içerken lekenmesi olanları hakkında hayırlısı bekleyelim ve görelim
evt ya bende sinir oluyorum öyle insanlara beni türbeler götürdüler kurşun döktüler herşeyi yaptılar öyle insanlardan bi tanede bizde var dayımın kızı bende tek seferde hamile kaldım acaba sen niye kalmıyorsun diyip duruyor dövesim geliyor
ay inşallah öyledir ya, acaba bu ay içip bıraksmmı diyorum, yeter temizlenmiştir heralde içim filan, özgür kalmak istiyorum ya, annemde dün diyor bu bitsin daha içme diyor, bişeyde olacaksa rahatça olsun tutunsun içinde diyo, ne yapsam acaba?
aynen varya bigün dalıcam birine o olacak birdaha hepsi susacak
ha ha haaawallaha ya böyle saçlarını başlarını yolucan bak o zaman bişey diyebileceklermi
canım rahat olmaya çalış stres yapmamaya çalış bak o zamn herşey ne kadar kolay olucak kafana takma sürekli düşünürsen olmaz her belirtiyi bişeye yorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?