Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyidir canım yaa ne olsun , bugün içim kıpır kıpır mutluyum nedense

face de gordum aman allah bozmasın mutlulugunu nedendırkı hmmm bılemıycem tabıykı ınsan bazen oyle olur kalbı yerınden cıkcakmıs gıbı hadı hayırlı haberler ver ıns

face de gordum aman allah bozmasın mutlulugunu nedendırkı hmmm bılemıycem tabıykı ınsan bazen oyle olur kalbı yerınden cıkcakmıs gıbı hadı hayırlı haberler ver ıns

amin canımmm....bilmem nedendir canım bişey beklemiyorum zaten çocuk mu yapacaktım ben unutmuşum bak

tünaydın güzel topiğin güzel hatunları

200 okudum akşam ekleyiverin kaç oldu şimdi

bu arada benm 6 gün kaldı regl inşşş olmam gerçi hiç belirti falanda yok ama

kızlar ben kaar sımdılık 1 2 satte gelıcem esım ve arkadası benı bekler muck

kızlar merhaba herkese;
bende dr takibine başladım ve dr bi sorun yok dedi ve yumurtan çatlamış dedi dün çatlamışsa dün ilişkiye girmedik ama bugün çatlamışsa en kısa zamanda ilişkiye girin dedi ve biz ancak gece 12 de girebiliriz ozamanda çok geç olabilir misafirler var.ve sol yumurtam çatlamış heralde bu ayki şansımı kaybettim nedersiniz

canım hayırlı olsun. topiğin paşası geliyor desene....
kan testlerinide hiç takma kafana teoman topragımız çok sağlıklı.....maşallah kuzucuğa...

amin canım inş. bir sorun çıkmaz.. canım şehzadem geliyor tosun paşam geliyorrr..

evet caım abıleri geliyor valla ona göre yani öyle rahat hareket edemezler evet doktorlar pipirikli benim kocam onlardan daha pipirikli

dünde çatlamış olsa 36 -42 arası önemli olandır ilişkişden sonra sol tarafına yatmayı unutma hala şansın olabilir :)

merhaba canım, sen çalışmana devam et ayaklarını dik sabha kadar kalkma bence olumsuz da düşünme Allah tan umut kesilmez

amin canım inş. bir sorun çıkmaz.. canım şehzadem geliyor tosun paşam geliyorrr..

topiğimizin erkeki geliyor yaaa kısçeleri o koruyacak heyttt beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…