Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlaaar

günaydın canım nasılsın:)

Günaydınnnnnn kızlar keyifler nasıl bakalım

günaydın haticemmm , nerelerdesin bakıyım geç geldin bugün 500 yazdım aldın dimi canım kaç oldu?

Kızlar günaydın,
Nasılsınız keyifler nasıl?
Ben bugün çok bitkin hissediyorum kendimi, dün bütün gün uyudum mide bulantısından ölücem,
Hem açım hem bişey yiyemiyorum almıyo midem,
Reglim yeni bitmemiş olsa kesin hamileyim diye böbürlenmeye başlardım :))

rose hayatım testlerini yaptır inşallah herşey temiz güzel çıkar sende ümitlenirsin güzel güzel
ben her gittiğimde doktorum herşey çok güzel hemen hamile kalabilirsin filan diye beni gazlardı bende evet yaa olcak başarıcam diye burnum havada çıkardım ordan
moral olarak çok işe yarıyo inşallah senin de öyle olur
eğer sorun varsa da en azından daha önceden görmüş olursun

Rabbim senin ne kadar istediğini biliyor ama senin de bu isteğine sahip olman için çaba sarfetmen gerekiyor bence
hem dua etmelisin hem çalışmalısın hemde doktorlara sormalısın bence
örnek çok doğru olmayabilir ama felçli birisi evde oturarak yürümeyi bekleyemez
fizik tedaviye filan gider ama doktor derse ki senin yürüyememen tamamen psikolojik o zman dua edersin ve kendin çabalarsın
en azından yürüyebileceğine bir inancın olur

yokh benim iştahım öyle kesilmiştiki hamilelikten bir ay önce hiç birşey yiyemiyordum azıcık yiyordum midem kocaman şişiyordu
amaaa psikolojik birşey bence çok zayıf değilsen iyi birşey neden dersen kilo vermek hamilelik için iyi olabiliyormuş biraz kilolularda
ben 57den 53e düşmüştüm şimdi 54-55 arasındayım

annelerin güzeli nasılsın perşembe günü iş son cuma akşamı yola çıkıcam canım bi aksilik olmazsa son 4 :)

ayy şımartma canım
oh yaa ne güzel ben bu yıl 1 yıl dolmadığı için izin kullanamadım iznim yarın başlıyor ama bu sefer de hamileliğin ilk üç ayı çok tavsiye etmiyorlar
bayramda kayınvalideye gittik sonra korkulu rüyalar gördüm biliyorsunuz o yüzden yakın zamanda ankara çevresi dışına gitmem galiba

canim benim tesekkur ederim yorumlarin icin guzel ozetlemissin gercekten evde oturark sizlanarak bseylerin degismesini bekleyemem.. ben sadece ara sira olacak olanin zamani bellidir Allah hayirli zamani tayin etmistr muhakkak acaba ben mudahele etmesem mi dye dusunuyorum yani hayrli olani hayirsiza cevirmek olur mu acaba benim bu sureci hizlandirmam ondan emin olamiyorum.. sanirim tum bu celiskilerime ragmen benim olagan kontrollerimi yaptirip oyle durup beklemeye devam etmem lazimm.. bi an once doktora gtcek gucu kendimde toplamaliyim su an cok isteksizim( simdi gorumcem aradi disari cikacagim onunla aslinda bunu yapmak istedgmden de emin degilim ama kendimi zorluyorum biraz kafam dagilir belki hem dondugumde planlarimi harekete gecrcek gucu hissederim kendimde belki..
allaha emanet olun kizlar hepinizi opuyorumm....

tam şımarıcak zamanların şımarın gecenin olmadık saatinde olmadık şeyler isteyin aşerrrrrin bol bol sende yarınmı izine çıkıyosun bol bol dinlenirsin ne güzel

Uyyyy lazlar birbirini buldi benim eşim rizeli kaynanm böyle konuşur.

Uyy celinnn celdinmiii.bende yok daha yoldayım derim anlamaz. Bende onun ne dediğini pek anlamam zaten eşim arada tercüme yapar öyle geçinir gideriz

buldi buldi, güzel memleketumun insanlari:):) bide çok hızlı konuşurlar hiç anlaşılmaz zamanla alışırsın haticemmm benim annem alıştı valla öyle güzel karadeniz yemeleri yapıyor ki:)

buldi buldi, güzel memleketumun insanlari:):) bide çok hızlı konuşurlar hiç anlaşılmaz zamanla alışırsın haticemmm benim annem alıştı valla öyle güzel karadeniz yemeleri yapıyor ki:)

ilk zamanlarda hiç anlamazdım çok hızlı konuşuyorlar bide yeni gelinim ne derlerse he he diyorum kurularak neyse bunlar yine bişey dedi bana olmadık şeye evet demişim ne biliyim anlayan beri gelsin bunları ne gülmüştük

artık anlıyorum canım çok güzel horon oynuyorum bende. Ama onların her yemeğini yiyemiyorum mıhlama çok severim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…