Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

baksana bizim zuzu yemek bilmiyor anne de posta koymuş , yardım etmek lazım zuzuya:):)

yalnız bizde dünden hazırmışız haa
bende yemek yapmazdım evlenmeden önce

kızlar evlendikten sonra en çok hangi yemekler yapmıştınız?
ben pilav (eşim çok sevdiği için) irmik helvası z. yağlı biber patlıcan dolması (artanını ısatmaya bile gerek olmadan koy sofraya ye ) yapmıştım bi de sebzeli tavuk sote pilavın yanı boş kalmadın die

kızlar çok sağolun aldım hepsini merak etmeyin sıkıştığım zaman yazarım size zaman size sorarım

Selam kızlar, nasılsınız?
2 gündür ofis çok yoğun hiç girip bakamıyorum
Bebekten yemeğe dönmüşsünüz biraz aman iyi olmuş, benimde dertli olduğum konularda birisi,
Her gün ne yapıcam derdi öldürecek vallahi,
Çalıştığımız için öğlenleri genelde hazır şeyler yiyoruz et tavuk yada fast food
E hal böyle olunca akşam eşim ev yemeği istiyor sulu yemek sebze vs.
Zaten boğazına çok düşkündür, geriliyorum iyice akşama ne yicez diye sorunca...
Bu mevsimde bulamıyorum yapacak pek birşey,
Taze fasulye bamya barbunya biber dolması yada daha pratik kızartma pilav makarna fırında ettir tavuktur vs
Bunlar hep aynı şeyler dönüp duruyor çok sıkıldım bende,
Böyle hem pratik hem lezzetli değişik yemekler istiyorum ya
...

hem pratik hem lezzetli :) bu akşam kahvaltı var menüde tercihe göre yumurta seçenekleri de dahil açık büfe çayımızda var ohh yemeğim yok napayım

zuzuuuu küserim ama ben de tarif filan yazmıştım benim yemeklerimi beğenmedin miiii

ayy yok aşkım olurmu beğendim yaaa ağlama hepinizin fikirlerini worlde yapıştırdım yazıcıdan cıkarttım bebeğim çok teşekkür ederim çok sağol yaa annem benımle hala konusmuyor arıyorum telefonlara çıkmıyor

annen niye küstü yaaa yemek için mi damadı mı şikayet etti yoksa:):)

annen niye küstü yaaa yemek için mi damadı mı şikayet etti yoksa:):)

damat şikayet etmiş canım yanı şikayette değilde adam dert yanmış anne yemeklik sebze alıyoruz hep çürüyüp çöpe gidiyor demiş ee adam haklı her seferinde aynı şeyi yapıorum çünkü :78::78:

anladım tatlım, sen şimdi bu yemeklerden yap annişi de çağır görsün kızının marifetlerini o zaman konuşur seninle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…