Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yokh hayatım sen de söyle batını yaşını filan yazalım istersen bu ayın değil diğer ayınkini ver arada unutmayalım

eed 9 haftayı gördük inşallah kazasız belasız 9.ayı da görürümde bebişime kavuşuırum

evet canım ense kalınlık testi biraz yüksek çıktı yaa , zaten sırada zuzu vardı denk geldi
evet yaa ben onu baş çevresi ölçümü sanmıştım meğer bu farklıymış...yaa kızlar bende 5 gün sonra dokltora gidicem korkuyorum walla bşi çıkar diye umarım sağlıklıdır bebişim:97:

Son düzenleme:
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 - Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 30 Eylül Aktif
Serfik 27 25 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 2
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 5
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 2
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 0

evet yaa ben onu baş çevresi ölçümü sanmıştım meğer bu farklıymış...yaa kızlar bende 5 gün sonra dokltora gidicem korkuyorum walla bşi çıkar diye umarım sağlıklıdır bebişim:97:

içini ferah tut canım bişey çıkmaz Allah ın izniyle...

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM OKUYAN OLURSA YAZSIN SABAH ALIRIM BEN, SİZİ SEVİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN

Kızlar listeyi ben yapmıyorum

duaya devam edin mutlaka

hepiniz allaha emanet olun hepinizi hiç tanımıyorda olsam sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın Arada girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi

haticemm iyi tatiller.... bol bol gez eğlen bzim içinde...girmeye çalış habrdar et bizide.
hayırlısıyla git gel....

bana cok varrrrrrrr

amannnnnnnn 4 senedir bekliommmmmmmmmmmmmm biradaha beklerimmmmmmmmtesekkürler sıraya aldıgınız icin

bende istiyorum bu listedennnnnnnnnn son adetim 10 eylüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…