- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.061
nasılsın canım , sinirli miyiz yine:):)
haticenin yanındasın beni bıraktın yani
yok tatlım pamuk gibi yumuşağım bugün...
huzurluyum tuaf anlamsız bi kıpırtı var içimde :)
insan herzaman elindekinin fazlasını ister ya bnde öle garip şeyler istiyorum bugün
kontrolumuze daha 10 gün var ama bugün gitcem bebeğimi görmeye onuda görüp daha bi mutlu olcam. 10 gn sonra bidaha giderim:)
allah eskıtmesın canımda eskıyınce bebek yolunda yoruluyosun ve ıster ıstemez bırakıyosun bende 6 aya kadar ıcım kıpır kıpır bebek beklerdım ama artık yoruldum ve bayragımı yenı arayanlara bırakıyorum ben hatıce kervanına katılıyorum HATICEEEMMM benı kervanına alırmısn
doğru haklısın...........
tanselin dediği gibi zamanla azalıyor heyacınını yitiriyor yerine başka bi duygu geçiyor ilk sene istemedik 3 seneden de fazla çocuk için uğraşıyorum olmadı.ağustos ayında bıraktım herşeyi ramazan bayram tatil falan bitsin ekim ayı ndan sonra tüp bebek deniycem son çare olarak oda olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok.
Bi gün bi ailenin çocuğu olmuyormuş ermişlerden birinin yanına gelmiş demiş ki ya hızır bizim çocuğumuz olmuyor karımda bende çok istiyoruz her yolu denedik ama olmadı rabbime sorarmısın ne zaman olucak demiş oda allhın katına çıkarak sormuş.demişki o kulumun yazısında evlat yok olmıycakta kısırdır demiş hızır as da bunu o kula söylemiş aradan 3-4 sene geçmiş yine bir yerde yolları kesişmiş ve o adamın yanında 2 yaşlarında bi çocuk varmış bu kimin demiş benim demiş adamda nasıl olur ben rabbime sordum olmıycak dedi ama oldu demiş adam neyse rabbin huzuruna gitmiş yine nasıl oldu diye demişki; ben o kulumun yazısında yoktu ama bana o kadar çok karı koca sabah akşam dua ettilerki hemde olmıycağını bildikleri halde umutlarını yitirmeden dua ettiler bende kabul ettim buyurmuş
bu beni çok etkiler mesela
tanselin dediği gibi zamanla azalıyor heyacınını yitiriyor yerine başka bi duygu geçiyor ilk sene istemedik 3 seneden de fazla çocuk için uğraşıyorum olmadı.ağustos ayında bıraktım herşeyi ramazan bayram tatil falan bitsin ekim ayı ndan sonra tüp bebek deniycem son çare olarak oda olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok.
Bi gün bi ailenin çocuğu olmuyormuş ermişlerden birinin yanına gelmiş demiş ki ya hızır bizim çocuğumuz olmuyor karımda bende çok istiyoruz her yolu denedik ama olmadı rabbime sorarmısın ne zaman olucak demiş oda allhın katına çıkarak sormuş.demişki o kulumun yazısında evlat yok olmıycakta kısırdır demiş hızır as da bunu o kula söylemiş aradan 3-4 sene geçmiş yine bir yerde yolları kesişmiş ve o adamın yanında 2 yaşlarında bi çocuk varmış bu kimin demiş benim demiş adamda nasıl olur ben rabbime sordum olmıycak dedi ama oldu demiş adam neyse rabbin huzuruna gitmiş yine nasıl oldu diye demişki; ben o kulumun yazısında yoktu ama bana o kadar çok karı koca sabah akşam dua ettilerki hemde olmıycağını bildikleri halde umutlarını yitirmeden dua ettiler bende kabul ettim buyurmuş
bu beni çok etkiler mesela
çok güzelmiş haticem kesinle yer gök duayla bağlı derlerya aynen öyle sen sabırla istersen inşallah birgün kabul olunur
ben daha yeni olduğum için heyecan olabilir, çocuk fikrine kadar ne yumurtlama bilirdim ne akıntı , şimdi ise karşılaştığım her farklılığı burada paylaşıyordum , hevesim de kalmadı artık zaten...allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
haticem allah yardımcın olsun hayatım en çok bekleyen sensin aramızda inşallah en kısa zamanda tüp bebek denemeden önce güzel haberini alırsın
geçen gün herkesten önce sen geldin aklıma sana dua ettim beklemek çok zor diğer insanların laflarına katlanmak çok zor
inşallah en kısa zamanda isteğin hayırlısı ile gerçekleşir
güldürdün beni benimde hiç bir fikrim bilgim yoktu ilaç nedir yumurta nedir hiç bişey bilmiyordum ama zamanla dr kadar bilgim var artık nerdeyse sende kendimi görüyorum ben ilk zamanlarımı heyecanımı tedirginliğimi merakımı çok güzel şeyler bunlar inşallah rabbim seni çok bekletmez bunlarla kalırsın.sadece istediğim sana kızmalarım kendini yıpratmanı istememden dolayı canım benim
hatice ben daha bu konuları konuşmayacğım sanki insanların psikolojisini ben bozuyorum burada onu hissettim , hiçbişeyden bahsetmem artık ne yumurtlama ne adet günü vs. vs. Allah herkesin gönlüne göre versin... duayi tamamlarım ben teşekkür ederim herkese son rakamı söylersen canım ona göre devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?