Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok sagol canım benm güzel gönlüne saglık kısmet ya başka bi adı yok demekki çalışmalara beraber devam etçez sizi bırakamadm bakın

çok geçmş olsn canım inş bidaha yaşamaman dilegiyle tatlım aynı şeyleri yaşamışız benmki karnımda ölmş artık bana zarar vermeye başlamıl hiç gelişmemiş üstten görünmedi o yüzden alttan sadece göründü ve 3 ay öyle kaldı neyse artık çalışmalarımız beraber oluck allahın iznyle

allah razı olsn canım neyse beraber devam etçez desene yumurtlamaya halvetler başlayacak gene ya ne güzel kurtulmştm benmkinin elnden biraz

yumurtlamakta güzel be canım , zuzum kızacak bana ama sanırım bugün yımırtlama başladım

[

Son düzenleme:

herşeyyin hayırlısı tatlım bu sefer daha bilinçli başladım çalışmalara. en en başta folic asid kullanmaya başladım. gıdama dikkat ediyorum. geçtiğimiz ay denedik olmadı. bu ay denemeye devam :) bebiş istiyorum artıkkkkkkkk

bu arada memnun oldum tanışamamıştk inş rabbim en kısa zamanda nasip etsn canım tekrar görüşelm inş sonra allaha emanet ol

günaydınn şekerler...
yeni arkaşdalar gelmiş hoş gelmiş hepsi....
melekcim sende hoşgeldin. hayırlısı olsun senin için. inşalah en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğine.

haftaya kontrolum var kızlar ama zaman geçmiyor yaa... endişeleniyorum aklıma tuaf tuaf şeyler gelio. ayy bi zaman geçeydi

haticem 50 ekler misin, dün de 10 yazmıştım gördün mü , kaç oldu canım benim haftasonu full okumam lazım bitmez yoksa

off sorma benimde p.tesi ikili testim var bende korkuorum aklıma kötü kötü seyler gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…