- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.341
dün yine saçımı kestirmeye gidiodum zor tuttum kendimi...hamileyken saç kestirdiğinde çocuğun ömrü kısalırmış diolar
yhaa hamilelikle ilgili ne çok batıl inanç var insan inanmıyor ama yinede casaret edipte yapamıyor işte çocuğuma bişi olur die saçlarım belime indi ve uçları kırıldı dolaşınca zor taranıyor ve kremsiz hiçç taranmıyor vede çooook dökülüyor 7 ay daha beklicem bölee
günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tedirgin oldum :18::18::18:
Kızlar buarada benim minik klebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş annesinin minik kuzusu
Günaydın canlarımmmm,
tansellllll neler yapmışsın sen öyle ne güzel yaa keşke imkan olsa da burada yapabilsek sadece konseve domates yapabiliyoruzneyse dün gelmeme sebebin geçerli olduğu için sopalamayacağım seni:):)
zuzummm telaş yok i korkma alla ın izniyle bişey çıkmaz bebeğin gayet sağlıklıdır sakın üzülme
haticem 60 ekler misin
Kızlar buarada benim minik klebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş annesinin minik kuzusu
günaydın nasılsın ekledim canım 2660
serfik haticee dün mıhlama yapmaya kalktımbecerebildiğim söylenmez
mısır unum yoktu ama ben çerkesim bizim bastalık mısır unu vardı daha dişe gelir şekilde bir un ondan kattım birde telli peynir vardı onu kattım
sonuç çok akışkan olmayan dişe mısır onu gelen ama lezzet olarak fena olmayan birşey çıktı
ay zuzuuum canım hayırlı olsu ee ne düşünüyorsunuz eşin ne tepki verdi hiç isim konuştunuz mu bakalım
günaydın kızlar
zozdemir canım hayırlı olsun oğluşumuz geliyor
Tansell bizde bu sene elde çıkardık salçayı annemle ölmüştük 2 gün canım ama kışın da rahatsın ohh
zuzummmm kıyamam hiççç oğluşumuz mu geliyorrr yer teyzesi onun totosunu çok sevindim allah gönlüne göre verdi canım benim
serfik haticee dün mıhlama yapmaya kalktımBecerebildiğim söylenmez
mısır unum yoktu ama ben çerkesim bizim bastalık mısır unu vardı daha dişe gelir şekilde bir un ondan kattım birde telli peynir vardı onu kattım
sonuç çok akışkan olmayan dişe mısır onu gelen ama lezzet olarak fena olmayan birşey çıktı
günaydın kızlar
zozdemir canım hayırlı olsun oğluşumuz geliyor
Tansell bizde bu sene elde çıkardık salçayı annemle ölmüştük 2 gün canım ama kışın da rahatsın ohh
zuzummmm kıyamam hiççç oğluşumuz mu geliyorrr yer teyzesi onun totosunu çok sevindim allah gönlüne göre verdi canım benim
sağol canım darısı inş. Sizinlerin başına sağlıklı sıhatli olsunda bebeğim başka da bişey istemem
evet teyzesi doktorum pipisi göründü dedi rabbim gönlüm göra verdi ama kızda olda hiçbişey fark etmezdi yani darısada inş. Sizin başınıza hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?