- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.621
canım çok sıkılıyor yaa eşim de meğer 1 eylülde işten çıkarılmış hiç haber bile verilmeden
dava açacak şimdi zaten patronuyla anlaşamıyordu böylesi belki daha iyi bile olmuştur ama yine de insan bir garip oluyo yani nerden bakarsan bak bi kaç ay tek maaşa bakıcaz galiba
allahtan ben çalışıyorum benim sigortam ayrı yatıyor filan
gıcıklar yaa bi de eşimi şehir dışına göreve yolladılar meğer o zaman çalışan bile değilmiş eşim sigortası filan da yokmuş aptallar
herşeyde bi hayr vardır canım bak evladın geliyor kısmetiyle gelir bebek inşallah daha iyi bi iş bulacak sıkma canını
canım çok sıkılıyor yaa eşim de meğer 1 eylülde işten çıkarılmış hiç haber bile verilmeden
dava açacak şimdi zaten patronuyla anlaşamıyordu böylesi belki daha iyi bile olmuştur ama yine de insan bir garip oluyo yani nerden bakarsan bak bi kaç ay tek maaşa bakıcaz galiba
allahtan ben çalışıyorum benim sigortam ayrı yatıyor filan
gıcıklar yaa bi de eşimi şehir dışına göreve yolladılar meğer o zaman çalışan bile değilmiş eşim sigortası filan da yokmuş aptallar
ssk yapmış mı canım yoksa ssk sız mı çalışmış ne kadar süredir peki, öyle bir durum varsa hemen iş mahkemesine başvursun
aslında nerdeyse 2 yıldır aynı yerde çalışıyor ama 6 aydır ssk yatırıyorlardı 6 aya 15 gün kala işten çıktı 16. gün çıksa tazminat bile alırdı ama yine de ssk olmadan araziye yolladıkları için dava açılacak maksat patronu sürünsün
eğer arada anlaşma yoksa ve sadece 6 ayı yatırdılarsa bundan önceki ödenmemiş ssk lar içinde dava açılabilir , eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama işi tehlikeliyse iş güvenliği sağlanmadığı için bile dava açılır
inşaat mühendisi canım son 1 hafta için dava açacak bana kalırsa ben baştan beri aç diyorum da o uğraşmıyor onun bir sürü emeği var projede şimdi o ayrılacak ekmeğini patron yiyecek diyorum hakkın var çek projeden boşver diyor
canlarım gunaydın gergın bı uyanıs oldu benım ıcın sabah sabah kaynanamın gurultusune uyandım banamı seslenıyosun anne dedım yooo dıe gevrek gevrek guluyı telefonda eczacı selma ıle gorusuyormus hay sınır oldum
canlarım gunaydın gergın bı uyanıs oldu benım ıcın sabah sabah kaynanamın gurultusune uyandım banamı seslenıyosun anne dedım yooo dıe gevrek gevrek guluyı telefonda eczacı selma ıle gorusuyormus hay sınır oldum
ona sınır oldum cıkmıs evın bahcesınde konusuyor gır evınde konus dımı bıde gevrek gevrek gulmesı yokmu allahım sabır sesı bıle benı cıleden cıkmamayetıyor
ona sınır oldum cıkmıs evın bahcesınde konusuyor gır evınde konus dımı bıde gevrek gevrek gulmesı yokmu allahım sabır sesı bıle benı cıleden cıkmamayetıyor
kaynar suyu devirivereydin balkondan aşağı bak bida gülüyomu gevrek gevrek
bu hafta duzgunde gıremedım ben cıkoyurum kızlar esım evde bu hafta kısa bı sure ıcın vardıyaya gectı sımdı kahvalt hazırlamam lazım uyansın hasta zıyaretıne gıdıcem daha yakındada kaynanam yuzunden benım zıyaretııme gelırsınız artık sınır yaa bak sımdı hıncımı kocadan cıkarcam elımde dıyıl hadı kavga benı bekler
bu hafta duzgunde gıremedım ben cıkoyurum kızlar esım evde bu hafta kısa bı sure ıcın vardıyaya gectı sımdı kahvalt hazırlamam lazım uyansın hasta zıyaretıne gıdıcem daha yakındada kaynanam yuzunden benım zıyaretııme gelırsınız artık sınır yaa bak sımdı hıncımı kocadan cıkarcam elımde dıyıl hadı kavga benı bekler
kızlar felaket midem bulanıyorrrr :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?