Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tüp bebk filanmı yapıcaksınız yoksa eşinin sper kalıtesinemi bakıcaklar benim kocamda ruhsuz

YOK tatlım tüp filan değil, ben merak ettim acaba hani onun değerleri normalmi diye, ama ben erkek olsa yaptırmaktan çekinirim ne bilim, seni bi odaya sokacaklar orda herkes ne yaptığını bilecek filan utanır insan. inşallah öyle bişeylere gerek kalmadan olur ya ayy ben stres yapmaya başlıyorum galiba, bu psikolojiden çıkmam lazım, kafamı başka şeylere vermem lazım yoksa psikolojimi etkiliycem kötü olarak.
senin kocanada ne yapmak lazım yaa, dualar etmekten başka çözümde bulamadım ki, bol bol dua kitaplarını araştır, Allahım içine ilham ver, bebek sevgisi koy diye yalvar yakar canım, seninkide zor ya, hey Allahım yarabbim.

bazen varya cinnet geçiresim geliyor böyle ne biliyim anlatamıyorum haftaya kontrolüm var bu zaman kadar benimle doktora gelmedi haftaya onuda götürücem doktorla konuşur belkide ikna olur Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım yaa Allah içine merhamet şefkat versin eşinin inşallah, bazı erkekler böyle gerçekten duyarsız gibi davranıyorlar, aslında işin ucunda senin sağlığında söz konusu, belkide sanıyordur ki sen hastalığı bahane edip bebek istiyorsun diye düşünüyordur, seninle doktora gelmesi çok iyi olur, kendi duysun inansın işin ciddiyetine , ne yap ne et götür canım

evt canım götürücem ben bebği çok istediğim için kendisini kandırıyorum sanabiliri o yüzden benimle geliceksin dedim o kadar en azından doktordan duyar ve işin ne kadar ciddi olduğunu anlar yoksa doğurganlık özelliğimin bir kısmını kaybetme durumum var

Allah korusun canım, bu ciddi bir risk, ah varya bir bebiş olsa senden çok sever ama bilmiyor işte, inşallah dr onu ikna eder Allahım yaa dualarıma senide ekliycem canım bundan sonra
ayy anam kadın olmak ne zor yaa tüm dert bizde yok regl oluruz yok olamayız yok kistler, yok rahimde bişeyler vs vs hiç bitmiyor derdimiz.

canım eşinle neden istemediği üzerine konustun mu hiç ? belki hazır hissetmiyodur hazır hissetmek cok önemli yani su sekilde hamile kalırkenden tum hayatınız değişicek oda bunu biliyordur ve belkide buna suan hazır deildir. bence eşinle karsılıklı uzun uzun konusun iletişim cok önemli. bunun dışında eşini neden doktora götürceksin anlamadım tam eger cocuk sahıbı olmak için ikna etmek içinse önce sen konus ters tepki verebilir sonucta yabancı biri doktor. ayrıca senle gelmiyor diye uzulme benim eşimde benimle doktora gelmiyodu takı hamıle kalana kadar sımdı yalnız gidemiyorum ee nede olsa ucunda kızını görmek var. inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın. aa bide sana bir akıl baktın olmayacak eşine hap aldıgını soyle korunmak ıcın ama bir iki gun içmeyi unut( yani içme sonrdan oyle unutmustum bir gun desin ) boylece korunma olmadıgından hamıle kalırsaın ayy ne kadar kötü biriyim hemencecık plan yaptım ):

harikasın yaa evet evet süper bir fikir hap içtiğini söyle benim içinde erken zaten filan de, o bi gevşesin sonra gelsin bebiş

aman atsın herseyi dışarı regl devam ediyomu kesin oldun öylemi?

aman ben senin uykum var deyişini severim günaydın vede afiyet olsun canım benim

süper fikir evt canım konuştum ama bu iş onun keyfini bekleyemez sağlık için acele etmem gerek yoksa doğurganlığımın bir bölümünü kaybedicem ben 1 aydan fazladır doktora gidiyorum rahmimde et vardı geçen hafta endoskobi yaptılar ve doktor eşimi çağırdı o yüzden götürmem gerek

evt canım ya kadın olmak ne zor iş erkekler ne kadar rahat hiç onlarda böyle dert yok o yüzden umursamıyorlar böyle şeyleri

aman atsın herseyi dışarı regl devam ediyomu kesin oldun öylemi?

yok be canım ne olduğumm belli değil, geçen ayda böyle belirsiz şekilde saçma bi regl olmuştum acaba yine öylemi oluyorum, yoksa soğan suyunun akıntısımı ne anlamadım valla karmakarışık bişey oldum yav ne bilim off melekcim yaa sıkıldım ya ne zor iş bu hamile olmak saldım çayıra mevlam kayıra diycem bırakıcam herşeyi, soranada olmuyor diycem kurtulacak ama nerdeee, olmuyor desem ay şöyle yap ay böyle yap bilmemne diyecekler sanki ben soruyormuşum gibi çok bilmiş ya herkes, bide ay benim tek seferde oldu ne doğurganmışım diyip gülenler filan, al saçını başını yol yani o derece kızıyorum

gıcık olurum o tip insanlara hepimizin başında var canım takma dicem ama bende sende farklı deilim dengesiz insan çok fazla lafını tartıp konuşan çok yok neyse dur bakalım belki hayra alamettir ben duymuştum sogan suyu içerken lekenmesi olanları hakkında hayırlısı bekleyelim ve görelim

evt ya bende sinir oluyorum öyle insanlara beni türbeler götürdüler kurşun döktüler herşeyi yaptılar öyle insanlardan bi tanede bizde var dayımın kızı bende tek seferde hamile kaldım acaba sen niye kalmıyorsun diyip duruyor dövesim geliyor

ay inşallah öyledir ya, acaba bu ay içip bıraksmmı diyorum, yeter temizlenmiştir heralde içim filan, özgür kalmak istiyorum ya, annemde dün diyor bu bitsin daha içme diyor, bişeyde olacaksa rahatça olsun tutunsun içinde diyo, ne yapsam acaba?

aynen varya bigün dalıcam birine o olacak birdaha hepsi susacak

wallaha ya böyle saçlarını başlarını yolucan bak o zaman bişey diyebileceklermi

canım rahat olmaya çalış stres yapmamaya çalış bak o zamn herşey ne kadar kolay olucak kafana takma sürekli düşünürsen olmaz her belirtiyi bişeye yorarsın

wallaha ya böyle saçlarını başlarını yolucan bak o zaman bişey diyebileceklermi
ha ha haaa coştuk valla şöyle güzel bir mahalle kavgası yakışır bize
canım rahat olmaya çalış stres yapmamaya çalış bak o zamn herşey ne kadar kolay olucak kafana takma sürekli düşünürsen olmaz her belirtiyi bişeye yorarsın

evet tatlım şu soğan kürüm bitsin, kendime daha relax bir hayat çizgisi çizeyim, adetlerimi düzenleyici bir bitkisel yöntem ile kendimi daraltmadan devam edeyim diyorum. gerçi kafadan çıkartmak için bu forumlarda girmemek lazım ama olmazki

haklısın hayatım bu iş için relax bişeyler yapmak lazım ben önce eşimi döveyim böylece rahatlamış olurum nedersin

evt canım çoştuk ama rahatlamak lazım onun için bize böyle davranan insanlardan bir kaçını dövmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…