- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.221
ben bursaya asıgım ıykı burda dogdum ıykı burda gelınım bıdeee 5 tane hamıle 20 30 tane bebeklı gordum arkadas bebek kıyafetlerıne bakıyo bırıne hedıye alcakmıs ayy sendede olsa sana alırdık bak bu tulumu dedıler ben ıstemıyorumkı dedım allah ısteyene versın
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnn
bursa:nefes alabildiğim yer
okadar yer gezdim bursa yaşanıcak tek şehir her bakımdan trafik desen az canın denizemi gitmek istedi taş çatlasın 20 dk veya dağa çıkmakmı 20 dk aynı gün içinde hem güneşten yanabilir hemde hırkanı giyip üşüyebilirsin yazın ortasında kar topu yapabilirsin mekanlar nezih insanı sıcaktır candandır maddi yönden hemen hemen her şehirden uygundur sebzesi meyvesi herşeyi bulabilirsin.
çocuk diyenlere bende o lafı çok söylerim allah isteyen herkese versin, henüz düşünmüyoruz,daha genciz,bi evliliğin tadını çıkaraılm, daha yapıcak işlerimiz var, vs.......... eğer biri cocuk yokmu dediğinizde size aynen bu cümleleri söylüyorsa kesin istiyor fakat olmuyordur
dualar için allah razı olsun kızlar
bir sene bizde istemedik.zaten ozaman sormuyorlardı millet sormaya başlayınca demeye başladık 3-4 sene evli olanlardan bahsettim canım
ay hayatım benim psikolojim bozulmuştu soranlardan nerdeyse 2. 3. ay başlamışlardı bana sormaya uzun zaman aramayan arkadaşlarım rüyamda gördüm hamilemisin diye arar düğün hediyesi olarak biri mama takımı alır benim etrafımdakilerde vardı uyuzluk
cnm sımdı ıstedıklerı kadar sorsunlar bosver artık herkezee verıcek kapı gıbı ultrason remın var hemıde ıcı dolu:90::90::90::90::90:
merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacak adet ünümde lekelenme oldu devamı gelmedi ve 7 gün geçti dün eşimle birlikte oldumve benden kan geldi ve devamı olmadı göğüslerim şiş vucudum aşırı bel ağrım varsizce bu hamilelik belirtisi yada başına böyle gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim
selam kızlar geliyorum gidiyorum kimsecikler yok yawwww...
bende kış temizligimi falan yaptım giremedim bayagıdır... ablam teyzem falan bizdeler çarsı pazar geziyoruz vallayarın da bi doktora gidim diyorum tedaviye başlama acısından..işte böyle inşallah ugraslarım boşa cıkmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?