- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.781
günaydın kızlar... günaydın canım tebrik ederim.. rabbim kucağınada almayı nasip eder inş. sende de tosun paşa bende de ohh erkekler gelio erkeklerrrr kızlar..
buarada canlar benim yine idrar yolları enfeksiyonum başladı napıcam yaaaap.tesi doktora gidices bişery olur mu o zamana kadar :44::44:
zuzu günaydın, çamaşırını gün içinde değiştir ve yıkanınca mutlaka ütüle , bol su tüket ve üşütmemeye çalış canım bir de pamuklu çamaşır giy tatlım....
bu arada dua okuyan yok mu kızlarrrrrr
CANIM DİYORUM YA YAPICAKLARI BILIYORUM ZATEN BEN DİKKAT EDİYORUM AMA HAMİLELİKTE MESANEYE RAHİM BASKI YAPTIGINDAN İDRAR TAM BOSALTILAMIYORMUS EE BENDE DE ALT YAPI OLUNCE TEKRARLADI HEMENCECİK BUARADA ben dua edemedim NAMAZA KALKAMADIM GECE BİZİM EVDE KALMADIK AMA YARIN SAYI VERİRİM
Herkes nerelere gittiiiiiiiiiii
Çok canım sıkılıyoo
benim de canım sıkılıyor hayatım başım da dönüyor zaten
benim de karnım ağrıyor offfff
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 - Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 30 Eylül Aktif
Serfik 27 25 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Yokh 26 26 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 2
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 5
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 2
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 0
Kıyamam yav bebiş ben burdayım diyorrrrrr
Serfik'cm senin durumun ne bat fln ne zaman bu ay
valla yokh tam bilmiyorum canım 25 yada 26 sı bat , beklemedeyim , motoru bozdum karın ağrım çok var,
bu ay pek umudum yok nedense ateş ölçüyorum gerçi iyi gidiyor ama bakalım
Evet batlarda belli olmuyor zaten, son 2 aydır benimki acaip sapıttı kestiremiyorum
Geçmiş olsun canım kuru kahve fln ye iyi gelir o,
İnş bakalım umudu yitirmeyelim ..
kızlar ben guzel haberlerı okudum ama sımdıde topıkte kımseler yok hatıcemde tatıle gıttı ıkıncı tosun pasamız gelıyor harıka kızlarımızınn bol bol abılerı olucak ayy benım gonlum hep kız dıyorda yoksa fark etmez tabı bu topık hep boyle gulsunhep boyle guzel haberler alalım bayadırda kımsenın bat gelmedı yıne keyıflendık kırmızılar gelmeye baslayınca yıne morallar bozulur neyse kımse kırmızıyı gormez ıns ama gorucez hep berarber gebe kalma ıhtımalımız cok dusuk nede olsa
heyecandan ismini bile kazıdım yüreğime.....
eve gidip yatmak istiyorum kızlar....
kızlar ben guzel haberlerı okudum ama sımdıde topıkte kımseler yok hatıcemde tatıle gıttı ıkıncı tosun pasamız gelıyor harıka kızlarımızınn bol bol abılerı olucak ayy benım gonlum hep kız dıyorda yoksa fark etmez tabı bu topık hep boyle gulsunhep boyle guzel haberler alalım bayadırda kımsenın bat gelmedı yıne keyıflendık kırmızılar gelmeye baslayınca yıne morallar bozulur neyse kımse kırmızıyı gormez ıns ama gorucez hep berarber gebe kalma ıhtımalımız cok dusuk nede olsa
Bu topicte niye kimse yok yaaaa hepimiz ayrı gayrı yerlerde
heyecandan ismini bile kazıdım yüreğime.....
eve gidip yatmak istiyorum kızlar....
Ya renk olarak kırmızıyı zaten sevmezdim, iyice nefret ettimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?