Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım hayırdır inşallah, Allah en güzel şeylere vesile etsin bu rüyanı öyle diyelim öyle olsun.
melekcim seni çok özledim ah nerelerdesin sen yaa negüzel soğan muhabbetimiz vardı bizim nazarmı değdi nedir bende lekelendim filan regl olucam sanırım benidme bu ay umudum yok ama ALlah büyük regli olursam ve biterse belki bu ay bile tutarsa tutar.
ooo süpper bir rüya varya maşallah kesinlikle hayırlı bir rüya bu yaaa, anammm senin başına süper şeyler gelicek eğer rüyaların çkıyorsa.
evt canım ikna etmek için doktor haftaya perşembe gidicem yaşımda bu arad 24
tatlım Allah kolaylık versin inşallah kendiliğinden ikna olsun eşin. bu arada senin bu kilo cetvelin benimkinin aynısı kız, benden mi kopyaladın yoksa aynı kilodamıyızz, yoksa biz ikimizmiyiz

a.s. canım benim özlettin kendini valla, ayy toplaşalım toplaşalım millet nerde, ben bugün yoğundum sabahtan girdim yazdım çok kişi yoktu, yine bizim sabah tayfası olan derya ve bahar vardı
öpüyorum seni çok aman eşini yalnız bırakma o kötü kadın bidaha gelir melir, evinde mum yakan vardı ya hani

sen neden gelmiyosun sık sık hadi onlar hamile olduda gitti bizinm burda birbirimize destek olmamızlazım umut aşılamamız lazım bulurum başka topik giderim haaaaaaaaaaa toplaşınn uleynnnnn :)))))))))))
sende çok haklısın bacım sen kaç gündür üzgün dün yanılmıyosam bi bıkkınlık var ama sakın yılma hayatım bak bizimde bebişlerimiz gelcek hemde rabbimin izni ile en kısa zamanda neler yapıyosun bakalım ben yokken ...soğan işini bırakmıştın keşke miden hassas olmasaydı ya çok istiyodum sennde uygulamanı bende bi kaç güne dr gitcem gelir gelmez yazcam size test almayı düşünmüyorum dr gidince neler olduğunu o söler böle yıpratmaya gerek yok ....

sorma hayatım ya aralarda geliyo ama beni görünce suratı asılıyo gidiyo bişeyler soruyo zaten benmle muhattap bile olmuyo nasıl gidiyo bakalım soğan ....

tatlım Allah kolaylık versin inşallah kendiliğinden ikna olsun eşin. bu arada senin bu kilo cetvelin benimkinin aynısı kız, benden mi kopyaladın yoksa aynı kilodamıyızz, yoksa biz ikimizmiyiz

canım bende aynısı yapmaya çalıştım ama beceremedim sen nasıl nerden yaptın diye kopyalama yaptım sildim sanmıştım kalmış
inş. canım kendiliğinden ikna olsa ne güzel olur ne güzel zorlamadan

iyiyim canım regl olcam ya bi sinir bi sinir burda elemanları nedensiz nedensiz azarlıyorum ama yapcak bişe yok regl öncesi olur bende böyle sogana tahammül edemedim sabah içtigimde bişe yoktu ama akşam üzeri içtigim beni mahvetti çıkardım midemdeki herseyi bakalım nasipte ne zamansa öyle dua ediyorum derya diyorum burcu diyorum esra diyorum birde yasemin diyorum birde benim akrabalarımdan var 3 kişi üşenmeden hepinizi sayıyorum ismini bilmediklerim içinde benden dua isteyen bebek isteyen kardeşlerim yazıyorum inş. rabbim kabul eder sizlerde ne olur beni unutmayın arkadaşlarrr allah rızası için

aynen cnm regl öncesi gerginlik çok çok çok normal
bende herkesin ismini zikrediyorum valla ne olur ne olmaz ağzımıza da yapışmaz zaten gün boyu o kadar boş laf ediyoruz ki duada yoldaşlarımızın dostlarımızın ismini sölemişiz çok mu ? olsun o zaman sende sabah iç hiç olmazsa etki eder yani dene bence

kimsecikler yok ama yinede merhaba diyeyim..bugün kontrolüm vardı oğlum 2700 gr olmuş ve plesantası iyice yaşlanmış doktor 1 haftaya kalmaz doğum başlar dedi.. son olarak sizi bilgilendireyim dedim inş doktor doğru tahmin etmiştir ve oğlum hemen gelir biraz küçük ama olsun önemli olan sağlıklı olması..son zamanlar artık geçmek bilmiyo kızlar çok zorlanıyorum heryerim şişti..ilk hamileyim haberini size verdim eşimden bile önce siz öğrendiniz o yüzden doğum başladığında bi aksilik çıkmassa telden girip haber vercem kızlar doğuruyorum diye :) hepiniz allaha emanet olun bana dua edin

kimsecikler yok ama yinede merhaba diyeyim..bugün kontrolüm vardı oğlum 2700 gr olmuş ve plesantası iyice yaşlanmış doktor 1 haftaya kalmaz doğum başlar dedi.. son olarak sizi bilgilendireyim dedim inş doktor doğru tahmin etmiştir ve oğlum hemen gelir biraz küçük ama olsun önemli olan sağlıklı olması..son zamanlar artık geçmek bilmiyo kızlar çok zorlanıyorum heryerim şişti..ilk hamileyim haberini size verdim eşimden bile önce siz öğrendiniz o yüzden doğum başladığında bi aksilik çıkmassa telden girip haber vercem kızlar doğuruyorum diye :) hepiniz allaha emanet olun bana dua edin

sorma hayatım ya aralarda geliyo ama beni görünce suratı asılıyo gidiyo bişeyler soruyo zaten benmle muhattap bile olmuyo nasıl gidiyo bakalım soğan ....
he heh hee aman başıboş bırakma kocanı, allah fırsat vermesin bu gibi tiplere amannn yolacağım geliyor o karıyı hala bile
soğana mecburen devam ediyorum hayatım, başladığım işi yarım bırakma huyum yoktur o yüzden otomatğe bağladım gerçi bu ay bittikten sonra yapma diyor annem benimde akıma giriyor ama devam etsemmi etmesemmi arada kaldım sen nedersin canım?
inşallah canım hepimiz sana dua edelim unutmayalım, Allah kolaylaştırsın inşallah senin bu işinide aminnnn
AYYYY CANIMSIN YAA Alah senden binlerce kere razı olsun canım arkadaşım benim, okadar sevindimki böyle ismimle dua etmene ayy bukadar olur yaa, dur ben bu yakınlarda bi mübarek zatların ziyaretine gideyimde sana orda bilhassa edeceğim adınla sanınla canı gönülden. ben şimdi regl oldum dualara azıcık ara verdim ama kalbimden hep geçiyorsunuz

canım ilk öncelikle alara ismini mi burcu ismini mi kullanayım hep arada kalıyorum hangisi olsun sen seç, ikiside çok güzel ama tekini yazıyım diyorum karar veremiyorum
Allah razı olsun senden de birtanem, Allah hepimizin birbirine ettiği duaları kabul etsin inşallaaaaah, nekadar güzel böyle arkadaşlıklar yaa, duayı kime ettirebilirsin ki böyle canı yürekten dimi, insanın içinden gelerek etmesi böylesine bir güzellik bizlere nasiboluyor bakın, hepimiz biribirimize ediyoruz hemde yürekten. çok şükür iyiki tanışmışız

ayyy maşallah nekadar güzel bir haber bu yaaaa, inşallah senin doğum yaptığın günde bizim topikten yeni bir hamile haberide alırız ve 2 sevinci bir arada yaşarız, dualarıma senide ekliyeceğim

yaseminciğim istediğin isim ile hitap edebilirsin ....fark etmez benm için...
dr gidip bi görün soğan kürün bittikten sonra bakalım etki etmiş mi ona göre devam veya bırakma kararı alırız en iyisi bu şekilde cnm bende gideyim dr bakıcam ama ben bırakmayı düşünmüyorum haklısın bize bizden başka kimse canı gönülden dua etmez ....

Günaydın herkeseeeeeeee
bugün kocamlan birlikte uyuyakalmışızzz taksilerle zor yetiştik
deli gibi uykum varrrrrr sersemledim sabah sabah yaaa..

canım gözün aydın hadi oğlan geliyo artık
allah inş sağlıkla bi avazda kurtulmayı nasip etsin
güzel haberini bekliyoruz inş

ay canım ya bende 8 de işte omam gerekirken 8 de yataktan kalktım nasıl hazırlanıp arabaya atladım bılmıyorum valla ve halla uykum var . :)

Günaydın kızlar hulya kocaman olmuş bebek artık için rahat olsun sağsalim kucağına
al inşallah Ben de dün ütülerin cogunu bitirdim 2nevresim takımı kaldı sadece hastane çantamı da hazırladım huzura kavuştum az eksik kaldı kayınvalide çantayı anneli babali mutlu biri hazırlayacak demişti benim babam vefat etti diye kendi hastane çantamı hazirlamiycakmisim yani pehhh saçmalık herseyimi tek basıma hallettim icime sine sine iste

ay canım ya bende 8 de işte omam gerekirken 8 de yataktan kalktım nasıl hazırlanıp arabaya atladım bılmıyorum valla ve halla uykum var . :)

aynen valla bzimde öyleydi işte olmamz gereken saatte yataktan çktık
nasıl ayılacağızzz bahar kızzzzz bugünnnnnnnnn
havada bi kapalı varyaa burda içim ruhum daraldı yaniiiiiii
o da uyku bastırıyor iyice

heheheeeeee
ay öyle bişeymi varmış bizim bu türk hurafeleri bitmez bacım
salla gitsin iyi etmişsin ellerine sağlık.
kızın da şmdi ohhhhh mis gibi cicilerin üstüne gelip kurulacak prenses,
artık rahatça beklemesi kaldı, sen izne ayrılmıyomusun artık.

Son düzenleme:

ay canımya bende bılmıyorum kahve iç belki işe yarar ben onuda içemiyorum havanın kapalı olması kotu yaa ınsanın ıcı kararıyo burda acık ve cook sıcak ay ıste olmak yerıne evımde olmayı serın serın oturmayı ıstıyıyorum bende.

canım ya sana bırsey danısayım annem istanbula gıtmıstı gunu birlik ordan bebek şekeri için susleme almıs bebek arabası seklınde cerceve cok tatlı ben kurabıye yaptıracayım ama o cerceveyı kurabıyenın tülüne nasıl tuturucam onu dusunmekten kafayı yedım dunden beri annem tul bohca seklınde olacak zaten onun ıcıne kurabıye ve cerceveyı koyarız olur dıyor ama oylede cerceve gozukmez ki

hımmm hayal etmeye çalıştım şmdi de
önce şunu sorayım bebek arabası şeklinde çerçeve gerçekten şekli bebek arabası gibimi
yoksa çerçevenin içinde bebek arabası figürümü var ona göre bişey diyecem?
resimlerini çekip yollasana merak ettim :))

canım ya suan cekemıyorum ama nette hemen hemen benzerını buldum tabıı bunun pembesi bizimkisi Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler. yani çerçevenin şekli bebearabası gibi içine resım konuyor

Sorma sacmaliK ya burda da hava bunaltıcı ben zaten ameliyathanede dışarıyı pek görmüyorum
da, telden baglaniyorum size .izne hazirAn bası ayrılmayı düşünüyorum 3 hft kaldı kısmete. 3hft da evde oturup sonra doguma sezaryene iste bisurpriz olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…