Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnn kızlarrrr....

çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma... akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrr net olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
ultrasonda hepiniz aklıma geldinz kızlarr sesli bi şekilde ben 1 sene bekledim allah kimseyi bekletmesin dedim doktorumda bi kahkaha attı çok alakasız bi yerde düşüncemi sesli sölediğim için...
çok eğlenceli ve çok mutlu bi andı...

Günaydın canımm.....

Rabbim mutluluğunu kat kat arttırsın inşallah, tosuncuk geliyor o zaman bir erkekimiz daha oluyor demek Ne büyük mucize dimi minicik bir karartıyken şimdiminik bir insan var içinde , Rabbim e inanmayanlar nasıl inanmıyor anlamıyorum...Çok sevindim canım , sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder inş. Rabbim....Dualarını da kabul eder inşallah bize de bir yavru verir.....

Bugün uyandığımda hayır hamile değilim dedimiçimden, bu ay da olmadı sanırım öyle hissediyorum ama olacak birgün biliyorum ve inanıyorum.....
Bu arada moturu fena bozmuşum karnım çok ağrıyor

amin canım inşallah. 5cmlik bir insan var içimde okadr tuafki. akşam gördüğümden beri içim bi tuaf. allahım kimseye aratmasın. bide öyle bir mucizeki sırayla yüzünü ellereini kollarını ayaklarını gösterdi resmen buramıda çekin buramıda die poz verdi bize. çok akıllı pıtırcığım benm merak ettiğim neresi varsa gösterdi.

maşallah kuzucuğuma akıllı olacak annesi üzemeyecek seni, azcık daha büyüdüğünde ultrason resmini gösterirsin teyzelerine:):)

Kızlar günaydın, nasılsınızzz?

ayy sabah sabah ne güzel konular böyle içim açıldı, allahım bize de nasip etsin en kısa zamanda
Lugesmacım inşaallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin erkekiniiiii :)
: 1:

Ya bu arada çok mümkün olmasada bu ay ki listeye ben de girmek istiyorum,
Korunmadık bu ay ama doktor ameliyat nedenyle korunmasanda olmaz bu birkaç ay demişti :)
Olsun benim herşeye ramen umudum var, nolursa olsun olmaz diye birşeyyy yokkkkk !
Kızlar Bat'ım 26 Eylül, beni de eklermisinizzzzzzzz

ay hayatım erkek oluyormuş galiba seninki de
meraklanıyorum bak ben de acaba benimki ne olacak :97:
sağlıklı olsun da

Bekleyiş çok heyecanlı değil mi tahmin edebiliyorum ya :)
Senden de bi kısçee gelirse bize ohh değmeyin keyfimizeeeee
Kızlarr oğlanlar topice neşe geldi ne güzel olduk böyle :)

yaşını da söyle hayatım

sadece siz ve babamız biliyo pipimiz olduğunu kimseye söylemedim büyük ihtimalle dediği için doktor.
ama kesn var pipimiz kaç kere bak burda die gösterdi. tosun paşam geliyo inş. gözlerim dolup dolup boşanıyo arkadaşlarda suratıma bakıyo noldu die
mfalcon inşallah cnm sende öğreneceksin zamanın tadını çıakr o beklemeler bile çok keyifli... cinsiyetini öğrenmekten daha çok onu izlemek keyifli olan bi görseniz alın size totom alın size pipi alın size elim ayağım dio sanki...
bnden bugün başka bişi dememi beklemeyin ben dünden kalmayımm

canlarım bnm

Bekleyiş çok heyecanlı değil mi tahmin edebiliyorum ya :)
Senden de bi kısçee gelirse bize ohh değmeyin keyfimizeeeee
Kızlarr oğlanlar topice neşe geldi ne güzel olduk böyle :)

başta herkes erkek gibi davranıyordu bebişime şimdi kıza döndü bakalım sonuç ne olacak
annem durup durup bu oğlan şöyle olacak filan derdi sonra amanın erkek mi olcak derdi şimdi
kız demeye başladı hayırlısı olsun sağlıklı olsun da

Son düzenleme:
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 - Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 30 Eylül Aktif
Serfik 27 25 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Yokh 26 26 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 2
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 5
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 2
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 0

günaydın kızlar... günaydın canım tebrik ederim.. rabbim kucağınada almayı nasip eder inş. sende de tosun paşa bende de ohh erkekler gelio erkeklerrrr kızlar..

buarada canlar benim yine idrar yolları enfeksiyonum başladı napıcam yaaaa p.tesi doktora gidices bişery olur mu o zamana kadar :44::44:

canım çok su iç çamaşırını değiştir sık sık. pazartesiye kadar idare eder seni bişi olmaz inşallah kötü düşünme....
bnmde tosun paşam gelio çok sanşlıyız sırtımız yere gelmez ilerde oğluşlarımız bakar bize... hemde düşünsene kzlar babaya erkeklerde anneye aşık olurmuş bize aşık olcak küçük erkeklerimiz.

geçmiş olsun hayatım bol su iç ve üşütmemeye dikkat et ayaklarına sıcak su filan koy
üşüdüğünde daha beter olur dikkat et

geçmiş olsun hayatım bol su iç ve üşütmemeye dikkat et ayaklarına sıcak su filan koy
üşüdüğünde daha beter olur dikkat et

yaa ben daha öncede geçiirdim tedavi oldum çok canım acıyor yapılıcakları bilitorum ama suan işteyim doktorumla konustum idrar kültürü ve idrar testi istedi suan izin alamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…