Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

o yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

arkadaşım çok büyük gçmiş olsun ben de 3 ay önce düşük yaptım ve bebeğim karnımda kalbi durmuş. nasıl bir acıdır seni çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem kendini çok fazla yıpratma. sonucta sakat ya da sağlıksız olmasındansa böyle olması inan daha iyi.. çok şükür ki sen de eşin de sağlıklısınız. tekrar denersiniz. unutma hayat devam ediyor...

allah razı olsun zaten inanan insanlar olmasak neler yaşardk hep sabır istedm rabbimden ve duamı kabul etti yoksa napardm bilemyrm kısmeti yokmş bebegmn napalım herşerde vardr bi hayır bunu unutmayın

o yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

melek canım çok geçmiş olsun senden güzel haberler duymeyı çok istiyorduk ama hayırlısı böyleymiş rabbim böyle uygun görmüş demekki sakın kendını fazla yıpratma tabıkıde üzüleceksin ama çok değil kendini hırpalama sakın sonuçda sağlıklısın ve gebe kalabılıyorsun değil mi inş. En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır kucağınada alırsın üzülme tatlım

üzülme tatlım yaaaa , hayırlısı böyleymiş demek ki , yine olur yine hamile kalırsın canım benim sıkıntı yapma
ben her hafta doktora giderken belki dedm belki hala benmle dedm sabrettm ama olmadı bebegm gelişmemş kalbi atmıtordu kürtaj oldm zaten rabbime dua ettm hayırlıysa gelsn deglsede hayırlı olanı gönlüme razı et sabrımı ver dedm her hafta bunu dedm rabbm duydu sesimi allah büyük ve ondan ümit kesilmiyo o yüzden sakın kesmeyin ümidinizi yeterki rabbime gönülden dua edin o herşeye kadirdr çünkü bu arada çok sagolun

zaten dedgn gibi en büyük tesellimş verdi rabbim bu bile bana en büyük dayanma gücünü veriyo inan allah razı olsn canım

allah razı olsun zaten inanan insanlar olmasak neler yaşardk hep sabır istedm rabbimden ve duamı kabul etti yoksa napardm bilemyrm kısmeti yokmş bebegmn napalım herşerde vardr bi hayır bunu unutmayın

günaydın kızlar evet meleğim her gelen rabbimden bundada bi hayr vardır yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada.ama sizleri ahirette ateşten koruyacak onlar biliyormusunuz anneleri olmadan cennete girmezmiş onlar rabbim sabrımızı deniyor burdaki acını orda yaşamazsın inşallah rabbim sabrınıda veriyor hiç üzülme.hamile kalabiliyorsun en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah

zaten dedgn gibi en büyük tesellimş verdi rabbim bu bile bana en büyük dayanma gücünü veriyo inan allah razı olsn canım

ne demek hayatım burda hepimiz birbirimize destek olucak oluyoruzda sen sakın canını sıkma seni yine gebe bırakıcaz Burda sen rahat ol kendini bize bırak

canım benim sen en güzel duanı yapmışsın zaten , herşeyin hayırlısı hepimiz için geçerli , inanmak çok önemli üzülüyor insan tabi ki ama inanınca acıyı bastırabiliyor insan , sen de ümidini sakın kesme meleğin en kısa sürede gelecektir eminim bu bi snavdı ve atlattın Rabbim hediyeni gönderecek sana

canım benim üzülme demicem insanın böyle bir durumda ne yaşadağını bizzat gördüm ve seni anlıyorum
yinede sabırlı ol inşallah diğer bebişin bir an evvel gelir seni yalnız bırakmaz
allah razı olsn tatlım kısmet böyleymş zaten bişeyler olacagını bilyrdm size anlatmştm zaten aslında beklemedgm bişey olmadı bide ettgm dualarımı kabul etti rabbim allahım kimseye yaşatmasın rabbim sizin bebişlerinizi korusun ama herşeyin hayırlısını isteyin lütfen bu çok önemli evin arabanın paranın evladın ne biliyim herşeyin işteeeeee

allah razı olsn canım neyse beraber devam etçez desene yumurtlamaya halvetler başlayacak gene ya ne güzel kurtulmştm benmkinin elnden biraz

bebeimin 6 haftaıkken kalp atısını duyduk hareketlerini gördük. 8 haftalıkken gelişimi durmus ve sonrasında da kalbi durmus. ben kalbinin durduğunu 12 haftalıkken boyun pilisini ölçtürmeye gittiğimizde öğrendm öldüğünü ve şok oldum... çünkü herhangi bir belirti olmadı öldüğüne dair. neyseki çabuk atlattım. bir de benim ilk hamileliğimde idrar yolu enfk. vardı. şimdi onun tedavisini oldum ve bitti. bakalım yenisine kısmet olsun artık. hepimiz için hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…