Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam tatlım

iyiyz nafiye sen nasılsın , hayırlısı olur inşallah gelmesin kırmızılar

teşkkr edrm canm bende ii sayılırım napalım uğraşıyoruz işte...
ama dediğimgbi ben pek umutlu deilim bu ay çünkü yumurtlama dönemim problemli geçti yeni yeni düzeldi sayılır..
ama yinede kısmet can çıkmadkça ümit kesilmiyo:)

amannn nafiye herkes yumurtlama günümü takip ediyor canım, kaza ile kalan bir sürü insan var , sen boşver yumurtayı Rabbim ol desin yeter ki

amannn nafiye herkes yumurtlama günümü takip ediyor canım, kaza ile kalan bir sürü insan var , sen boşver yumurtayı Rabbim ol desin yeter ki

orası öyle aslında ama ne bileyim öyle bişey oluyoki sanki koca ayda 1 gün hamile kalabilirmişiz gbime geliyo:)

saolun teşkkr edrm hepinze..
arada bi girip muhabbet etmk istiyorum ama net olmadığı için pek sık yapamıyorm artk kusuruma bakamyın

kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmii

ay kızlar dün akşam soda içiyorum içine limon sıktım bayaca bi. okadr hoşuma gittiki. eşimde sade sodayı çok sever dedimki bak içine limon sıktım harika olmuş diye. adamcağız bi yudum aldı aldığı gibide çıkardı bu ne böle çok ekşi diye. çok güldüm valla bana hiçde ekşi gelmemişti.....
aklıma geldide ona gülüyodum sizede yazım dedim...

gel gel yanıma keklik

ayyy senin kızçen olacak bak gör nedir bu ekşi merakın yawwww

afiyet olsun ayşe geliyorrrrrrrr

Bende tekim kızlar ya...
Küçükken ne güzeldi ama herkese hava atardım, hiçbişeyimi kimseyle paylaşmak zorunda değilim işte ohh diye,
Şimdi ablası kardeşi olanları görüp özeniyorum her konuda birbirlerine nasıl da yardımcı oluyorlar...

Son düzenleme:
canım allah nasip ederse sağlıkla kucağıma alırsam isimleri hazır....:)

kızım olursa HAYAL LİNA
oğlum olursa TUĞRA ADEN olacak inş. isimlerimiz 1 snedir hazır allahım bu zaman nasip etti.

çok güzelmiş canım isimleri Rabbim kucağına almayı nasip eder inş.

bizim bebeişler de belli 8 senedir , bekliyoruz bakalım
kız olursa defne
erkek olursa göktuğ , hayırlısı inşallah:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…