Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zuzu günaydın, çamaşırını gün içinde değiştir ve yıkanınca mutlaka ütüle , bol su tüket ve üşütmemeye çalış canım bir de pamuklu çamaşır giy tatlım....

bu arada dua okuyan yok mu kızlarrrrrr

CANIM DİYORUM YA YAPICAKLARI BILIYORUM ZATEN BEN DİKKAT EDİYORUM AMA HAMİLELİKTE MESANEYE RAHİM BASKI YAPTIGINDAN İDRAR TAM BOSALTILAMIYORMUS EE BENDE DE ALT YAPI OLUNCE TEKRARLADI HEMENCECİK BUARADA ben dua edemedim NAMAZA KALKAMADIM GECE BİZİM EVDE KALMADIK AMA YARIN SAYI VERİRİM

anladım canım o zaman bol su tüket, tamam canım ben okuyorum elimden geldiği kadar okdukça yazarsın , pazartesi alırım ben:)

selam mfalcon,

benide eklermisin lütfen listeye.. yas: 32 bat: 30 temmuz du ve Durum: 11+4 günlük (ultrasona göre)
tesekkürler

Kıyamam yav bebiş ben burdayım diyorrrrrr

Serfik'cm senin durumun ne bat fln ne zaman bu ay

valla yokh tam bilmiyorum canım 25 yada 26 sı bat , beklemedeyim , motoru bozdum karın ağrım çok var,
bu ay pek umudum yok nedense ateş ölçüyorum gerçi iyi gidiyor ama bakalım

valla yokh tam bilmiyorum canım 25 yada 26 sı bat , beklemedeyim , motoru bozdum karın ağrım çok var,
bu ay pek umudum yok nedense ateş ölçüyorum gerçi iyi gidiyor ama bakalım

Evet batlarda belli olmuyor zaten, son 2 aydır benimki acaip sapıttı kestiremiyorum
Geçmiş olsun canım kuru kahve fln ye iyi gelir o,
İnş bakalım umudu yitirmeyelim ..

Evet batlarda belli olmuyor zaten, son 2 aydır benimki acaip sapıttı kestiremiyorum
Geçmiş olsun canım kuru kahve fln ye iyi gelir o,
İnş bakalım umudu yitirmeyelim ..

ayyy onu yiyememmmm:120: nişastalı yoğurt yedim , sabah wc ye gittim şuan karın ağrım çok canım geçer inşallah çalışamıyorum yaaa

kızlar ben guzel haberlerı okudum ama sımdıde topıkte kımseler yok hatıcemde tatıle gıttı ıkıncı tosun pasamız gelıyor harıka kızlarımızınn bol bol abılerı olucak ayy benım gonlum hep kız dıyorda yoksa fark etmez tabı bu topık hep boyle gulsun hep boyle guzel haberler alalım bayadırda kımsenın bat gelmedı yıne keyıflendık kırmızılar gelmeye baslayınca yıne morallar bozulur neyse kımse kırmızıyı gormez ıns ama gorucez hep berarber gebe kalma ıhtımalımız cok dusuk nede olsa

tansellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ben hasta oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm motor bozuk karnım çok ağrıyorrr

Son düzenleme:

Bu topicte niye kimse yok yaaaa hepimiz ayrı gayrı yerlerde

Kızzzlaaaaaaaaar geldim, yemekteydim yemez olaydımmmmmmm nası uykum geldi anlatamam
masaya kafayı koyup uyuyabilirim her an :))

heyecandan ismini bile kazıdım yüreğime.....
eve gidip yatmak istiyorum kızlar....

ahh ah ne güzel olurdu şimdi evde olmak:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…