- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.141
günaydınnn güzelller..
biz çok mutluyuz bugün allah bozmasın:)
dün meraklı ben gittim bebeğimi gördüm çk şükür herşey yolunda içim rahatladı valla. nasıl harekeetlenmiş maşallah pıtırcığıma. takla atıyo, ellerini başının altına koydu poz verdi bize
zıp zıp zıplıyo anasına çekcek galiba
bide daha önce sata göre küçük görünmüştü ama dün aradaki farkı kapatmış ve gününe göre büyük bile çıktı çok şükürr.... 4 cm olmuş pıtırcığım...
günaydın canım maşallah size bende p.tesi görmeye gidicem en son gördüğümde 10 haftalıktı bizimkininde elleri ayakları kıpır kıpırdı çok güzel bir duygudur eminim bende p.tesi iple çekiyorum
valla ben 1 haftayı geçiremedim dayanamayıp gittim...çok özledm ve çok merak ettim napım ama. şuanda tam 11 haftalığız çok şükür. maşallah kuzucuklara yaaa büyüsünler
inanamadım bn yaa en son gördüğümde küçücüktü anlaşılmıyodu bile şimdi kocaman olmuş. küçücük insan olmş. allaha inanmayan taş kesilsin valla ne mücizeler yaratıyor....
günaydın kızlar ay çok güzel şeylerden bahsediyorsunuz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar o günleri ben de yaşarım inşallah :97:
Ya ben anneme anlatamıyorum bişi utanıyorum
bende anlatamam diyrdm ama bir kez denednmi gerisi gelir meger annemde benm anlatmamı beklermş eminim annende öyle canım hiç çeknme annen tecrübeli biri olarak en büyük yardmda bulunucaktr sana o yüzden dene benceYa ben anneme anlatamıyorum bişi utanıyorum
slmn alykm kızlar neşenz bol bebişlernz hep saglıklı olsn inş nasılsınz
günaydın kızlar,
haticem 100 ekler misin canım....
lugesma ben sana demedin mi kuzucuk büyümüştür , el sallayacak sana bak ense yapıyormuş bizim velet eller arkada, kıyamam hiç yaaa:):)
mfalcon ben de annemin tek kız evladı olarak onu anneanne olma şerefini tattırmak istiyorum, benim de annişim hiç gitmedi diğer torunlarına kimse çağırmadı ben de götüreceğim olursa eğer:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?