- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.001
günaydın canımmmmmmmmm, hemen ilaç sür canım eşimde çıkıyor sürekli ama ilacın adını hatırlamıyorum yaaa :44::44:
aman hayatım şu birkaç günde yaşadığım sıkıntıyı düşünecek olursam uçuk hiç birşey varsın olsun orda
doğru tabi canım bebeğimiz sağlıklı yaa biz ona bakalım, yerim onun oluşmamış totosunu bennnnn
ye tabii teyzesi
meleeeekkkk canım nasılsın nerelerdesin
slm giremedm bayram yogunlugu vardı nasılsınız
slm giremedm bayram yogunlugu vardı nasılsınız
o yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl çok merak ettik senii
o yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allah razı olsun zaten inanan insanlar olmasak neler yaşardk hep sabır istedm rabbimden ve duamı kabul etti yoksa napardm bilemyrm kısmeti yokmş bebegmn napalım herşerde vardr bi hayır bunu unutmayınarkadaşım çok büyük gçmiş olsun ben de 3 ay önce düşük yaptım ve bebeğim karnımda kalbi durmuş. nasıl bir acıdır seni çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem kendini çok fazla yıpratma. sonucta sakat ya da sağlıksız olmasındansa böyle olması inan daha iyi.. çok şükür ki sen de eşin de sağlıklısınız. tekrar denersiniz. unutma hayat devam ediyor...
ben her hafta doktora giderken belki dedm belki hala benmle dedm sabrettm ama olmadı bebegm gelişmemş kalbi atmıtordu kürtaj oldm zaten rabbime dua ettm hayırlıysa gelsn deglsede hayırlı olanı gönlüme razı et sabrımı ver dedm her hafta bunu dedm rabbm duydu sesimi allah büyük ve ondan ümit kesilmiyo o yüzden sakın kesmeyin ümidinizi yeterki rabbime gönülden dua edin o herşeye kadirdr çünkü bu arada çok sagolunüzülme tatlım yaaaa , hayırlısı böyleymiş demek ki , yine olur yine hamile kalırsın canım benim sıkıntı yapma
zaten dedgn gibi en büyük tesellimş verdi rabbim bu bile bana en büyük dayanma gücünü veriyo inan allah razı olsn canımmelek canım çok geçmiş olsun senden güzel haberler duymeyı çok istiyorduk ama hayırlısı böyleymiş rabbim böyle uygun görmüş demekki sakın kendını fazla yıpratma tabıkıde üzüleceksin ama çok değil kendini hırpalama sakın sonuçda sağlıklısın ve gebe kalabılıyorsun değil mi inş. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır kucağınada alırsın üzülme tatlım
allah razı olsun zaten inanan insanlar olmasak neler yaşardk hep sabır istedm rabbimden ve duamı kabul etti yoksa napardm bilemyrm kısmeti yokmş bebegmn napalım herşerde vardr bi hayır bunu unutmayın
zaten dedgn gibi en büyük tesellimş verdi rabbim bu bile bana en büyük dayanma gücünü veriyo inan allah razı olsn canım
ben her hafta doktora giderken belki dedm belki hala benmle dedm sabrettm ama olmadı bebegm gelişmemş kalbi atmıtordu kürtaj oldm zaten rabbime dua ettm hayırlıysa gelsn deglsede hayırlı olanı gönlüme razı et sabrımı ver dedm her hafta bunu dedm rabbm duydu sesimi allah büyük ve ondan ümit kesilmiyo o yüzden sakın kesmeyin ümidinizi yeterki rabbime gönülden dua edin o herşeye kadirdr çünkü bu arada çok sagolun
allah razı olsn tatlım kısmet böyleymş zaten bişeyler olacagını bilyrdm size anlatmştm zaten aslında beklemedgm bişey olmadı bide ettgm dualarımı kabul etti rabbim allahım kimseye yaşatmasın rabbim sizin bebişlerinizi korusun ama herşeyin hayırlısını isteyin lütfen bu çok önemli evin arabanın paranın evladın ne biliyim herşeyin işteeeeeecanım benim üzülme demicem insanın böyle bir durumda ne yaşadağını bizzat gördüm ve seni anlıyorum
yinede sabırlı ol inşallah diğer bebişin bir an evvel gelir seni yalnız bırakmaz
canım benim sen en güzel duanı yapmışsın zaten , herşeyin hayırlısı hepimiz için geçerli , inanmak çok önemli üzülüyor insan tabi ki ama inanınca acıyı bastırabiliyor insan , sen de ümidini sakın kesme meleğin en kısa sürede gelecektir eminim bu bi snavdı ve atlattın Rabbim hediyeni gönderecek sana
allah razı olsun zaten inanan insanlar olmasak neler yaşardk hep sabır istedm rabbimden ve duamı kabul etti yoksa napardm bilemyrm kısmeti yokmş bebegmn napalım herşerde vardr bi hayır bunu unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?