Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vayyy horonu da öğrendin demek aferin sana:):) mıhlamaya ben de bayılırım, kara lahana dolması hamsikoli, turşu kavurma, offf olsa da yesek:)

Tavaya tereyağı koyun bi geniş tabaktada mısır unu peynir (kolit- yada kaşar da olur uzayan peynir olsun) biraz tuz atın bide su koyun içine ne çok katı nede çok sulu olucak yalnız arası bişey tavaya boşaltın 5 dk oluyor hemen okadar afiyet olsun :)

mfalcon yap canım müsaitsen hemencik oluyor bak üzme bizi seni seviyoruz

kızlar ben sabahtan beri burdayım da uykum cok var hiç halım yok bırde kasık agrısı yaşıyorum bebeğim buyuyormus o yüzden rahmim geriliyormus oda agrı yapıyor aksama da 2li test randevumuz var 7:30 da bebeğimi görücem sizler nasılsınız

zuzummmm canımmmm ne olmuş sana bakıyımmm, oyoyoy bebeğin büyüyor da ağrımı yapıyor sana yerim ikinizi de benn , hadi bakalım bebişini göreceksin akşama onu düşün ağrını unut , teyzoşları öpüyor onu kocaman

mfalcon yap canım müsaitsen hemencik oluyor bak üzme bizi seni seviyoruz

akşam deneyim barii sağolun kızlar off annem bende kalıyordu dün filan konuşsanız annemden isterdim
bugün eşim geliyo ondan istesem yapar mı yaa :44: benim akşamları hiç halim olmuyo herkes alıştı saat 8-9 arasında esnemeye ve yastık aramaya başlıyorum
hoş daha şimdiden esniyorum da o saatte dayanılmaz oluyor

ayy çok güzel canım benim inşallah sonuçlarında çok iyi çıkar kuzcuğuma slm söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…