Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfık sakın kafanda bısıler kurma bıtanem senın suanda boyle kıpır kıpır olman cok normal bızde senın gıbıydık tabıykı soylıyceksın paylasıcaksın ask olsun lafımız asla sana dıyıl kendımıze senın yerınde olup gerıye donmek ısterdım o heyecanlar yok artık yerını heyecan dıyıl endıse alıyor onun sıtresı var hepımızde sakın alınma alıncak bısı yok zaten

deli kız ben sana öylemi dedim sen bayadır sopa yemedin anlaşılan
yanlış anlaşıldı galiba özür dilerim asla ne seni nede bi başka birini kırmak incitmek istemem duanada burda herkes katılıp bitiricez inşalah tamammı

canım sen neden öyle hissettin şimdi yaaa:44:

amin cnm inşallahhkıpırtım hiç bitmez. cinsiyetini mrak etmiyorum dersem yalan olur ama en çok merak ettiğim büyüyüp büyüymediği:)
rabbim sizede yaşatacak inşallahh...

haticem bnde okumuştum bunu hamiş kalmadan önce ve ozaman dedimki tedavi falan olmıcam rabbim bilio ne kadr istdiğimi dua ile ondan isticem vermezsede vardır bi hayırı dedim ve bebeğim geldi çok şükür. bu hikaye benm dönüm noktam yani. allahım gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah....

smy hadi senden gelsin bu sefer güzel bi haber. inş görmezsn kırmızıları. ay heycan yaptım yine....

iki dakka kayboldum ortalıktan karamsarlaşmışsınızz... hadi toparlanın bakalım.
serfik canım sen biraz kızdınmı bnmi öle hissettim yoksa. hiç kimse üzmesn yıpratmasın kendini hepimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalım diye dualarımız. yanlış anlamayalım birbirimizi.

kızlar bide bi video izladim çok güldüm ya. şimdi adamlar safari gibi bişi yapıolar dağlık ormanlık alandan gidiyolar. bi dere çıkıyo önlerine daha önceden körü varmış üstünde ama yıkılmış falan nasıl geçcez devrilir araba napcaz diye taş doldurmaya çalışıolar. biride kameraya çekiyo bunları. kameraya çeken adam sonradan farkediyo ki yan tarafta bi köprü var boşuna 2 saat dereyi taşla doldurmaya uğraştılar bide. bakan körler

güzel özetlemişsin endişe geriye dönüp o heyecanı yaşamayı bende çok isterdim ama sizinle bende yaşıyorum kızlar ne kadar çok şey bilirsen okadar çok vücudunda onu arayış içine giriyorsun bu sefer sabah akşam düşüncen bu oluyor onun dışında başka bi konuya yönelmiyor beyin sonra her ay hüsran ağlama üzüntü tekrar kendini toplama falan ne kadar az şey bilirsek o kadar iyi aslında ama bunu yapamıyoruz ben yapamıyorum şahsen. Banada ilk geldiğim zamanlarda böyle diyorlardı hatice araştırma düşünme diye merak ne nasıl oluyor diye. Doğruymuş bunu şimdi anlıyorum diyorumki canınızı yakmayın benim gibi elbet bi vakti zamanı var ozaman gelicek sen ne yaparsan yap boşuna rabbim ol demedikten sonra herkesten bunu duyuyorum ne zaman unuttum ozaman hamile kaldım diye erkenden unutun biran önce teyze olayım bisürüüüüüüüü yeğenim olsun

iyimisin canım.ohoo daha dur bakalım sinir yok ne anlaşmıştık boşvermek yok umudu bitirmek hiç yok dimi.

bebek derdim değil zaten biraz kırıldım o kadar problem değil geçer gider canım...

lugesma sakinim hayatım , bebişin büyümüştür şaşıracaksın gördüğünde bence 3 aylık olacak dimi gittiğinde uzuvları belirir sanırım el sallar sana annesi:):)

ne kör insanlarmış onlar koca köprüyü görememişler mi hehehe:):):)

Saol tatlım dua et nolur çok heycanlıyım ctesiye kadar bekleyım dıyorum test için hayırlısı Allahtan öptüm seni =)

Kızlar ben bu ayın 28 de ben evleneli 4 ay olacak ve ben sadece evimde 1 defa yemek yaptım işte ilk zamanlar pratik değilim işten gelince hemen öle ne yapılır bılmıyordum sonra hamile olduğum ortaya çıktı koku hassasiyeti başladı mide bulantısı yorgunluk haftasonları evde durmuyoruz nasıl yapayım o bu su derken beniim koca artık yavaş yavaş sinyal vermey başladı vve bugun benim annem aradı bana kızdı yemek yapmıyorsun kocanı kendınden soğutacaksın dıe ve bana küstü artık benim bugun den itibaran yemek yapmaya baslamam lazım offf

eyvah eyvahh zuzu, ne yapsak bi kaç tarif verelim sana burnunu da tıka yap bişeyler güzelim söyle ne istersen

zuzuuu basit şeyler yap hayatım eşin ne sever bilmiyorum ama
bu arada bana da kokuyor ama ben kasıyorum kendimi yapıyorum birşeyler
gerçi şimdi evde kocam yok iş için şehir dışında annemle kalıyorum ama yine de onu da yormak istemiyorum

fırında tavuk balık makarna filan önüne de çorba al sana yemek

zuzum bi fikir de benden, tavuk biftek yaptır, kırmızı biber , nane, kekik , yağ, sarımsak seversen onu da ekle harmanla
sonra teflona diz koy ateşe güzelcene kızarsınlar, yanına bi pialv bi patates kızartması, öncelik çorba tabi, salatada yap tamam işte

eyvah eyvahh zuzu, ne yapsak bi kaç tarif verelim sana burnunu da tıka yap bişeyler güzelim söyle ne istersen

aşkım onu düşünmüyorum suanda ben sadece o yemegi nasıl yetiştiricem ben pratik olmadığım için yemek çok uzun sürüyor yaa birde aklıma yemek gelmiyorr benim bigun onu yapsan ikinci kez aklıamda bişi gelmıo offf yaa ben sanırım bıraz tembelim eve gidince hiçbir seyle ilgilenmeden uyumak istiyorum off bazı günler mutfaga bile ugramıyorum kocayla kaynanamda yemek yiyip geliyoruz hemen yataga aklıma onun önüne meyve tabagı yada çay koymak gelmıyor yada getirmek istemiyorum Oysa o benim peşimden hiç ayrılmıyor ilacını içtin mi sütümü getiriyor su getiriyor canın bişi istiyormu yani başka başka çok sey gitmiş bugun çatlak kremimi almış mesela sanırım be ona o kadar değer vermiyorum suanda çok kızdım kendime

zuhal işin zor canım yaa....
yemek aklıma gelmio sana önereceğim. bn dün akşam çorba, taze fasülye, pilav ve salata yaptım eve gittiğimde 45 dk hazır oldu.
hem çalışıp hemde yemek yapmak bide hamileysen hiç ama hiç çekilmiyoooo...

yazdım bunları merak etmeyin ama işte benim koca bu tür yemekleri çok yemiyor malesef

Evlendik tatilden döndük karnımız acıktı eşim karnım acıktı canım pilav istedi dedi iyi dedim girdim mutfağa ama ben hayatımda hiç yemek yapmadım hep okul yada iş sabah çıkardım akşam geldiğimde yemek olmuş hazır sofraya oturdum hep kıyafetlerim ütülü dolapta oluştu hep ben tek çocuğum bide.neyse pilav köfte yapıcam dedim marketten köfte harcı aldım yaptım pilavıda yaptım sofra hazır ama pilavdan bi kaşık ağzıma attım tıkır tıkır birinin kafaya atsan yarar yani hala eşim söyler şimdiyse pilavımın üstüne tanımaz o yüzden sıkma boşver zamanla herşey olur

zzuzum yapa yapa pratikleşirsin herkes yemek yapmayı bilerek evlenmiyor ki , sen bize sor biz sana hergün mönü çıkarırız , zaten zamanla alışıyorsun sıkıntı yapma şimdiden , açıkcası akşam ben de eşime çay falan demlemiyorum zaten mutfaktan çıkmıyor sürekli yiyor:):) kendi işini hallediyor yaniii, sen sıkma tatlı canını yaparsın sen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…