- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.041
30 tane de benden al
serfik hayatım yaa ben bebiş sağlık olsun diye annem başlamıştı ona okuyorum ondan fazla yardım edemiyorum hayatım kaberin olsun kusura bakma tamam mı
off sorma benimde p.tesi ikili testim var bende korkuorum aklıma kötü kötü seyler gelio
tanselimmm hoşgelidn nasılsın kuzum
ıyıdır bebem sen nasılsın bakalım yımırtlıyomussun duydugum kadarıyla hadı hayırlı olsun
iyiyim çok şükür canım , evet bugün uzayan akıntı geldi sanırım yımırtlıyorum aslında acabam da var hani ilişkiden sonra bir iki gün akıntı olur ya o da mı olabilir diye ama kasıkta hafif ağrı var takmıyorum ama kafama umursamıyorumneyse canımcım sen iyiysin dimi somurtmuyoruz evde
dun dus aldım bıraz bırz keyfım gelsın ıstıyorum ama bende sıkıldım adamdan kacıyorum resmen cocuk ıstemıyorum bu ay gercekten cocuk yapmayıda dusunmuyorum hamılede olmak ıstemıyorum bu ay ınan cocuk ıstemıyorum neden bılmıyorum lafta dıyıl amannn dıyorum gezıyorum tozuyorum dıyorum.buay bebek yapmıycam rabbım verırse bılmemde bebek ıcın bısı yapmıycam bır ıkı ay pskolojımı duzeltmem lazım yoksa bebek olana kadar gerızekalı olmus bı annesı olucak
en güzelini yapıyorsun bitanem ama kocandan kaçma adamın ne suçu var , rahat olman en güzeli benim de bu ay pek bebek aklıma gelmiyor , kocamla da hiç konuşmuyoruz bu konuyu son üç ayda yaptığım stres yetti bana, biraz kafanı rahatlat canım psikolojini düzelt ondan sonra çalışmalara devam belki bu ara bebek süpriz yapar
bebek cumlesındende sıkıldım cnm tek cocugu olmayan ben deılımya yasarız karı koca tın tın cok yıkrattım kendımı bu bebek ıcın yeter artık 16 ay oldu omrumden omur gıttı vallahı
ben burdayım tanselll bana merhaba de
sinr ediyo bu forum beni yaaaa...güncellemio kendini gelmiyo yazılanlar hemen...
serfık bı bız akıntı muhabbetı yapıyoruz hatıcenın bıkere agzından yımırtlıyorum ayy safak bukadar ayy test yaptım bılmemne bısıcık duymadım artık ben hatıcenın yanındayım onun gıbı umursamaz davranıcam gelırse gelır gelmezse gelmez
sefikde burdaymışş geç gelio yazılanlar ya araları kaçırıyom ben griden takip ediyorum sizi....
merhaba bebegım MERHABA nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?