- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.081
hatice ben daha bu konuları konuşmayacğım sanki insanların psikolojisini ben bozuyorum burada onu hissettim , hiçbişeyden bahsetmem artık ne yumurtlama ne adet günü vs. Vs. Allah herkesin gönlüne göre versin... Duayi tamamlarım ben teşekkür ederim herkese son rakamı söylersen canım ona göre devam ederim
hatice ben daha bu konuları konuşmayacğım sanki insanların psikolojisini ben bozuyorum burada onu hissettim , hiçbişeyden bahsetmem artık ne yumurtlama ne adet günü vs. vs. Allah herkesin gönlüne göre versin... duayi tamamlarım ben teşekkür ederim herkese son rakamı söylersen canım ona göre devam ederim
boşverin kızlar sorun yok
canım benim yerim o yumoşu ben cinsiyetleri belli olsa da isimleriyle konuşsak:):)
güzel heyecanlar , ilk önce içimde olsun yeter denir sonra da birazcık büyüse de hissetsem, sonra
birazcık daha büyüse de elini ayağını görsem, cinsiyeti belli olsa , 9 ay boyunca hiç duraksız yaşanan
heyecanlar beklemeler, Rabbim bize de yaşatır inş.
içindeki kıpırtı hiç bitmesin canım benim:)
tanselin dediği gibi zamanla azalıyor heyacınını yitiriyor yerine başka bi duygu geçiyor ilk sene istemedik 3 seneden de fazla çocuk için uğraşıyorum olmadı.ağustos ayında bıraktım herşeyi ramazan bayram tatil falan bitsin ekim ayı ndan sonra tüp bebek deniycem son çare olarak oda olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok.
Bi gün bi ailenin çocuğu olmuyormuş ermişlerden birinin yanına gelmiş demiş ki ya hızır bizim çocuğumuz olmuyor karımda bende çok istiyoruz her yolu denedik ama olmadı rabbime sorarmısın ne zaman olucak demiş oda allhın katına çıkarak sormuş.demişki o kulumun yazısında evlat yok olmıycakta kısırdır demiş hızır as da bunu o kula söylemiş aradan 3-4 sene geçmiş yine bir yerde yolları kesişmiş ve o adamın yanında 2 yaşlarında bi çocuk varmış bu kimin demiş benim demiş adamda nasıl olur ben rabbime sordum olmıycak dedi ama oldu demiş adam neyse rabbin huzuruna gitmiş yine nasıl oldu diye demişki; ben o kulumun yazısında yoktu ama bana o kadar çok karı koca sabah akşam dua ettilerki hemde olmıycağını bildikleri halde umutlarını yitirmeden dua ettiler bende kabul ettim buyurmuş
bu beni çok etkiler mesela
Kızlar nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır giremedım nete bayramdı tatildi derken zaten evimde net yok neler var neler yok umarım keyifler yerindedir yeni hamişler vardır inşallah benimde bugun regl zamanım ama bi kıpırdanma yok arkadaşlar arada karnıma kasıklarıma çok hafif ağrılar giriyo ama henüz kırmızılar gelmedi inşallahda gelmez dua ediyorum eğer ctesiye kadar adet olmazsam test yapsammı dıyorum yoksa henüz erkenmi bilemedim ama çook sabırsızlanıyorum inşallah bu ay hayal kırıklığı olmaz hayırlısı Allahtan....
serfık sakın kafanda bısıler kurma bıtanem senın suanda boyle kıpır kıpır olman cok normal bızde senın gıbıydık tabıykı soylıyceksın paylasıcaksın ask olsun lafımız asla sana dıyıl kendımıze senın yerınde olup gerıye donmek ısterdım o heyecanlar yok artık yerını heyecan dıyıl endıse alıyor onun sıtresı var hepımızde sakın alınma alıncak bısı yok zaten
iyimisin canım.ohoo daha dur bakalım sinir yok ne anlaşmıştık boşvermek yok umudu bitirmek hiç yok dimi.
Kızlar ben bu ayın 28 de ben evleneli 4 ay olacak ve ben sadece evimde 1 defa yemek yaptım işte ilk zamanlar pratik değilim işten gelince hemen öle ne yapılır bılmıyordum sonra hamile olduğum ortaya çıktı koku hassasiyeti başladı mide bulantısı yorgunluk haftasonları evde durmuyoruz nasıl yapayım o bu su derken beniim koca artık yavaş yavaş sinyal vermey başladı vve bugun benim annem aradı bana kızdı yemek yapmıyorsun kocanı kendınden soğutacaksın dıe ve bana küstü artık benim bugun den itibaran yemek yapmaya baslamam lazım offf
zuzuuu basit şeyler yap hayatım eşin ne sever bilmiyorum ama
bu arada bana da kokuyor ama ben kasıyorum kendimi yapıyorum birşeyler
gerçi şimdi evde kocam yok iş için şehir dışında annemle kalıyorum ama yine de onu da yormak istemiyorum
fırında tavuk balık makarna filan önüne de çorba al sana yemek
Saol tatlım dua et nolur çok heycanlıyım ctesiye kadar bekleyım dıyorum test için hayırlısı Allahtan öptüm seni =)
eyvah eyvahh zuzu, ne yapsak bi kaç tarif verelim sana burnunu da tıka yap bişeyler güzelim söyle ne istersen
zuzuuu basit şeyler yap hayatım eşin ne sever bilmiyorum ama
bu arada bana da kokuyor ama ben kasıyorum kendimi yapıyorum birşeyler
gerçi şimdi evde kocam yok iş için şehir dışında annemle kalıyorum ama yine de onu da yormak istemiyorum
fırında tavuk balık makarna filan önüne de çorba al sana yemek
zuzum bi fikir de benden, tavuk biftek yaptır, kırmızı biber , nane, kekik , yağ, sarımsak seversen onu da ekle harmanla
sonra teflona diz koy ateşe güzelcene kızarsınlar, yanına bi pialv bi patates kızartması, öncelik çorba tabi, salatada yap tamam işte
aşkım onu düşünmüyorum suanda ben sadece o yemegi nasıl yetiştiricem ben pratik olmadığım için yemek çok uzun sürüyor yaa birde aklıma yemek gelmiyorr benim bigun onu yapsan ikinci kez aklıamda bişi gelmıo offf yaa ben sanırım bıraz tembelim eve gidince hiçbir seyle ilgilenmeden uyumak istiyorum off bazı günler mutfaga bile ugramıyorum kocayla kaynanamda yemek yiyip geliyoruz hemen yataga aklıma onun önüne meyve tabagı yada çay koymak gelmıyor yada getirmek istemiyorumOysa o benim peşimden hiç ayrılmıyor ilacını içtin mi sütümü getiriyor su getiriyor canın bişi istiyormu yani başka başka çok sey gitmiş bugun çatlak kremimi almış mesela sanırım be ona o kadar değer vermiyorum suanda çok kızdım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?