- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.301
ne güzel aslen tekirdağlımısın??
Bir de şuna uyuz oluyorum kocanın memleketiyle hiç alakan olmadığı halde kiliğinde o yazıyor ya deli oluyorum buna bir çözüm bulsunlar yhaa
babamın akrabaları orda dayıları hala teyze hepsi.tekirdağı iyi bilirim burgazı çorluyu vs...
zuzu zuzu inşallah güzel çıkar sonuçların
ama biliyorsun bu testler %100 güvenilir değil onu da dikkate al canım
Kızlar hadiyin dua alamıyorum nerdesiniz
dün yine saçımı kestirmeye gidiodum zor tuttum kendimi...hamileyken saç kestirdiğinde çocuğun ömrü kısalırmış diolar
yhaa hamilelikle ilgili ne çok batıl inanç var insan inanmıyor ama yinede casaret edipte yapamıyor işte çocuğuma bişi olur die saçlarım belime indi ve uçları kırıldı dolaşınca zor taranıyor ve kremsiz hiçç taranmıyor vede çooook dökülüyor 7 ay daha beklicem bölee
10 daha ekle haticem, dün ütü yaparken okuyorum bi yandan yazıyorum ,eşim ne yapıyorsun bıdı bıdı konuşuyorsun dua okuyorum dedim, sıkıştırdı niye falan söylemek istemedim , sonra sizi anlattım erkektir onlar dedierkekler üye olur dalga geçerler dedi, git başımdan onlar benim en iyi arkadaşlarım dedim , kovdum valla, canlarım siz erkek misiniz yoksa
ah sorma hayatım erkek halimle seninle dalga geçelim diye hamile kaldımkocalar daha korkak oluyor aslında bende de var o paranoya ama sizden şüphelenmiyorum
10 daha ekle haticem, dün ütü yaparken okuyorum bi yandan yazıyorum ,eşim ne yapıyorsun bıdı bıdı konuşuyorsun dua okuyorum dedim, sıkıştırdı niye falan söylemek istemedim , sonra sizi anlattım erkektir onlar dedierkekler üye olur dalga geçerler dedi, git başımdan onlar benim en iyi arkadaşlarım dedim , kovdum valla, canlarım siz erkek misiniz yoksa
10 daha ekle haticem, dün ütü yaparken okuyorum bi yandan yazıyorum ,eşim ne yapıyorsun bıdı bıdı konuşuyorsun dua okuyorum dedim, sıkıştırdı niye falan söylemek istemedim , sonra sizi anlattım erkektir onlar dediErkekler üye olur dalga geçerler dedi, git başımdan onlar benim en iyi arkadaşlarım dedim , kovdum valla, canlarım siz erkek misiniz yoksa
10 daha ekle haticem, dün ütü yaparken okuyorum bi yandan yazıyorum ,eşim ne yapıyorsun bıdı bıdı konuşuyorsun dua okuyorum dedim, sıkıştırdı niye falan söylemek istemedim , sonra sizi anlattım erkektir onlar dediErkekler üye olur dalga geçerler dedi, git başımdan onlar benim en iyi arkadaşlarım dedim , kovdum valla, canlarım siz erkek misiniz yoksa
benimkine yazdıklarımı okuma serbest walla sizi erkek fln da sanmıyor hemde bir erkek bu kadar kadın gibi konuşamaz konuşuyorsada zaten bizden biri olma yolundadır
ay bu çok iyiydi yaaa bayıldım neyse benden şüphelenmessin artık facebooktan gördük birbirimizi
haticem 20 daha okudum, 10 yazmıştım gördün dimi canım
Offff kızlar kızlar gelemmii siz ananızın koynunda ben soğuktan ölemmiKoptum ya serfik hiçbir erkek bu kadar bilgiye sahip değildir
ya ben aslında eşim dalga geçmesin die bütün geçmişimi siliodum kadınlarkulübünün tüm geçmişini yani kızmazdı ama dalga geçerdi belki çünkü hamile kalmadan önce yazıodum ya hani belirtileri fln ondan
ama birgün yanlışlıkla yer imleri sekmesine atmışım kadınlar kulübünü kullanıcı adımı fln biliyordu zaten eski kayıtlısıyım ya buranın baktı yazdıklarıma bide geçmişe baktı hiç bişi yok...çokkk yanlış anladı beni niye siliosun fln dedi kimbilir başka neleri sildin ben göremiyorum dedi bu bana çok dokundu haksızdım hata ettim ..sonrada saldım çayıra böleeee okursa okusun nakıyor arada dalga geçmiyor ama bişi demio hatta burda kafa dağıttığım için eminim seviniyordur benim için.
siz siz olun eşinizden bişi saklamayın kızlar
bizim evde bilgisayar yok canım, sizden bahsediyorum ama nadiren ne anlatayım ona şimdi özel özel konuşuyoruz buradagörmek isterse gösteririm tabi işin şakası, gizli saklı bişey yok burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?