Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

pek birşey kalmamış kızlar bi gayret bitirelim duamızı
ben şimdi dişçiye gidicem akşama 200 kadar okuycam inş

bide merek ettim fazla okunduğunda kabul olmaz mı yada 1 2 eksik aradan kaçmışsa
tam sayısına göre mi bitirmek lazım

allah senden razı olsun canım bu dua tam rakam 4444 olmalı canım

Inşallah canım benim perşembe akşamına kadar biticek allahın izniyle hadiyin kızlarrr

inşallah haticemmm okudukça yazıyorum ki fazla olmasın daha var ama ne olur ne olmaz

çok sağol canım Rabbim sana en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah

ne istiyormuş kuzucuğun canı acaba:44:

ahh cnm bi bilsem ne istediğini... buda sıkıcı bi durum. yemekde yiyemedm bugün işyerinde midem çok fenaydı hala geçmedi bulantılar...şimdide bişiler yemek istiyorum ama ne istediğimi bilmiyorum
bide benm alerjik nezlem var o çoştu bu aralar nefes alamıyorum, başım ağrıyor ilaçta içemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum...
ama bunların yanında güzel bişi var sanki böle içimde kelebekler uçusuyo gibi bişiler hissediyorum. belki bağırsak hareketlerim ama ben yinede pıtırcığıma yorumluyorum bunu çok mutlu edici....

rabbim sizlerede yaşatsın inş. sizinle paylaştıkca çok mutlu oluyorum ama sonrada düşünüyorum sizi üzermi dye. sonrada diyorumki biz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyoruz...

bikaç bişey söyleyim de canın çeksin bari canım yee , pasta kek börek en kolay bulunacaklar, hayalini kur bakalım aklına gelir belki:):)

sen bebeiğinden neşenden mutluluğundan bahset canım benim hiç üzülür müyüz çok mutlu oluyorum ben , için rahat olsun , kıpırtın hiç bitmesin

serpilcim cnmsın böle demeniz çok mutlu ediyor beni.... hep dualarımdasınız.
mfalcon tatlım sanırım hormonlardan oluyo bu buna kannat getirdim valla. nasılsın sen bulantıların falan varmı. inşallah iyi bi hamişlik geçirirsin ben zor dönemi atlattım allahın izniyle

ay hayatım benim bulantı belli olmuyor zaten 8 haftadan sonra çıkarmış arada çok bulanıyor arada iyiyim
kokular rahatsız ediyor beni onun dışında fena değilim karnım geriliyor değişik bir ağrı oluyor
kasık sancısı oluyor akıntım var onun dışında normalim
bir de toplamda 3 gün kahverengi akıntım oldu

ay bi de göğüsler felaket yaaa nasıl şişti nasıl acıyo gece sağdan sola dönerken bile acıyo uyanıyorum dönmekten vazgeçiyorum sırt üstü uyuyorum yaaa

bnmde 3 gün kahve lekelenmem olmuştu. kasık ağrıları bnde hala devam ediyo cnm. mide bulantıların inşallah çoğalmaz. rahat geçirirsin bu dönemi.
bnmde göğüslerim çok şişti sütyenlerm küçük gelio karnımda kaşınmaya başladı büyüyoz artık...

sağol canım benim hamişlerin duası kabul olurmuş öpüyorum seni

Merhaba;
hayırlısı olsun, çok seviniyorum böyle şeylere.. Bende anlatabilecek miyim diyorm böyle şeyler..
Umutsuzum çok..
Bi sorum olcaktı, bu kahverengi lekelenmeler ne zaman olmuştu ? Testi ne zaman yapıp öğrenmiştin hamile olduğunu?

Canlarım nasılsınız hamişler şu kahverengi leke ne zaman nasıl geldi yani adet zamanı sonrasımıydı fıstıklar merak ettim benimde adetim 4 gündür gecikti ama kan testimde ilk gün bişe çıkmadı ama dün bir iki damla leke geldi başkada bişe yok umutlanmıyorum da çünkü kanda çıkmamıştı yınede merakk umut :)

kızlar ben de lekelenme 5-6. hafta arasında oldu o da şöyle perşembe oldu cumartesi oldu pazartesi oldu başkada olmadı şimdiye kadar öyle uzun uzadiye leke değil silinirken geldi o kadar

bnm öğrenmem çok erken oldu adetime 5 gün kala öğrendim idrar testiyle. herkeste farklı bu endişelenmeyin kmisinde çıkmaya biliyo.
lekelenmemde mfalconun dediği gibi 5-6. hafta arasında yani adet tarihimden sonraki 10 günlük dönemde oldu. silinince peçetede gördüm.
ve sakın sakın umutsuz olmaaa... rabbim zamanını biliyor ve onu bekliyor. bn koca 1 sene bekledim tedavilerle çok şükür bu günlerime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…