- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.181
tamam tatlım
iyiyz nafiye sen nasılsın , hayırlısı olur inşallah gelmesin kırmızılar
teşkkr edrm canm bende ii sayılırım napalım uğraşıyoruz işte...
ama dediğimgbi ben pek umutlu deilim bu ay çünkü yumurtlama dönemim problemli geçti yeni yeni düzeldi sayılır..
ama yinede kısmet can çıkmadkça ümit kesilmiyo:)
amannn nafiye herkes yumurtlama günümü takip ediyor canım, kaza ile kalan bir sürü insan var , sen boşver yumurtayı Rabbim ol desin yeter ki
orası öyle aslında ama ne bileyim öyle bişey oluyoki sanki koca ayda 1 gün hamile kalabilirmişiz gbime geliyo:)
orası öyle aslında ama ne bileyim öyle bişey oluyoki sanki koca ayda 1 gün hamile kalabilirmişiz gbime geliyo:)
He ya son harften türetmeye sende gelmişin
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmii
ay kızlar dün akşam soda içiyorum içine limon sıktım bayaca bi. okadr hoşuma gittiki. eşimde sade sodayı çok sever dedimki bak içine limon sıktım harika olmuş diye. adamcağız bi yudum aldı aldığı gibide çıkardı bu ne böle çok ekşi diye. çok güldüm valla bana hiçde ekşi gelmemişti.....
aklıma geldide ona gülüyodum sizede yazım dedim...
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmii
Ay kızlar dün akşam soda içiyorum içine limon sıktım bayaca bi. Okadr hoşuma gittiki. Eşimde sade sodayı çok sever dedimki bak içine limon sıktım harika olmuş diye. Adamcağız bi yudum aldı aldığı gibide çıkardı bu ne böle çok ekşi diye. çok güldüm valla bana hiçde ekşi gelmemişti.....
Aklıma geldide ona gülüyodum sizede yazım dedim...
burda bir de tek kızlar klübü kurduk galibaserfik tek sen tek ben tek
inanın çarşamba doktordan çıktım ilk eşime haber verdim sonra size koştum telefondan zorla girdim (normalde kullandığım olmadığı için onunla ilk defa kkye girdim)
ekran bir garip filan yılmadım size hemen haber yetiştirdimmerak edeceğinizi biliyordum çünküü ben de merak ediyorum :97:
gel gel yanıma keklik
ayyy senin kızçen olacak bak gör nedir bu ekşi merakın yawwww
afiyet olsun ayşe geliyorrrrrrrr
kızım olsun çok isterim valla ne yalan sölim. ama ilk bebeğim sağlıklı olsunda başka bişi istemiyom.
banada hiç oğlum olacakmış gibi gelmio kız hissediyom...
isim düşünmeye başlayın bakalım , sinyal kız gösteriyor:):)
canım allah nasip ederse sağlıkla kucağıma alırsam isimleri hazır....:)
kızım olursa HAYAL LİNA
oğlum olursa TUĞRA ADEN olacak inş. isimlerimiz 1 snedir hazır allahım bu zaman nasip etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?