- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.321
he evden bağlanmıyorsan sorun değil tabi görmeselerde olur o şekilde amaan görüpte nabıcaklar bilmiyorum kadınların sorunumu biter walla ben eşimlede konuşurum istesem ama o erkek tabiki bıkacak bi süre sonra detay sevmezler hiç bir zaman bilmeleri gerektiği kadarını bilmeleri yeterli
bence de canım az şey bilmeleri yeyerli sonra sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorsun, kocama diyorum çalışmamız lazım, daha yumurtan çatlamadı mı diyor ben şimdi nasıl anlatayım nasıl çatlıyor ne zaman diye bilmesin gerek yok :)
2470 canım
Sağol haticem bitecek inşallah, son sürat okuyorum , bir iki arkadaşa söyleyeyim bari pek istemiyordum söylemek ama perşembeye yetiştirmem lazım, allah razı olsun canım
yaa kızlar önceden haşlayıp buzluğa attığımız nohutla nohut yemeği olurmu olursa nasıl olur acil bilgi verin bana yemek yapıcam:18:
yaa kızlar önceden haşlayıp buzluğa attığımız nohutla nohut yemeği olurmu olursa nasıl olur acil bilgi verin bana yemek yapıcam:18:
olur canım ben hep öyle yapıyorum biraz suyunla atsaydın buzluğa çıkar soğanını salçasını etini koy hiç farkı yok yani
Tansel nerdesin ya sabah bursanın güzeli diye çağırdım bu saat oldu yoksun illa bağırarakmı çağırcaz gzüellikle gel yaww tansellllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bi gelsin bakalım yarın o iyice boşladı bizi pataklıycam onuuu
sorma ya tam gezenti oldu başımıza biz burda nasılız napıyoz hiçç umrunda değil anca gezsin tanselllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?