- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.281
tursu dedinizde benimde canım günlerdir pezik tursusu istiyor ama bulamadım[/QUOTE
pezik turşusu ne canım ilk defa duyuyorum?
slm kızlar bende 4 hazıranda evlendım ve suan 2 aylık hamişim darısı isteyenler başına hamilelerin duası kabul olurmuş:)
hoşgeldin canım hemencik hamile kalmışsın yaaa maşallah:) isteyerek mi oldu canım?
akşam deneyim barii sağolun kızlar off annem bende kalıyordu dün filan konuşsanız annemden isterdim
bugün eşim geliyo ondan istesem yapar mı yaa :44: benim akşamları hiç halim olmuyo herkes alıştı saat 8-9 arasında esnemeye ve yastık aramaya başlıyorum
hoş daha şimdiden esniyorum da o saatte dayanılmaz oluyor
eşin yapar kolay zaten canım benim , hamileliğin ilk zamanları uykucular çok gelirmiş
slm kızlar bende 4 hazıranda evlendım ve suan 2 aylık hamişim darısı isteyenler başına hamilelerin duası kabul olurmuş:)
selam bebişler nabıyonuss beaa
selam bebişler nabıyonuss beaa
zuzummmm canımmmm ne olmuş sana bakıyımmm, oyoyoy bebeğin büyüyor da ağrımı yapıyor sana yerim ikinizi de benn, hadi bakalım bebişini göreceksin akşama onu düşün ağrını unut , teyzoşları öpüyor onu kocaman
ayy çok güzel canım benim inşallah sonuçlarında çok iyi çıkar kuzcuğuma slm söyle
tursu dedinizde benimde canım günlerdir pezik tursusu istiyor ama bulamadım[/QUOTE
pezik turşusu ne canım ilk defa duyuyorum?
aşkım pezik turşusu pazının sapından yapılıyor çok güzel tavsiye ederim ben normalde sevmem tursu ama onu cok sevmiştim taa ne zaman yemiştim aradan bi 7-8 sene gecti gecen gece aklıma düştü mutlaka bulucam
ooo hoşgeldin kızanım sen nasılsın kızancık nasıldır beaa naptırıverisin
hoşgeldin canım iyid,r ne olsun sen nasılsın bakalım, bebiş nasıl
nabıyım beaaa kızçem olucek bi kerem benim üle kızancık deme bakayım...=)))) ayy inşallah sağlıkla haticem sen naptın bakem
Ii canım sağol bebişte iyidir inşallah tezesü beni bu kadar rahatsız ettiğine göre iyi heralde=))çok gazım var bu aralarrr
hoşgeldin canım maşallah bu ne hız bizim içinde dua et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
zuzuu bende normalde turşu sevmem ama canım hep turşu istiyo bugünde öğlen turşu koktu burnuma baktım etrafımda yiyende yok neyse ki evde var akşam yerim
Haticeee galiba hergün önünden geçiyorum oranın
bugün dikkat edeyim bakalım ya yarın akşam ya da hafta sonu güzel bir kahvaltıya gidebilirim sağol canım
her yöreden var her memlektetn tekirdağlı babam çorluda halam oturuyor.senede bi kaç kez giderim gezmeye
aşkım pezik turşusu pazının sapından yapılıyor çok güzel tavsiye ederim ben normalde sevmem tursu ama onu cok sevmiştim taa ne zaman yemiştim aradan bi 7-8 sene gecti gecen gece aklıma düştü mutlaka bulucam
ohh be sevindim kahvaltıda yapıyorlarmış grupfoniden buldum daha önce kampanyası varmış ama şimdi yok bitmiş olsa alcaktım
tel ara belki şimdide getirirler
zuzuu bende normalde turşu sevmem ama canım hep turşu istiyo bugünde öğlen turşu koktu burnuma baktım etrafımda yiyende yok neyse ki evde var akşam yerim
haticeee galiba hergün önünden geçiyorum oranın
bugün dikkat edeyim bakalım ya yarın akşam ya da hafta sonu güzel bir kahvaltıya gidebilirim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?