Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Evet ben çok isterdim takip etmek ama ben çok fazla bakamıyorum siteye acıyorum öylece bıraıyorum işden dolayı biri bize yardım etsin

oyyy zuzum bende takıp ederım kız ask olsun vallahı ne olcak benım net var evde sabah gıremesemde kızlar aksam gırer toplarım sız yazın

serfık senın sacını basını yollarım heeeee topla sen buyuksun hadı ablacım

İsim Durum
Greenmoon Okundu
Mfalcon Okundu
Haticemavi Okundu
Melek63 Okundu
Tansell Okundu
Serfik Okundu
Zozdemir Beklemede
Lugesma Beklemede
Rose86 Beklemede
İstbul Beklemede
Ebru Beklemede
srdrhly Beklemede
haksever Beklemede

zuhalcim şimdiden duaların kabul olsun cnm.
okumayı çok istiyorum valla ama şu akıntı malum öldürdü beni doktora sorcam bugün bakalım bi çaresi vrmıymış.
ya bide bu konularda derin bilgisi olan arkadaşalar bn sordum bikaç kişiye çok akıntın varsa çamaşırına kadar geçiyosa okuman iyi deil dediler. bnde başka bişilerle pamuk vs. rahat edemiyom. günlk ped kesnlikle yasak. bi akıl verin bana.

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 28 23 Ağustos Beklemede :18:
KristalBebek 25 31 Ağustos Aktif
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Rose86 25 8 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 2
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 5
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 2

ama canım benim de gün içinde akıntım oluyor çamaşırımı ıslatıyor önüne geçemeyiz ki pamuk asla koymam kaşıntı yapar ped de kullanmıyorum ama okuyorum canım ben de tam olarak bilmiyorum yani

ama canım benim de gün içinde akıntım oluyor çamaşırımı ıslatıyor önüne geçemeyiz ki pamuk asla koymam kaşıntı yapar ped de kullanmıyorum ama okuyorum canım ben de tam olarak bilmiyorum yani

bnde öle yapıyodum cnm bnm işyerndede çok sık çamaşır değiştiremiyorum. sorduklarım iyi deil okuma dediler. bide normal bi akıntı gibi deil ki artık bendeki...
ama olmadı akşamları banyoya girip abdes alıp hemen başlamak lazım okumaya gelene kadr okumak lazım

Son düzenleme:

kızlar aklımdayken hemen güncelleyim şu listeyi hadi bakalım bilgileri söyleyin bana serfik tansel hatice....

amin. Canım teşekkür ederim düşünmen yeter valla bende nasıl okucam bilmiyorum ben bütün gün telefondayım aksamda eve gidince yemek ye yat çok yorgun oluorum bakalım işte ama bu üçüncü oldu kızlar duaya nasıl başlanıooooo Cvp verin bana

bilmiyorum tatlım yaaa abdestsiz de okunuyor , akıntıdan dolayı hiç okuyamayız ki o zaman:44:

kızlar aklımdayken hemen güncelleyim şu listeyi hadi bakalım bilgileri söyleyin bana serfik tansel hatice....

ben tam bilmiyorum ama 25 eylül diyelim canım

canım kendi adına n,yet et bitince de ne için niyet etsiysen onun duasını yaparsın

cnm 27 benımde batım serfıkcım senı cok sevıyorum tatlım saka bıyana toplarım dersen topla ozaman bebegım kızlar ben kacar kına var aksama kurtlarmı dokmeye gıdıyorum anca hazırlanırım en kokulusundan optum cnm buarada abdestın olması ıcın akıntı oldugunda hıssetmemen lazım akıntı olup ıslkaklık hıssedersen abdestın kacmıs oluyor hanı anca pamuk kullanırsanız ozaman akıntı cok olmazsa hıssedene kadar abdestlı sayılırsınız benım bıldıgım bu muck

ben de seni çok seviyorum bitanemmmm git kurtlarını dök bakalım benim içinde oynaaa okumaya başladım ben takibi de yapıyorum merak etme canımcım , öptüm kocamannnnn

sabah namazına kalkıp abdest alıp kıbleye yönelip
1. Bu salavatı okumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2. Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
3. Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 - Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 - Aktif
Serfik 27 25 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 2
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 5
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 2
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 0

Son düzenleme:

bu listenin gncellenmiş hali mi_???
walla bu aralar beni unutan çok kafam bozmayın benim heee alır bebişimi gidrim bu diyardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…