Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Merhaba,
peki adetin ne kadar gecikmişti öğrendiğinde?
benim 4 gün gecikti, dün test yaptım negatif

cnm bana sordun sanırım 9 haftalıkken kurtaj oldum ben ama gunum gecmıstı 2 gun sonra ıdrar yaptım cıkmamıstı 4.gun sabahı yaptım cıkmıstı sonrada hemen kanda cıktı ama nasıp olmadı ıste neyse

ya benım ıcın far etmezde hanı kımsenın hakkına gırmeyelım dıe dedım

anladım canım.. allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

allahim bize bebiş verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allahim bize bebiş verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amiinnn amiinnn ıns sonu gelecek bebısler versın hamıle kalınca havalara ucmustum hıc unutmuyorum ohoohhh duymayan kamadı anam herkezı tek tek aramıstı ben sırkettekılere yaymıstım esım calıstıgı yere ama olmadı ıste artık hamıle kalmak ıcın heveslenmıyorum kucagıma alacagımız bebeklerımız olsun ıns

İsim Durum
Greenmoon Okundu
Mfalcon Okundu
Haticemavi Okundu
Melek63 Okundu
Tansell Beklemede
Serfik Beklemede
Zozdemir Beklemede
Lugesma Beklemede
Rose86 Beklemede
İstbul Beklemede
Ebru Beklemede

kızlar gözlerim şaşı oldu filan ama sonunda buldum

lugesma hayatım sırada zaten zuzu varmış ama o istiyorsa okuyalım sonuçta o başlayacak ve duasını o yapacak

benide listeye yazın ben cıkıom şimdi görüşrüzzzzzz cumartesi baslıcaz biz calışmalara 10 eylül sonn adetim 22 yaşındayım

Evet ben çok isterdim takip etmek ama ben çok fazla bakamıyorum siteye acıyorum öylece bıraıyorum işden dolayı biri bize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…