- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.241
günaydın kızlaaar
gunaydin kizlar....nasilsinz bakalim?
ben keyifsizim bugun.. nedenini ben bile tam olarak bilmiyorum farkinda olmadan icimde yine neler biriktirdim kimbilir onun patlamasini yasiyor olmaliyim..keske bu kadar hassas olmasaydim diyorum bole zamanlarimda ama yaradilis iste...
haftasonu kirmizi karti da gordum ama bu kez ona cok uzulmedim ramazan munasebetyle zaten gunleri degerlendirememstik en azindan duzenim sasmadi tam gununde geldi bari buna sevineyim dmi.. gecen ay doktora gttigimde adetliyken gel hormon testleri yapalim demisti bi yanim gitmek istiyo bi yanim otur kal bosver olursa olur kendiliginden Rabbim bilmiyo mu ne kadar cok istedgni sanki diyo..psikolojim cok daginik anlayacaginz bazen keske melegim olsa diyorum bazen sinirlerim bozuluyo ay iyi ki olmuyo olmasin simdilik diyorum sonra yasimi hatrliyorum ilerde pisman olmaktan korkuyorum..esimde benim kadar yogunlassin istiyorum bu konuya ama o sadece arkdaslarinin bebeklerini gorduklerinde bizim de olsun artik bitane demekle yetiniyo.. sonra ben ona yine kiziyorum kendi kendime amann bi tek ben mi ugrascam adamin umurumda degil diyorum sonra ona da hak veriyorum kendi mesleginin stresinden hic bise dusunmeye firsat bulamiyo diyee.. ay iste bole anlamissizdr sanirim ne kadar karmasik oldugumu ben bile cozemiyorum kendimi.. nyse sbah sabah germeyeyim sizi de anlamsiz dusuncelerimle kizlar umarim carcabuk cikmayi basaririm bu psikolojiden.. (serfikcim kirmizi kart munasebetyle okuyamiyorum sana kuzum)
günaydın rose , hadi mutlu olalım, pozitif olalım , git testlerini de yaptır, hayat güzel her şeye rağmen canım benim
0
Günaydınnnnnn kızlar keyifler nasıl bakalım
günaydın canım nasılsın:)
günaydın haticemmm , nerelerdesin bakıyım geç geldin bugün500 yazdım aldın dimi canım kaç oldu?
son haftaya işleri yetiştirye çalışıyorum canım perşembe gecesi yada cuma saati duasını yapın diyolar 2350
Kızlar günaydın,
Nasılsınız keyifler nasıl?
Ben bugün çok bitkin hissediyorum kendimi, dün bütün gün uyudum mide bulantısından ölücem,
Hem açım hem bişey yiyemiyorum almıyo midem,
Reglim yeni bitmemiş olsa kesin hamileyim diye böbürlenmeye başlardım :))
gunaydin kizlar....nasilsinz bakalim?
ben keyifsizim bugun.. nedenini ben bile tam olarak bilmiyorum farkinda olmadan icimde yine neler biriktirdim kimbilir onun patlamasini yasiyor olmaliyim..keske bu kadar hassas olmasaydim diyorum bole zamanlarimda ama yaradilis iste...
haftasonu kirmizi karti da gordum ama bu kez ona cok uzulmedim ramazan munasebetyle zaten gunleri degerlendirememstik en azindan duzenim sasmadi tam gununde geldi bari buna sevineyim dmi.. gecen ay doktora gttigimde adetliyken gel hormon testleri yapalim demisti bi yanim gitmek istiyo bi yanim otur kal bosver olursa olur kendiliginden Rabbim bilmiyo mu ne kadar cok istedgni sanki diyo..psikolojim cok daginik anlayacaginz bazen keske melegim olsa diyorum bazen sinirlerim bozuluyo ay iyi ki olmuyo olmasin simdilik diyorum sonra yasimi hatrliyorum ilerde pisman olmaktan korkuyorum..esimde benim kadar yogunlassin istiyorum bu konuya ama o sadece arkdaslarinin bebeklerini gorduklerinde bizim de olsun artik bitane demekle yetiniyo.. sonra ben ona yine kiziyorum kendi kendime amann bi tek ben mi ugrascam adamin umurumda degil diyorum sonra ona da hak veriyorum kendi mesleginin stresinden hic bise dusunmeye firsat bulamiyo diyee.. ay iste bole anlamissizdr sanirim ne kadar karmasik oldugumu ben bile cozemiyorum kendimi.. nyse sbah sabah germeyeyim sizi de anlamsiz dusuncelerimle kizlar umarim carcabuk cikmayi basaririm bu psikolojiden.. (serfikcim kirmizi kart munasebetyle okuyamiyorum sana kuzum)
CANIM ADETİNİN 2 VEYA 3. GÜNÜ DR GİTMEN GEREKİYOR BENCE Bİ GİT YAPTIR TESTLERİNİ CANINIDA SIKMA HERŞEYDE Bİ HAYR VARDIR
haticem yine kaldık başbaşaa
sen ne zaman gidiyosun tatile
annelerin güzeli nasılsın perşembe günü iş son cuma akşamı yola çıkıcam canım bi aksilik olmazsa son 4 :)
rose hayatım testlerini yaptır inşallah herşey temiz güzel çıkar sende ümitlenirsin güzel güzel
ben her gittiğimde doktorum herşey çok güzel hemen hamile kalabilirsin filan diye beni gazlardı bende evet yaa olcak başarıcam diye burnum havada çıkardım ordan
moral olarak çok işe yarıyo inşallah senin de öyle olur
eğer sorun varsa da en azından daha önceden görmüş olursun
Rabbim senin ne kadar istediğini biliyor ama senin de bu isteğine sahip olman için çaba sarfetmen gerekiyor bence
hem dua etmelisin hem çalışmalısın hemde doktorlara sormalısın bence
örnek çok doğru olmayabilir ama felçli birisi evde oturarak yürümeyi bekleyemez
fizik tedaviye filan gider ama doktor derse ki senin yürüyememen tamamen psikolojik o zman dua edersin ve kendin çabalarsın
en azından yürüyebileceğine bir inancın olur
Ayy şımartma canım
Oh yaa ne güzel ben bu yıl 1 yıl dolmadığı için izin kullanamadım iznim yarın başlıyor ama bu sefer de hamileliğin ilk üç ayı çok tavsiye etmiyorlar
bayramda kayınvalideye gittik sonra korkulu rüyalar gördüm biliyorsunuz o yüzden yakın zamanda ankara çevresi dışına gitmem galiba
burdayuz daaaaa , haçennn kimseler yazmiyor.:):):)
20 ekler misin haticem
uuııyyyyyyy nenen çesulsin saaaağğğğ
Uyyyy paçimmm bi mesaj attummm daaa sahaaaa bi cevap ver daaaaaa
Uyyyy lazlar birbirini buldi benim eşim rizeli kaynanm böyle konuşur.
Uyy celinnn celdinmiii.bende yok daha yoldayım derim anlamaz.Bende onun ne dediğini pek anlamam zaten eşim arada tercüme yapar öyle geçinir gideriz
buldi buldi, güzel memleketumun insanlari:):) bide çok hızlı konuşurlar hiç anlaşılmaz zamanla alışırsın haticemmm benim annem alıştı valla öyle güzel karadeniz yemeleri yapıyor ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?