- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.021
çok sagol canım benm güzel gönlüne saglık kısmet ya başka bi adı yok demekki çalışmalara beraber devam etçez sizi bırakamadm bakıngünaydın kızlar evet meleğim her gelen rabbimden bundada bi hayr vardır yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada.ama sizleri ahirette ateşten koruyacak onlar biliyormusunuz anneleri olmadan cennete girmezmiş onlar rabbim sabrımızı deniyor burdaki acını orda yaşamazsın inşallah rabbim sabrınıda veriyor hiç üzülme.hamile kalabiliyorsun en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah
çok geçmş olsn canım inş bidaha yaşamaman dilegiyle tatlım aynı şeyleri yaşamışız benmki karnımda ölmş artık bana zarar vermeye başlamıl hiç gelişmemiş üstten görünmedi o yüzden alttan sadece göründü ve 3 ay öyle kaldı neyse artık çalışmalarımız beraber oluck allahın iznylebebeimin 6 haftaıkken kalp atısını duyduk hareketlerini gördük. 8 haftalıkken gelişimi durmus ve sonrasında da kalbi durmus. ben kalbinin durduğunu 12 haftalıkken boyun pilisini ölçtürmeye gittiğimizde öğrendm öldüğünü ve şok oldum... çünkü herhangi bir belirti olmadı öldüğüne dair. neyseki çabuk atlattım. bir de benim ilk hamileliğimde idrar yolu enfk. vardı. şimdi onun tedavisini oldum ve bitti. bakalım yenisine kısmet olsun artık. hepimiz için hayırlısı...
allah razı olsn canım neyse beraber devam etçez desene yumurtlamaya halvetler başlayacak gene ya ne güzel kurtulmştm benmkinin elnden biraz
ne demek hayatım burda hepimiz birbirimize destek olucak oluyoruzda sen sakın canını sıkma seni yine gebe bırakıcazBurda sen rahat ol kendini bize bırak
çok geçmş olsn canım inş bidaha yaşamaman dilegiyle tatlım aynı şeyleri yaşamışız benmki karnımda ölmş artık bana zarar vermeye başlamıl hiç gelişmemiş üstten görünmedi o yüzden alttan sadece göründü ve 3 ay öyle kaldı neyse artık çalışmalarımız beraber oluck allahın iznyle
bu arada memnun oldum tanışamamıştk inş rabbim en kısa zamanda nasip etsn canım tekrar görüşelm inş sonra allaha emanet olherşeyyin hayırlısı tatlım bu sefer daha bilinçli başladım çalışmalara. en en başta folic asid kullanmaya başladım. gıdama dikkat ediyorum. geçtiğimiz ay denedik olmadı. bu ay denemeye devam :) bebiş istiyorum artıkkkkkkkk
bu arada memnun oldum tanışamamıştk inş rabbim en kısa zamanda nasip etsn canım tekrar görüşelm inş sonra allaha emanet ol
630 oldu canım sayıyı bir kez yazın kızlar alıyorum canım
günaydınn şekerler...
Yeni arkaşdalar gelmiş hoş gelmiş hepsi....
Melekcim sende hoşgeldin. Hayırlısı olsun senin için. Inşalah en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğine.
Haftaya kontrolum var kızlar ama zaman geçmiyor yaa... Endişeleniyorum aklıma tuaf tuaf şeyler gelio. Ayy bi zaman geçeydi
Kızlar çok yavaş ilerliyoruz bu haftada hadiyin katılan yokmu
o yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tatlımmm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar kovuşursun bebeğinee
kızlar ekleyin akşam 50 daha okudumm
allah razı olsun canım 700 oldu
allah razı olsun canım 700 oldu
30 tane de benden al
serfik hayatım yaa ben bebiş sağlık olsun diye annem başlamıştı ona okuyorum ondan fazla yardım edemiyorum hayatım kaberin olsun kusura bakma tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?