- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.761
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma... akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
ultrasonda hepiniz aklıma geldinz kızlarr sesli bi şekilde ben 1 sene bekledim allah kimseyi bekletmesin dedim doktorumda bi kahkaha attı çok alakasız bi yerde düşüncemi sesli sölediğim için...
çok eğlenceli ve çok mutlu bi andı...
Günaydın canımm.....
Rabbim mutluluğunu kat kat arttırsın inşallah, tosuncuk geliyor o zaman bir erkekimiz daha oluyor demekNe büyük mucize dimi minicik bir karartıyken şimdiminik bir insan var içinde , Rabbim e inanmayanlar nasıl inanmıyor anlamıyorum...Çok sevindim canım , sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder inş. Rabbim....Dualarını da kabul eder inşallah bize de bir yavru verir.....
Bugün uyandığımda hayır hamile değilim dedimiçimden, bu ay da olmadı sanırım öyle hissediyorum ama olacak birgün biliyorum ve inanıyorum.....
Bu arada moturu fena bozmuşum karnım çok ağrıyor
amin canım inşallah. 5cmlik bir insan var içimde okadr tuafki. akşam gördüğümden beri içim bi tuaf. allahım kimseye aratmasın. bide öyle bir mucizeki sırayla yüzünü ellereini kollarını ayaklarını gösterdi resmen buramıda çekin buramıda die poz verdi bize. çok akıllı pıtırcığım benm merak ettiğim neresi varsa gösterdi.
maşallah kuzucuğuma akıllı olacak annesi üzemeyecek seni, azcık daha büyüdüğünde ultrason resmini gösterirsin teyzelerine:):)
bende istiyorum bu listedennnnnnnnnnson adetim 10 eylüldü
dün akşam bi çekimde koyum dedim ama o heycandan unuttum sonra. elimde resimlerle yattım valla. koyarım inş cnm.
dün akşam bi çekimde koyum dedim ama o heycandan unuttum sonra. elimde resimlerle yattım valla. koyarım inş cnm.
ay hayatım erkek oluyormuş galiba seninki de
meraklanıyorum bak ben de acaba benimki ne olacak :97:
sağlıklı olsun da
Ya bu arada çok mümkün olmasada bu ay ki listeye ben de girmek istiyorum,
Korunmadık bu ay ama doktor ameliyat nedenyle korunmasanda olmaz bu birkaç ay demişti :)
Olsun benim herşeye ramen umudum var, nolursa olsun olmaz diye birşeyyy yokkkkk !
Kızlar Bat'ım 26 Eylül, beni de eklermisinizzzzzzzz
yaşını da söyle hayatım
Bekleyiş çok heyecanlı değil mi tahmin edebiliyorum ya :)
Senden de bi kısçee gelirse bize ohh değmeyin keyfimizeeeee
Kızlarr oğlanlar topice neşe geldi ne güzel olduk böyle :)
Günaydın canımm.....
Rabbim mutluluğunu kat kat arttırsın inşallah, tosuncuk geliyor o zaman bir erkekimiz daha oluyor demekNe büyük mucize dimi minicik bir karartıyken şimdiminik bir insan var içinde , Rabbim e inanmayanlar nasıl inanmıyor anlamıyorum...Çok sevindim canım , sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder inş. Rabbim....Dualarını da kabul eder inşallah bize de bir yavru verir.....
Bugün uyandığımda hayır hamile değilim dedimiçimden, bu ay da olmadı sanırım öyle hissediyorum ama olacak birgün biliyorum ve inanıyorum.....
Bu arada moturu fena bozmuşum karnım çok ağrıyor
günaydın kızlar... günaydın canım tebrik ederim.. rabbim kucağınada almayı nasip eder inş. sende de tosun paşa bende de ohh erkekler gelio erkeklerrrr kızlar..
buarada canlar benim yine idrar yolları enfeksiyonum başladı napıcam yaaaap.tesi doktora gidices bişery olur mu o zamana kadar :44::44:
geçmiş olsun hayatım bol su iç ve üşütmemeye dikkat et ayaklarına sıcak su filan koy
üşüdüğünde daha beter olur dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?