- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.381
pek birşey kalmamış kızlar bi gayret bitirelim duamızı
ben şimdi dişçiye gidicem akşama 200 kadar okuycam inş
bide merek ettim fazla okunduğunda kabul olmaz mı yada 1 2 eksik aradan kaçmışsa
tam sayısına göre mi bitirmek lazım
Inşallah canım benim perşembe akşamına kadar biticek allahın izniyle hadiyin kızlarrr
pek birşey kalmamış kızlar bi gayret bitirelim duamızı
ben şimdi dişçiye gidicem akşama 200 kadar okuycam inş
bide merek ettim fazla okunduğunda kabul olmaz mı yada 1 2 eksik aradan kaçmışsa
tam sayısına göre mi bitirmek lazım
kızlar cnm bişiler istiyor ama ne istiyorrr bilmiyorumm
ne istiyormuş kuzucuğun canı acaba:44:
ahh cnm bi bilsem ne istediğini... buda sıkıcı bi durum. yemekde yiyemedm bugün işyerinde midem çok fenaydı hala geçmedi bulantılar...şimdide bişiler yemek istiyorum ama ne istediğimi bilmiyorum
bide benm alerjik nezlem var o çoştu bu aralar nefes alamıyorum, başım ağrıyor ilaçta içemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum...
ama bunların yanında güzel bişi var sanki böle içimde kelebekler uçusuyo gibi bişiler hissediyorum.belki bağırsak hareketlerim ama ben yinede pıtırcığıma yorumluyorum bunu çok mutlu edici....
rabbim sizlerede yaşatsın inş. sizinle paylaştıkca çok mutlu oluyorum ama sonrada düşünüyorum sizi üzermi dye. sonrada diyorumki biz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz...
kızlar cnm bişiler istiyor ama ne istiyorrr bilmiyorumm
serpilcim cnmsın böle demeniz çok mutlu ediyor beni....hep dualarımdasınız.
mfalcon tatlım sanırım hormonlardan oluyo bu buna kannat getirdim valla. nasılsın sen bulantıların falan varmı. inşallah iyi bi hamişlik geçirirsin ben zor dönemi atlattım allahın izniyle
serpilcim cnmsın böle demeniz çok mutlu ediyor beni....hep dualarımdasınız.
mfalcon tatlım sanırım hormonlardan oluyo bu buna kannat getirdim valla. nasılsın sen bulantıların falan varmı. inşallah iyi bi hamişlik geçirirsin ben zor dönemi atlattım allahın izniyle
bnmde 3 gün kahve lekelenmem olmuştu. kasık ağrıları bnde hala devam ediyo cnm. mide bulantıların inşallah çoğalmaz. rahat geçirirsin bu dönemi.
bnmde göğüslerim çok şişti sütyenlerm küçük geliokarnımda kaşınmaya başladı büyüyoz artık...
kızlar ben de lekelenme 5-6. hafta arasında oldu o da şöyle perşembe oldu cumartesi oldu pazartesi oldu başkada olmadı şimdiye kadar öyle uzun uzadiye leke değil silinirken geldi o kadar
Merhaba;
hayırlısı olsun, çok seviniyorum böyle şeylere.. Bende anlatabilecek miyim diyorm böyle şeyler..
Umutsuzum çok..
Bi sorum olcaktı, bu kahverengi lekelenmeler ne zaman olmuştu ? Testi ne zaman yapıp öğrenmiştin hamile olduğunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?