Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

teşekkür ederim canım yarında çalışıyorum cuma günüde sabahtan dr işlerim var cuma gece de bi aksilik olmazsa çıkıcaz evede ayın sonunda 30 gelicem :) ayın 1 iş başı

iyi tatiller tatlım.. tatil gibisi yok wallahi

serpilcimm benimdee çokkk akıntım var bazen sarı bazen yumurta beyazı gibi hemde çok günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum yaa

ayy inş hamileyizdirr.. geçen ay doktora gittiğimde akıntı hamilelik belirtisi olabilir dedi

ay belim ağrıdı walla aldım domestosu ovdum heryerii

kızlaaaarr nasılsınız var mı yeni gebeler? ben yine geç yumurtladım sanırım akıntı ve ateş takibime göre 19. gün oldu gibi.. 18.gün ilişki olmuştu, tutma ihtimali var yani.. hayırlısı .. çok yoğun çalışma temposuna girdim ama çalışmak işimi yapmak yaşadığımı hissettirdi iyiyim yanii

günaydın panpişlerr

greenmoon hoşgeldin cnm. iyi olmana sevndm güzel haberlerini alırız seninde inş.

gÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BAKALIM ,
BENİM BAŞIM AĞRIYOR SANKİ ADET OLACAKMIŞ GİBİ DE ARADA BİR KARNIM VE
KASIKLARIMA AĞRI VURUYOR YİNE ERKEN OLACAĞIM HERHALDE

GECE UYANDIM BAŞ AĞIRISI İLE MİDEM BULANIYORDU Bİ GERİNME HİSSİ GELDİ GERİNMEZ OLAYDIM SAĞ KASIĞIMA ŞİDDETLİ BİR AĞRI SAPLANDI KALDIM ÖYLE ZOR TOPARLADIM KENDİMİ NEYİN NESİ ANLAMADIM

GREENMOON ÖZLEDİM SENİ CANIM YAA ARADA GİR BÖYLE SELAM VER BİZE KEŞKE GÜNDÜZ DE GİREBİLSEN , UMARIM BEBEĞİN GELMEK İÇİN YOLA GİRMİŞTİR BU SEFER OLACAK İNŞALLAH YENİ EVE BİR MELEK GELECEK
CANIM BEN DE BU AY ATEŞ TAKİBİ YAPIYORUM LİSTEMİ MESAJ OLARAK ATARIM SANA, ÖZLETME KENDİNİ CANIM , HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR İNŞALLAH....

LUGESMA NASILSIN BUGÜN CANIM

ay sorma bir de arkadaş sucuklu tost yiyor galiba kokudan ölcem nefes alamıyorum

çok umutlanma ama inşallah bu ay hamilesindir

üfff ne fena kokar yaaaa tıka burnunu tıka benim bile midem kalktı
Bilmiyorum ki canım adet belirtileri var bende bu ay da tutmadı sanırsam
neyse hayırlısı artık üzülmek yok

Zuzummmm günaydın sana bir tavsiyede bulunayım çok fazla patikli kıyafetler alma hemen büyüyorlar çünkü
giydiremezsin zuzummmm bir kaç tane yeter yani

oyyyyy yerim ben senin cicilerini teyzesinin zuzusu erkek yaaa ayakkabılara bak artistim benim pek yakışıklı olacak kereta bunları giyince

teşekkür ederiz teyzesi darısı sana artık.. Artık annesi gibi süslü olacak benim oğlum

allahım allahım şunlara bak yaaa ordaki mavi şeyde mont mu yoksa

teşekkür ederiz teyzesi evet montumuz biraz büyük ama seneye giyices artık

ay sabah sabah sucukmu resmen midem kalktı yicek başka bişey bulamamışmı allhım ya

serfikçim aslında ağrın olması iyi ama yinede umutlanma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…