- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.261
ilk zamanlarda hiç anlamazdım çok hızlı konuşuyorlar bide yeni gelinim ne derlerse he he diyorum kurularak neyse bunlar yine bişey dedi bana olmadık şeye evet demişim ne biliyim anlayan beri gelsin bunları ne gülmüştük
artık anlıyorum canım çok güzel horon oynuyorum bende. Ama onların her yemeğini yiyemiyorum mıhlama çok severim ama
kızlaaar canım mıhlama istedi sizin yüzünüzden
Ayy kıyamam kusura bakmayın kızlar ya ama tarif edebilirim çok basit bişey
özür dilerim ben yaptımkızlaaar canım mıhlama istedi sizin yüzünüzden
Tavaya tereyağı koyun bi geniş tabaktada mısır unu peynir (kolit- yada kaşar da olur uzayan peynir olsun) biraz tuz atın bide su koyun içine ne çok katı nede çok sulu olucak yalnız arası bişey tavaya boşaltın 5 dk oluyor hemen okadar afiyet olsun :)
vayyy horonu da öğrendin demek aferin sana:):) mıhlamaya ben de bayılırım, kara lahana dolması hamsikoli, turşu kavurma, offf olsa da yesek:)
ben onları sevmiyom ama gel bize evde var kaynananın zulayı patlatırız
kızlar ben sabahtan beri burdayım da uykum cok var hiç halım yok bırde kasık agrısı yaşıyorum bebeğim buyuyormus o yüzden rahmim geriliyormus oda agrı yapıyor aksama da 2li test randevumuz var 7:30 da bebeğimi görücem sizler nasılsınız
mfalcon yap canım müsaitsen hemencik oluyor bak üzme bizi seni seviyoruz
kızlar ben sabahtan beri burdayım da uykum cok var hiç halım yok bırde kasık agrısı yaşıyorum bebeğim buyuyormus o yüzden rahmim geriliyormus oda agrı yapıyor aksama da 2li test randevumuz var 7:30 da bebeğimi görücem sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?