Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

can kuslarım osledınız sanırım benı ayy ben bu erkek muhbbetıne koptum heee ayy ne bılsın adamlar ben esıme hep soyleye bıleceklerımı anlatıyorum neysee gezmedımbugun yaaa aglıcam sımdı oluyorum yorgunluktan anam pestılımı cıkardı ama kıyamam kadına o benden cok yoruldu tabı dun ev tarhanası yapmıs cnm anacıgım bugunde 7 kasa domatesten salca yaptık ıkı kazan kaynattık sagolsun banada yapıyoruz sonra yengemle pazara gıttık kılolarca patlıcan yag bıberı yesıl bıber aldık onları salca kozunde kozledık kıslık hazırlık ama saatlerce surdu evıme yenı geldım sonra kahvaltılık bı koz karısımı var komsu yapmıstı yenı evlıyım vermıstı esımde onu cok begendı ondanda yapın dedı annemde bıtane damadı okadar ısın arasında bıde onla ugrastık kızartmalar yaptık kavonozlara ama evı dandını bıraktım geldım evıme dahada kadın cagazın ısı var yarında antalyadan esımın arkadası mısafır olarak gelıyor cok takılmıycakmıs ama mısafır sonucta.yoruldum ıste ama kısın yıycem kısmetse gelın hep beraber yıyelım.aaa kızlar esımle dun ınternetten ev baktık bu pazar kısmetse erkenden kalkıp evlerı dolasıcaz acele etmıycez ama ıyıbı ev bulursak kıralıycaz bakalım yanı soyle dııye bılırım esım hemen tasınırsak kurban kesemeyız yok kapora yok dopazıtı dedı kurbanda kesmek ıstıyor kurbandan sonra tasınalım dedı ayy 2yıldır kaynanama sabrettım 2 ay daha sabrederım cok sukur kocamı ıkna ettım ayyyy yıne cok konustum puufff

günaydın kızlar nasılsınız? dün 2li teste gittik ense kalınlıgı 2,5 mm dedi doktor normalda 3 mm ve üzerini tehlikeli buluyoruz dedi sizinde biraz yüksek ama bişey oldugunu zannetmiyorum kan sonuçlerinı c.tesi alıcaz bişey çıkarsa çağırırz dedi ama zannemiyorum dedi bizi korkuttu kızlar sonuç nasıl? ben tedirgin oldum :18::18::18:

Günaydın canlarımmmm,

tansellllll neler yapmışsın sen öyle ne güzel yaa keşke imkan olsa da burada yapabilsek sadece konseve domates yapabiliyoruz neyse dün gelmeme sebebin geçerli olduğu için sopalamayacağım seni:):)

zuzummm telaş yok i korkma alla ın izniyle bişey çıkmaz bebeğin gayet sağlıklıdır sakın üzülme

haticem 60 ekler misin

günayydınnnnn.... nasılsınızzz kızlar..

bayansu canım için rhat olsun git kestir inanma böle şeylere boş bunlar. bnde kestirdim valla. avuç avuç döküldü saçlarım hamile kaldıktan sonra hmde kalçamdaydı çokda sağlıklıydı güzelim saçlarım kısacık kestirdim çokda rahat ettm..

zuhalcim içini ferah tut. olumsuz düşünme çok sağlıklı bebeişin buna inan.
bizde bu hafta yaptrcaz inş testi güzel haberler alırız inş. geçen gittiğimde ölesine ölçmüştü doktor 1,6 çıkmıştı ense kalınlığı bakalım bu sefer ne çıkcak. canım bide bu çok hassa bi ölçüm olduğu için en ufak kaydırma bile büyük fark yaratabiliyomuş. endişelenme...

günaydın kızlar

zozdemir canım hayırlı olsun oğluşumuz geliyor
tansell bizde bu sene elde çıkardık salçayı annemle ölmüştük 2 gün canım ama kışın da rahatsın ohh

günaydın nasılsın ekledim canım 2660

serfik haticee dün mıhlama yapmaya kalktım becerebildiğim söylenmez
mısır unum yoktu ama ben çerkesim bizim bastalık mısır unu vardı daha dişe gelir şekilde bir un ondan kattım birde telli peynir vardı onu kattım
sonuç çok akışkan olmayan dişe mısır onu gelen ama lezzet olarak fena olmayan birşey çıktı

ayyy canım benim yaptın demek , olsun yaa yedin ya nasıl olursa olsun, keşke yakın olsan da yapıp yedirsek sana canım benim

ay zuzuuum canım hayırlı olsu ee ne düşünüyorsunuz eşin ne tepki verdi hiç isim konuştunuz mu bakalım

çok sağol bitanem rabbim gönlümüze göre verdi ama işte doktor bizi biraz korkuttu c.tesi kan sonuçlarımızda cıksında tam sevinices inş. Gönlümüzden erkek geçiyordu ama kızda olsaydı tabiki yine aynı şekilde aynı duyguları beslerdim benim eşim birde çok pipirikli sabaha kadar uyumamış araştırma yapmış kıyamam ama nedense içim rahatladı benim inş. Güzel cıkacak sonuç Isim olarakda iki isim koymayı düşünüyoruz teoman toprak istiyoruz eğer kız olsaydı arya su yada asya su istiyorduk

günaydın kızlar

Tansell bizde bu sene elde çıkardık salçayı annemle ölmüştük 2 gün canım ama kışın da rahatsın ohh

zuzummmm kıyamam hiççç oğluşumuz mu geliyorrr yer teyzesi onun totosunu çok sevindim allah gönlüne göre verdi canım benim

afiyet olsun canım çok akışkan bişi değil zaten normaldede

günaydın kızlar

Tansell bizde bu sene elde çıkardık salçayı annemle ölmüştük 2 gün canım ama kışın da rahatsın ohh

sağol canım darısı inş. Sizinlerin başına sağlıklı sıhatli olsunda bebeğim başka da bişey istemem

zuzummmm kıyamam hiççç oğluşumuz mu geliyorrr yer teyzesi onun totosunu çok sevindim allah gönlüne göre verdi canım benim

evet teyzesi doktorum pipisi göründü dedi rabbim gönlüm göra verdi ama kızda olda hiçbişey fark etmezdi yani darısada inş. Sizin başınıza hayırlısıyla

amin inşallah canım , oyy oyyy canım benim yaaa teoman toprak geliyorrrrr

zuhalcım demek evımızın ılk bebişi erkek ohh cok sevındım desenee bızımkınlere abılık yapıcak ooohh ıyıde oldu zaman kotu her eve abı sart neyse saka bı yana hayırlı evlat olsun cnm ıcınıde rahat tut drlar bıraz pımpırıklı oluyor demekkı bebegın saglıklı ve guzel buyuyor hadı hayırlıısıı

canlarım slmlar heryerım agrıyor daha anca aylılıp gırdım bızım beyde antalyalı arkadasıyla dısarıda bırazdan bende gıdıcem yanlarına yemek yıycez hep berarber ıyısınız dımııı buarada tablo yapmıyormuyuz herkezın herseyı degıstı ama sız bılırsınız tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…