Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy ne güzell inşallah cnm bebeğin seninledir. Yap bencede çıkar diye düşünüyorum. Yada bnm fırlama çok aceleci çıktı hemen gösterdi kendini.

bundan sonra ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne akıntı ne bulantı hiçbirini belirti saymıcam
off ya bütün neşem kaçtı
ben ne zaman hamile kalıcam :84::84:

bundan sonra ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne akıntı ne bulantı hiçbirini belirti saymıcam
off ya bütün neşem kaçtı

AAAAA oldumu şimdi. öle hemencik çıkmaya biliyoda hergeçen gün yeni bi umut lütfen üzme kendini neşen hep yernde olsun....

off ya bütün neşem kaçtı

neşesi kaçmış niye neşen kaçtı anlamadım
onun neşesi kaçsın senin değil bilseydi bu böyle güzel bi annesi olduğunu onu ne kadar çok beklendiğini sevildiğini özlendiğini bak ne kadar çok şey kaçırdı halbuki sen üzülme artık yeter kimse üzülmesin

off ya bütün neşem kaçtı

canım hemen salma kendini senin bat ne zamandı
herkes lugesma gibi şanslı olmayabiliyor ben battan 3 gün sonra öğrenmiştim değerim de 17 çıkmıştı

selam kıslarrrrrrrrrrrr bende adet oldum olmadi bu ayda
ama hic ilaçsız doktorsuz
üaydir saati saatine adet oluyorum hic oram buramda armıyo
gününde gelincede sikintida olmuyo oldumu die rahatım yaani
doktorumla markette karsilastık arayi uzatma dedi
para varmı soran yok hehheeeeeeeeee

cok sükür rabbbime ne dertler var hayırlı evlat versin rabbim:82::82::82:

olsa çıkardı kızlar.. doktor 10 gün sonra idrar testinde çıkar dedi fortel alıyorum zaten kan testiyle eşdeğer

neyse bidahaki aya kısmetse
doktor regl 2. günü çağırdı rahim filmi çekicek

her ay sonunu umutla hekleyip hevesimin kursağımda kalmasından bıktım walla

Dua isteyen yokmu?

cnm dua için ben zuhali önermiştim. tahlil sonuçlarıyla doktoru canını sıktığı için rahatlar biraz diye. kimse başka bişeyde yazmadı hadi kızlarrrr....

olsa çıkardı kızlar.. doktor 10 gün sonra idrar testinde çıkar dedi fortel alıyorum zaten kan testiyle eşdeğer

cnmm hmen çıkmaya biliyomuş bunu sende araştırmışsındır biliyosundur. bn çok sanşlıydım ama kan değerim çok küçük çıkmıştı 19.52. deneme yaptın sadece daha 3 gnün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…