- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #24.461
canım hayırdır inşallah, Allah en güzel şeylere vesile etsin bu rüyanı öyle diyelim öyle olsun.kızlar ya ben acayıp bır ruya gordum yaa evde oturuyomusum dilimi dişime deydirmisim o ne salanıyor ha düştü ha düşecek ayy dıye cıglık atıp dışsız kalıcam hamılelık yuzunden ama neden boyle oldu yaa dun dıscıdeydım bırsey yoktu dıye soylenıyomusum bugun sabah uyandım hemen dıslerımı kontrol ettım o kadar gercek hıssetmısımkı kendımı uyandıgımda dışcıden randevuyu kacta alsam dıye dusunurken buldum ve ruya oldugunu farkettım. hehe ruya tebirinden anlayanınız varsa yorumlasanıza bana
melekcim seni çok özledim ah nerelerdesin sen yaa negüzel soğan muhabbetimiz vardı bizim nazarmı değdi nedirslm kızlar nasılsınız bakalımmm çok zaman olmuşki hamile haberi almayalı sevinmeyeli ondan belkide topiğin durulugu ha gayret kızlar benim bu ay umudum yok ama yasemin burcu esra vardı galiba bide fatoşş deryacım sen suan istemiyosun diye yazxmadım aklımdasın yoksa:)))))
ooo süpper bir rüya varya maşallahmadem rüyalardan gidiyoruz namazdan sonra gördügüm rüyayı ben anlatayım birileri bana geliyo evime 5 kişiler yüzlerini görmüyorum neyse her birinin elindede kafes 5 tane kuş muhabbet kuşu bana getirmişler tabi ben 2 tanesini görüyorum biri mavi biri yeşil burası sonlanıyo sonra ben yüzüyomuşum evde ailemle oturuyoruz babam bana diyoki sen ölceksin vurgun yedin diyo nasıl bir ölüm korkusu düşüyo içime anlatamam ben iyi hissediyorum ölmem diyorum ama korkuyorum hayırlara vesile olsun kuş muradına ermek demekmiş :)))))))
tatlım Allah kolaylık versin inşallah kendiliğinden ikna olsun eşin. bu arada senin bu kilo cetvelin benimkinin aynısı kız, benden mi kopyaladın yoksa aynı kilodamıyızz, yoksa biz ikimizmiyizevt canım ikna etmek için doktor haftaya perşembe gidicem yaşımda bu arad 24
slm canlarım nasılsınız ...
ben iyiyim çok şükür eşimin yanında ona yardımcı oluyorum bebek fikrinden tamamen uzaklaştırdı beni
sizlere hep dua ediyorum kendime de tabihatice nie yok kızlar artık toplanalım diyorum olmuyo böle ben arada bakabiliyorum ama yazamıyorum siz yazın adımıda geçirin ben muhakkak cvp veririm ok bundan sonra topiği toplayalım
esma,derya,hatice,serpil,yasemin,esra,ravza,melek,özge,pratisyen arkadaş vardı galiba ama adını hatırlamıyorum ,selma,bahar,rose unuttuklarım varsa affen diyorum hepinizi çok özledim neden toplanamıyoruz hamile kalan kaçıyo bahar hariç o bizi yalnız bırakmıyo
sende çok haklısın bacım sen kaç gündür üzgün dün yanılmıyosam bi bıkkınlık var ama sakın yılma hayatım bak bizimde bebişlerimiz gelcek hemde rabbimin izni ile en kısa zamanda neler yapıyosun bakalım ben yokken ...soğan işini bırakmıştın keşke miden hassas olmasaydı ya çok istiyodum sennde uygulamanı bende bi kaç güne dr gitcem gelir gelmez yazcam size test almayı düşünmüyorum dr gidince neler olduğunu o söler böle yıpratmaya gerek yok ....sen neden gelmiyosun sık sık hadi onlar hamile olduda gitti bizinm burda birbirimize destek olmamızlazım umut aşılamamız lazım bulurum başka topik giderim haaaaaaaaaaa toplaşınn uleynnnnn :)))))))))))
a.s. canım benim özlettin kendini valla, ayy toplaşalım toplaşalım millet nerde, ben bugün yoğundum sabahtan girdim yazdım çok kişi yoktu, yine bizim sabah tayfası olan derya ve bahar vardı
öpüyorum seni çok aman eşini yalnız bırakma o kötü kadın bidaha gelir melir, evinde mum yakan vardı ya hani
sende çok haklısın bacım sen kaç gündür üzgün dün yanılmıyosam bi bıkkınlık var ama sakın yılma hayatım bak bizimde bebişlerimiz gelcek hemde rabbimin izni ile en kısa zamanda neler yapıyosun bakalım ben yokken ...soğan işini bırakmıştın keşke miden hassas olmasaydı ya çok istiyodum sennde uygulamanı bende bi kaç güne dr gitcem gelir gelmez yazcam size test almayı düşünmüyorum dr gidince neler olduğunu o söler böle yıpratmaya gerek yok ....
sorma hayatım ya aralarda geliyo ama beni görünce suratı asılıyo gidiyo bişeyler soruyo zaten benmle muhattap bile olmuyonasıl gidiyo bakalım soğan ....
iyiyim canım regl olcam ya bi sinir bi sinir burda elemanları nedensiz nedensiz azarlıyorum ama yapcak bişe yok regl öncesi olur bende böyle sogana tahammül edemedim sabah içtigimde bişe yoktu ama akşam üzeri içtigim beni mahvetti çıkardım midemdeki herseyi bakalım nasipte ne zamansa öyle dua ediyorum derya diyorum burcu diyorum esra diyorum birde yasemin diyorum birde benim akrabalarımdan var 3 kişi üşenmeden hepinizi sayıyorum ismini bilmediklerim içinde benden dua isteyen bebek isteyen kardeşlerim yazıyorum inş. rabbim kabul eder sizlerde ne olur beni unutmayın arkadaşlarrr allah rızası için
he heh heesorma hayatım ya aralarda geliyo ama beni görünce suratı asılıyo gidiyo bişeyler soruyo zaten benmle muhattap bile olmuyonasıl gidiyo bakalım soğan ....
inşallah canım hepimiz sana dua edelim unutmayalım, Allah kolaylaştırsın inşallah senin bu işinide aminnnncanım bende aynısı yapmaya çalıştım ama beceremedim sen nasıl nerden yaptın diye kopyalama yaptım sildim sanmıştım kalmış
inş. canım kendiliğinden ikna olsa ne güzel olur ne güzel zorlamadan
AYYYY CANIMSIN YAAiyiyim canım regl olcam ya bi sinir bi sinir burda elemanları nedensiz nedensiz azarlıyorum ama yapcak bişe yok regl öncesi olur bende böyle sogana tahammül edemedim sabah içtigimde bişe yoktu ama akşam üzeri içtigim beni mahvetti çıkardım midemdeki herseyi bakalım nasipte ne zamansa öyle dua ediyorum derya diyorum burcu diyorum esra diyorum birde yasemin diyorum birde benim akrabalarımdan var 3 kişi üşenmeden hepinizi sayıyorum ismini bilmediklerim içinde benden dua isteyen bebek isteyen kardeşlerim yazıyorum inş. rabbim kabul eder sizlerde ne olur beni unutmayın arkadaşlarrr allah rızası için
aynen cnm regl öncesi gerginlik çok çok çok normal
bende herkesin ismini zikrediyorum valla ne olur ne olmaz ağzımıza da yapışmaz zaten gün boyu o kadar boş laf ediyoruz ki duada yoldaşlarımızın dostlarımızın ismini sölemişiz çok mu ? olsun o zaman sende sabah iç hiç olmazsa etki eder yani dene bence
kimsecikler yok ama yinede merhaba diyeyim..bugün kontrolüm vardı oğlum 2700 gr olmuş ve plesantası iyice yaşlanmış doktor 1 haftaya kalmaz doğum başlar dedi.. son olarak sizi bilgilendireyim dedim inş doktor doğru tahmin etmiştir ve oğlum hemen gelir biraz küçük ama olsun önemli olan sağlıklı olması..son zamanlar artık geçmek bilmiyo kızlar çok zorlanıyorum heryerim şişti..ilk hamileyim haberini size verdim eşimden bile önce siz öğrendiniz o yüzden doğum başladığında bi aksilik çıkmassa telden girip haber vercem kızlar doğuruyorum diye :) hepiniz allaha emanet olun bana dua edin
kimsecikler yok ama yinede merhaba diyeyim..bugün kontrolüm vardı oğlum 2700 gr olmuş ve plesantası iyice yaşlanmış doktor 1 haftaya kalmaz doğum başlar dedi.. son olarak sizi bilgilendireyim dedim inş doktor doğru tahmin etmiştir ve oğlum hemen gelir biraz küçük ama olsun önemli olan sağlıklı olması..son zamanlar artık geçmek bilmiyo kızlar çok zorlanıyorum heryerim şişti..ilk hamileyim haberini size verdim eşimden bile önce siz öğrendiniz o yüzden doğum başladığında bi aksilik çıkmassa telden girip haber vercem kızlar doğuruyorum diye :) hepiniz allaha emanet olun bana dua edin
Günaydın herkeseeeeeeee
bugün kocamlan birlikte uyuyakalmışızzz taksilerle zor yetiştik
deli gibi uykum varrrrrr sersemledim sabah sabah yaaa..
canım gözün aydın hadi oğlan geliyo artık
allah inş sağlıkla bi avazda kurtulmayı nasip etsin
güzel haberini bekliyoruz inş
ay canım ya bende 8 de işte omam gerekirken 8 de yataktan kalktım nasıl hazırlanıp arabaya atladım bılmıyorum valla ve halla uykum var . :)
Günaydın kızlar hulya kocaman olmuş bebek artık için rahat olsun sağsalim kucağına
al inşallah Ben de dün ütülerin cogunu bitirdim 2nevresim takımı kaldı sadece hastane çantamı da hazırladım huzura kavuştum az eksik kaldı kayınvalide çantayı anneli babali mutlu biri hazırlayacak demişti benim babam vefat etti diye kendi hastane çantamı hazirlamiycakmisim yani pehhh saçmalık herseyimi tek basıma hallettim icime sine sine iste
aynen valla bzimde öyleydi işte olmamz gereken saatte yataktan çktık
nasıl ayılacağızzz bahar kızzzzz bugünnnnnnnnn
havada bi kapalı varyaa burda içim ruhum daraldı yaniiiiiii
o da uyku bastırıyor iyice
ay canımya bende bılmıyorum kahve iç belki işe yarar ben onuda içemiyorum havanın kapalı olması kotu yaa ınsanın ıcı kararıyo burda acık ve cook sıcak ay ıste olmak yerıne evımde olmayı serın serın oturmayı ıstıyıyorum bende.
canım ya sana bırsey danısayım annem istanbula gıtmıstı gunu birlik ordan bebek şekeri için susleme almıs bebek arabası seklınde cerceve cok tatlı ben kurabıye yaptıracayım ama o cerceveyı kurabıyenın tülüne nasıl tuturucam onu dusunmekten kafayı yedım dunden beri annem tul bohca seklınde olacak zaten onun ıcıne kurabıye ve cerceveyı koyarız olur dıyor ama oylede cerceve gozukmez ki
hımmm hayal etmeye çalıştım şmdi de
önce şunu sorayım bebek arabası şeklinde çerçeve gerçekten şekli bebek arabası gibimi
yoksa çerçevenin içinde bebek arabası figürümü var ona göre bişey diyecem?
resimlerini çekip yollasana merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?