- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.601
zuzummmm günaydın sana bir tavsiyede bulunayım çok fazla patikli kıyafetler alma hemen büyüyorlar çünkü
giydiremezsin zuzummmm bir kaç tane yeter yani
teşekkür ederiz teyzesi darısı sana artık.. Artık annesi gibi süslü olacak benim oğlum
amin inşallah:) cool olsun benim erkekim yaa süsleme öyle çocuğu zuzum erkek adam o , totosunu yerim onun
teşekkür ederiz teyzesi evet montumuz biraz büyük ama seneye giyices artık
ay sabah sabah sucukmu resmen midem kalktı yicek başka bişey bulamamışmı allhım ya
serfikçim aslında ağrın olması iyi ama yinede umutlanma canım
ya bunlar ne böyle çokk güzel rabbim giymeyi nasip etsin yakışıklıma
yok bi tanem almıcam zaten bunlar ilk doğduğu zamanlar için birde hastane çıkışı alıcaz yeter büyüyolar zaten hemen ve ayrıca biraz zaman gectıkten sonrada havalar ısınıcak giyemez zaten ay sağlıkla sıhatle kucagıma alayımda ben başkada birsey istemiyorum zaten
martta doğacaktı dimi teyzesi gibiBahar geliyor zaten hemen, kışlık alma o zaman çok , ayyy ne güzel yaa bize de nasip eder inşallah rabbim, neyle yıkayacaksın onları canım
aşkım inan bilmiyorum ki hiç yani bebeklere özel seyler vardır heralde
inşallah kızlar inşallah hepinizden güzel haberler alırım ve verriirm erken çıktığım bazı zaman eve gitmeden çocuk mağazasına giderim geçen 2 saat geçirmişim orda o kadar güzel şeyler varki insana müthiş huzur veriyor onlara bakmak dokunmak sevmek yüzümü güldürüyor bütün sinirimi işin stresi hayat herşey bitiyor orda minicik şeyler kilotlu çoraplara bayılıyorum totosunda kabartma güller olan hani kızlara minicik eteği giydirip o çi,çek görünecek kırmızı pabuçlarıyla erkek içinde denizci kıyafetlleri var çok güzel duruyor şapkalar eldivenler zıbınlar. abimin 2 yaşında oğlu var bayramda ona kot pantolon mavili larciverli çizgili gömlek bide askı aldım giydirdim aman allahım okadar tatlı ki bide göbişimiz var askıları çekelemeya başladı aynı kirli vardı ya onun minyatür hali küçük adam.eşim der bi çocuğumuz olsa ordan çıkmazsın sen
bazen düşünüyorum hamile olduğumu öğrendiğimde naparım diye kafayı biraz sıyırırım o kesin düşününce bile hayalinde gözlerim doluyor şimdiki gibi hemen çeşmeler açılıyor
bazen düşünüyorum hamile olduğumu öğrendiğimde naparım diye kafayı biraz sıyırırım o kesin düşününce bile hayalinde gözlerim doluyor şimdiki gibi hemen çeşmeler açılıyor
makinede kullanmak için sabun tozu var canım hacışakirin dalinin filan onlardan seçer beğenir alırsın
hacı şakirin sabun tozu var canım makina için onu kullanırsın :)
herşeyleri özel :) normal çamaşır deterjanıda var canım üzerinde yazıyor bebekler için çocuklar için diye yumuşatıcılarıda ayrı markette var gittiğinde bakarsın
teşekkür ederiz teyzeleri hemen gidip alamak istedim ama daha çoookkk erken geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?