Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bizde bu ay başlıyoruz denemelere. İnşallah başarılı oluruz. Eşimi ikna etme aşamasını atlattım. Rabbim dileyen herkese versin inşallah.

günaydınnn güzelller..
biz çok mutluyuz bugün allah bozmasın:)
dün meraklı ben gittim bebeğimi gördüm çk şükür herşey yolunda içim rahatladı valla. nasıl harekeetlenmiş maşallah pıtırcığıma. takla atıyo, ellerini başının altına koydu poz verdi bize
zıp zıp zıplıyo anasına çekcek galiba
bide daha önce sata göre küçük görünmüştü ama dün aradaki farkı kapatmış ve gününe göre büyük bile çıktı çok şükürr.... 4 cm olmuş pıtırcığım...

Son düzenleme:

günaydın canım maşallah size bende p.tesi görmeye gidicem en son gördüğümde 10 haftalıktı bizimkininde elleri ayakları kıpır kıpırdı çok güzel bir duygudur eminim bende p.tesi iple çekiyorum

valla ben 1 haftayı geçiremedim dayanamayıp gittim...çok özledm ve çok merak ettim napım ama. şuanda tam 11 haftalığız çok şükür. maşallah kuzucuklara yaaa büyüsünler
inanamadım bn yaa en son gördüğümde küçücüktü anlaşılmıyodu bile şimdi kocaman olmuş. küçücük insan olmş. allaha inanmayan taş kesilsin valla ne mücizeler yaratıyor....

gerçekten öyle nokta kadar şeyle nasılda bianda büyüp haraketleniyor bende çok şaşırdım hatta gitmeden önce dedimki heralde yine kalbını görürüZ bir gördüm şok olduk eşimle kalp atışlarını o zaman duyduk eşim çok heyecanlıydı o şimdi benden heyecanlı p.tesi benden daha çok merak ediyor benimde hastanem yakın olsa bende giderdim ama doktorum malesef uzak bana

günaydın kızlar ay çok güzel şeylerden bahsediyorsunuz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın canım sağol bitanem inş darısı başınıza

kızlar o günleri ben de yaşarım inşallah :97:

günaydın canım tabikide yaşarsın bende öyle diyordum ilk başta bi tek kalbini görmüştüm dedim ki yaa hemen büyür mü acaba bu şekilde bişey anlamıyorum bişeye benzemiyor diyordum bu son gittiğim de rabbim mucizeler yaratmış içimde şimdi de diyorum şu ikili testi atlatayım cinsiyetini bir öğreneyim sonra da renkli ultrosana girmek istiyorum ondan sonra da doğsada kucağıma alsam off doğuncada derimki şöyle bir 6-7 aylık olsaydı tam sevmelik zamanı yani istekler meraklar bitmiyor

mfalcon yaşıcaksın canım tabikide inşallah.
sabah sabah enerji patlaması yarattı gece rüyamda hep onu gördüm çok mutlu uyandım.
babamızın hali ayrıca görülmeye değerdi

ben haftaya gittiğimde daha 8 haftalık bile olmayacak
neyse bir sonraki gittiğimizde biz de görebiliriz inşallah kıpırdandığını

çarşamba annemle gitmiştik kontrole dün de ona 4-8 hafta arasında bebeğin nasıl olduğunu gösterdim
ayy dedi keşke bende gelseydim yanına alttan muayene deyince ben anlamadım diyo bizim zamanımızda yoktu ki böyle şeyler
zavallı kadının iki torunu daha var ama gelini gel demedi o da ben de geleyim demedi bilmez etmez en küçük cocuğu da benim 26 yaşında ne bilsin

en güzelini yapıyosun canım. insanın annesini mutlu görmesi çok güzel.
annem ultrasona girmiş ama cinsiyetlerimizi hiç sormamış. biliyodum ben içime doğmuştu diyo.
şimdi biz herşeyi soruyoruz doktora..

günaydın kızlar,

haticem 100 ekler misin canım....

lugesma ben sana demedin mi kuzucuk büyümüştür , el sallayacak sana bak ense yapıyormuş bizim velet eller arkada, kıyamam hiç yaaa:):)

mfalcon ben de annemin tek kız evladı olarak onu anneanne olma şerefini tattırmak istiyorum, benim de annişim hiç gitmedi diğer torunlarına kimse çağırmadı ben de götüreceğim olursa eğer:):)

Ya ben anneme anlatamıyorum bişi utanıyorum

zuzummmm niye utanıyorsun yawww en güzel şey anlatılacak, gerçi ben de annemden çok çekinirim asla özel şeyler konuşamam , ilk defa geçen gün artık yaşın geldi bebek yok mu dedi, şoka girdim annem bana ne soruyor diye , benim annem azcık diktatör rejimi uygulardı da çok tırsardım kendisinden ilk adetimi bile çekine çekine söylemiştim sanki benim suçum

ben de anneciğimin tek kızıyım :97: o da çok değişik duygular yaşıyor benimle diğer torunlarından farklı hissediyorum bunu

melek h.g hayatım iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…