Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ağrım çok yok ama uykum varya sanırım huysuzluk yapıyorum bebek gibi gerçi zaten hamiller yarı kendi yarı bebek gibi davranırlarmıs benımde o huysuzluğum tuttu heralde.. bizde sizi öpüyoruz kuzumun teyzeleri

ayy çok güzel canım benim inşallah sonuçlarında çok iyi çıkar kuzcuğuma slm söyle

sağol hayatım inş. iyi çıkar aksama haber veririm zaten size kan sonuçlarını belki hemen alamam ama ense ve burun ölçümünü lhemencecik öğreniriz

ooo hoşgeldin kızanım sen nasılsın kızancık nasıldır beaa naptırıverisin

nabıyım beaaa kızçem olucek bi kerem benim üle kızancık deme bakayım...=)))) ayy inşallah sağlıkla haticem sen naptın bakem

hoşgeldin canım iyid,r ne olsun sen nasılsın bakalım, bebiş nasıl

ii canım sağol bebişte iyidir inşallah tezesü beni bu kadar rahatsız ettiğine göre iyi heralde=))çok gazım var bu aralarrr

zuzuu bende normalde turşu sevmem ama canım hep turşu istiyo bugünde öğlen turşu koktu burnuma baktım etrafımda yiyende yok neyse ki evde var akşam yerim

haticeee galiba hergün önünden geçiyorum oranın
bugün dikkat edeyim bakalım ya yarın akşam ya da hafta sonu güzel bir kahvaltıya gidebilirim sağol canım

her yöreden var her memlektetn tekirdağlı babam çorluda halam oturuyor.senede bi kaç kez giderim gezmeye

ohh be sevindim kahvaltıda yapıyorlarmış grupfoniden buldum daha önce kampanyası varmış ama şimdi yok bitmiş olsa alcaktım

tel ara belki şimdide getirirler

her yöreden var her memlektetn tekirdağlı babam çorluda halam oturuyor.senede bi kaç kez giderim gezmeye

ne güzel aslen tekirdağlımısın??
bir de şuna uyuz oluyorum kocanın memleketiyle hiç alakan olmadığı halde kiliğinde o yazıyor ya deli oluyorum buna bir çözüm bulsunlar yhaa

sağol hayatım inş. iyi çıkar aksama haber veririm zaten size kan sonuçlarını belki hemen alamam ama ense ve burun ölçümünü lhemencecik öğreniriz

o minicik burnunu ısırırım ben , ne güzeldir şimdi küçücük eller ayaklar

aa hiç duymadım zuzum ben , eşine söyle bulsun sana zuzum

ohh be sevindim kahvaltıda yapıyorlarmış grupfoniden buldum daha önce kampanyası varmış ama şimdi yok bitmiş olsa alcaktım

tel ara belki şimdide getirirler

çok sağol canım hatta galiba camdan bakınca görüyorum orayı adını tam okuyamıyorum ama tahminen orası
şimdi getirtemem yaa iş yerindekiler bilmiyor şimdilik ama midem ezildi turşu mıhlama filan derken birşey bulup atıştırsam fena olmayacak

ahh kıymam sana tahmin edebiliyorum senin zamanlarında benimde canım nar istedi ama bulamadık bulsakda ilk aylarda çok zararlı düşük yapıo o yüzden bekliyorum büyük bir sabırsızlıkta kısın gelmesini ve su riski atlatmayı

zuzu zuzu inşallah güzel çıkar sonuçların
ama biliyorsun bu testler %100 güvenilir değil onu da dikkate al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…