Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zuzummmm günaydın sana bir tavsiyede bulunayım çok fazla patikli kıyafetler alma hemen büyüyorlar çünkü
giydiremezsin zuzummmm bir kaç tane yeter yani

yok bi tanem almıcam zaten bunlar ilk doğduğu zamanlar için birde hastane çıkışı alıcaz yeter büyüyolar zaten hemen ve ayrıca biraz zaman gectıkten sonrada havalar ısınıcak giyemez zaten ay sağlıkla sıhatle kucagıma alayımda ben başkada birsey istemiyorum zaten

ay sabah sabah sucukmu resmen midem kalktı yicek başka bişey bulamamışmı allhım ya

serfikçim aslında ağrın olması iyi ama yinede umutlanma canım

yok haticem umutlanmıyorum üzülmeyeceğim de, anneme dün rüyayı anlattım direkt sen hamile kalacaksın dedi, inşallah dedim :):)

martta doğacaktı dimi teyzesi gibi bahar geliyor zaten hemen, kışlık alma o zaman çok , ayyy ne güzel yaa bize de nasip eder inşallah Rabbim, neyle yıkayacaksın onları canım

inşallah kızlar inşallah hepinizden güzel haberler alırım ve verriirm erken çıktığım bazı zaman eve gitmeden çocuk mağazasına giderim geçen 2 saat geçirmişim orda o kadar güzel şeyler varki insana müthiş huzur veriyor onlara bakmak dokunmak sevmek yüzümü güldürüyor bütün sinirimi işin stresi hayat herşey bitiyor orda minicik şeyler kilotlu çoraplara bayılıyorum totosunda kabartma güller olan hani kızlara minicik eteği giydirip o çi,çek görünecek kırmızı pabuçlarıyla erkek içinde denizci kıyafetlleri var çok güzel duruyor şapkalar eldivenler zıbınlar. abimin 2 yaşında oğlu var bayramda ona kot pantolon mavili larciverli çizgili gömlek bide askı aldım giydirdim aman allahım okadar tatlı ki bide göbişimiz var askıları çekelemeya başladı aynı kirli vardı ya onun minyatür hali küçük adam.eşim der bi çocuğumuz olsa ordan çıkmazsın sen

o güzel haberi senden alalım ilk canım tatili boş geçirmeyelim lütfennn Rabbim kendi evladına da almayı nasip eder canım , eminim karnına düşünce yavrun bütün dükkanları boşaltacaksın

bazen düşünüyorum hamile olduğumu öğrendiğimde naparım diye kafayı biraz sıyırırım o kesin düşününce bile hayalinde gözlerim doluyor şimdiki gibi hemen çeşmeler açılıyor

bazen düşünüyorum hamile olduğumu öğrendiğimde naparım diye kafayı biraz sıyırırım o kesin düşününce bile hayalinde gözlerim doluyor şimdiki gibi hemen çeşmeler açılıyor

seni düşünebiliyorum canım, ilk inanmayacaksın sürekli test test test onlara da inanmayacaksın doğru doktora , doktor evet dediğinde bile içinde bir şüphe olacak ama bebişin kesesini görünce işte bu diyeceksin ve hüngür hüngür ağalayacaksın, kıyamam sana ben yaaaaa canım benimmmmm

canım yaaa ben de düşünürdüm hep ne yaparım diye
ağlarım kesin diyordum hiç öyle olmadı sadece şaşkınlık vardı çok komiktim sen nasıl olacaksın acaba

makinede kullanmak için sabun tozu var canım hacışakirin dalinin filan onlardan seçer beğenir alırsın

hacı şakirin sabun tozu var canım makina için onu kullanırsın :)

herşeyleri özel :) normal çamaşır deterjanıda var canım üzerinde yazıyor bebekler için çocuklar için diye yumuşatıcılarıda ayrı markette var gittiğinde bakarsın

teşekkür ederiz teyzeleri hemen gidip alamak istedim ama daha çoookkk erken geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…