Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nasılsın canım , sinirli miyiz yine:):)

yok tatlım pamuk gibi yumuşağım bugün...
huzurluyum tuaf anlamsız bi kıpırtı var içimde :)
insan herzaman elindekinin fazlasını ister ya bnde öle garip şeyler istiyorum bugün
kontrolumuze daha 10 gün var ama bugün gitcem bebeğimi görmeye onuda görüp daha bi mutlu olcam. 10 gn sonra bidaha giderim:)

Burdayım kızlar tansel napayım ben hiç hamile kalmadım hayatımda bir kez dahi yalandanda olsa çift çizgi görmedim
aralık ayında ölümden döndüm ameliyata giricektim masadan kalkmama % 1 verdi dr lar olmadım çocuk için yaşadım bunları geçen ay ilaçlarıda bıraktım bu ay iyyim 2 kiloda verdim eylül ayındada dr gitmedim düşünmüyorum hiçbişey :)
düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldiğinde başka şeye yöneltiyorum kendimi en iyisi bu kendime zarar veriyorum başkası olunca

haticenin yanındasın beni bıraktın yani

allah eskıtmesın canımda eskıyınce bebek yolunda yoruluyosun ve ıster ıstemez bırakıyosun bende 6 aya kadar ıcım kıpır kıpır bebek beklerdım ama artık yoruldum ve bayragımı yenı arayanlara bırakıyorum ben hatıce kervanına katılıyorum HATICEEEMMM benı kervanına alırmısn

canım benim yerim o yumoşu ben cinsiyetleri belli olsa da isimleriyle konuşsak:):)
güzel heyecanlar , ilk önce içimde olsun yeter denir sonra da birazcık büyüse de hissetsem, sonra
birazcık daha büyüse de elini ayağını görsem, cinsiyeti belli olsa , 9 ay boyunca hiç duraksız yaşanan
heyecanlar beklemeler, Rabbim bize de yaşatır inş.
içindeki kıpırtı hiç bitmesin canım benim:)

doğru haklısın...........

doğru haklısın...........

tanselin dediği gibi zamanla azalıyor heyacınını yitiriyor yerine başka bi duygu geçiyor ilk sene istemedik 3 seneden de fazla çocuk için uğraşıyorum olmadı.ağustos ayında bıraktım herşeyi ramazan bayram tatil falan bitsin ekim ayı ndan sonra tüp bebek deniycem son çare olarak oda olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok.

Bi gün bi ailenin çocuğu olmuyormuş ermişlerden birinin yanına gelmiş demiş ki ya hızır bizim çocuğumuz olmuyor karımda bende çok istiyoruz her yolu denedik ama olmadı rabbime sorarmısın ne zaman olucak demiş oda allhın katına çıkarak sormuş.demişki o kulumun yazısında evlat yok olmıycakta kısırdır demiş hızır as da bunu o kula söylemiş aradan 3-4 sene geçmiş yine bir yerde yolları kesişmiş ve o adamın yanında 2 yaşlarında bi çocuk varmış bu kimin demiş benim demiş adamda nasıl olur ben rabbime sordum olmıycak dedi ama oldu demiş adam neyse rabbin huzuruna gitmiş yine nasıl oldu diye demişki; ben o kulumun yazısında yoktu ama bana o kadar çok karı koca sabah akşam dua ettilerki hemde olmıycağını bildikleri halde umutlarını yitirmeden dua ettiler bende kabul ettim buyurmuş

bu beni çok etkiler mesela

çok güzelmiş haticem kesinle yer gök duayla bağlı derlerya aynen öyle sen sabırla istersen inşallah birgün kabul olunur

ben daha yeni olduğum için heyecan olabilir, çocuk fikrine kadar ne yumurtlama bilirdim ne akıntı , şimdi ise karşılaştığım her farklılığı burada paylaşıyordum , hevesim de kalmadı artık zaten...Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

evet hatıcem artık ne olursa allahtan bende artık duaya bıraktım herseyı kafayı yemıycem

çok güzelmiş haticem kesinle yer gök duayla bağlı derlerya aynen öyle sen sabırla istersen inşallah birgün kabul olunur

inşallah canım inşallah rabbim bu duyguyu kimseye yaşatmasın.kime gitsen ve ya arasan ilk cümlelri nasılsın bile demeden çocuk varmı cocuk.

Olmazsa evlatlık alırsın demeler başladı artık bayramda.canım acıyor

işi sululuğa vuruyorum bende hadi kızlar ya boşverin iç açıcı şeylerden konuşalım

bos verelım bencede cnm bız zaten hep sınır edıcı syler konusuyoruz yok bebek yok kaynana yok o yok bu

haticem Allah yardımcın olsun hayatım en çok bekleyen sensin aramızda inşallah en kısa zamanda tüp bebek denemeden önce güzel haberini alırsın
geçen gün herkesten önce sen geldin aklıma sana dua ettim beklemek çok zor diğer insanların laflarına katlanmak çok zor
inşallah en kısa zamanda isteğin hayırlısı ile gerçekleşir

güldürdün beni benimde hiç bir fikrim bilgim yoktu ilaç nedir yumurta nedir hiç bişey bilmiyordum ama zamanla dr kadar bilgim var artık nerdeyse sende kendimi görüyorum ben ilk zamanlarımı heyecanımı tedirginliğimi merakımı çok güzel şeyler bunlar inşallah rabbim seni çok bekletmez bunlarla kalırsın.sadece istediğim sana kızmalarım kendini yıpratmanı istememden dolayı canım benim

kızlar bu arada şu yaşadığım şeyler sonucunda tıp okuyup doktor olmaya karar verdim
kanımı alırken bile beni deli ediyorlar yaaa

Kızlar nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır giremedım nete bayramdı tatildi derken zaten evimde net yok neler var neler yok umarım keyifler yerindedir yeni hamişler vardır inşallah benimde bugun regl zamanım ama bi kıpırdanma yok arkadaşlar arada karnıma kasıklarıma çok hafif ağrılar giriyo ama henüz kırmızılar gelmedi inşallahda gelmez dua ediyorum eğer ctesiye kadar adet olmazsam test yapsammı dıyorum yoksa henüz erkenmi bilemedim ama çook sabırsızlanıyorum inşallah bu ay hayal kırıklığı olmaz hayırlısı Allahtan....

allah senden razı olsun inşallah canım hepimizin. Bana iyi geliyorsunuz

hatice ben daha bu konuları konuşmayacğım sanki insanların psikolojisini ben bozuyorum burada onu hissettim , hiçbişeyden bahsetmem artık ne yumurtlama ne adet günü vs. vs. Allah herkesin gönlüne göre versin... duayi tamamlarım ben teşekkür ederim herkese son rakamı söylersen canım ona göre devam ederim

sen bozuldunmu serfık banamıo oyle gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…