- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.361
tanselll gedin mi sen bakiyimmmm
geldım kuzum nasılsın bakalım
iyidir canım yaa ne olsun , bugün içim kıpır kıpır mutluyum nedense
face de gordum aman allah bozmasın mutlulugunu nedendırkı hmmm bılemıycem tabıykı ınsan bazen oyle olur kalbı yerınden cıkcakmıs gıbı hadı hayırlı haberler ver ıns
tünaydın güzel topiğin güzel hatunları
200 okudum akşam ekleyiverin kaç oldu şimdi
bu arada benm 6 gün kaldı regl inşşş olmam gerçi hiç belirti falanda yok ama
kızlar ben kaar sımdılık 1 2 satte gelıcem esım ve arkadası benı bekler muck
tünaydın güzel topiğin güzel hatunları
200 okudum akşam ekleyiverin kaç oldu şimdi
bu arada benm 6 gün kaldı regl inşşş olmam gerçi hiç belirti falanda yok ama
canım hayırlı olsun. topiğin paşası geliyor desene....
kan testlerinide hiç takma kafana teoman topragımız çok sağlıklı.....maşallah kuzucuğa...
zuhalcım demek evımızın ılk bebişi erkek ohh cok sevındım desenee bızımkınlere abılık yapıcak ooohh ıyıde oldu zaman kotu her eve abı sart neyse saka bı yana hayırlı evlat olsun cnm ıcınıde rahat tut drlar bıraz pımpırıklı oluyor demekkı bebegın saglıklı ve guzel buyuyor hadı hayırlıısıı
kızlar merhaba herkese;
bende dr takibine başladım ve dr bi sorun yok dedi ve yumurtan çatlamış dedi dün çatlamışsa dün ilişkiye girmedik ama bugün çatlamışsa en kısa zamanda ilişkiye girin dedi ve biz ancak gece 12 de girebiliriz ozamanda çok geç olabilir misafirler var.ve sol yumurtam çatlamış heralde bu ayki şansımı kaybettim nedersiniz
kızlar merhaba herkese;
bende dr takibine başladım ve dr bi sorun yok dedi ve yumurtan çatlamış dedi dün çatlamışsa dün ilişkiye girmedik ama bugün çatlamışsa en kısa zamanda ilişkiye girin dedi ve biz ancak gece 12 de girebiliriz ozamanda çok geç olabilir misafirler var.ve sol yumurtam çatlamış heralde bu ayki şansımı kaybettim nedersiniz
amin canım inş. bir sorun çıkmaz.. canım şehzadem geliyor tosun paşam geliyorrr..
topiğimizin erkeki geliyor yaaa kısçeleri o koruyacak heyttt beee
merhaba canım, sen çalışmana devam et ayaklarını dik sabha kadar kalkma bence olumsuz da düşünme Allah tan umut kesilmez
amin canım inş. bir sorun çıkmaz.. canım şehzadem geliyor tosun paşam geliyorrr..
topiğimizin erkeki geliyor yaaa kısçeleri o koruyacak heyttt beee
canım sağol cevaplar için inşallah olur....buarada erkek dedin ya seninmi var yoksa benimki olur diye mi söyledin anlamadım heyecanlandım birdennnn
merhaba canım, sen çalışmana devam et ayaklarını dik sabha kadar kalkma bence olumsuz da düşünme Allah tan umut kesilmez
canım sağol cevaplar için inşallah olur....buarada erkek dedin ya seninmi var yoksa benimki olur diye mi söyledin anlamadım heyecanlandım birdennnn
canım benim inşallah senin de benim de ve tüm isteyelerin de yavrusu en kısa sürede gelir, benim henüz bebeğim yok ama Allah söyletti sana erkek mi olacak bebeğim acaba:)) bizim zuzumuzun zozdemir in oğlu olacak onun için dedim:)
Serfikkkkkkkk 3000 QUOTE]
yuppiii yetişecek haticem Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?