Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

neyse bidahaki aya kısmetse
doktor regl 2. günü çağırdı rahim filmi çekicek

her ay sonunu umutla hekleyip hevesimin kursağımda kalmasından bıktım walla

benimki bat geçtikten 5 gün sonra bile çıkmamıştı meğer geç döllenme olmuş bende yok sanmıştım ama varmış bebişim

ohh laklakcılarım benım yedım kocanın basını yolladım ıse banane onceden kıyamıyor acıyordum ama onun aptallıgının cezasını ıkımızde cekıyoruz bebek falamda ıstemıyorum zaten bebek gıbı kaynanam var mıy mıy bana yetıyor onla ugrasıyorum hergun sınır ola ola puufff neyse canı cehenneme benım 26 yasında sınır hastası ettı ne halı varsa gorsun benı onun elıne dusurmesın rabbım onuda bana sevdıgım ıcın bakmam vıcdan ıcın bakarım neyse SERFIK yıne bır bebek muhabbetı sende gıdıyor cnm ben 2 aydır karbnatı yaptım 2 aydırda kabarmadı 1 hafta daha gecsın yıne yapıcam sende yap hayattının gırgırı olsun oda zaten 40 fırınlık ekmek karbonatını harcadım su 3 aydır

evet başladım yine muhabbetlere ben, saçmasapan şeyler yaşıyorum vücudum da 4 mevsimi bir anda yaşar gibi , iki kasığımda ağrıyor ikiz olacak herhalde karbonat almayı unutuyorum akşam unutmazsam yaparım canımmm

bende okurum kime olursa ben tek okumustum bi kere

karbonat ne işe yarıo:))))))))))

ıkızmı bellımı olur okadar heveslısınkı rabbım al 2 tane gor gununu der gıbı olur tobe tobede aman tekız olsun otekılerde ısteyenlerın hakkı olsun amann kendını dınledıgın ıcın boyle oluyor cnm bılıyosun demı ılk gebelııgmde benım hıc bı belırtım yoktu cunkı kendımı dınlememıstım nezman gunum gectı ogrendım ozaman basladım ay belım ay kasıgım ay mıdem demeye bız olsun ıstedıgımız ıcın vucudumuz o belırtlerı verıyor yoksa ınan gebe kaldıgından dolayı deıl ınsallah gebesındır cnm ama bırak vucudun ne halısı varsa gor ben artık dıyorum aaa kasım agrıyor ama gecen ayda agrımıstı aaa mıdem bulanıyo aaa gecen ayda olmustu bız hemencecık gecen ayları unutuyoruz cunkı ben artık hıc bı belırtıye ınanmıyorum sonradan uzulmemk ıcın

lıstede kım vardı kızlae serfıkten sonra haksızlık olmasın bence kac zamandır bekleyenler var eger varsa bekleyen ona okunsun bence bız sıralamıstık ısteyenlerı

yok bee işin şakasındayım öyle özellikle de kendimi dinlemiyorum canım , hissettiklerim ben burdayım diyor , olmazsa üzülmeyeceğim , daha önceden hergün göğüs kontrolü , sürekli wc ye gitmeler yok kasığım mı şişti üfff sıkılmıştım , bu ay yok bunlar diyorum yaaa söylediklerim de kendileri inatla hissettirdikleri için, nasip olursa olur olmazsa olmaz

kimse selamımı almayacak galiba en iyisi ben kaçıyorum kızlar bugün muhabbetinize doyamadım gerçekten

Merhaba,
peki adetin ne kadar gecikmişti öğrendiğinde?
benim 4 gün gecikti, dün test yaptım negatif

iyiyim serfik sağol cnm senide iyi gördüm maşşallah yazılarından belli
yooo sizle alakası yok zaten biraz dolaşıcam çarşı pazar sonra görüşürüz canım

iyiyim çok şükür canım , arada vucüdum saçmalıyor anlamıyorum bende ama şimdi iyiyim :)
git gez bakalım ben de çarşı pazar gezmeyi özledim yaaa

ıkı saatır lıste arıyorum yok yok yer yarıldıu ıcıne gırdı sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…