Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

off sorma benimde p.tesi ikili testim var bende korkuorum aklıma kötü kötü seyler gelio

haftay cuma gitcem bende 11+2 olacaz inş. benmde ikili testi yapacak ozaman. ama zaman okadr yavaş ilerliyoki. bide hissetmiyorum ya daha bi endişeleniyorum. başka yerlerde okuduklarım falan çok etkiliyo beni...napcaz böle.

kızlar merhabalar dıycem merhaba dıyecek kımsecıkler kalmamıs MELEKcım cok gecmıs olsun cnm ılk gunden berı boyle olcagını tahmın ettık zaten ama umut ıste ben her hafta kontrolumde dr anormallık var derdı aglardım sızlardım yınede bıseyı yokmus gıbı severdım konusurdum onunla haftaya yıne bı sorun cıkardı ben hala bebek kıyafetlerıne bakardım ahh ahhh ınsan oglu ıste son dakkaya kadar umut edıyoruz acını anlıyorum cnm benımkıı bıle kurtaj olalı 5 ay oldu aama acım hala taze uzulme demıycem uzuluceksın aaa oda yasamıs aa gecer cnm aaa mıllet 9 aylıkken kaybedıyoda demıycem cunkı bunlar acı tazeyken ınsanı sınır eden cumleler ates dustugu yerı yakıyor allah sabrını versın bıtanem

ıyıdır bebem sen nasılsın bakalım yımırtlıyomussun duydugum kadarıyla hadı hayırlı olsun

iyiyim çok şükür canım , evet bugün uzayan akıntı geldi sanırım yımırtlıyorum aslında acabam da var hani ilişkiden sonra bir iki gün akıntı olur ya o da mı olabilir diye ama kasıkta hafif ağrı var takmıyorum ama kafama umursamıyorum neyse canımcım sen iyiysin dimi somurtmuyoruz evde

dun dus aldım bıraz bırz keyfım gelsın ıstıyorum ama bende sıkıldım adamdan kacıyorum resmen cocuk ıstemıyorum bu ay gercekten cocuk yapmayıda dusunmuyorum hamılede olmak ıstemıyorum bu ay ınan cocuk ıstemıyorum neden bılmıyorum lafta dıyıl amannn dıyorum gezıyorum tozuyorum dıyorum.buay bebek yapmıycam rabbım verırse bılmemde bebek ıcın bısı yapmıycam bır ıkı ay pskolojımı duzeltmem lazım yoksa bebek olana kadar gerızekalı olmus bı annesı olucak

en güzelini yapıyorsun bitanem ama kocandan kaçma adamın ne suçu var , rahat olman en güzeli benim de bu ay pek bebek aklıma gelmiyor , kocamla da hiç konuşmuyoruz bu konuyu son üç ayda yaptığım stres yetti bana, biraz kafanı rahatlat canım psikolojini düzelt ondan sonra çalışmalara devam belki bu ara bebek süpriz yapar

bebek cumlesındende sıkıldım cnm tek cocugu olmayan ben deılımya yasarız karı koca tın tın cok yıkrattım kendımı bu bebek ıcın yeter artık 16 ay oldu omrumden omur gıttı vallahı

serfık bı bız akıntı muhabbetı yapıyoruz hatıcenın bıkere agzından yımırtlıyorum ayy safak bukadar ayy test yaptım bılmemne bısıcık duymadım artık ben hatıcenın yanındayım onun gıbı umursamaz davranıcam gelırse gelır gelmezse gelmez

bebek cumlesındende sıkıldım cnm tek cocugu olmayan ben deılımya yasarız karı koca tın tın cok yıkrattım kendımı bu bebek ıcın yeter artık 16 ay oldu omrumden omur gıttı vallahı

aferin sana kuzum, şöyle ol yaaa kendini yıprattığın yeter bak bizim burada arkadaş var 5 senedir çocuğu olmuyor sorun da yok tam tedaviye başlayacakken hamile kaldı 3 aylık hamile , herşey kafada bitiyor lütfen artık kendine gel tanselimmmm

haticenin yanındasın beni bıraktın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…