Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ewet serpil dediğin gibi oldu valla....
inşallah anneni torun sahbi yapacaksın zamanını beklio bebişin.
zuhalcik neden utanıyosun yaa annen en büyük yardımcın olcak sen başla anlatmaya o devamlı soracaktır::)
melek hoşgeldin cnm.

ben de anneciğimin tek kızıyım :97: o da çok değişik duygular yaşıyor benimle diğer torunlarından farklı hissediyorum bunu

melek h.g hayatım iyiyiz sen nasılsın

annem ne yapar acaba çok merak ediyorum , oturur karşılıklı ağlarız herhalde, duygulandım

elhamdülillah canım çok şükür rabbimin verdgi güçle çok iyiym allahım merhametini üzermzden eksk etmesn inş kaynatıysnz muhabbetnz bol olsn

amin canım , Allah daha iyi etsin... muhabbetimizde sen de ol bitanem

inşallah canım , dün kocam pat diye hani bebek yawww gelmiyor mu daha dedi, bilmiyor ki hangi zamanlar belli olur o kadar güldüm ki

melekcim iyiyiz keyifliyiz çok şükür....
serpil kocaya gülünmez :) bizimkide diyoki ne zaman büyüttün benim küçüğümü..
inş. eşinin beklediği biran önce gelcek bn burdayım dicek.

Son düzenleme:

bende anlatamam diyrdm ama bir kez denednmi gerisi gelir meger annemde benm anlatmamı beklermş eminim annende öyle canım hiç çeknme annen tecrübeli biri olarak en büyük yardmda bulunucaktr sana o yüzden dene bence

ya aslında çekinmek değilde utanıyorum diyelim ona hatta konustugum zaman bebeğin nasıl oyy karnın kocaman olmus gelio karnımı sevıo bende anneeeeeeee! yaaaaaa! yapma böyle seyler dıyorum utancımdan

melekcim iyiyiz keyifliyiz çok şükür....
serpil kocaya gülünmez :) bizimkide diyoki ne zaman büyüttün benim küçüğümü..
inş. eşinin beklediği biran önce gelcek bn burdayım dicek.

heheh güldüm valla mutfakta yemek hazırlıyorum , geldi , hani bebek yok mu dedi, çalış olur dedim :):)
o kadar komik sordu ki neyse tamam gülmüyorum kocaya, canım kocam benim inş o güzel süprizi en yakın zamanda yaparım

babalar daha farklı yaşıyo...çok heycanlı oluyolar...
dün ultrasonda bebeğimi gördüğümde içimden geçirdim bu görüntüyü görmek için uğraşan ne kadr kişi var diye ağladım valla. okadr içten dua ettimki bnm gördüğüm bu anı tüm isteyen herkes yaşasın diye. allahım herşeyin hayırlısını versin inş.

amin canım inşallah, en kısa sürede biz de yaşayalım, pıtırcıkları görelim

slm kızlar canlarım gebelerım benım yasadıgınız bu duygular allahın bı lutfu farkındasınız zaten ve cok sanslısınızkı rabbım sıze saglıklı buyuyen veletler nasıp ettı gebıslerım sızleradına okudukca bende cok sevınıyorum ama bı yanım bı acayıp oluyo bebısım yasasaydı 7 aylık gebe olucaktım dıyorum ama saglıklı dıgılmıs kı yasamadım dıyorum bende annemı her 2kere goturdum kadın hevesle geldı ama hep bebek anormal cumlelerıyle dondu eve ılk torunu olcak bıde cokta ıstıyodu kadında benmı kurtaj oldum omu oldu belırsız ahh sınır olmamakta haksızmıyım anacıgım yanımdan hıc ayrılmadı kaynana izmirde ıdı oglunun yanında esım selma kurtaja gırıyor demıstı ınsan ola kalkıp gelmezmıya bı telefon ettıler sankı onların torunu deıldı ahhhkızlar dıyorumya anlatsam roman olur dıe zaten ıstemıyodu torunu ısabet oldu onun ıcın

Son düzenleme:
kıscelerım benım ya serfık belkı hatıce fark etmnıstır ama gece 100 adet yzdım gormustur ıns bu begen kaldırınca hıc olmadı neyse kızlar bırazdan arkadaslar bulusup bursanın altını ustune getırene kadar gezmeye cıkıyoruz hadıyın sızı bursaya davet edıyorum gezek gorek dımı ama bebelerım ben cıkıyorum hazırlanmam lazım optum hepınızı ya vallahı ben sızı cok sevıyorum bıde bende dertlescek kıs kardes abla bısı yok sız bana ılac gıbı gelıyosunuz sankı her odaya gırdıgımde sızlerle bulusuyomusum gıbı gelıyor optum bebelerım ıykı varsınız yahu kardeslerım benım

tamam canım sağol allah razı olsun , hatice bir kere yazmanız yeterli ben hepsini yazıyorum dedi, kaydetmiştir o merak etme:):) sana da iyi gezmeler benim için de gez kestane şekeri de yeee çok seviyorum yaaa çikolatalısı bi harika canım çekti valla:) ben de seni seviyorum canımmmm iyi ki varsınızzz

burda bir de tek kızlar klübü kurduk galiba serfik tek sen tek ben tek
inanın çarşamba doktordan çıktım ilk eşime haber verdim sonra size koştum telefondan zorla girdim (normalde kullandığım olmadığı için onunla ilk defa kkye girdim)
ekran bir garip filan yılmadım size hemen haber yetiştirdim merak edeceğinizi biliyordum çünküü ben de merak ediyorum :97:

slm kızlarr..
nasılsınz iimisnz geçmişi biraz okuabildiğm kadar okudumda hepinizn adına çok mutlu oluyorum gerçktenn..uzun zamandr giremiyorum ben bi kaç sorunlar var çünkü...
neyse uzun lafın kısası benm bat13 eylül bakalım bu ay ne olacakk...
gerçi 1-2 hafta öncesini düşünrsek biz yumurtlama dönemlerini kaçırşmışta olabilirz ama napalım kısmet artk...

tamam canım aynı sayı bi kaç kez yazılıyor bazen tanselin profiline girdim yazdığı tüm yazılara okudum :) 15 te yazmış bide gece yarısı yazmış
ok aldım

tamam tatlım

iyiyz nafiye sen nasılsın , hayırlısı olur inşallah gelmesin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…