- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.201
canım allah nasip ederse sağlıkla kucağıma alırsam isimleri hazır....:)
kızım olursa hayal lina
oğlum olursa tuğra aden olacak inş. Isimlerimiz 1 snedir hazır allahım bu zaman nasip etti.
Serfikkkkkkkkkk 1400
sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün erkekte kızda aynı
çok güzelmiş canım isimleri Rabbim kucağına almayı nasip eder inş.
bizim bebeişler de belli 8 senedir , bekliyoruz bakalım
kız olursa defne
erkek olursa göktuğ , hayırlısı inşallah:):)
haklısın hatice allah bana ve tüm hamişlere hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez
serpill canım benm gibi sizlerde HAYAL'inize kavuşursunuz yakın zamanda inş.... dualarım sizin için.
amin inşallah canım benim rabbim haticeme çifter çifter verir inşallah
herkese canım benim birini bulamıyoz ne çiftçi kız yollarım sana bakmaya
amin inşallah canım benim rabbim haticeme çifter çifter verir inşallah
haziran ayında 3 tane yumurtam oluştu dr odasındayız şimdi eşim ben dr
büyük ihtimal %90 üçüz bekliyorum dedi ne diyosun sen beee diye iki elimi uzatıp bağırmışım adama ben böyle derken eşimde üçüz değil beşin olsun demişti komedi ya şimdi sen böyle diyince o an geldi gözümün önüne üçüz araba alıp şu yolu komple kaplıycam diyoduk 1 hafta gitmişti bu hayel sonra kırmızılar geldi aman napalım
kıyamam yaaa yine olacak haticem hiç takma bu veletler gelmek istemiyor amma keyiflilermiş beee , eşime de anlattım bana soruyor neden olmuyor diye rabbim isterse olacak dedim ve şu örneği veridm, bi avukat tanıdık var 5 yıldır çocukları olmuyor tedaviye karar vermişken bi bakmış hamile, şimdi 3 aylık , aynı şekilde benim de kuzenim öyle oldu 5 sene olmadı aşılama yapacaklarken hamile kaldığını öğrendi , senin de olacak sen de biliyorsun bunu sadece zamanını bekliyor
evet gelsin dövcem onu önce hakketti.
Bizim ikimizdede sorun yok her ay 2 3 tane yumurtluyom tavuk gibi
ben tatile gidiyom kızım son 6 gün yupiiiii yşasınnnnnnn ohhhh deniz kum güneş iş yok istanbul yok hayatımdaki ( i) leri istemiyom 15 gün öğlene kadar uyucam sabaha kadar gezicem
evet gelsin dövcem onu önce hakketti.
Bizim ikimizdede sorun yok her ay 2 3 tane yumurtluyom tavuk gibi
ben tatile gidiyom kızım son 6 gün yupiiiii yşasınnnnnnn ohhhh deniz kum güneş iş yok istanbul yok hayatımdaki ( i) leri istemiyom 15 gün öğlene kadar uyucam sabaha kadar gezicem
sen niye gülüyon şimdi nerdeydin bakayım nereye gittin biz burda çalışalım sen bursa soksklarında gez ohhh valla görürsün sen bende 22 sinde bursadayım ohh neredeydin
döndükten sonra da kızlaaar ben hamileyim dersin inşallah
Tatiller genellikle stres atma ortamı olduğu için hamileliği kolaylaştırıyormuş
maşallah canım belki tatil iyi gelir heee bi rahatla , sakinle tatilin tadını çıkar ohhhh, benim içinde gez dolaş, özletcen kendini ama
sen gez gez sonra da gülücük at, şimdi çıkıyorum pazartesi hesabını sorarım sanasevgi pıtırcıklarım ben çıkıyorum haftasonu giremem büyük ihtimal,
kendinize iyi bakın, sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?