Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dün yine saçımı kestirmeye gidiodum zor tuttum kendimi...hamileyken saç kestirdiğinde çocuğun ömrü kısalırmış diolar
yhaa hamilelikle ilgili ne çok batıl inanç var insan inanmıyor ama yinede casaret edipte yapamıyor işte çocuğuma bişi olur die saçlarım belime indi ve uçları kırıldı dolaşınca zor taranıyor ve kremsiz hiçç taranmıyor vede çooook dökülüyor 7 ay daha beklicem bölee

Kızlar hadiyin dua alamıyorum nerdesiniz

10 daha ekle haticem, dün ütü yaparken okuyorum bi yandan yazıyorum ,eşim ne yapıyorsun bıdı bıdı konuşuyorsun dua okuyorum dedim, sıkıştırdı niye falan söylemek istemedim , sonra sizi anlattım erkektir onlar dedi erkekler üye olur dalga geçerler dedi, git başımdan onlar benim en iyi arkadaşlarım dedim , kovdum valla, canlarım siz erkek misiniz yoksa

ay hayatım ben de aynı durumdayım 3 ay geçsin kestircem yaa dayanamam 7-8 ay daha

ah sorma hayatım erkek halimle seninle dalga geçelim diye hamile kaldım kocalar daha korkak oluyor aslında bende de var o paranoya ama sizden şüphelenmiyorum

ah sorma hayatım erkek halimle seninle dalga geçelim diye hamile kaldım kocalar daha korkak oluyor aslında bende de var o paranoya ama sizden şüphelenmiyorum

aman erkek milleti işte düşünceler hep aynı, benim size güvenim sonsuz laf bile söyletmedim eşime canlarım benimmmmm

benimkine yazdıklarımı okuma serbest walla sizi erkek fln da sanmıyor hemde bir erkek bu kadar kadın gibi konuşamaz konuşuyorsada zaten bizden biri olma yolundadır

ay bu çok iyiydi yaaa bayıldım neyse benden şüphelenmessin artık facebooktan gördük birbirimizi

ay bu çok iyiydi yaaa bayıldım neyse benden şüphelenmessin artık facebooktan gördük birbirimizi

benimkine yazdıklarımı okuma serbest walla sizi erkek fln da sanmıyor hemde bir erkek bu kadar kadın gibi konuşamaz konuşuyorsada zaten bizden biri olma yolundadır

ben okutmadım canım bilmiyor bu siteyi o nedenle öyle konuşuyor, dedim bazı arkadaşlarım face de ekli gir bak o zaman, sustu sonra:):)

gördük zuzum evet face bak dedim zaten , ister inansın ister inanmasın banane, sizi seviyorum kızlarrr

Offff kızlar kızlar gelemmii siz ananızın koynunda ben soğuktan ölemmi Koptum ya serfik hiçbir erkek bu kadar bilgiye sahip değildir

ya ben aslında eşim dalga geçmesin die bütün geçmişimi siliodum kadınlarkulübünün tüm geçmişini yani kızmazdı ama dalga geçerdi belki çünkü hamile kalmadan önce yazıodum ya hani belirtileri fln ondan
ama birgün yanlışlıkla yer imleri sekmesine atmışım kadınlar kulübünü kullanıcı adımı fln biliyordu zaten eski kayıtlısıyım ya buranın baktı yazdıklarıma bide geçmişe baktı hiç bişi yok...çokkk yanlış anladı beni niye siliosun fln dedi kimbilir başka neleri sildin ben göremiyorum dedi bu bana çok dokundu haksızdım hata ettim ..sonrada saldım çayıra böleeee okursa okusun nakıyor arada dalga geçmiyor ama bişi demio hatta burda kafa dağıttığım için eminim seviniyordur benim için.
siz siz olun eşinizden bişi saklamayın kızlar

bizim evde bilgisayar yok canım, sizden bahsediyorum ama nadiren ne anlatayım ona şimdi özel özel konuşuyoruz burada görmek isterse gösteririm tabi işin şakası, gizli saklı bişey yok burada

bizim evde bilgisayar yok canım, sizden bahsediyorum ama nadiren ne anlatayım ona şimdi özel özel konuşuyoruz burada görmek isterse gösteririm tabi işin şakası, gizli saklı bişey yok burada

he evden bağlanmıyorsan sorun değil tabi görmeselerde olur o şekilde amaan görüpte nabıcaklar bilmiyorum kadınların sorunumu biter walla ben eşimlede konuşurum istesem ama o erkek tabiki bıkacak bi süre sonra detay sevmezler hiç bir zaman bilmeleri gerektiği kadarını bilmeleri yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…