Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın tatlım nasılsın bakalım ?

günaydın kuzularrrrr
ehh işte feci uykum var onun dışında iyiyim, siz nasılsınz?
hava kapalı bugün böööle içim sıkıldı.

canım hangi dişindi sallanan?
diş rüyası pek iyi yorumlanmaz yani kayıp derler.ancak senin dişin çıkmamış tamamiyle sadece sallanmış.
ön diş yakın büyük kayıp, arka dişler uzaktan derler.
tabi sadece bi yorum takılmamak lazım. biz güzel yoralım öyle olsun,
demekki inci dişli güzel bir kızın olacak

selam cnm,
evet bi rehavet var inş bozarsınız bunu
bende güzel şeyler duymak istiyorum artık ama yitter
evt cnm beni sayma ben tatildeyim :)

ay bencede de iyiye yoralım !!! arka tarfalradkı bır dısımdı galıba. neyse dedıgın gıbı inci gibi dişleri olcak prensesimin

ay bencede de iyiye yoralım !!! arka tarfalradkı bır dısımdı galıba. neyse dedıgın gıbı inci gibi dişleri olcak prensesimin

yav zaten hamilelikte gördüğün rüyanın haddi hesabımı var
hepsine bi yorum yapacak olsak ohooooooo saçma sapan şeyler :))

siz asıl benim rüyaya bakın
adetime 2-3 gün varmış gidiyorum kan testi yapıyolar,
beta hcg 16 çıkıyor ne negatif ne pozitif diyolar
ben başlıyorum zırlamaya bu yine kimyasal gebelik kesin diye ühühühüüüüüü
sonra uyandım, bu ne saçmalık

aklın bebekte yine galiba canım ondan böyle ruyalar görüyosun :) bidaha kimyasal gebelik yaşamaycaksın inşallah

aslında fazla düşünmemek lazım fazla düşününce psikolojikmen vücut hamilelik belirtileri veriyor bende bir kaç kez başıma geldi ordan biliyorum canım

aslında fazla düşünmemek lazım fazla düşününce psikolojikmen vücut hamilelik belirtileri veriyor bende bir kaç kez başıma geldi ordan biliyorum canım

evet psikoloji baya etkiliyor canım. buarada eşinle ugrstıgını yazmıstın ıkna etme ısı için mi? doktorla randevun kacta ? buarada birşeyi merak ettim eşinle görücü usulu evlenmişssin yasın kac ki?

aklın bebekte yine galiba canım ondan böyle ruyalar görüyosun :) bidaha kimyasal gebelik yaşamaycaksın inşallah

yaa arada illlaki aklıma geliyo ama aslında rahatım bu ara.
rüyama da girdi nasıl baksana, şaşırdım valla bikaç güne reglim gelcek ondan belkide :)
kışşşşşşşşş kışşşşşşşşşşşşş kovayım şunu çıksın aklımdan :)

hehehe canım asıl korunmayı bırakınca cıksın aklından kı bebişin utanmadan sıkılmadan senı yormdan gelsın :)

madem rüyalardan gidiyoruz namazdan sonra gördügüm rüyayı ben anlatayım birileri bana geliyo evime 5 kişiler yüzlerini görmüyorum neyse her birinin elindede kafes 5 tane kuş muhabbet kuşu bana getirmişler tabi ben 2 tanesini görüyorum biri mavi biri yeşil burası sonlanıyo sonra ben yüzüyomuşum evde ailemle oturuyoruz babam bana diyoki sen ölceksin vurgun yedin diyo nasıl bir ölüm korkusu düşüyo içime anlatamam ben iyi hissediyorum ölmem diyorum ama korkuyorum hayırlara vesile olsun kuş muradına ermek demekmiş :)))))))

ay canım yaa hayra yoralım hayır olsun kus muradına ermekse bebegın tez zamanda sana gelıcek dıye yorumlayalım baban da ömrünü uzatmıs canım

ay canım yaa hayra yoralım hayır olsun kus muradına ermekse bebegın tez zamanda sana gelıcek dıye yorumlayalım baban da ömrünü uzatmıs canım

inş.... canım yaaaa çok dua ediyorum bebek isteyenlere evlat bebeği olanlarada hayır sağlıklı evlat ve kolay dogum içinnnnn allahım kabul etsin inş.

evet psikoloji baya etkiliyor canım. buarada eşinle ugrstıgını yazmıstın ıkna etme ısı için mi? doktorla randevun kacta ? buarada birşeyi merak ettim eşinle görücü usulu evlenmişssin yasın kac ki?

evt canım ikna etmek için doktor haftaya perşembe gidicem yaşımda bu arad 24

slm canlarım nasılsınız ...
ben iyiyim çok şükür eşimin yanında ona yardımcı oluyorum bebek fikrinden tamamen uzaklaştırdı beni
sizlere hep dua ediyorum kendime de tabi hatice nie yok kızlar artık toplanalım diyorum olmuyo böle ben arada bakabiliyorum ama yazamıyorum siz yazın adımıda geçirin ben muhakkak cvp veririm ok bundan sonra topiği toplayalım
esma,derya,hatice,serpil,yasemin,esra,ravza,melek,özge,pratisyen arkadaş vardı galiba ama adını hatırlamıyorum , selma,bahar,rose unuttuklarım varsa affen diyorum hepinizi çok özledim neden toplanamıyoruz hamile kalan kaçıyo bahar hariç o bizi yalnız bırakmıyo

sen neden gelmiyosun sık sık hadi onlar hamile olduda gitti bizinm burda birbirimize destek olmamızlazım umut aşılamamız lazım bulurum başka topik giderim haaaaaaaaaaa toplaşınn uleynnnnn :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…