Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn

bursa:nefes alabildiğim yer
okadar yer gezdim bursa yaşanıcak tek şehir her bakımdan trafik desen az canın denizemi gitmek istedi taş çatlasın 20 dk veya dağa çıkmakmı 20 dk aynı gün içinde hem güneşten yanabilir hemde hırkanı giyip üşüyebilirsin yazın ortasında kar topu yapabilirsin mekanlar nezih insanı sıcaktır candandır maddi yönden hemen hemen her şehirden uygundur sebzesi meyvesi herşeyi bulabilirsin.

çocuk diyenlere bende o lafı çok söylerim allah isteyen herkese versin, henüz düşünmüyoruz,daha genciz,bi evliliğin tadını çıkaraılm, daha yapıcak işlerimiz var, vs.......... eğer biri cocuk yokmu dediğinizde size aynen bu cümleleri söylüyorsa kesin istiyor fakat olmuyordur

dualar için allah razı olsun kızlar

yok kıııızzz ben gerçekten söylüyordum evliliğimin ilk yıında

bir sene bizde istemedik.zaten ozaman sormuyorlardı millet sormaya başlayınca demeye başladık 3-4 sene evli olanlardan bahsettim canım

bursalımısın kadıfelı gelın caydanmı gectın yanakların al al olmus konyakmı içtin aaaaah konyakmı içtin HATICEM bursa anca bu kadar guzel anlatılırdı bellımı olur bı bakmısın esınle tasını vermıssınız buraya kız neyse cok övmeyelim bebemde bursa göç ebe sehrı olmasın sonradan

bir sene bizde istemedik.zaten ozaman sormuyorlardı millet sormaya başlayınca demeye başladık 3-4 sene evli olanlardan bahsettim canım

ay hayatım benim psikolojim bozulmuştu soranlardan nerdeyse 2. 3. ay başlamışlardı bana sormaya uzun zaman aramayan arkadaşlarım rüyamda gördüm hamilemisin diye arar düğün hediyesi olarak biri mama takımı alır benim etrafımdakilerde vardı uyuzluk

cnm sımdı ıstedıklerı kadar sorsunlar bosver artık herkezee verıcek kapı gıbı ultrason remın var hemıde ıcı dolu:90::90::90::90::90:

cnm sımdı ıstedıklerı kadar sorsunlar bosver artık herkezee verıcek kapı gıbı ultrason remın var hemıde ıcı dolu:90::90::90::90::90:

öyle canım ama o zamanları hatırlıyorum da işkence gibiydi korunmamıza rağmen ben nerdeyse her ay geciktim acaba hamilemiyim tüh 40 kere söylerlerse böyle olur filan diye çok test yaptım şimdi gülüyorum zaten pco var bendeki gecikmem çok kolay bir durumdu ki ben o zaman pco olduğumu bilmiyordum en son bir sefer 2 hafta gecikince doktora gittim ne dese beğenirsin pco var hamile kalırsan geçer ya da 1 yıl ilaç tedavisi sonuç karnımdaki miniş

selam kızlar geliyorum gidiyorum kimsecikler yok yawwww...
bende kış temizligimi falan yaptım giremedim bayagıdır... ablam teyzem falan bizdeler çarsı pazar geziyoruz valla yarın da bi doktora gidim diyorum tedaviye başlama acısından..işte böyle inşallah ugraslarım boşa cıkmaz ...

merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacak adet ünümde lekelenme oldu devamı gelmedi ve 7 gün geçti dün eşimle birlikte oldumve benden kan geldi ve devamı olmadı göğüslerim şiş vucudum aşırı bel ağrım var sizce bu hamilelik belirtisi yada başına böyle gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim

guzelım tekrar gırer okurmusun bılmıyorum benımde basımdan bı hamılelık gectı ve benımde acayıp bel agrım olmustu adet gormemen lekelenme olması hamılelık belırtısı bence hıc olmazsa sabah ılk ıdrarın ıle ıdrar testı yap al eczaneden yada sabah saglık ocagına gıt bedavaya yapsınlar bence buyuk ıhtımal gebelık var ve beklemen bıle yersız bız gunumuz gecmeden tahlıl yapıyoruz 7 gun gecse kesın gebeyız dıe gezerız

cnm benım dr ıns ıyı haberler verır ve tedavın hayırlı olur cok zor alllah aratmasın ısteyen herkezın gobusunu doldursun ıns

gunaydin kizlar....nasilsinz bakalim?
ben keyifsizim bugun.. nedenini ben bile tam olarak bilmiyorum farkinda olmadan icimde yine neler biriktirdim kimbilir onun patlamasini yasiyor olmaliyim..keske bu kadar hassas olmasaydim diyorum bole zamanlarimda ama yaradilis iste...
haftasonu kirmizi karti da gordum ama bu kez ona cok uzulmedim ramazan munasebetyle zaten gunleri degerlendirememstik en azindan duzenim sasmadi tam gununde geldi bari buna sevineyim dmi.. gecen ay doktora gttigimde adetliyken gel hormon testleri yapalim demisti bi yanim gitmek istiyo bi yanim otur kal bosver olursa olur kendiliginden Rabbim bilmiyo mu ne kadar cok istedgni sanki diyo..psikolojim cok daginik anlayacaginz bazen keske melegim olsa diyorum bazen sinirlerim bozuluyo ay iyi ki olmuyo olmasin simdilik diyorum sonra yasimi hatrliyorum ilerde pisman olmaktan korkuyorum..esimde benim kadar yogunlassin istiyorum bu konuya ama o sadece arkdaslarinin bebeklerini gorduklerinde bizim de olsun artik bitane demekle yetiniyo.. sonra ben ona yine kiziyorum kendi kendime amann bi tek ben mi ugrascam adamin umurumda degil diyorum sonra ona da hak veriyorum kendi mesleginin stresinden hic bise dusunmeye firsat bulamiyo diyee.. ay iste bole anlamissizdr sanirim ne kadar karmasik oldugumu ben bile cozemiyorum kendimi.. nyse sbah sabah germeyeyim sizi de anlamsiz dusuncelerimle kizlar umarim carcabuk cikmayi basaririm bu psikolojiden.. (serfikcim kirmizi kart munasebetyle okuyamiyorum sana kuzum)

0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…