- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.421
haklısın hayatım bu iş için relax bişeyler yapmak lazım ben önce eşimi döveyim böylece rahatlamış olurum nedersin
evt canım çoştuk ama rahatlamak lazım onun için bize böyle davranan insanlardan bir kaçını dövmek lazım
evet evet böyle streslerimizi içimizde tutmamak lazım atalım kötülükleri dışarı, bak sen rahimdeki parçayı nasıl attın dışarı, içindeki sinirleri stresleride at gitsin, herkese gereken cevabı vermek lazım aslında patavatsızlara karşı nazik davranmak bizi üzüyor, onlar öyle densiz bişey deyince bizde karşılık versek "ayy ne boşboğazsın sanki senin elinde hamile olmak, konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun" filan desek negüzel olur
kocanı dövme canım, sende hızını alamadın bir anda adamcağızada saldırdın, gerçi seninkinin hakkı ama şu bebiş olana kadar ayıya dayı diycen napalım
canım ya aslında şöylede olabilirmi diyimki sen bebği yap,bende sen ne istersen bende onu yapayım diyim tutarmı acaba
Allah iyiliğini versin emi ay canım benim yaa, şu doktora bi götür önce, sonra baktın dr da kar etmezse bence, arkadaşımızın dediği gibi kandırma yöntemine geç, çünkü dr da onu ikna edemezse ki önemli bir sebebi var hastalık gibi, o bile onu ikna etmezse bu demekki güzellikten anlamıyor demektir baktın dr dan sonrada değşmedi fikri, sende dersin ki bende vazgeçtim ya olacağı varsa 1-2 sene sonrada olur zaten kendimi strese sokamam ben doğum kontrol hapına başlıyorum, eski özgür hayatımıza geri dönelim dersin veeeeeee kuş tuzağa düşer belki
bencede dr bi götürüyüm ellinden tutuyum dr dada ikna olmazsa dediğinizi yapıyım benim eşim odun ya walla odun
canım nasılsın ? biz kızımla iyiyiz cok şükür. valla özlemişisz uykum var deyişini bile :) buarada afiyet olsun kahvaltı yapıyomussun.
zıpır bir tipmi eşin acaba, yani yoksa evlilikle ilgili sıkıntıları filan mı var, hani olur ya bazı kişilerde anlaşamamzlık sorunu olur, derki bizim sonumuz şuanda belli değil, onun için bebek için acele etmiyim diye düşünebilir?
günaydın tatlım afiyet şifa olsun, napalım 2 muahbbet ediyoruz, oo sen klimaya erken başlamışsın yav dikkat et aman
aman ben senin uykum var deyişini severim günaydın vede afiyet olsun canım benim
Günaydın güzel anneler ve güzel anne adayları
Günaydın canımmmm sanada günaydın güzeller güzeliGünaydın güzel anneler ve güzel anne adayları
yok kız dur heyecan yapma, herkesin bünyesi farklı, sen inşallah tam gününde sağlıkla huzurla doğurursun nur topu gibi böyle tombiş bişey olarak. Allah yardımcısı olsun inşallah o kızcağızında hem kendisi için zor hemde bebek için oyy kıyamam 1900 gr kuş kadar daha, ALlah güç kuvvet versin inşalah bebişe.kızlar temmuz anneleirnden biri 32 haftalık doğum yaptı ani suyu acılmıs bebısı 1900 grm mıs suan kuvezdeymıs ayy heycan yaptım bunu öğrenınce bugun
canımmm biraz geç oldu ama ofiste pclere bakım yapıyolar bgn
anca oturdum masamın başına
iyi olmanıza çok sevindim kuzucum kızınının totosuna vuruyorummmmmm teyzesi olarak
bende özlemişim yav uykum var demeyi bayadır demiyomuşum heralde
teşekkürler cnm, iyi ediyosunuz aman kaynatın
vallaa çok sıcak burası ofise güneş vuruyor direkt zaten
ögleden snra durulmuyo..
klima iyi güzelde bide baş ağrıtmasa işte süper olcak.
canımmmmmm
özledim yahuuuuuu
kaynatamıyoruz bayadır. ne durumdasınız batınız satınız vb
azcık heyecan yaratın ne oldu soğan suları.
Günaydın canımmmm sanada günaydın güzeller güzeli
yok kız dur heyecan yapma, herkesin bünyesi farklı, sen inşallah tam gününde sağlıkla huzurla doğurursun nur topu gibi böyle tombiş bişey olarak. Allah yardımcısı olsun inşallah o kızcağızında hem kendisi için zor hemde bebek için oyy kıyamam 1900 gr kuş kadar daha, ALlah güç kuvvet versin inşalah bebişe.
hakkaten yaa melekcim benimle konuşmuyor mu anlamadımki dün bi geldi bende değişik bişey yok hep aynı dedi gitti, morali filan biraz bozuk sanırım gelsinde bi ifadesini alalım. ay ben soğan suyuna devam ediyorum iğrenç ama şifa işte napalım. 2 günden beri lekelenmem var, aman bıktım ya kafamdaki sor işaretlerinden giricem üniversiteye kadın doğum dr luğu okuycam herşeyi kendim bilicem
.......................................................
yok canım ya erken doğum olurmu dıye düşünmüyorum zamanı gelince doğacak. kısmetse . buarada günaydın nasılsın bugun sabah
çok şükür iyiyim canım, bu sabah farkettim 6 aydır folic asid içiyorum, dr demişti bebek düşünmeye başlayınca içmeye başla diye, hala içiyorum bir ümitzararı yokmuş faydası vardır heralde vucudumun folic ihtiyacını gideriyordur , illa bebekmi taşımak lazım bende insanım benimde ihtiyacım vardır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?