- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.161
elhamdülillah canım çok şükür rabbimin verdgi güçle çok iyiym allahım merhametini üzermzden eksk etmesn inş kaynatıysnz muhabbetnz bol olsna.s canım , iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
günaydın kızlar,
haticem 100 ekler misin canım....
lugesma ben sana demedin mi kuzucuk büyümüştür , el sallayacak sana bak ense yapıyormuş bizim velet eller arkada, kıyamam hiç yaaa:):)
mfalcon ben de annemin tek kız evladı olarak onu anneanne olma şerefini tattırmak istiyorum, benim de annişim hiç gitmedi diğer torunlarına kimse çağırmadı ben de götüreceğim olursa eğer:):)
h.b canım elhamdülillah canım çok şükr rabbime minigm nasılben de anneciğimin tek kızıyım :97: o da çok değişik duygular yaşıyor benimle diğer torunlarından farklı hissediyorum bunu
melek h.g hayatım iyiyiz sen nasılsın
hoşbuldk canım fındık nasılewet serpil dediğin gibi oldu valla....
inşallah anneni torun sahbi yapacaksın zamanını beklio bebişin.
zuhalcik neden utanıyosun yaa annen en büyük yardımcın olcak sen başla anlatmaya o devamlı soracaktır::)
melek hoşgeldin cnm.
ben de anneciğimin tek kızıyım :97: o da çok değişik duygular yaşıyor benimle diğer torunlarından farklı hissediyorum bunu
melek h.g hayatım iyiyiz sen nasılsın
elhamdülillah canım çok şükür rabbimin verdgi güçle çok iyiym allahım merhametini üzermzden eksk etmesn inş kaynatıysnz muhabbetnz bol olsn
ewet serpil dediğin gibi oldu valla....
zuhalcik neden utanıyosun yaa annen en büyük yardımcın olcak sen başla anlatmaya o devamlı soracaktır::)
melek hoşgeldin cnm.
zuzummmm niye utanıyorsun yawww en güzel şey anlatılacak, gerçi ben de annemden çok çekinirim asla özel şeyler konuşamam , ilk defa geçen gün artık yaşın geldi bebek yok mu dedi, şoka girdim annem bana ne soruyor diye , benim annem azcık diktatör rejimi uygulardı da çok tırsardım kendisinden ilk adetimi bile çekine çekine söylemiştim sanki benim suçum
bende anlatamam diyrdm ama bir kez denednmi gerisi gelir meger annemde benm anlatmamı beklermş eminim annende öyle canım hiç çeknme annen tecrübeli biri olarak en büyük yardmda bulunucaktr sana o yüzden dene bence
ewet serpil dediğin gibi oldu valla....
melek hoşgeldin cnm.
melekcim iyiyiz keyifliyiz çok şükür....
serpil kocaya gülünmez :) bizimkide diyoki ne zaman büyüttün benim küçüğümü..
inş. eşinin beklediği biran önce gelcek bn burdayım dicek.
babalar daha farklı yaşıyo...çok heycanlı oluyolar...
dün ultrasonda bebeğimi gördüğümde içimden geçirdim bu görüntüyü görmek için uğraşan ne kadr kişi var diye ağladım valla. okadr içten dua ettimki bnm gördüğüm bu anı tüm isteyen herkes yaşasın diye. allahım herşeyin hayırlısını versin inş.
kıscelerım benım ya serfık belkı hatıce fark etmnıstır ama gece 100 adet yzdım gormustur ıns bu begen kaldırınca hıc olmadı neyse kızlar bırazdan arkadaslar bulusup bursanın altını ustune getırene kadar gezmeye cıkıyoruz hadıyın sızı bursaya davet edıyorum gezek gorek dımı ama bebelerım ben cıkıyorum hazırlanmam lazım optum hepınızı ya vallahı ben sızı cok sevıyorum bıde bende dertlescek kıs kardes abla bısı yok sız bana ılac gıbı gelıyosunuz sankı her odaya gırdıgımde sızlerle bulusuyomusum gıbı gelıyor optum bebelerım ıykı varsınız yahu kardeslerım benım
kıscelerım benım ya serfık belkı hatıce fark etmnıstır ama gece 100 adet yzdım gormustur ıns bu begen kaldırınca hıc olmadı neyse kızlar bırazdan arkadaslar bulusup bursanın altını ustune getırene kadar gezmeye cıkıyoruz hadıyın sızı bursaya davet edıyorum gezek gorek dımı ama bebelerım ben cıkıyorum hazırlanmam lazım optum hepınızı ya vallahı ben sızı cok sevıyorum bıde bende dertlescek kıs kardes abla bısı yok sız bana ılac gıbı gelıyosunuz sankı her odaya gırdıgımde sızlerle bulusuyomusum gıbı gelıyor optum bebelerım ıykı varsınız yahu kardeslerım benım
Bende tekimm ay kız tansell nereye gezmeye gidiyon.tatilin son haftası bursadayım alt üst edicem sayıda 1200
haticem 20 daha okudum
tamam canım aynı sayı bi kaç kez yazılıyor bazen tanselin profiline girdim yazdığı tüm yazılara okudum :) 15 te yazmış bide gece yarısı yazmış
ok aldım
slm kızlarr..
nasılsınz iimisnz geçmişi biraz okuabildiğm kadar okudumda hepinizn adına çok mutlu oluyorum gerçktenn..uzun zamandr giremiyorum ben bi kaç sorunlar var çünkü...
neyse uzun lafın kısası benm bat13 eylül bakalım bu ay ne olacakk...
gerçi 1-2 hafta öncesini düşünrsek biz yumurtlama dönemlerini kaçırşmışta olabilirz ama napalım kısmet artk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?